Christelijke asielzoekers bedreigd door moslims.

Landgenoten,

Thans bereikte ons het bericht dat Christelijke asielzoekers vaak bedreigd worden door moslims. En daarbij wordt geweld niet geschuwd. De Linx Kerk heeft lang geleden voor ons bedacht dat deze gelukszoekers uit islamitische landen een positieve bijdrage leveren aan onze cultuur. De Linxe Kerk hield ons een (halal) worst voor, maar daar trapten wij niet in. Ook anno 2010 proberen schertsfiguren als Mohamed Rabbae – vrede zij met hem – ons wijs te maken dat het leeuwendeel van de asielzoekers louter bestaat uit artsen, verplegers, juristen en andere verzonnen beroepen.
Wij weten natuurlijk wel beter. Wereldwijd worden Christenen vervolgd en vermoord door moslims en als dit soort tuigh eenmaal in het land van Melk & Honing is aangekomen, begint men direct met het bedreigen en mishandelen van Christenen in diverse asielzoekerscentra. Men krijgt dit merkwaardige gedrag met de paplepel ingeslagen en het een en ander is volledig Sharia-compatible.

Wij zijn benieuwd wat die René (MohammeD)anen – opperman van de Muilkorfbrigade – hier van vindt. Die bestempelt dit tuigh nog steeds als ‘kwetsbaar en hulpbehoevend’. Wij zeggen: You better go where you coming from. Dergelijke ongewenste elementen zijn nog niet koud uit het vliegtuig, of men begint met bedreigingen, mishandelingen en intimidaties, gericht op Christenen. Omdat men anders denkt, omdat men een ander geloof aanhangt. U kunt natuurlijk voorspellen wat deze geloofsgestoorden gaan doen als ze eenmaal een gesubsidieerd huis hebben gekregen. Hun criminele gedrag voortzetten. O ja, en triktrakken in het koffiehuis.

Geert Wilders vindt ook dat de grenzen dicht moeten als het gaat om dergelijke religieuze criminelen. Daarom moet hij terecht staan… Dit mag je namelijk niet hardop zeggen in Nederland. Geen (terechte) kritiek leveren op een geïmporteerde ideologie, want dat staat gelijk aan belediging. Geen (terechte) kritiek leveren op onaangepaste mohammedanen, want dat staat gelijk aan haatzaaien.
Maar goed, dat is een ander verhaal. Maar we mogen aannemen dat bovengenoemde criminelen inmiddels de grens over getrapt zijn?

Lees ook het stuk van Tristan, hierover!


online adverteren www.m4n.nl

 

8 Reacties to “Christelijke asielzoekers bedreigd door moslims.”

 1. Tweets that mention Christelijke asielzoekers bedreigd door moslims. « -- Topsy.com Says:

  […] This post was mentioned on Twitter by Boilingpoints.nl, Mark D. Mark D said: RT @Boilingpoints: Christelijke asielzoekers bedreigd door moslims.: http://wp.me/p1EjY-Th […]

  Like

 2. Lebuïnus Says:

  Hoewel ik het met de inhoud van het schrijfsel m.b.t. het
  meppende parasiterende moslimgebroed t.o.v. andere niet
  de doctrine van vrede belijdende azieligen eens ben.
  Toch een prangende vraag : wat is/betekent triktrakken ?

  Like

 3. lucky9 Says:

  Welke grens?
  Het echte probleem ligt niet alleen in Nederland maar bij heel de EU$$r.
  Wij moeten jullie marocs die fuk en suk kunnen zeggen hier ook niet.

  Overigens om eens goed te lachen hierbij een bruggetje naar het minfin.fgov.be {(min= ministerie fin= financiën f= federaal (jaja!!) en gov is van government (of wat er moet voor doorgaan) en be daarmee wordt het onland Belarus aan de Maas bedoeld}
  http://www.minfin.fgov.be/portail2/nl/themes/family/alimony/morocco.htm

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: