Linxe Kerk: geef de Islam ruim baan.

Waarde lezers,

Hierboven ziet u een aanhanger van de Linxe Kerk die zojuist zijn achterban gerustgesteld heeft. Het ging allemaal om een motie m.b.t. het niet tegengaan van de Islamisering. De motie – een initiatief van PvdA, SP, GroenLinks en D66 – kreeg steun van de overgrote meerderheid van de Tweede Kamer. Alleen de PVV en de SGP hebben nog voldoende affiniteit met Nederland en stemden tegen. De overige partijen kozen de kant van de Islam.
Het tegengaan van de Islamisering is geen doelstelling van het kabinetsbeleid. Anders gezegd: we geven de Islam, met al haar primitieve gebruiken en gewoonten, ruim baan in Nederland. Zo kan je het namelijk ook vertalen.

De achterliggende gedachte van deze motie is volgens Zuur Linx dat men de gelijkwaardigheid van mensen wil benadrukken… Wij zeggen: een dikke foei! Gelijkwaardigheid van mensen in het algemeen is geheel in strijd met de Islam en een krenking aan het adres van onze Islamitische medemens bovendien. Maar dat zal het permanent wegkijkende Zuur Linxe bolwerk wel niet bedoelen met deze motie.
Misschien bedoelt men dat het eens afgelopen moet zijn met die extra privileges die een bepaalde bevolkingsgroep geniet in dit land. Nee, dat is een utopie en berust slechts op een euforische hersenaderlating van BP.

Men bedoelt natuurlijk dat de Islam geen strobreed in de weg gelegd mag worden en dat vrijheid van godsdienst hoog op de agenda blijft staan.
Valt ons vies tegen van premier Rutte, maar die had al eerder gezegd dat het tegengaan van de Islamisering geen beleid is. Van het CDA begrijpen wij het best. Christenen Dienen Allah. En dat doen ze al jaren.

Hoe zit het eigenlijk met die andere vergeten groep mensen… De Autochtonen. Die moeten dus de komende jaren nederig blijven buigen en op fluistertoon praten als het over de Islam gaat. Maar ach, dat zijn ze inmiddels wel gewend. En wie zijn intolerante kop boven het maaiveld uitsteekt, moet verplicht het gastenboek van de PVV tekenen.
Maar dat vinden wij geen straf en doen dat graag.
Net zoals op 2 maart 2011:

Stem PVV!


 

Eliza was here Eliza was here

Bijzondere wintervakanties met verblijf in traditionele accommodaties boek je op www.elizawashere.nl


m4n
Advertenties

11 Reacties to “Linxe Kerk: geef de Islam ruim baan.”

 1. leefbarbaar Says:

  BP,
  zo zie je maar weer hoe de politiek vervreemd is van het Nederlandse volk. Mogen de Pechtoldjes nog roepen dat er helemaal niet veel moslims hier zijn, wie om zich heen kijkt weet wel beter. Wie in zijn portemonnee kijkt weet het zeker. Het sterft hier van de Intoleranten. Ga me niet vertellen dat een meerderheid van het volk voor nog meer islam is. Dat gelooft geen hond.
  Stemde de dierenpartij ook voor meer islam? Dat zou me verbazen, want gisteren was op PowNews goed te zien hoe de haatbaard omgaat met dieren. De Geitenneuqer ging vreemd en pakte de ezel. Ezeltje prik hadden ze het item genoemd en draaide de music van Jane Birkin op de achtergrond. Je t’aime non non plus. Kostelijke TV.
  Nog ff offtopic: waarom zeurt iedereen over discriminatie door Rutte? Niet iedereen is gelijk, want velen mogen wel twee paspoorten hebben, dus slaat de hele argumentatie nergens op.

  Like

 2. yeager Says:

  Maar Rutte gaat praten met Brussel of het wat minder mag. Heeft u er nog vertrouwen in?
  Het wachten is op een dictator die Brussel de wet stelt en die puinhoop ondertussen Europa uitflikkert.

  Like

 3. Lebuïnus Says:

  @Leefbarbaar ( oftopic ),

  Dat linkse discriminatie gelul over het hebben van twee pas-
  poorten is de grootste gotspe ooit.
  Als ik en met mij alle anderen b.v. het Spaanse paspoort verkrijgt
  verlies ik automatisch het Nederlandse paspoort.
  Dit is pure discriminatie, als Nederlander ben je dus minder dan
  een Turk of wie dan ook.
  Dit feit moet toch bij ieder tweede kamerlid bekend zijn, maar
  niemand hoor je hierover.
  Ook bij de MSM vermeldt men dit niet.
  Voor de goede orde : dat verliezen van het NL paspoort geldt
  voor iedere Nederlander die welke nationalteit dan ook aanneemt.

  Like

 4. alidas1 Says:

  zou cohen al met zijn kont de hoogte inliggen,hij mag wel,hij is al besneden.

  Like

 5. Tweets that mention Linxe Kerk: geef de Islam ruim baan. « -- Topsy.com Says:

  […] This post was mentioned on Twitter by Boilingpoints.nl and Onrust Tweets, Onrust Tweets. Onrust Tweets said: RT @boilingpoints: Nu op BP: Linxe Kerk: geef de Islam ruim baan.: http://wp.me/p1EjY-U8 […]

  Like

 6. leefbarbaar Says:

  at Lebuïnus
  ik hoorde vandaag zelfs dat wanneer je Belg wordt, je ook je Nederlandse papiertje weg moet inleveren. En er wonen er maar zat in België.

  Like

 7. Wulf Says:

  Ben ik hier de enige die zijn identiteit niet ontleent aan een papiertje, maar aan het volk waartoe hij behoort? Men strooit Nederlandse paspoorten in het rond alsof het pepernoten zijn en iedere soepjurk die er na het ophangen van een zielig verhaal eentje weet te grijpen moeten we als een van de onzen beschouwen. Ik ben een Nederlander door mijn voorouders en mijn trouw aan onze cultuur, identiteit, verworvenheden en tradities, ondanks alle pogingen van bovenaf om ons hierover een schuldgevoel of erger te bezorgen. Je kunt mij zoveel papiertjes geven als je wil maar ik blijf een Nederlander, en een trotse ook! 🙂

  Like

 8. johan v Says:

  ik hoop dat wilders zich blijft verzetten tegen de islam .en dat het kabinet snel valt . zodat wilders de president van nederland kan worden met 40 zetels. alleen dan gaat er wat veranderen . niet met rutte die zet mensen met minimumloon aan de kant die moeten inleveren wel dat zijn 3.000.000 mensen . die na hun werk straks hun hypotheek niet meer kunnen betalen en naar de voedselbank moeten om te overleven goed gedaan rutte.
  ik hoop dat dit kabinet snel valt en dat wilders het dan mag doen , die is wel sociaal voor de origine hollander , ik ben gewoon tegen al die buitenlandse uitvreters en die achterlijke ideologie van die moslims die kunnen we denk ik missen als kiespijn.
  links wil nederland islamiseren ik vraag me af aan welke kant de zuur linkse zullen staan als het wel uit de hand loopt in europa met die k.. moslims

  Like

 9. Lebuïnus Says:

  @Wulf, ik kan me geheel vinden in hetgeen U stelt, maar ik
  wil benadrukken dat :
  Tweede kamerleden en politieke verslaggevers moeten weten
  dat Nederlanders die om welke reden dan ook een andere
  nationaliteit willen aannemen, hun Nederlandse nationaliteit
  verliezen.
  Bewindvoerders die voor zichzelf een uitzondering maken zijn
  principieel onaanvaardbaar.
  Deze gespeelde onnozelheid heeft uitsluitend tot doel om
  de heiligverklaarde “medelander” te bevoordelen.
  Met die andere nationaliteit verandert het beestje natuurlijk
  niet, met andere woorden je blijft wie je bent.

  Like

 10. G.Deckzeijl Says:

  Een paar belangrijke, gratis lessen voor de komende jaren:
  http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=12362

  Like

 11. tristan Says:

  Hebben die gewetensvolle parlementariërs zich eigenlijk wel voldoende gerealiseerd wat Islamisering in de praktijk inhoudt?
  Islamisering = een proces van omvorming van een samenleving naar de Islamitische religie, cultuur en wetgeving.

  Verrek, dat lijkt verdacht veel op een totalitaire ideologie!

  Laten wij dit kabinet echter beoordelen op hun daden en niet op deze achterlijke motie die slechts steun kreeg van de VVD om de linkervleugel van het CDA – voorlopig – koest te houden.

  Vanuit Turkije bereiken ons verontrustende geluiden die er op neerkomen dat men niet tevreden is over onze regering. De woorden ‘discriminatie’ en ‘integratie’ voeren de boventoon en men dreigt zelfs met het intrekken van de kandidatuur van Turkije i.v.m. toetreding tot de EU. Nu liggen wij daar als Wilderianen niet echt wakker van. Oké, het scheelt Europa 100 miljoen kennismigranten en minimaal 10.000 minaretten maar we kunnen niet op iedere slak (of moslim) zout strooien.

  Mocht het vandaag in Amsterdam wat onrustig worden en er zelfs wat bivakmutsen worden gesignaleerd dan moet u weten dat een zekere René Danen en zijn trawanten een ‘stil protest’ laten horen tegen het bruine gevaar en het kabinet Rutte.
  De komende tijden zullen er meer van dit soort betogingen gaan plaatsvinden; want de PVV is een bedreiging voor onze rechtsstaat en het geruisloos invoeren van de sharia.

  Een aantal van deze demonstranten zijn de afgelopen weken in Frankrijk geweest om wat inspiratie op te doen, dus men is bij deze gewaarschuwd voor grootschalige rellen.
  De bivakmutsen staan schouder aan schouder met de capuchons om hun strijd te voeren tegen de gevestigde orde die o.a. de Wajonguitkeringen willen afschaffen van de Marokkaanse straatterroristen die ‘afwijkend gedrag’ vertonen.

  Wij rekenen echter op de gummiknuppel van de bromsnorren om de orde te herstellen, ook het gebruik van enig traangas en de inzet van het waterkanon kan corrigerend werken.
  Daarna de grootste raddraaiers interneren in kampementen ter heropvoeding en eventueel opsturen naar het Rif gebergte na het inleveren van het Nederlandse paspoort.

  Op 2 maart gaan we verder afrekenen met de Linkse collaborateurs in het parlement en vooral in de Eerste Kamer. Schoon schip maken in het kader van een democratische rechtsstaat waar géén plaats is voor religieuze baardmannen, de sharia, de burka en gesubsidieerde bruggenbouwers.

  STEM PVV!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: