De smerige praktijken van Linx.

Waarde lezers,

Doet u het, deed u het, of doet u het uit principe niet: uw plastic afval gescheiden aanbieden. Wij hebben dat nog nooit gedaan, beginnen we niet aan, maar wij gebruiken de gratis zakken, die u handig kan meepakken bij de AH en Jumbo, natuurlijk wel om ons keukenafval in te dumpen. Van alles door elkaar. Heerlijk. Zelfs lege wijnflessen verdwijnen erin. Gewoon, omdat dat dat nu juist niet mag. Enfin, de mensen die hun plastic afval gescheiden aanbieden, kunnen daar gerust mee kappen. Slechts de helft van het plastic wordt verhergebruikt, het overige wordt gedumpt in Duitsland waar het de verbrandingsovens in gaat. En je zal het net zien dat juist úw plastic naar Duitsland vervoerd wordt… Haha! Stop er maar mee!
Van de gescheiden afvalzak gaan we naar de boerka. Een logische stap, dacht ik zo. Het is een bruggetje om bij het volgende onderwerp te komen.

‘Het Verborgen Theater in Boekelo laat volgende week dinsdag de eerste 10 vrouwen in een boerka gratis naar binnen.’

Wel godver… Dit is pure discriminatie! Hollandsche vrouwen moeten wél gewoon betalen!
Nee hoor, interesseert mij geen fuck, men doet maar. Het is een non-issue en we kunnen onze (vlijmscherpe) pijlen beter richten op die (ver)achterlijke PvdA die, als we een zekere Peter Rehwinkel (burgemeester van Groningen en PvdA’er) mogen geloven, tijdens de laatste verkiezingscampagne prominente partijleden zou hebben opgehitst om kritiek te leveren op het feit dat Nederland mogelijk een ongehuwde premier zou krijgen…
De heer Reywinkel heeft deze opdracht genegeerd en komt nu met dit verhaal naar buiten. Daarnaast is hij openlijk homoseksueel, dus ik neem aan dat hij persoonsbeveiliging krijgt. Deze man staat immers dubbel geparkeerd.

Hé, een PvdA’er die nu eens niet een opdracht klakkeloos uitvoert, maar in plaats daarvan het vuile PvdA-wasgoed buiten hangt. Alleen jammer dat hij er nu pas mee komt.
Dit verhaal geeft weer een verhelderend inkijkje hoe deze ‘partij’ het liefst te werk gaat om haar doel te bereiken. Men verlaagt zich tot het gooien van modder en dit alles voor ‘de goede zaak’. Met steekhoudende argumenten kan men niet winnen, domweg vanwege het feit dat men die capaciteiten niet heeft, dus probeert men het op deze laaghartige wijze. Door op de man te spelen.
Trouwens, ik luister liever naar Rutte dan naar een Balkenende met zijn abstracte gezever over duurzaamheid en innovatie. Het scheelt een jas.

Maar als we het artikel van Peter Siebelt erbij pakken, wordt ons nog veel meer duidelijk. Het was al bekend, maar we herhalen het nog een keer voor degenen die het niet wisten. Er bestaat een geheim strategisch plan, waaruit blijkt dat het sujet Çohen en zijn handlangers ‘alles op alles zullen zetten om een massale opstand tegen het kabinet-Rutte teweeg te brengen’. Ook lezen we het woord ‘mobiliseren’. Men wilt ‘het land mobiliseren tegen het kabinet-Rutte’ en men durft zelfs te spreken van een ‘rechts afbraakbeleid’.
Men mist het vermogen om op een normale manier oppositie te voeren, dus zoekt men aansluiting bij ‘de sociale beweging, de milieubeweging en bij de ouderen en jongerenorganisaties’.
Jawel, waarde landgenoten. Hoedt u voor de *kuch* Linxe Opstand!

Maar met wie wil de PvdA dan samenwerken om het kabinet-Rutte gezamenlijk  in de problemen te brengen? Met gevaarlijke bewegingen als de Internationale Socialisten, of zo? Ik zie hen er gerust voor aan. Deze figuren deinzen nergens voor terug.

Voorts nog een verzoek aan de PvdA: gebruik nooit meer het woord gehuwd of ongehuwd, want het is de PvdA, maar ook het verraderlijke Groenlinx, die zich jaren geleden aanboden als bruid van de Islam. Huw ons en u krijgt alle privileges die u wenst in Nederland.

Bij ons thuis noemen we dat met een mooi woord verraad.

NOOIT MEER LINKS!

Advertenties

16 Reacties to “De smerige praktijken van Linx.”

 1. Tweets that mention De smerige praktijken van Linx. « -- Topsy.com Says:

  […] This post was mentioned on Twitter by Boilingpoints.nl, Republikein. Republikein said: RT @Boilingpoints: Nu op BP: De smerige praktijken van Linx.: http://wp.me/p1EjY-UL […]

  Like

 2. tristan Says:

  Dit zijn de laatste stuiptrekkingen van de PvdA…
  Er waait nu een frisse wind door dit land en we leven in een totaal andere tijdgeest dan in de politiek-correcte jaren 90 van de vorige eeuw toen Hans Janmaat – dat hij ruste in vrede – vervolgd werd vanwege zijn uitspraak; ‘Nederland is vol’.

  Als de EU ook een beetje mee gaat werken – en we weer zelf mogen beslissen of we Irakezen mogen uitzetten of niet – dan zijn we nu eindelijk op de goede weg.
  Want de intentie van het kabinet Rutte is de Islamisering op zijn minst te vertragen of zelfs geheel stop te zetten. Althans, dat heeft men oom Geert plechtig beloofd in het regeeraccoord. En dat is al moeilijk genoeg met 1 miljoen moslims, laat staan met 2 miljoen van deze individuen.

  Laat Mark maar lekker genieten van zijn vrijgezellenbestaan; geen vrouw die aan zijn hoofd zeurt na gedane arbeid. Geen afwas, geen luiers verschonen, geen verstopte afvoer repareren en geen gezeur over alimentaties en afkoopsommen mocht de zaak uit de klauwen lopen.
  Hij kan zich nu geheel richten op de bezuinigingen en dus wat Linkse topambtenaren die zijn beleid saboteren schorsen of zelfs oneervol ontslaan.

  De Linkse kerk is blijkbaar van plan de 3 musketiers die orde op zaken willen stellen het leven zuur te maken d.m.v. demonstraties, rellen, stakingen, ambtelijke ongehoorzaamheid en andere sLinkse acties.
  Het is voorts een regelrechte schande om een eerbare vrijgezel in een kwaad daglicht te plaatsen en het intussen de muzelman mogelijk maken er 3 of 4 vrouwen op na te houden. En allemaal – na bewezen diensten – een uitkering te verstrekken.

  Wij – als Wilderianen – wachten maar rustig af wat die ‘massale opstand’ tegen het kabinet Rutte zal inhouden. Mochten er echter bombrieven worden verstuurd dan zal de gummiknuppel niet gespaard worden, want er zijn natuurlijk wel grenzen aan de ludieke acties van de bivakmutsen en de bontkragen.

  Over 4 jaren zijn alle Linkse ambtenaren van hun functies ontheven, overgeplaatst of weggepromoveerd naar barre oorden.

  NOOIT MEER LINKS!

  Like

 3. yeager Says:

  Wat een optimisme,Tristan. Hebt u dan niet gelezen wat de EU voor nieuwe import op ons dak stuurt? (Art.7: Eén op de drie zit op gepakte koffers).
  En dat is nog maar de voorhoede, want in 2012 komt er nog een invasie van zo’n miljoen sprinkhanen waarvoor Jos Schmitz bij Het Vrije Volk in meerdere artikelen heeft gewaarschuwd. Allemaal danzij die vervloekte EU aan wie wij (onnodig te zeggen door wie) zijn uitgeleverd.
  Er zal in dit land niets wezenlijks veranderen voor aleer er in Duitsland of Frankrijk een revolte ontstaat met het einde van de politieke EU.
  Hopelijk komt daarbij ook een einde aan het Noordeinde, de stuwende kracht achter deze multiculti-ellende.

  Like

  • tristan Says:

   yeager,

   Zojuist gelezen en daar wordt een mens niet vrolijk van.
   Deze rampzalige EU-politiek wordt de ondergang van Europa als er niet bijtijds wordt ingegrepen.
   Ons zelfbeschikkingsrecht wordt op deze manier gewoon opzij geschoven.

   Totale chaos en een burgeroorlog bij ongewijzigd beleid…

   Like

 4. leefbarbaar Says:

  BP,
  ik geloof geen moer van het fatsoen van deze Rehwinkel. De PvdA heeft gewoon een manier gevonden om Goodcop / Badcop te spelen en ons zand in de ogen te strooien. Zo wist de hele PvdA-top ook niks van het achterlijk filmpje, waarin Rutte ook belachelijk werd gemaakt, wat ze voor de verkiezingen per ongeluk verspreidde. Toevallig bleek hun eigen campagneteam er achter te zitten. Toch sturen ze nooit iemand uit de partij en stapt en er niemand op, omdat zijn geweten hem/haar parten speelt.
  PvdA en fatsoen in een onmogelijke combinatie.
  Dat het spul nu wil vechten tegen het kabinet Rutte 1 maakt pijnlijk duidelijk dat ze voor Nederland geen f*ck doen, maar voor het pluche alles. Weg ermee, stem altijd PVV.

  Like

 5. yeager Says:

  @Tristan
  Er zal niet worden ingegrepen en ons zelfbeschikkingsrecht is al verkwanseld.
  Zoals u zegt, deze koers bovenop de reeds ontloken gisting betekent het willens en wetens binnenhalen van de burgeroorlog.
  De verantwoordelijken voor deze volksvijandige politiek (de Albanazen zijn “welkom in Duitsland”) zullen t.z.t. voor tribunalen veel te verantwoorden hebben.

  Like

 6. Lebuïnus Says:

  Prettig te weten dat de familie Kookpunt net als ik er genoegen
  in heeft om alles en nog wat in de gratis (vuilnis) zakken te
  meppen.
  Zelf doet het me een genoegen om er batterijen en als het kan
  een halfvol blik verf of menie (oranje spul) bij te doen.
  Helemaal tevreden als er terpentine of afbijtmiddel voorhanden is.
  Voel me dan een soort van “verzetsheld “, denkend aan die
  milieuapostelen Samsom en Duyvendak met hun gewauwel
  over duurzaamheid enz..
  Over het enige echte probleem de overbevolking in de derde
  wereld hoor je ze niet, maar dit terzijde.
  Nu wordt er in mijn woonland in winkels en supermarkten
  gesmeten met g r a t i s plastic zakken, gewoon heerlijk.
  Maar ook hier beginnen de groenen te zeuren en te verbieden
  ten gunste van het milieu.
  Heb enige tijd geleden in een peperdure kledingzaak een meer
  dan zwaar afgeprijsd artikel me aangeschaft.
  De verkoper in driedelig pak verzekerde me dat de bijgeleverde
  zak ecologisch verantwoord afbreekbaar was.
  Daar ik voor het eerst van mijn leven kon pochen met die tas
  (Bravo) wilde ik hem van onafbreekbaar plastic en vroeg hierom.
  Verkoper was verbaasd en dacht gekke Olander.

  Het schijnt bij de PvdA altijd nog ranziger te kunnen.
  Blijkbaar worden de polygame huwelijken van hun achterban
  meer op prijs gesteld, dan een bestaan als single.
  Welke daarvoor ook de beweegredenen zijn.

  Like

 7. Wulf Says:

  Ook ik erger mij groen en geel aan die @#$%&*! Europese Unie die zich wel even met ONS asielbeleid denkt te kunnen bemoeien. Nederland hoort door Nederlanders geregeerd te worden en niet door die oude mannenclub in Brussel. Hoogste tijd dat we die santekraam van binnenuit gaan hervormen en als dat niet mogelijk is, ten val brengen of desnoods eruit stappen. En dan zal men stamelen: “Ja maar dan raken we geïsoleerd!” Nou en? Liever geïsoleerd dan ons land en onze souvereiniteit verliezen!

  Overigens ben ik wel benieuwd naar BP’s mening over Hero “Dolchstoss” Brinkman en zijn constante kritiek en muiterij. Ik maak me nogal zorgen over de stabiliteit binnen de partij met dit soort gedoe.

  Like

  • tristan Says:

   Wulf,

   Hero Brinkman zou er zeer verstandig aan doen zijn voorstellen over verdere democratisering van de PVV uitsluitend BINNEN de fractie te bespreken.
   Het geeft nu de indruk dat er sprake is van tweedracht binnen de PVV en dat is natuurlijk een slechte zaak.

   Toch kan de PVV er niet aan ontkomen de partij verder uit te bouwen na de verkiezingen op 2 maart a.s. voor de Provinciale Staten.
   Over 4 jaar zijn er weer Gemeenteraadsverkiezingen en wij mogen aannemen dat de PVV in een groot aantal steden gaat deelnemen.
   Die kandidaten kunnen uiteraard niet allemaal worden gescreend op betrouwbaarheid en bestuurlijke kwaliteiten door Wilders zelf of door zijn fractieleden.

   Daarom zou het een goede zaak zijn om na 2 maart per provincie Kringbesturen te benoemen die zich bezig houden met het werven, begeleiden en trainen van kandidaten voor de gemeenteraden.

   In ledenwerving zie ik persoonlijk helemaal niets i.v.m. infiltratie door Linkse figuren die zorgen voor rellen, schandalen en uiteindelijk een soort LPF-debacle.
   Ledenvergaderingen vertragen de zaak en leveren op termijn alleen maar dissidenten op.

   Die Kringbesturen zou naar mijn idee een goede zet zijn, men komt dan in zekere mate tegemoet aan Hero Brinkman en verder is het eigenlijk pure noodzaak want Geert Wilders kan niet alles alleen en is zeer beperkt in zijn bewegingsvrijheid.

   Like

   • Maci Says:

    De PVVers die hun nek uit willen steken moeten heel sterk in hun schoenen staan om b.v. kringbesturen in het land van de grond te krijgen om goed kader te werven.
    Zie maar in Friesland waar het huis van een PVVer, kandidaat voor de Provinciale Staten verkiezingen, met hakenkruisen beklad is. En denk maar niet dat dat massaal veroordeeld wordt.
    Het wordt wel veel achter de gordijntjes besmiespeld, maar niemand steekt zijn nek uit, laat staan een poot.
    Van de aangifte van de PVV bij de politie heeft de betrokkene niets te verwachten.
    Ach, kwajongensstreek, toch?

    Like

 8. Lebuïnus Says:

  @Wulf,
  Nederland heeft de afgelopen acht jaar een MP gehad die
  elk verdrag tekende, indien hij het idee had er een goed
  EU baantje mee kon verkrijgen.
  Vandaar dat de Nederlandse soevereiniteit is verkwanseld.

  Like

 9. D. G. Neree Says:

  zie hier alvast een één-tweetje tussen onze kersvers op zijn troontje gezette burgemeester Van der Laan en de Antifa
  http://www.amsterdampost.nl/verslag-demonstratie-efi-30-oktober/

  Like

 10. D. G. Neree Says:

  Mooie lay-out overigens. Wel wat grijs. en de letters wat dun. Maar mijn leesogen worden wat minder, dat maakt het lastig lezen..

  Like

 11. D. G. Neree Says:

  ctrl+wieltje lost het op.

  Like

 12. tristan Says:

  @Maci,
  Hopelijk is dit een incident, anders wordt het moeilijk om geschikt kader te vinden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: