Valsema bezocht de achterkamertjes.

Waarde lezers,

Mevrouw Kaakklem in de bocht. Op 18 april 2010 lazen we het volgende in het AD:
Geef ons vijftien zetels en wij stoppen de cultuur van gekonkel in de achterkamertjes.

Maar deze week werd bekend dat Valsema tijdens de formatie heeft geprobeerd het CDA over te halen een coalitie met VVD, CDA, D66, GroenLinks en de ChristenUnie te overwegen… Hoezo, achterkamertjespolitiek. Dit lijkt wel een compleet Achterhuis!
Heimelijke afspraakjes maken met ErnSSt HirSSch Ballin? Valsema wilde een alternatief aanbieden voor regeren met gedoogsteun van de PVV.

Alles liever dan de PVV, vond Valsema en zocht contact met EHB. Maar helaas, Kaakklem ving bot en nu zijn de druiven zuur. Heel zuur. Zo zuur dat haar gebit nu ernstige tekenen vertoont van tandbederf. Fruitzuren zijn immers funest voor je gebit.
Gelukkig voor Valsema, is er sinds kort de revolutionaire tandpasta Fatimal White Power op de markt. Voor een stralend witte lach. Maar is dit geen gevalletje mosterd na de maaltijd? De gaten in Valsema’s gebit zijn immers al geslagen. Valsema’s gebit is representatief voor Der Utergang van het Linxe Bolwerk. Het is over, het is uit, het Kabinet Rutte/Verhagen is een feit. Alle ondemocratische achterkamertjespolitiek van Valsema ten spijt. Waar ze in april nog zo fel tegen ageerde, deed ze een paar maanden later zelf.

De overtreffende trap van Hypocriet noemen we dat.

NOOIT MEER LINX!


online adverteren www.m4n.nl

 

14 Reacties to “Valsema bezocht de achterkamertjes.”

 1. geweta Says:

  http://www.elsevier.nl/web/Opinie/Afshin-Ellian/278593/Het-leugenachtige-sprookje-van-Halsema.htm

  Like

 2. TWITVB Says:

  Erg leuke post, BP!
  Ook dat “white power” is lekker fout! 🙂

  Like

 3. paco Says:

  Dacht even dat zij het voor elkaar had gekregen haar bek rond zo’n 3-delig broodje hamburger van MC Shit te manoeuvreren

  Like

 4. tristan Says:

  Een stabiel kabinet met niet minder dan 5 partijen aan het bewind?
  Dus een ratjetoe van mannenbroeders, beroepsactivisten, yuppies, jezuieten en Linkse VVDers.
  Gelukkig heeft oom Geert daar een stokje voor gestoken in het landsbelang én het vertragen van de Islamisering.

  Het Femke zal (hopelijk) 4 lange jaren weer naar de interruptiemicrofoon moeten grijpen om haar verontwaardiging over het bruine kabinet te kunnen ventileren.
  De dagen van het kraken zijn voorbij, evenals het taarten smijten naar rechtse politici om over de milieu- en dierenactivisten maar te zwijgen.
  De subsidiekraan gaat potdicht voor deze beroepsactivisten en zelfs het MDI moet nu met de pet, bivakmuts of hoofddoek rond; want Geert Wilders staat pal voor de vrijheid van meningsuiting.

  Laten we echter niet te vroeg juichen; de CDA-dissidenten hebben recentelijk versterking gekregen en de Staatssecretaris van Sport & Spel schijnt over een dubbele nationaliteit te beschikken. Maar een kniesoor die daar bezwaar tegen aantekent, want ook in Zweden schijnt men wakker geschrokken te zijn. Dus we spreken geen fatwa uit tegen Marlies Veldhuijzen van Zanten-Hyllner. Zolang er geen vrouw gehuld in een burka voorzitter is van de 2e Kamer hoort u ons niet klagen.

  Cohen en consorten zullen bij het komende debat over het regeeraccoord een vlammend betoog houden over het bruine gevaar; onze export loopt (alweer?) gevaar, de mensensmokkelaars zullen ons land mijden en de zorgvuldig opgebouwde asielindustrie gaat zware tijden tegemoet.

  Mohamed Rabbae (GroenLinks) mag a.s. maandag nog even zijn gal spuwen over het gedachtegoed van Geert Wilders en kan daarna weer voort met het bouwen van bruggen en het oppoetsen van minaretten.

  Ook de moslim zal de broekriem – of de gordel – moeten aanhalen vanwege de komende bezuinigingen en zal worden ingezet bij het arbeidsproces, ongeacht structurele rugklachten en andere culturele ongemakken.

  EEN FRISSE NIEUWE TIJDGEEST en
  NOOIT MEER LINKS!

  Like

 5. jager Says:

  Wist niks van kaakklemmen maar ben blij met deze regering en eindelijk eens niet iets roods… Wordt je toch zo ongesteld van…

  Like

 6. tristan Says:

  BIJ DE BAARD VAN DE PROFEET!

  Die ‘kniesoor’ blijkt niemand minder dan oom Geert zelf te zijn die enige inhoudelijke bezwaren aantekent tegen de dubbele nationaliteit van Staatssecretaris Veldhuijzen.
  Hij dreigt zelfs met een motie om deze bewindsvrouwe tot inkeer te laten komen.

  Maar geen zorgen; het zal wel met een sisser aflopen want Geert heeft wel andere problemen aan het hoofd. Morgen weer vroeg uit de veren; want hij heeft in het kader van de Zendtijd voor Politieke Partijen alweer een lange dag voor de boeg om het gedachtegoed van de PVV te promoten. Enkele gastsprekers van het Linkse Advocatencollectief zullen morgen ook het woord voeren om het gelijk van Wilders te bevestigen.

  Maar er is ook goed nieuws; de president van Turkije Abdullah Gül – vrede zij met hem – heeft zijn landgenoten in Duitsland opgeroepen nu eindelijk eens na 45 jaren te gaan integreren. Dus eerst de taal leren en daarna te beginnen met de economie op poten te zetten.

  Er circuleren nu – onbevestigde – berichten dat deze Gül van plan is ook de Turken in Nederland op hun plichten te gaan wijzen. Dat zou een ware cultuurschok met zich meebrengen; Turken die in de vroege ochtend – na eerst hun vrouw te hebben uitgelaten – op de fiets klimmen met een broodtrommeltje op zak en aan de arbeid gaan. Verbaasde autochtonen aan de kant van de weg, imams die handenwringend en onder het uitstoten van fatwa’s deze ongelukkigen op andere gedachten proberen te brengen. Kortom; de chaos zou compleet zijn en jaren van Linkse politiek zou in één klap teniet worden gedaan.

  Het zal zo’n vaart niet lopen, de Turk zit nu eenmaal graag in de moskee, koffiehuis en in de wachtkamer van zijn huisarts en heeft bovendien tal van religieuze plichten te vervullen.
  Het zou overigens een slecht voorbeeld zijn voor onze Marokkanen, om over de Somaliërs maar te zwijgen. En Geert Wilders kan dan vervroegd met pensioen en die is nu in de kracht van zijn leven, dus laten die kennismigranten maar hun eigen gang gaan.

  Alleen criminele moslims zullen worden ingezet bij het ophogen van de dijken, dus geen zorgen over natte voeten in de toekomst. Enkele tienduizenden komen in aanmerking voor dit werk o.l.v. strenge stadsmariniers die zijn gecheckt door de PVV.

  Like

 7. jan de hertog Says:

  Toch is er hoop,de “pamperoogjes”beginnen open te gaan!!

  http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/1170808/2010/10/17/Merkel-Multicultureel-model-in-Duitsland-is-mislukt.dhtml

  Like

  • tristan Says:

   Daar zijn ze bij onze oosterburen wel erg laat achter gekomen.
   Ben benieuwd of onze Cohens en Pechtolds hierop zullen reageren.

   Frau Merkel had enige weken geleden nog snoeiharde kritiek op Geert Wilders.
   Zijn reis naar Berlijn is dus niet tevergeefs geweest.

   Nu ‘Good old England’ nog.

   Like

 8. alida Says:

  Falsema,kan haar haren wel uit haar hoofd trekken,dat ze niet mee mag doen.Ik zie het eerste debat graag tegemoed wat zal ze nu weer spuien.

  Like

 9. yeager Says:

  Het begint er steeds meer op te lijken dat Gerald Celente en Ralph Peters met hun “ethnic cleansing” voorspellingen gelijk gaan krijgen.

  Like

  • Ouwe Knoest Says:

   Stadtgenaud.
   Een goede kennis maakte mij hier op attent.
   Eigenlijk voor u bestemd, maar anderen mogen dit uiteraard ook lezen.
   Ik wijs u op de uitzending “Hart van Nederland” van 12/10.
   Daarin komt voor een reportage over ons Haagse Mark . . . & . .
   Ga naar uitzending gemist. . . . . . .
   Gr. OK

   Like

 10. yeager Says:

  OK
  Bedankt voor de (voor mij) onvindbare tip over ene Mark en nog wat. Het inmiddels ontdekte Soeboer dat op dinsdag gesloten bleek?
  Wat de Markjes wel of niet doen, begint me steeds minder te interesseren. De Markjes en Frau Merkels beginnen wat bij te draaien,ja, maar het zal niet voldoende blijken. Ze belanden uiteindelijk op de politieke schroothoop, maar niet eigener beweging.

  Like

  • Ouwe Knoest Says:

   @ Stadtgenaud
   Nein keine Deutsche Mark. Sind auch Teuro’s gewordena drüben.
   Haagse Mark: Mark Rutte geb. 14-02-1967 te ‘s-Gravenhage.

   Like

 11. G.Deckzeijl Says:

  Valsema:volkomen terechte woordspeling! Twee redenen waarom ik het daarmee eens ben. 1) http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=12264
  2) http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=12291

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: