Nederlandse vluchtelingen afgewimpeld.

Waarde lezers,

U zult wel denken, waar heeft BP het nu weer over? Nederlandse vluchtelingen? Jazeker, het gaat om het Utrechtse homostel dat hun eigen huis uit getreiterd is. De daders worden momenteel opgevangen door een psycholoog.
De slachtoffers heten Hans en Ton en hebben inmiddels hun huis onder de vraagprijs moeten verkopen.

‘ Daarnaast hebben ze het repareren van vernielingen aan hun huis en auto zelf moeten betalen’.

De kosten zijn intussen opgelopen tot een bedrag van € 40.000,- en de slachtoffers willen een schadevergoeding. Burgemeester Aleid Wolfsen (PvdA) heeft al aangegeven deze Verjaagden niet te kunnen helpen…
Het kan hem geen flikker schelen, een paar verjaagde homo’s meer of minder. Afgezien van het feit dat (lokale) overheden verplicht zijn haar burgers te beschermen, is Wolfsen zelfs te beroerd om deze twee heren enigszins tegemoet te komen in de gemaakte kosten. Dikke pech voor jullie, dan ga je maar ergens anders wonen. Maar wel mondje dicht over de (Marokkaanse) daders. Die hebben nu eenmaal meer privileges dan jullie bruine ruiters. Hoort allemaal bij die islamitische cultuur waar Wolfsen zo vol van is en daarbij kan hij geen homo’s gebruiken.

Hoe verbolgen en kwaad zou Wolfsen zijn als zou blijken dat de Verjaagden Rachida en Hamit heetten? Wolfsen zou op de zeepkist springen en zijn afschuw uiten over deze ‘racistische daad’. Er zou een heel leger aan hulpverleners gemobiliseerd worden om de getroffenen bij te staan waar nodig. Hij zou op radio en TV zijn welgemeende excuses aanbieden aan de gehele Marokkaanse gemeenschap, met de volgende woorden;

Ja, ook ik schaam me dat ik Nederlander ben. Gewoonweg verschrikkelijk wat deze onschuldige mensen aangedaan is. En waarom? Omdat ze anders zijn dan wij? Hou toch op, iedereen is gelijk! (mompelt verder nog iets over een razzia… red.)

Maar nu? Lekker belangrijk! Het zijn slechts Autochtone homoseksuelen, die vinden hun plekje wel weer.

Advertenties

5 Reacties to “Nederlandse vluchtelingen afgewimpeld.”

 1. alidas1 Says:

  Regering gooi die bange schijters is uit hun ambt en zet burgemeesters in die de moed hebben om ze aan te pakken.Die burgemeesters zijn allemaal Job Cohennetjes pappen en nathouden in de moskee.Wanneer komt hier eens een eind aan.

  Like

 2. Arie Says:

  Landgenoten. Hoewel het slechts zijdelings met dit onderwerp te maken heeft, wil ik jullie graag een vraag voorleggen. Er is namelijk iets wat ik absoluut niet begrijp. Namelijk de (zogenaamde) angst voor de islam. Er zou niet opgetreden worden tegen moslims met een grote bek, criminele kutmarokkaantjes, de provocaties van Erdogan en Gul enz enz enz uit ANGST voor de islam. Hoeze angst? De islam is toch niet iets om bang voor te zijn???

  Als je kijkt naar de islam op internationaal niveau is er weinig te vrezen. Islamtische landen stellen niets voor: niet op militair gebied, niet economisch, niet wetenschappelijk…. wat eigenijk wel? Natuurlijk, de Arabische landen zitten op de grootse olievoorraad ter wereld. In theorie zouden ze de oliekraan dicht kunnen doen, maar dat zal niet zo snel gebeuren. Zij hebben ons net zo hard nodig als wij hen. Militaire macht? In 1967 slaagden 4 (of 5 ik weet het niet meer) Arabische landen er niet in het slechts 20 jaar oude landje Israel van de kaart te vegen. Iran met zijn kernwapens? Ik denk dat het nu nog te verhinderen valt. Als bijvoorbeeld Israel of Amerika de nucleaire installaties aan puin gooit, wat gaan ze dan doen? Een grootscheepse aanval op het Westen met conventionele wapens? Weinig kans van slagen, denk ik.

  Angst voor moslims op nationaal niveau dan? De arbeidsparticipatie van moslims is laag en als ze werken, is het niet bepaald op het allerlaagste niveau. Gesubsidieerde (overheids)baantjes, groente- en fruitverkopers (dank aan Thilo Sarazzin voor deze kwalificatie) en instellingen die analfabete Turken en Marokkanen vertellen waar ze uitkeringen aan kunnen vragen. Wat gebeurt er als al die het werk neerleggen? Niet veel toch? Nogmaals: wat hebben we te vrezen? De electorale macht van de moslims, dan? Een miljoen op 16 miljoen is nog altijd niet veel en ze stemmen verhoudingsgewijs ook nog eens minder dan autochtone Nederlanders.

  Wat dan? Aanslagen? Straatterreur? Intimidatie? Heel vervelend, maar goed te bestrijden. Als je dat tenminste echt wilt….. Als Nederlanders één front zouden vormen tegen de islam (en ik geef onmiddellijk toe dat juist DAT helaas niet gebeurt) is er weinig reden te zorg. Het meest te vrezen vallen de domheid en de ongelooflijke naieviteit van onze politici en bestuurders. Niet de islam zelf.

  Wat vinden jullie?

  Like

  • tristan Says:

   Angst is een slechte raadgever en dus niet aan de orde bij de PVV en haar achterban.

   Wat wel speelt zijn gevoelens van ongerustheid, ergernis en regelrechte woede die verband houden met de dominante houding en vaak provocerende opstelling van de 1 miljoen moslims in ons land.

   Inderdaad hoeven wij niet bang te zijn voor een militaire bezetting van Europa door de Islam. Maar wel voor het ‘Joegoslavië-scenario’ zoals in de jaren 90, waarin moslims autonomie eiste voor de gebieden waar zij getalsmatig een meerderheid vormden. Het gevolg was een zeer bloedige burgeroorlog met vele slachtoffers en een herindeling van dit land die nog steeds onderwerp is van hevige discussie en politieke strijd.

   Het probleem van de Islam is de weigering om te integreren in de Westerse samenleving.
   Het feit alleen al dat die integratie ons land miljarden moet kosten is al verdacht.
   Een gemotiveerde immigrant vindt zelf wel zijn weg in een voor hem onbekend land, door het zo snel mogelijk leren van de taal en het zelf veroveren van een plek op de arbeidsmarkt.

   De agenda van de politieke Islam is het stapsgewijs invoeren van de sharia in de moslimenclaves en het stichten van grote gezinnen. Voorts infiltreren in de gevestigde politiek en voortdurend slachtoffer spelen van ‘discriminatie en racisme’.
   En in Nederland werkt dit perfect gezien het feit dat de moslims dagelijks onderwerp zijn van het politieke debat én hoog scoren in de werkloosheid en de criminaliteit.

   Met steun van de Linkse kerk is de mogelijkheid niet gering dat de Islam op de langere termijn een zeer dominante positie gaat innemen in Nederland. Als dit wordt getolereerd door een meerderheid van onze bevolking gaan we dus terug naar de middeleeuwen.

   Ik – en vele anderen – zijn daar faliekant tegen.

   Daarom onze kreet;

   NOOIT MEER LINKS!

   Like

 3. fee Says:

  Beste Nederlanders,

  Mijn reactie heeft niks te maken met het onderwerp, maar dit moest ik effe kwijt omdat ik zo diep onder indruk ben van de spreektekst van Geert Wilders.

  Omdat ik geabonneerd ben op de nieuwsbrief van de PVV van Geert Wilders (jaja, als Vlaming kan dat) heb ik de spreektekst van Geert gelezen. En die is prachtig.

  Daarop heb ik volgende email naar de heer Wilders gestuurd:

  Zeer geachte Geert Wilders,

  Ik ben geen Nederlander maar een Vlaming uit Vlaams-Brabant. Ik heb zopas Uw spreektekst helemaal gelezen en ik moet zeggen: ik wordt er stil van. Nederland is gered. U zult Nederland redden, het was en is hoognodig. Ik kan alleen maar jaloers zijn op jullie Nederlanders, jullie hebben inderdaad een voortrekkersrol die ik jullie benijd. Hier in België en Vlaanderen zijn we helaas nog lange niet zover. Ik wens U, Uw partij en het Nederlandse volk een voorspoedige toekomst toe, die er zeker met Uw hulp zal komen.
  Bedankt Heer Wilders, bedankt gewoon al maar omdat U er bent voor de Nederlanders.

  Like

 4. boilingpoints Says:

  At Fee,

  Ik heb afgelopen dinsdag ook gedeeltes van Geert’s optreden gezien.
  Zelfs mensen die niet echt voorstander zijn van Geert, vonden zijn optreden uitstekend!

  Eindelijk vuurwerk!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: