Twee november tweeduizend vier.

Wat schandalig, landgenoten.
Besteden de landelijke dagbladen helemaal geen aandacht meer aan het feit dat zes jaar geleden een filmmaker door een volgeling van Allah de Barmhartige is afgeslacht? Ik kon nix vinden. Is men deze man alweer zó snel vergeten? Van je landgenoten moet je ’t maar hebben.

Vandaag is het dus zes jaar geleden dat Theo van Gogh werd vermoord.

Ander nieuws, maar eerst wat geschiedenis: Het was Ferdinand Porsche die in 1934 van ene Adolf Hitler de opdracht kreeg een ‘auto voor het volk’ te ontwerpen. Lang verhaal kort: Dingetje rijdt nog steeds; de Volkswagen. Het is dit jaar zeventig jaar geleden dat de eerste Volkswagen van de band rolde en om dat op gepaste wijze te vieren, heeft de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW) maandag een kleine honderd kentekens uitgegeven met de letters ‘NSB‘ in het midden… Speciaal voor de Nederlandse Volkswagenliefhebbers!
Het is een jubileum-uitgave, dus wees er snel bij. Op is op. Achteraf gezien vond de RDW het toch niet zo’n goed idee en heeft de kentekens weer teruggehaald. Men spreekt nu zelfs van een blunder en het hele voorval is ontstaan door een ‘foutje van de computer’. Een computer maakt geen fouten. De grootste, meest hardnekkige computerfout bevindt zich veelal tussen het beeldscherm en de rugleuning van de bureaustoel, maar dat terzijde.

En we ontkomen er niet aan: de oliedomme reacties op internet van zwakbegaafden die menen dat PVV’ers maar in zo’n oto motte gaan rijde. De logica hierachter, is volgens deze leeghoofden simpel; de NSB en PVV hadden/hebben dezelfde vogel in het logo… Maar dat is niet zo. Dat was de ‘Nationale Jeugdstorm‘. Wilders heeft enkele jaren bij de Ziekenfondsraad gewerkt en het was Hitler die in 1941 het Ziekenfondsenbesluit afkondigde. Misschien kunnen onze leeghoofden daar ook iets mee. Een link is zo gelegd, niet waar?
De NSB heulde met de Bezetter. Wilders doet het tegenovergestelde.

De vergelijking slaat dus als kut op Dirk.

Advertenties

4 Reacties to “Twee november tweeduizend vier.”

 1. G .Deckzeijl Says:

  Nee, nee en nog eens NEE, ik ben Theo niet vergeten, sterker nog: heb zojuist via de VK-webwinkel Gogh’s Zondag op DVD besteld, 45 interviews. Dat de MSM Theo kennelijk vergeten zijn vind ik ook een grof SCHANDAAL. Want Theo was degene die ons erop attendeerde dat NIET hij de term geiteneuker had uitgevonden maar in feite afkomstig was uit de koker van ayatolla Khomeini en diens smerige leefregels.
  http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=125
  http://tinyurl.com/2whlun (pdf)
  Vraag: welke goede geest gaat al zijn prettige gesprekken op DVD uitbrengen..???

  Like

 2. G.Deckzeijl Says:

  Even de site van de “goedverstandkrant” bekeken…
  http://tinyurl.com/34q8wee
  Trouwens, die NSB-kentekenplaten zijn toch wel handig om cadeau te geven aan bv. Job Cohen, die in de laatste column van Theo door hem genadeloos onderuit werd gehaald, die column van 29 okt 2004 in de Metro. (zweeft ergens rond op internet, zelfs op theovangogh.nl, meen ik)

  Like

 3. D. G. Neree Says:

  BP, een belangrijk punt. Wat mij betreft: sinds ik aan het schrijven en reporteren ben geslagen is mijn 1e goede voornemen voor 2011: een agenda kopen. Rechts van mij ligt bij deze een A4tje en de eerste entry is deze.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: