‘Gemiddelde wereldburger licht getint.’

Landgenoten,

Het tijdschrift Quest komt met een opzienbarende reconstructie inzake de uiterlijke kenmerken van de gemiddelde wereldburger. Volgens Quest ziet de gem. wereldburger er zó uit. → → → →
Ik ken u langer dan vandaag en ik zie u denken;  het lijkt wel een Marokkaan en dat zonder balkje voor de ogen, zo zie je ze niet vaak. Klopt, maar stigmatiseren doet u maar ergens anders. Dit is een keurig blog voor de hele familie en dat willen we graag zo houden.

Nee, even serieus, ik kom met wetenschappelijke feiten: de gem. wereldburger heeft bruine ogen, een caramelkleurige huid (licht getint, wat we allemaal kennen uit ‘Opsporing Verzocht’.) een mondbreedte van 5.1 centimeter (uitschieters) en de neus maakt een hoek van 30 graden.
Ik geloof nooit dat ik op die gem. wereldburger wil lijken. Voor dat je het weet word je opgepakt, alhoewel mensen met een uiterlijk zoals afgebeelde meneer meestal overal mee wegkomen, maar dat is een andere discussie.

Godverdikkie, in theorie lijken we allemaal op een Marokkaan. Daar zijn we dan lekker klaar mee! Gemakshalve zijn de vrouwelijke kenmerken geheel weg-gereconstructueerd. Waarom is mij een raadsel. Blijkbaar is de gem. wereldburger man, Marokkaan, heeft bruine ogen (een zeer gevoelige kleur, momenteel) een licht getinte huid, een mond van ruim 5 centimeter en een vrij gangbare neus. Nou, de eerste Marokkaan met een normale neus moet ik nog tegenkomen. De meeste exemplaren hebben zo’n haakneus, wat mij weer doet denken aan een uitgestorven roofvogel die ooit tegen een ruit is aangevlogen.
Maar dat mogen we natuurlijk niet zeggen.

Maar in ieder geval; kent u deze man? Haal niet in en blijf rechts rijden. Niet in de ogen kijken en verder geen contact zoeken. Als hij u een horloge wilt verkopen, niet op ingaan. Sieraden onder de coltrui dragen.
Zodra de kust veilig is, belt u 0900-GEERT.

Maar u natuurlijk ook met de plaatselijke politie bellen.


 

Perry Sport
Voor sport- en outdoorartikelen ga je naar Perry.
klik hier
Advertenties

4 Reacties to “‘Gemiddelde wereldburger licht getint.’”

 1. tristan Says:

  We moeten dit maar zien als een toekomstbeeld, als de Islamisering eenmaal voltooid is en de ongelovigen veilig zijn opgeborgen in reservaten.
  Zij kunnen dan stenen bikken voor de moslims die ze dan weer gebruiken voor hun culturele activiteiten.

  Toch zijn er steden in ons land waar deze creaturen al veelvuldig worden gesignaleerd.
  Doorgaans worden zij aangeduid als ‘kansenjongeren’ die buiten de arbeidsmarkt vallen en zich onledig houden met het beroven van kleine kinderen, ouden van dagen en winkeliers.
  Gisteren is er een motie aangenomen (van GroenLinks, voldoende ondersteund!) die er voor gaat zorgen dat dit menstype ruim baan krijgt om haar religie volledig te kunnen uitoefenen, inclusief het invoeren van de sharia.
  Alleen PVV en SGP stemden tegen…

  Wij hebben Prof. Dr. Ing. W.A. Jongerius, een befaamd antropoloog, verzocht om een reactie.
  Volgens de prof. hebben wij hier te doen met het prototype van de oermens, de homo-erectus die zeer primitief kan reageren in bepaalde situaties. Zij opereren vaak in groepsverband om zich voedsel, uitkeringen, subsidies en vrouwen te bemachtigen. De eer van de familie is zeer belangrijk, evenals het uithuwelijken binnen de familie. Huwelijken tussen neven en nichten komen vaak voor, evenals verbintenissen tussen bejaarde mannen en meisjes van 12-13 jaar. Deze vorm van inteelt kan leiden tot schizofrenie, wat weer aanleiding kan zijn tot criminaliteit en het plegen van aanslagen.

  Jongerius schrijft als therapie voor het verrichten van zware lichamelijke arbeid in de frisse buitenlucht. Het verstrekken van Wajonguitkeringen moet onmiddelijk worden gestopt, evenals het drinken van thee.
  Mocht deze therapie falen dan zou er een grootschalig repatriëren van deze ongelukkigen als laatste redmiddel moeten worden beproefd. In het voormalige thuisland is genezing niet uitgesloten. Mits onder streng toezicht van gemotiveerde buurtvaders die het gebruik van de karwats niet bij voorbaat willen uitsluiten.

  Wij danken Jongerius voor dit gratis consult en gaan over tot de orde van de dag;

  STEM PVV! (op 2 maart 2011).

  Like

 2. Wulf Says:

  Ze moeten alleen dat haar nog even wegscheren aan de zijkanten en dan een gewatteerde jas met capuchon met bontkraag, een wit petje en een grote bek erbij, dan is het compleet. 😉

  Like

 3. Maci Says:

  Ach, dit is de zoveelste poging om ons de multicul door de strot te duwen, door ons duidelijk te maken dat het blanke ras in feite een niet bestaande ethniciteit is. Het is volgens mij racisme, maar dan van de “tegenpartij”.
  En ben je dan wel een wereldburger? Als je deze uiterlijke trekken vertoont en met begeleiding en behulp van een prikstok papier kan prikken?

  Like

 4. G.Deckzeijl Says:

  Nog een paar waarschuwingen van iemand die het kan weten en Al Jazeera een uitzeiker gaf!
  http://tinyurl.com/34qgjt8

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: