Douche korter en redt een negert!

Zei ik negert, waarde lezers? Oei & Foei, want vandaag de dag moet je als blogger uitkijken wat je schrijft. Maar goed, de bewuste blogger schreef wat satirische teksten over mensen met een islamitische achtergrond. Niet over negers.
Maar dat gaat BP vandaag wel doen. Maar wel eerst even een clubje Klimaatgeschiften erbij pakken. De ingrediënten voor een nieuw stukkie zijn wat overstroomde, meelijwekkende derde wereldburgers en de ontwikkelingsorganisatie Hivos. Deze gesubsidieerde club heeft de oorlog verklaard aan douchende, autorijdende Westerlingen. Er wordt natuurlijk volop geschermd met hét issue van de laatste jaren; Cee-Oo-Twee. Bepaalde entiteiten op deze aardbol zijn nog steeds van mening dat de mensch invloed kan uitoefenen op het klimaat. Ik geloof daar niet in, want in lang vervlogen tijden waren er ook al temperatuurschommelingen en dat terwijl de auto, de kolencentrale en het vliegtuig nog uitgevonden moesten worden.

Terug naar Hivos. Volgens deze Klimaat-religieuzen hebben de Nederlandsche automobilisten bloed aan de handen. Door de CO2-uitstoot zouden er slachtoffers vallen door de klimaatverandering in de derde wereld. Het klimaat verandert dus alleen in de derde wereld? Apart.
Omdat u iedere morgen keurig aansluit in de file, lopen de lemen hutjes in Zuid-West Kakulakula onder water.
Omdat u niet wilt stinken als Maarten van Rossum, stapt u iedere dag onder de douche, maar daarmee triggert u wel een orkaan boven Zielige Gebieden.
Een logica die mij geheel ontgaat.

Omdat u uw werkkledij droogt in een droger, loopt Pakistan onder water.
Omdat u uw geliefde op zondag wilt verrassen met met vers gebakken broodjes, moeten arme drommels in Bangladesh verplicht wildwatervaren.
Ja, zo lust ik er ook nog wel een paar. Als het aan Hivos ligt, mogen we niet douchen, autorijden, computeren, koken, muziek luisteren en weet ik veel wat allemaal niet, want anders krijgen zielige negerts in godvergeten primitieve nederzettingen natte voeten… Hahaha!

Over het feit dat men in China zowat iedere week een kolencentrale uit de grond stampt, heeft Hivos het niet. Maar die consumerende Westerlingen. Dat is tuig, zeg. Dat doucht maar, dat stapt maar schaamteloos in de auto en dat alles op losbandige wijze. Hierdoor zien negers (term goedgekeurd door van Dale) hun oogsten mislukken, hun hutjes vollopen en verder gaat het ook nog eens flink hard waaien. En dat is uw schuld, stelletje onbeschaamderikken! U dient sober te leven, opdat personen in ontwikkelingslanden het beter hebben dan u.

Geweldig hoe dergelijke Klimaat-Extremisten hun openlijke onkunde keer op keer aan ons tonen. Daarom houd ik zo fantastisch veel van Klimaathysterici dan wel Linxmensen. Zij staan namelijk onbedoeld garant voor een dagelijkse dosis humor.
Omdat u korter doucht, kan Oom Tom in donker Afrika met droge voeten zijn bessen en nootjes rapen.

NOOIT MEER LINX!


online adverteren www.m4n.nl

 

Advertenties

10 Reacties to “Douche korter en redt een negert!”

 1. Tweets that mention Douche korter en redt een negert! « -- Topsy.com Says:

  […] This post was mentioned on Twitter by Boilingpoints.nl, kootje bussie. kootje bussie said: Douche korter en redt een negert!: http://t.co/QzMBJGJ […]

  Like

 2. Lebuïnus Says:

  O V E R B E V O L K I N G H E T E N I G E P R O B L E E M.

  Er zijn geen arme landen, alleen rijke landen.
  Arme landen in de derde wereld ( deze term is te zot voor
  woorden ) die allen qua grondstoffen, mineralen en klimaat
  beter bedeeld zijn dan de “eerste wereld”, ontbreekt het
  simpel aan inventiviteit en werklust.
  Daarbij de onvoorstelbare corruptie en zeldzaam krankzinnig
  bijgeloof verlamt iedere ontwikkeling.
  Klimaat extremisten kunnen liegen tot ze een ons wegen, het
  feit is dat er geen honderden miljarden varianten van de homo
  sapiens op deze aarde kunnen leven.

  Om de westerse mens een schuldcomplex aan te praten en
  ze op te laten draaien voor deze door hen zelf veroorzaakte
  rampspoed.
  Hivos opheffen en geen cent subsidie meer.

  Like

 3. HoerenSloep Says:

  http://www.gnoe.nu/relcame

  Like

 4. Wulf Says:

  ROFL, dit is de meest hilarische BP-column van de afgelopen maanden. 😀

  Like

 5. leefbarbaar Says:

  T’ís de schuld van de moslim. Die verkoopt al die olie, omdat hij niets beters kan. En die overbevolkt de aarde om deze te veroveren. Een tsunami is er niks bij.

  Like

 6. tristan Says:

  Off-topic, maar een grof schandaal!

  Hirsch Ballin geeft ons als afscheidscadeau nog even een mini-generaal pardon!

  1900 uitgeprocedeerde asielzoekers mogen in ons land blijven omdat ze van de EU niet terug mogen worden gestuurd naar Griekenland.
  Vanuit dit land zijn ze hier terecht gekomen en dus liefderijk opgenomen in de asielprocedure. Griekenland kan en wil ze niet terugnemen – economische malaise – dus zitten wij er mee opgescheept tot in lengte van dagen.

  Het betreft hier personen uit Donker-Afrika, zoals ex-kindsoldaten, zeer orthodoxe moslims, economische geluksbeproevers, drugsverslaafden, getraumatiseerde vakbondsleden en andere kennismigranten.

  Het ‘goede nieuws’ is dat deze personen ook recht hebben op gezinshereniging, dus dit worden er op termijn zo’n slordige 8 tot 10.000 Nieuwe Nederlanders erbij.
  Dit is een echte Jezuietenstreek van deze CDA minister; ons op de valreep opzadelen met een financieel probleem om over veiligheid en criminaliteit maar te zwijgen.

  Wij – als Wilderianen – verwachten een vlammend protest van de PVV.

  DIT IS EEN PURE PROVOCATIE!

  Like

 7. Boilingpoints Says:

  At Tristan,

  Even voor de duidelijkheid; alle kritiek m.b.t. politici, asieligen, linxmensen en andere sujetten, zijn altijd on-topic! 😉

  Like

 8. Baconwallah Says:

  Ook on topic dan: ik las net vandaag dat 56 (of 59, so what) ontwikkelingshulpclubjes hebben geklaagd dat het nieuwe kabinet een bedreiging is voor het geluk in de derde wereld of zoiets. Even rekenen maar. Voor 56 directeuren heb je al zo’n achteneenhalf milhoen euro per jaar nodig, om van de rest van de staf (en de onkostenvergoedingen en de bonussen) maar te zwijgen. En dan is er nog geen waterkraantje voor de arme negerts aangelegd. Dat valt waarschijnlijk onder ‘extra’s’.
  Ik – als Wilderiaan – verwacht dat deze hele industrie eens gewoon aan het werk gezet gaat worden, inplaats van in de belastingfontein rond te dansen.

  Like

 9. Lebuïnus Says:

  Een bekend Nederlands gezegde, de zogenaamde en spreek-
  woordelijke jodenstreek, was getekend EHB !

  Als het nieuwe kabinet kloten heeft, draaien ze deze waanzin terug.

  Like

 10. D. G. Neree Says:

  postmodern magisch animisme is dé trend.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: