En nu een bouwvergunning, want anders…

Waarde lezers,

Wellicht heeft u het volgende bericht gemist, omdat het enigszins is ondergesneeuwd door berichten van andere aard. Door berichten over het beschamende Wilders-Proces, of het nieuwe kabinet bijvoorbeeld.
Daarom haal ik het nog even aan. Het betreft de vereniging van de Amsterdamse moskee ‘Aya Sofia’. De Baardmannen moeten uiterlijk 31 oktober het pand uit, omdat het stadsdeel Amsterdam-West andere plannen met het pand heeft.
Maar feitelijk is de huurovereenkomst drie jaar geleden al opgezegd. Men had dus allang weg moeten wezen.
En u bent inmiddels bekend met dit volk; zodra men de zin niet krijgt, worden er bedreigingen geuit en gestrooid met het sleutelwoord wat het meestal goed doet: ‘Discriminatie’.

Dit bericht is van zes oktober en de Brutaalbaarden dreigden met het bezetten van het stadsdeelkantoor, als men niet snel een bouwvergunning voor de WesterTeringMoskee zou afgeven. Een hele week zouden onze biculturelen de boel bezetten. Of dit ook daadwerkelijk gebeurd is, weet ik niet, maar alleen al dreigen met het bezetten van een stadsdeelkantoor, gaat alle perken te buiten.
Drie jaar lang moest de gemeente Amsterdam moeite doen om deze figuren uit het pand te krijgen en of dat nog niet genoeg is, eist men een bouwvergunning voor een nieuwe moskeet.
Men heeft de gemeente Amsterdam zelfs een ultimatum gesteld. Voor tien uur ’s morgens moeten we de bouwvergunning in de pocket hebben, want anders….
Ja, anders wat?!

Ik denk dat het tijd wordt dat Wij Nederlanders eens wat eisen gaan stellen.
Niet zaniken over het kruis op de mijter van Sint-Nicolaas. Dat hoort bij onze cultuur en daar blijf je met je poten vanaf.
Als een Nederlander een schilderij/afbeelding van een Hollandsch Varken wilt ophangen, in wat voor gebouw dan ook, dien je dat te respecteren. Het schilderij blijft hangen. Punt.
Ook een Kerstboom staat niet ter discussie. Als  in een overheidsgebouw een Kerstboom geplaatst wordt, heb je dat maar te slikken. En verder: Zwarte Pieten horen ook bij onze cultuur en die blijven zwart. Geen andere kleuren mogelijk. Niet aan rommelen dus.

Bovengenoemde punten zijn slechts een fractie van ons eisenpakket, dus maak je (behaarde) borst maar nat. Er komt nog meer op tafel.
Tot die tijd je gedeisd houden. En als dit alles je niet bevalt, staat het je vrij te vertrekken.
Ik dank u voor uw aandacht.

Advertenties

15 Reacties to “En nu een bouwvergunning, want anders…”

 1. geweta Says:

  Ik had een bouwvergunning aangevraagd, voor de bouw van een nieuw
  huis.
  Het zou 40 meter breed en 100 meter diep worden
  Ik had 9 torens en torentjes van verschillende hoogte en rondom ramen
  gepland over het hele gebouw.
  Het zou pastel groen van kleur worden.
  Buiten wilde ik een luid “entertainment sound system”
  laten aanleggen.
  Er was een parkeerplaats voor 200 auto’s naast het geheel gepland.

  De gemeente weigerde de bouwvergunning en vroeg me of ik wel goed bij mijn hoofd was.

  Ik heb de aanvraag opnieuw ingediend, maar deze keer heb ik het huis een moskee genoemd.
  Maandag beginnen ze met de bouw!!!!!!??????????????

  Like

 2. yeager Says:

  geweta
  Nog subsidie gekregen?

  Like

 3. leefbarbaar Says:

  Bij ons drie keer hetzelfde: De PvdA eiste bij de vorming van een nieuwe coalitie in 010 geld voor hun, eeuwig in aanbouw zijnde Essalaammoskeet. Zo zijn socialisten. Er moesten miljoenen naar dit haatkasteel en dit moest het middelpunt van Zuid worden. Nu weet iedereen dat een euro voor een moskee nooit van belastinggeld afkomstig mag zijn, maar dat weerhield de PvdA om dit te eisen. En daar bleef het niet bij. Ook moesten vergunningen voor mosketen en haatoptrekjes makkelijker en sneller worden afgegeven. Dat zijn dus de SPEERPUNTEN van de linxen.
  Nu kun je denken dat ze deze absurde eisen hebben laten vallen, maar evengoed zijn de andere partijen er mee akkoord gegaan. VVD, CDA, D66 en GsL helpen nu eenmaal in heel Nederland het rode tuig op het pluche.
  Gelukkig kan ik dit hier nog typen. Kranten willen hier geen woord aan weiden, want die zijn volkomen rot en corrupt.
  PS. Vandaag allemaal een AD kopen, De bon voor een gratis boek er uit scheuren, het boek halen en de krant weer weggooien. Gaan ze toch echt een keer failliet en zijn we van deze PvdA-krant af.

  Like

 4. leefbarbaar Says:

  auw……. weerhield de PvdA NIET om dit te eisen……. Sorry.

  Like

 5. tristan Says:

  SLECHT NIEUWS VOOR DE RELIGIEUZE BAARDMANNEN!

  Vanaf donderdag 14 oktober gaat er een frisse (Rechtse) wind waaien door ons land.
  Het moet maar eens afgelopen zijn met de nukken en grillen van 1 miljoen veeleisende en onhandelbare moslims.

  Dreigementen en harde intimidatie worden niet meer gepikt en de muzelmannen worden hun plaats gewezen. En die plaats is een plek in het arbeidsproces ongeacht rugklachten, religieuze verplichtingen, exotische kleding en psychische stoornissen.
  Men is hier binnengekomen om nuttige arbeid te verrichten als kennismigrant maar de praktijk van de afgelopen 35 jaar laat een totaal ander beeld zien. Men vormt een onderklasse die afhankelijk is van uitkeringen en subsidies en dat heeft miljarden gekost, opgehoest door tolerante en verdraagzame autochtonen.

  Aan vele exotische extremiteiten is tegemoet gekomen; hoofddoeken, burka’s, eerwraak, besnijdenis, stenigen, halal slachten, moskeeën, bidmatjes, ramadan, kaalgeschoren achterhoofden, capuchons etc. En dan nog maar klagen over discriminatie en stigmatiseren.
  Maar daar gaat een einde aan komen, 18 miljard harde euro’s moeten er bezuinigd en omgebogen worden en de moslimimmigrant wordt geacht een steentje bij te dragen.

  De bouw van moskeeën wordt voorlopig opgeschort en de Wajonguitkeringen herzien.
  Onze dijken moeten nodig worden opgehoogd en de Marokkaanse probleemjongeren gaan hier een belangrijk aandeel in vervullen.

  De moslima’s gaan eindelijk onze ouden van dagen verzorgen onder streng toezicht van een Wilderiaanse verpleegkundige.
  De koffiehuizen worden gesloten en de door rugklachten getroffen vaste bezoekers gaan zich verdienstelijk maken bij het verwijderen van graffiti en het prikken van papier in onze parken en plantsoenen.

  In het kader van de Ontwikkelingssamenwerking komen er projecten voor draaideurcriminelen van moslimsignatuur in het Rif gebergte. Zij worden ingezet bij het ontginnen van woestijnachtige gebieden en bij goed gedrag komen zij in aanmerking voor een permanent verblijf. Per individu ontvangt men dan 1 geit, 2 schapen en 3 besneden vrouwen.

  En dan nog maar beweren dat onze oom Geert een onmens is, die zich uitsluitend zou bezig houden met het opstellen van deportatielijsten en ambtelijke aanwijzingen voor gerichte knieschoten op Marokkaanse deugnieten.
  De tijden van jaren 70 politiek zijn voorbij, we leven nu in een andere tijdgeest en het pappen en nathouden is voorgoed verleden tijd.

  ‘Maar in een dergelijk land wil ik niet leven’ reageert menige Oude Nederlander die al eindeloze colonnes bruinhemden ziet marcheren door onze steden en dorpen.

  Niks geen bruinhemden en huiszoekingen naar arbeidsschuwe elementen, maar een eerlijke verdeling van de lusten en lasten in onze samenleving.
  De Nederlanders die enige moeite hebben met deze nieuwe tijdgeest kunnen zich inschepen of het vliegtuig nemen naar andere oorden zoals de Gazastrook, Somalië, Afghanistan en Donker Afrika. Zij kunnen daar een maakbare samenleving propageren met een prominente rol voor de politieke Islam.

  Onder de bezielende leiding van de 3 Musketiers gaan wij hier orde op zaken stellen.
  En dat is hard nodig na 35 jaren Links wanbeleid en politieke correctheid.
  Het spaarvarken wordt in ere hersteld en de subsidiebuidel gaat naar het Historisch Museum Rotterdam.

  NOOIT MEER LINKS!

  Like

 6. yeager Says:

  God bewaar me dat ik nog eens door moslima’s verpleegd moet worden.
  – gaat subiet op zoek naar zijn Drion pil-

  Het is te hopen dat die frisse (Rechtse) wind mettertijd orkaankracht krijgt die alle linkse heilige huisjes met hun bewoners doet verdwijnen.
  Hoe het verder gaat met dat gedogen van partijen van twijfelachtig allooi, zal nog blijken. Dat een figuur als sharia-Donner deel van die samenwerking uitmaakt, bevalt mij niets. Maar men moet roeien met de riemen die men heeft en Geert Wilders komt alle eer toe dat hij aan de nieuwe Zeitgeist handen en voeten geeft. Dat ook Duitsland aan het erwachen is, stemt hoopvol.
  Het uiteindelijke doel zal de remigratie moeten zijn van een bevolkingsgroep die met intimiderend gedrag en geëis, zijn hand heeft overspeeld. Als de remigratie een handje wordt geholpen door een financieel-economische downswing, is dat mooi meegenomen.

  Like

  • tristan Says:

   Er was ons in de jaren 60 (toen is de ellende begonnen) beloofd dat wij verwend zouden worden door lieftallige haremdames gelijk de sprookjes van 1000 en 1 nacht.

   In plaats daarvan kwam er een onafzienbare stoet schommelende hoofddoeken onze richting op. Niks geen verwennerij tegen gereduceerde tarieven maar straatschenderij en andere ongemakken. Het werd dus een nachtmerrie i.p.v. zwoele Arabische nachten.

   Laat Donner en consorten maar schuiven, ervaren in het pareren van de Linkse oppositie en altijd onverstoorbaar bij tegenslag.
   Het Ministerie van Remigratie komt pas aan de orde bij het eerstvolgende kabinet.

   Tot die tijd is het nog even behelpen maar er wordt aan gewerkt!

   Like

 7. tristan Says:

  At boilingpoints,

  Dit manneke kan zijn borst alvast nat maken.
  De 3 musketiers komen er aan om orde op zaken te stellen en de tijd van demoniseren en stemmingmakerij is voorbij.

  Hij kan nog steun zoeken bij het Femke en Job, maar die hebben zelf al genoeg aan hun Linkse hoofd.

  Like

 8. alida Says:

  Tristan,Kijken wat de nieuwe regerlng doet,we hebben genoeg van die vergif vergeven haathutten genoeg is genoeg.Hoeveel kerken zijn er nog en hoeveel moskeeen zijn er al.Tristan ik heb er een hard hoofd in dat het allemaal niet gebeurt zoals jij zegt.

  Like

  • tristan Says:

   alida.

   We moeten van dit kabinet geen wonderen verwachten. Wat in 35 jaar allemaal fout is gegaan kan niet binnen enkele jaren worden hersteld.
   Maar er kan wel een begin worden gemaakt en deze coalitie is naar mijn overtuiging van goede wil.

   Het verzet van Linkse ambtenaren en bestuurders zal niet gering zijn, ze zullen tal van maatregelen proberen te saboteren.
   De komende bezuinigingen gaan hard aankomen, niet alleen voor ons maar hopelijk ook voor de personen die uitsluitend hier naar toe zijn gekomen vanwege het milde strafklimaat en de sociale uitkeringen.

   Hopelijk zitten ze de volle rit van 4 jaren uit en komt er inderdaad een stop op de massa-immigratie, gezinshereniging en allerlei zinloze subsidies.
   Ik wacht het een en ander af met een licht optimisme.

   Alles is beter dan een kabinet Cohen.

   Like

 9. yeager Says:

  Duitsland moet geen nieuwe migranten meer toelaten uit “vreemde culturen” als Turkije en Arabische landen, aldus CSU-leider Horst Seehofer (Elsevier).
  Wat een genoegen om haast dagelijks Pruisische en Beierse schaapjes de Kurfürstendamm te zien oversteken.

  Like

 10. leefbarbaar Says:

  Besten
  laat de boeken-actie van het AD maar zitten.
  Gratis boeken? Nee, hoor. Waar ze de krant verkopen, kun je de bon niet inwisselen voor een gratis boek. Ze maken er dus wel reclame voor, maar je hebt er niets aan. Net als de krant trouwens.
  BP,
  mannetje Peggold? Die gaat toch emigreren?

  Like

 11. G.Deckzeijl Says:

  ON TOPIC! Nog meer tips voor degenen die zo graag met die jurkendragers en hun ingepakte vrouwen debatteren:
  http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=12097

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: