Muzak op zondag: Skunk Anansie.

Nog even op de valreep, voordat ik aan mijn zes avonddiensten ga beginnen:
Skunk Anansie met de live versie van Weak.

U vindt deze muzak drie keer ruk? Plaats dan zelf u muziekfragment in de comments.
Voor degene die niet weten hoe dat moet; ga naar Youtube en kies uw favoriete nummer. Rechtsonder het fragment vindt u de knop insluiten. Klik daarop en er verschijnt een code. Kopieer de code d.m.v. de rechtermuisknop of Ctrl + C. Plak de code d.m.v. de rechtermuisknop of Ctrl + V in de comments. Klaar is Kees!

Alles is geoorloofd!

Tot morgen!

Advertenties

13 Reacties to “Muzak op zondag: Skunk Anansie.”

 1. Harm Schouten Says:


  Om in Haloween stemming te komen.

  Like

 2. yeager Says:

  Vergeet niet om bij het Vrije Volk de petitie te tekenen om de linkse Nederlandse omroep een kopje kleiner te maken.

  Like

 3. yeager Says:

  Sorry, de petitie staat bij Artikel 7.

  Like

 4. HoerenSloep Says:

  Like

 5. leefbarbaar Says:

  gaat dit werken BP?

  Like

 6. leefbarbaar Says:

  Het werkt! Mooi. Ik vind het nummer Weak van Anouk beter. Maar wat ik bovenstaand heb geplakt heb ik pas gekocht en het bevalt me uitstekend. Het nummer: Gumbo, is trouwens ook helemaal OK.

  Like

 7. Wulf Says:

  Het volgende nieuws klonk mij ook wel als muzak in de oren. 🙂
  ——————————————————-

  GroenLinks is Rene Danen liever kwijt dan rijk

  (Novum) – GroenLinks ziet Rene Danen liever vandaag dan morgen uit de partij stappen. Tweede Kamerlid Tofik Dibi is er niet gelukkig mee dat zijn partij geassocieerd wordt met de acties van Danen en geeft hem ter overweging ‘of hij niet bij de verkeerde partij zit’.

  Zaterdag twitterde Dibi “Rene Danen. Zucht. Kan die man geen eigen partij oprichten?”, zondag laat hij aan Novum Nieuws weten dat hij er absoluut niet van wakker zou liggen als de voorzitter van Nederland bekent Kleur GroenLinks zou verlaten.

  Volgens Dibi staan de opvattingen van Rene Danen over met name de vrijheid van meningsuiting haaks op waar GroenLinks voor staat. “Rene is van de verboden, van de boycots en van de rechtszaken. Wij staan juist voor het voeren van een open debat. Je kunt niet iedereen met wie je het niet eens bent de mond snoeren.”

  Danen, die eerder leider was van het linkse platform Keer het Tij, is een van de aanklagers in het proces tegen Geert Wilders. Dibi is van mening dat de rechtszaak tegen de PVV-voorman eerder averechts werkt. “Door mensen via de rechter het zwijgen op te leggen gaan gevoelens in de samenleving niet weg. Ze worden alleen minder zichtbaar.”

  Volgens Dibi is vrijheid van meningsuiting een kernwaarde van GroenLinks. En ook al strijdt Danen veelal voor dezelfde zaken als waar GroenLinks voor staat, zoals het opkomen voor minderheden die uitgesloten en gediscrimineerd worden, zijn stijl is absoluut niet de stijl van de partij, benadrukt Dibi.

  Danen werd in 2009 lid van GroenLinks. Hij kandideerde zich voor het partijbestuur, maar dit stuitte op veel intern verzet. Partijvoorzitter Henk Nijhof riep leden op om niet op Danen te stemmen, omdat hij niet zozeer het belang van de partij, maar vooral zijn eigen belang zou willen dienen. Dibi onderschrijft dit: “Het heeft er alle schijn van dat Danen via een politieke partij zijn eigen agenda door wil voeren. Ik zou hem willen vragen om te heroverwegen of GroenLinks daar wel de meest geschikte partij voor is.”

  Danen laat in een reactie weten: “Ik ga graag binnen GroenLinks het debat aan met Dibi en andere leden over hoe onze partij de vreemdelingenhaat van Wilders het beste kan bestrijden, maar die discussie voer ik niet via de media.” Op de oproep van Dibi om zijn lidmaatschap nog eens te overdenken gaat Danen niet in.

  GroenLinks-leider Femke Halsema liet zaterdag weten in haar maag te zitten met oud-fractievoorzitter Mohammed Rabbae. De voorzitter van het Landelijk Beraad Marokkanen is net als Danen aanklager in het proces tegen Wilders. Halsema twitterde zaterdag: “Soms word ik wat ongemakkelijk van de toevoeging oud-GroenLinks-Kamerlid: Rabbae doet zijn uitspraken bepaald niet namens ons.”

  Dibi deelt dat gevoel. “Natuurlijk mag Rabbae zich roeren om de manier die hij wil, maar het straalt ook op ons af. En GroenLinks staat niet voor hetgeen Rabbae uitdraagt.”

  (bron: http://nieuws.nl.msn.com/algemeen/article.aspx?cp-documentid=155136318 )

  Like

 8. Harm Schouten Says:


  Om wakker te worden.

  Like

 9. leefbarbaar Says:

  at Wulf.
  Ja, de NSB-er Danen kan oprotten, maar dat maakt van Groenslinksch geen betere partij. Het is namelijk een partij waar moslims de dienst uit maken en het milieu geen onderwerp meer is. Niet voor niets is de PVV de grootste partij onder scholieren, onze kinderen hebben heus wel in de gaten dat “groen” tegenwoordig niet meer groen is.

  Like

 10. Wulf Says:

  Ik heb ook nooit beweerd dat GroenLinks een goede partij is… Overigens vind ik het wel een beetje te ver gaan om Danen met NSB’ers te vergelijken. Die arme NSB’ers hebben ook gevoel hoor! 😉

  Like

 11. expat Says:

  Mooie blues van de in februari 2010 veel te vroeg overleden Lil Dave Thompson. Overleed in een verkeersongeval, op weg naar huis na een optreden. RIP my friend.

  Like

 12. expat Says:

  En deze man beïnvloedde in grote mate zijn neefje Jimi Hendrix, maar ook Buddy Guy.

  Like

 13. expat Says:

  En nog eentje van de (naar mijn mening) grootste blues man van deze tijd: Mister Magic Slim.
  Een ongelooflijke show man die altijd vanuit zijn hart muziek maakt. Ook als mens een prachtkerel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: