Groenlinx: Danen en Rabbae zijn stoorzenders.

Waarde lezers,

Het begint nu echt leuk te worden; Groenlinx. Enkele commenters plaatsten zondag jl. al wat berichten over het feit dat de twee neo-NSB’ers René Danen en Mo Rabbae feitelijk niet meer welkom zijn bij Groenlinx. Men ziet hen liever gaan dan komen. Tofik Dibi ‘is er niet gelukkig mee dat zijn partij wordt geassocieerd met de acties van Danen en geeft hem ter overweging of hij niet bij de verkeerde partij zit.’
Dibi is een hypocriet van het eerste uur, want het was ook Dibi die tijdens een demonstratie een bord met daarop ‘Wilders is een Extremist’ meezeulde. Dibi, Danen en Rabbae zijn dus uit hetzelfde verderfelijke hout gesneden. Maar goed, dat is geen nieuws.
Ook Het Femke – we moeten haar de laatste tijd wel hebben – zit met een stoorzender in haar maag; met de Duivelsversverbieder Mo Rabbae. Afgelopen zaterdag twitterde Halsema:

‘Soms word ik wat ongemakkelijk van de toevoeging oud-GroenLinks-Kamerlid: Rabbae doet zijn uitspraken bepaald niet namens ons’.

Oei! En nu? Nu staat Groenlinx opeens voor ‘vrijheid van meningsuiting’ en voor ‘het open debat’ en karikaturen als Danen en Rabbae vallen nu kennelijk buiten de boot. Groenlinx had eerder moeten komen met deze inmiddels uitgeholde termen. Tijdens Der Process bijvoorbeeld. Maar toen gaf men niet thuis.
Men denkt zeker dat als eerdergenoemde extreem-linxen de partij verlaten, het gezicht van Groenlinx gered kan worden. Maar dat is natuurlijk niet zo. Kijk maar naar de geschiedenis: Tara Singh Varma. Een affaire op zich. Iets met een inzamelingsactie en geld verduisteren en als klap op de vuurpijl loog ze dat ze kanker had.
En dan de activist Wijnand Duyvendak. Om deze man hangt een zweem van bedreigingen, inbraak en brandstichting.
En als garnering bestaat de achterban van Groenlinx uit ongewassen kraaktuigh, boom-omhelzers, Islam-omarmers, activisten en daarnaast nog wat windmolen-fetishisten. Dus dat komt nooit meer goed.

Heeft u overigens de persoonlijke boodschap van Rabbae ontvangen?
‘De strijd tegen het fascisme is vandaag begonnen.’, zei Rabbae afgelopen zaterdag tijdens de demonstratie tegen de EDL. ‘Meneer’ stond nota bene naast de ‘Dokwerker’! U weet allemaal waar dit standbeeld voor staat. Als er iemand níet naast de Dokwerker hoort te staan, is het Rabbae wel.
Enfin, ‘meneer’ is begonnen met de strijd tegen het fascisme. Daar bedoelt hij het gedachtegoed van die Geert Wilders mee. En gemakshalve zet Rabbae de PVV-kiezers weg als Fascisten. Hij heeft ons blijkbaar de oorlog verklaard.
Even kijken wat de Dikke van Dale zegt over fascisme:

Een politieke opvatting die zich kenmerkt door autoritaire gezagsuitoefening en verwerping vd democratie.

Ach so, Rabbae strijdt dus tegen de Politieke Islam. Tsja, dan ben je bij Groenlinx inderdaad niet meer welkom. Groenlinx, die de Islamisering van Nederland toestaat.

Stem PVV.

Update: de natuurkundige en kosmoloog Stephen Hawking waarschuwde ons al eerder: ‘Maak geen contact met buitenaardse wezens. Zij hebben kwalijke bedoelingen!’

Advertenties

5 Reacties to “Groenlinx: Danen en Rabbae zijn stoorzenders.”

 1. Lebuïnus Says:

  Het meer dan hypocrite gedrag van Falsema en valse nicht
  Tofik Dibi, het zouden zussen kunnen zijn, meer dan ergerlijk.
  En over die schlemiel Mo R. kan je constateren dat deze ver-
  rijking van de samenleving zijn laatste jaren beter in het
  Rifgebergte door kan brengen.
  Maar wat mij nog het meest voor ogen staat is het moment
  dat het dikke varken Singh Varma gezeten in een rolstoel door
  Halsema al hijgend de tweede kamer werd uitgereden.
  Om weldra in de hemel te worden opgenomen, haar laatste
  uren waren immers geteld.
  En al die debiele tweede kamerleden met betraande ogen al
  snikkend lieten zich door dat vette varken belazeren.
  Hiervan moet beeldmateriaal bestaan , het zou leerzaam en
  vermakelijk zijn dit teaterstuk nog eens terug te zien.

  Like

 2. tristan Says:

  Door het alsmaar stijgende succes van de PVV proberen de gevestigde politieke partijen ook een graantje mee te pikken van het ‘bruine’ gedachtegoed.

  GroenLinks neemt daarom nu – rijkelijk laat – afstand van collaborateur no. 1 René Danen en de mislukte hulpimam Mohamed Rabbae in een poging tot rehabilitatie en eerherstel. Helaas is het te laat voor deze Linkse partij om het geschonden blazoen wat op te poetsen. Vele jaren van kraken, taartensmijten, vergaderingen verstoren, inbreken, stelen, afpersing, roven, chanteren, proletarisch winkelen, burgerlijke ongehoorzaamheid, oproer, vernielingen, rellen en andere criminele praktijken kan men niet meer goedmaken met een Twittertje.

  Het Femke zal diep door het stof moeten kruipen en alleen een open brief aan oom Geert waarin excuus wordt gemaakt voor het vele leed de Oude Nederlanders aangedaan door het extreemlinkse gedachtegoed kan nog leiden tot algehele amnestie.
  Wilders is geen onmens en kan vergeven en vergeten, mits het Femke zich voortaan bezig houdt met het stoppen van sokken en het schoonmaken van spruitjes.

  Een ander geval is Mo Rabbae; dit sinistere figuur – die steeds slechter Nederlands is gaan spreken sinds 11-9-2001 – is blijkbaar op oorlogspad tegen de Oude Nederlanders. Overal waar er stront aan de knikker is duikt dit morsige individu op en murmelt dan wat over fascisme, deportaties, bruinhemden, transportlijsten en andere duistere praktijken.
  Dit sujet heeft Wilders zelfs vergeleken met een zekere Adolf Hitler.

  In een echte Rechtsstaat zou dit creatuur inmiddels op het vliegtuig zijn gezet wegens staatsgevaarlijke activiteiten met leeftocht voor maximaal 2 dagen. Maar zelfs in Marokko schijnt dit figuur niet welkom te zijn, dus zitten wij ermee opgescheept tot in lengte van dagen.

  Reden genoeg voor bepaalde instanties dit figuur aan een nader onderzoek te onderwerpen in het landsbelang…

  2 MAART 2011 – STEM PVV!

  Like

 3. leefbarbaar Says:

  Ooit een moslim gezien, die goed bezig is voor het milieu? Ik niet. Op het milieupark zie je ze ook nooit. Verder hebben ze vooral olie, dus van duurzaamheid moeten ze niks hebben. WTF doen dan al die moslims bij GsL? Groen is islam.
  Dat GsL demonstraties organiseert tegen de PVV zegt heel veel over hun zwakte en gebrek aan achterban in de tweede kamer.
  De rechtszaak tegen Geert was natuurlijk helemaal een blunder eerder klas.
  Doe eens opheffen of wordt weer PSP, met van die mooie posters.

  Like

 4. G.Deckzeijl Says:

  Niet alleen R.Danen maar ook M.Rabbae begint een karikatuur van zichzelf te worden. Het LBR en Rabbae zijn één en dezelfde persoon. Verbazend dat die club bij de KvK ingeschreven staat, dit omdat Rabbae geen ondernemer is en enkel gebakken lucht verkoopt. Voor wie het nog niet wist: kerken en moskeeën moeten ook ingeschreven staan. Lees wat Brendel over Rabbae schrijft en bekijk ook de volgende pagina mbt de KvK(na enige muisklikken) en meer!
  http://tinyurl.com/2f2pnly
  http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=12139

  Like

 5. OMG Says:

  Wilders heeft een ******kop. 🙂
  Ik ben gewoon Nederlands, geen allochtoon. 😉

  -Edit BP: Niet schelden met kanker. Eerste en laatste waarschuwing, anders permanente IP-ban.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: