Turkije roept Nederland op het matje.

‘De naam gematigde islam is heel hatelijk, die is aanstootgevend en een belediging van onze religie. Er bestaat geen gematigde of niet-gematigde islam. Islam is islam en dat is het.’

Recep Tayyip Erdoğan.

Zo, dan weten we dat ook weer, landgenoten. Een kenner op dit gebied, deze islamist in maatpak, dus het zal wel zo zijn.
Turkije riep Nederland overigens op het matje. De Nederlandse ambassadeur heeft aan de Turkse regering tekst en uitleg moeten geven over onze nieuwe regering, want hoe zit het met de stop m.b.t. export-uitkeringen? Turkije heeft nu om opheldering gevraagd. Laat dit even goed op u inwerken. Nederland dient zich kennelijk te verantwoorden tegenover een of ander land, gelegen op het schiereiland Anatolië…
Nog even en bij de volgende kabinetsformatie stuurt Erdogan een formateur naar Nederland. Zodat hij zelf de touwtjes in handen heeft. Rot op, zeg, bemoei je met je eigen zaken.
De geldkraan moet dicht. Nix geen sociale uitkeringen richting dit land, er is al veel te veel geld verdampt. Nederland is knettergek. Kienderbaislag, thuiszorg, noem maar op. En in ons eigen land kwijnen de ouden van dagen weg achter de uraniums.

Laten we het eens omdraaien. Laten we deze Erdogan eens op het matje roepen vanwege het feit dat een niet te verwaarlozen deel van de Turken in Nederland het allemaal wel best vindt, hier de boel kaalvreet op kosten van werkend Nederland, een eisenpakket op tafel smijt en daarbij ook nog eens naar de onderrug grijpt als er een uitzendbureau in zicht komt. Een schadevergoeding lijkt hier op z’n plaats. En die schadevergoeding heeft  betrekking tot die malle religie die men heeft meegenomen. Hierdoor hebben wij emotionele schade opgelopen, want zowat bij iedere gelegenheid worden wij eenvoudige kaaskoppen geconfronteerd met een onverdraagzame ideologie/cultuur die voorschrijft dat Christenen, joden en ongelovigen nog minder waard zijn dan een hond.

De moslima met het hoofddoekle op het hoofd, laat in wezen zien dat wij Blankies onze oerdriften niet in toom kunnen houden. Daarom moet zij het hoofddoekle dragen en sommige gezaghebbende *kuch* imams durven zelfs te stellen dat een hoofddoekle voorkomt dat vrouwen worden verkracht… In feite zegt hij dus dat vrouwen zonder hoofddoekle erom vragen verkracht te worden. En dat alles in naam van de Islam. Dus ook die Islam die Erdogan aanhangt.
Erdogan, die in 2004 zijn dochters in Amerika liet studeren, omdat ze hun hoofddoekle niet wilden mochten afzetten. Destijds gold op de Turkse universiteiten een hoofddoekverbod, dus stuurde Erdogan zijn dochters naar Amerika.
Maar Erdogan – vrede zij met hem – heeft dit verbod inmiddels  teruggedraaid. Het mag dus weer.
Turkije begint steeds meer op Nederland te lijken.

Advertenties

13 Reacties to “Turkije roept Nederland op het matje.”

 1. Lucky9 Says:

  Volledig akkoord!
  Jizzya eisen in plaats soepsidies te geven.
  Maar dat zal wel niet mogen zeker?

  Like

 2. Lebuïnus Says:

  Roerend mee eens heer BP.
  Turkije kan niet wachten tot de EU wordt ingelijfd bij het
  Ottomaanse Rijk !

  Like

 3. yeager Says:

  Waar een ander zijn haren uit z’n kop trekt van ergernis, weet je het weer goed te brengen,BP.

  Like

 4. Maci Says:

  Ik denk dat dit slechts één van de oprispingen is die nog komen gaan. Erdogan loopt het dun door de broek.
  Niet alleen vanwege de Nederlandse politiek. Ja, geef Wilders maar weer de schuld.
  Duitsland gaat ook al dwarsliggen en dat zelfs in sneltreinvaart. Eindelijk. Eindelijk beseffen de politici in de westerse wereld wat er staat te gebeuren als we de importprofiteurs en moslimsprinkhanen geen halt toe roepen.
  Ik hoop dat dit nieuwe kabinet zijn poot stijf zet en houdt en dat er een nieuwe wind gaat waaien.

  Like

 5. tristan Says:

  BP weet hier weer feilloos de vinger op de zere plek te leggen.

  Sinds jaar en dag stromen de sociale uitkeringen richting Turkije en het merkwaardige feit doet zich voor dat al die kennismigranten het eeuwige leven schijnen te hebben.
  Er zitten namelijk nogal wat AOWers tussen die volgens ingewijden in deze materie (Het Wetenschappelijk Bureau van de PVV o.l.v. Martin Bosma) intussen al ver over de 90 moeten zijn.

  Deze immigranten kwamen in het kader van de gezinshereniging in de jaren 70 naar ons land als opa en oma van de ‘gastarbeider’ en hebben korte tijd gewerkt als schoonmaker in een moskee of als magazijnbediende in een groentewinkel. Geveld door plotselinge hevige rugklachten en daarna enige jaren geparkeerd in de WAO togen deze idealisten op een gegeven moment huiswaarts; richting Anatolië.
  Een gezonde omgeving en blijkbaar een ideaal oord om een zeer hoge leeftijd te bereiken.

  Onze Linkse ambtenaren gaan waarschijnlijk pas lont ruiken als over pakweg 50 jaar die kennismigranten – in volstrekte ‘rust’ – nog steeds schijnen te profiteren van onze sociale voorzieningen.

  En maar klagen over de kaaskoppen die zorgen voor een onverdraagzaam klimaat voor de Turken die ons land hebben opgebouwd. Mocht Wilders worden vrijgesproken dan moeten wij vrezen dat al die Turken uit protest Nederland zullen verlaten.

  Een ware ramp voor ons land, dat toch al te kampen heeft met een schrijnend gebrek aan hoogopgeleid personeel.

  Like

 6. Maci Says:

  “Er zitten namelijk nogal wat AOWers tussen die volgens ingewijden in deze materie (Het Wetenschappelijk Bureau van de PVV o.l.v. Martin Bosma) intussen al ver over de 90 moeten zijn”.

  Je weet toch @Tristan dat we hieraan niet mogen twijfelen?
  Volgens de Turken komt dat o.a. door hun yoghurtconsumptie. Geldt ook voor Grieken.
  Lachen? Google maar. Evengoed lachen hoor, want daar gaan zij mee wegkomen. Zij kunnen wel 100 worden met dagelijks een flinke bak yoghurt.
  .
  Daar komen ze wel mee weg .

  Like

  • tristan Says:

   Turkije wil zo graag bij de EU.
   Net op EÉNVANDAAG een reportage bekeken over kinderarbeid in dit land.

   Die kinderen worden grootschalig ingezet bij het plukken van o.a. hazelnoten.
   Een van de grootste afnemers is Unilever, waar Doekle Terpstra een belangrijke funktie heeft.
   Ik ben bang dat hij in deze kwestie ‘niet voor commentaar bereikbaar is’.

   En maar schelden op Geert Wilders…

   Like

 7. johanv Says:

  laat die turkse overheid alle soepsidie,s is fijn terug betalen .
  wat een debiel van een vent is dat.
  goed dat we weten van die gek dat er geen gematigde islam bestaat . word hij die debiel nu ook aan geklaagt door de moslims hier in nederland . want als een niet moslim bv de heer wilders dit zegt , schijnt hij volgens die zelfde moslims te discrimineren . hoe bedoel je met twee maten meten.

  Like

 8. leefbarbaar Says:

  Zo zie je maar weer: de gematigde islam bestaat niet. Wat nu te denken van al die moslims die ons bestelen? Zijn die dus allemaal zuiver op graat? Ze willen ons zo graag laten geloven dat er goede en slechte moslims zijn. De goeden worden opgeblazen door de slechten. Of andersom. Zoek het maar uit.
  Turkije kan van mij de pot op, maar al die NSB-ers die jarenlang tegen beter weten geld weg smeten naar dit land, die zouden we met pek en veren het land uit moeten gooien.

  Like

 9. tristan Says:

  IN ONZE ASIELCENTRA WORDEN CHRISTENEN STRUCTUREEL BEDREIGD EN MISHANDELD DOOR ISLAMITISCHE ASIELZOEKERS.

  In een normaal funktionerende Rechtsstaat worden dit type vluchtelingen zonder veel omhaal en plichtplegingen op het vliegtuig gezet met hooguit leeftocht voor 1 (één) dag.

  Niet echter in ons verdraagzame en tolerante land. Dergelijke corrigerende maatregelen zouden wel eens stigmatiserend kunnen werken t.a.v. deze getraumatiseerde kennismigranten. En laten wij vooral niet vergeten waarom deze idealisten naar ons land zijn gekomen. Onze ouden van dagen zitten met smart te wachten om liefderijk verzorgd te worden door deze moslims die hier een nuttig bestaan willen opbouwen.

  Ze zijn niet kieskeurig wat betreft een plek op de arbeidsmarkt. Menige bejaarde – vaak met rollator – heeft al kennis kunnen maken met deze idealisten. Uiterst behulpzaam bij het oversteken en het dragen van boodschappentassen zijn deze diepgelovige moslims een voorbeeld voor menige andere immigrant.
  Oké, er valt wel eens een oudje op de grond als de moslim in zijn ijver wat ongeduldig wordt en er zijn uiteraard wat taal- en cultuurproblemen, maar de bedoelingen zijn goed en diep in de grond zijn het geen kwade mensen.

  Helaas voor onze ouden van dagen moeten er in het kader van de bezuinigingen (ombuigingen) wat minder asielzoekers worden toegelaten. Nederland is maar een klein landje en om nu miljoenen vluchtelingen toe te laten is toch wel een grote aanslag op onze portemonnee, om over de subsidiebuidel maar te zwijgen.
  Er is echter een groot tekort aan hoogopgeleid personeel en na gedegen onderzoek is gebleken dat de moslim niet voldoet aan de eisen die worden gesteld. Men heeft getracht dit te ondervangen door die eisen wat omlaag te schroeven en zodoende deze immigranten toch aan een diploma te helpen.
  Het een en ander is nu uitgekomen en om te voorkomen dat u wordt geopereerd door een medicijnman uit donker-Afrika worden de normen hersteld die gangbaar zijn in een beschaafd land.

  De edele wilde en de moslim moeten hun heil maar ergens anders gaan zoeken.
  De asielcentra worden gesloten op last van oom Geert en de bezem gaat door de Vogelaarwijken. Onaangepasten, criminelen en ander tuig worden te werk gesteld in de bos- en wegenbouw. Hardnekkige recidivisten gaan met hun gehele familie op langdurige excursie naar het voormalige thuisland.
  Voor alle zekerheid met een one way ticket en leeftocht voor maximaal 3 (drie) dagen.
  De tijd van gedogen is voorbij; de lat en de roede gaan het theedrinken vervangen.

  Subsidie gaat men maar halen in Mekka bij de baardmannen!

  Like

 10. Christelijke asielzoekers bedreigd door moslims. « Says:

  […] ook het stuk van Tristan, […]

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: