W. Cornelis: Beschermheer der Marokkanen.

Lectori Salutem!

De druk op Wim Cornelis – op papier burgemeester van Gouda – wordt verder opgevoerd.

De Goudse oppositiepartij Trots op Nederland (TON) heeft een initiatiefvoorstel opgesteld om in ieder geval de portefeuille veiligheid bij de burgemeester weg te halen.

Gouda wil van deze ‘burgemeester’ af en dat is goed te begrijpen. De Marokkanenterreur in de Gouda is nu al jaren aan de gang en De Wim weigert op te treden. Maar de zaken liggen nogal gevoelig. De geruchten gaan dat hij zijn Nederlandse vrouw heeft ingeruild voor een Marokkaanse… Oei! Lastig. Want om nu zomaar lukraak crimi-Marokkaantjes op te gaan pakken… Is niet verstandig, want voor dat je het weet, is het ineens familie van je vrouw. Dit gaat geheid ten koste van zijn multiculturele huwelijk en daar zit De Wim niet op te wachten.

De Wim heeft wel wat anders aan het Rode hoofd. Een geschikte kerstboom uitzoeken, bijvoorbeeld. U vat ‘m even niet? Welnu, De Wim is afgelopen zomer afgereisd naar het rustieke Noorwegen om een kerstboom uit te zoeken voor de ‘Goudse Kaarsjesavond’. Uiteraard op kosten van de Goudse burger… En of dat nog niet beschamend genoeg is, gaat hij eind november terug naar Noorwegen om de boom te kappen… Even uit die sleur, even het hoofd leegmaken en genieten van die prachtige Noorse natuur.
Dat ondertussen ‘zijn’ onderdanen dagelijks te maken hebben met treiterijen, intimidatie’s, berovingen en scheldpartijen, doet wat De Wim betreft even niet ter zake. In Noorwegen merk je daar niets van. Daarnaast weet De Wim te melden dat alles onder controle is.

Opvallend is ook dat waar een PvdA-burgemeester zijn ambt uitvoert, althans behoort uit te voeren, er gezeik is met Marokkaans straattuigh: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, maar ook Gouda.
Marokkaans luiertuigh vanaf een jaar of acht – ze zijn niet zindelijk te krijgen – terroriseren de Goudse bevolking, lezen we dagelijks. Een jochie van acht die mij eventjes komt beroven? Als ik uitgelachen ben, sla ik zijn krullenbol net zo ver in zijn romp, totdat hij via zijn endeldarm naar buiten kan kijken. Hou ’s op zeg. Laat je niet gek maken door dit schuim van de straat en mobiliseer een burgerwacht. Eigenrichting is in dit land niet toegestaan, maar als de burgemeester verzaakt… Elke burger heeft het recht zich te verdedigen.

Diezelfde burgemeester dient overigens gearresteerd en vervolgd te worden. De overheid, dus ook lokale overheden, zijn verplicht haar burgers te beschermen en De Wim is dat allerminst van plan en heeft dat ook nog nooit gedaan. Die strompelt liever door de Noorse bossen, opzoek naar een kerstboom…

Minister Opstelten (Veiligheid & Justitie) wil reljugend uit de buurt zetten. Het zoveelste gebiedsverbod wat op niets uitdraait. Wij hadden toch meer van deze man verwacht.
Dus als de vuilniszak in de keuken gaat stinken, zetten we ‘m in de huiskamer. En als de vuilniszak in de huiskamer gaat stinken, dan… Een mooie vergelijking van een commenter op Elsevier.

De enige juiste oplossing is natuurlijk het rapaille van de straat halen, pa en ma achter de Marokkaanse thee vandaan trekken en verder keihard uitzwaaien. Genoeg is genoeg!

NOOIT MEER LINKS.

12 Reacties to “W. Cornelis: Beschermheer der Marokkanen.”

 1. G.Deckzeijl Says:

  Dit weekend las ik op de site van de Telegraaf dat Gouda van zijn politiek correcte Wim Cornelis af wil. Het is te hopen dat de complete Goudse gemeenteraad dezelfde mening heeft, want zoals WC de boel aanpakt is werkelijk om misselijk van te worden.Trouwens, de huidige minister van Veiligheid wil een gebiedsverbod voor overlastveroorzakers. Dat gaat m.i. niet helpen. Wat wel helpt is denaturalisatie en uitzetting van dat tuig.
  http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=7085

  Like

 2. Marcel Says:

  Kleuters van 8 tot 13 jaar??..en daar zijn ze daar bang voor??..wat zijn dat voor mietjes in die stad?..Als er een kleuter van 8 op mij af komt om mij lastig te vallen of beroven, dan zal ik hem zo,n beuk voor zijn harses geven, dat hij van schrik voortaan weer de hele dag bij zijn mamma op schoot gaat zitten met zijn duim in zijn mond..De PVDA is altijd al een mietjes partij geweest, maar wordt nu overgenomen door de allochtonen, niet voor niets is de nieuwe naam de Partij Van De Allochtonen, met Cohen aan het roer..kopje thee erbij?..
  Groeten uit Amsterdam West

  Like

 3. Lebuïnus Says:

  Het is doltriest om te constateren dat de minister van o.m.
  “veiligheid” er niets maar dan ook niets van begrijpt.
  Ivo Opstelten kan dan wel met sonore stem en breed
  gebarend het slappetheeverhaal van Cohen grijs draaien.
  Maar je bereikt er helemaal niets mee er is dus niets veranderd
  met Rutte 1, veel van hetzelfde geleuter.
  Mijn vertrouwen in dit nieuwe kabinet is nul komma nul.
  Nogmaals, het is vaak gezegd oppakken en UITZETTEN.

  Like

 4. leefbarbaar Says:

  BP,
  uitzetten. Een waar woord. Een betere oplossing weet ik ook niet. Gouda is geheel kansloos. Er wonen idioot veel Finnen en dus hebben ze een PvdA-bestuur. Want Finnen stemmen PvdA, dat is zo geregeld, die stemmen zijn gekocht. Hoe het moet met de fatsoenlijke mensen die er wonen en geen PvdA stemmen, daar heeft men nog nooit aan gedacht.
  Ik zie gelukkig wel op een paar fora dat bijna iedereen het een stompzinnig idee vindt om Finnen een wijkverbod op te leggen. Dit schept alleen maar meer banen voor PvdA-tuig. Een landverbod, dat is je ware, daar moeten we voor gaan. Kind bedorven? Met pappie en mammie het land uit! Simpel en wel zo eerlijk.

  Like

 5. G.Deckzeijl Says:

  Commentaar overbodig, lijkt me…
  http://tinyurl.com/3agnq43

  Like

 6. G.Deckzeijl Says:

  Ja, mensen, het wordt nog véél leuker!
  Neem kennis van het volgende binnenlandse GELEUTER.
  http://tinyurl.com/3979qn8
  (ongelofeloos dat we daar nog belasting voor moeten betalen)

  Like

 7. tristan Says:

  Zoals gewoonlijk slaat BP weer de spijker op de (moslim)kop.
  Het kan natuurlijk geen blind toeval zijn dat in al de steden waar een PvdA burgemeester de scepter (of de subsidiebuidel) zwaait er grote ellende heerst met Marokkaanse straatterroristen als oorzaak.

  Dit merkwaardige sujet Cornelis – schaduw op zijn pad! – staat nu onder grote druk van Ivo Opstelten om alsnog orde op zaken te stellen. Opstelten, gepokt en gemazeld in Rotterdam, komt nu zelf ook met een baanbrekend voorstel; een gebiedsverbod voor de Marokkaanse deugnieten voor maximaal 2 jaar. Helaas voor de goedig bassende Ivo kan men dit voorstel, voordat het in stemming gaat komen in het parlement, al bij het grof vuil deponeren.
  Want het zal ongetwijfeld geen genade vinden bij de EU; er bestaat namelijk een Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens die dergelijke maatregelen domweg verbieden.

  Hebben wij dan helemaal niets meer te vertellen in ons eigen land? vraagt de argeloze autochtoon.

  Niets, maar dan ook helemaal niets! Wij mogen als Nederland een stevige financiële bijdrage leveren aan die vervloekte EU maar worden verplicht onze grenzen open te gooien voor Marokkanen, Albanezen, Bosniërs, Roemenen en Bulgaren.

  Hopelijk houdt Cornelis de eer aan zichzelf en dient hij nog voor het spoeddebat zijn ontslag in en gaat hij vervolgens genieten van zijn wachtgeld in het Rif gebergte met zijn – ongetwijfeld – verlichte moslima.

  In Utrecht zit nog zo’n Links individu; een zekere Aleid Wolfsen – schaduw op zijn pad! – u weet wel, die een Roma probleemgezin in een riant landhuis heeft geplaatst. Ook deze geitenwollensok ligt onder vuur wegens verregaande incompetentie en ernstig plichtsverzuim.
  Het is verder te hopen dat de eventuele opvolgers uit ander hout gesneden zijn; want het geduld van de Wilderianen begint op re raken.
  Het is natuurlijk bij de knorhanen af dat kinderen van 8 tot 12 jaar hele wijken kunnen terroriseren omdat zij op juridische gronden niet aangepakt kunnen worden. De realiteit is dat de bromsnorren niet van hun fiets af mogen komen om dit tuig een flinke klap in de nek te geven met de gunmmiknuppel omdat men bang is voor grootschalige rellen.
  Bij ongewijzigd beleid zal de getergde autochtoon zelf het recht (en de knuppel) in eigen handen moeten nemen.
  Dan zijn de rapen echter goed gaar; men loopt dan het niet geringe risico van zijn bed gelicht te worden wegens ‘buitenproportioneel geweld tegen een kwetsbare minderheid.’

  NOOIT MEER LINKS!

  Like

 8. yeager Says:

  @tristan
  Gisteren bij Zande’s artikel merkte u terecht op dat er nog maar één oplossing is: het intensiveren met alle nare gevolgen van de huidige financieel-economische crisis. Ik zie dat al langer als de oplossing en heb dan ook geen enkel vertrouwen in bewindslieden die eerst onze souvereiniteit verkwanselen om vervolgens met het zoveelste wetsontwerp te komen en de zoveelste belofte te doen voor een stevige aanpak. De zaak zit muur en muur vast.
  Naar mijn mening ontkomt Europa niet aan een “sterke man” die orde op zaken gaat stellen en korte metten maakt met al die zogenaamde democratische instellingen en democraten.

  Like

  • tristan Says:

   @yeager

   De hele zaak gaat vroeg of laat volledig vastlopen.
   De verzorgingsstaat wordt kunstmatig in stand gehouden door het alsmaar verhogen van de staatsschuld. En het bedrag wat eigenlijk bezuinigd zou moeten worden ligt bij de 24 miljard i.p.v. 18 miljard.

   In de VS speelt men met vuur door ongelitimeerd dollars bij te drukken en het gevaar van een gierende inflatie is niet denkbeeldig. China en Japan hebben al protest aangetekend tegen deze – wel heel simpele – oplossing om de huidige crisis op te lossen.

   Het verzet tegen de EU zal steeds heftiger worden, neem alleen maar de Anti-kraakwet die vanuit Brussel is gedegradeerd tot een vodje papier.

   Hoe eerder het hele Linkse vermolmde systeem in elkaar stort hoe beter.

   Like

   • boilingpoints Says:

    Hoe eerder het hele Linkse vermolmde systeem in elkaar stort hoe beter.

    Kom kom, Tristan, deze mensen zetten zich volledig in en doen hun uiterste best. Alleen niet voor de werkende, belastingbetalende Autochtoon, maar dat is slechts een kleine bijkomstigheid.

    De EU – door anderen al gekscherend ‘EUSSR’ genoemd – zet zich in voor criminele mohammedanen, oorlogsmisdadigers, qatkauwers en ander rappaille. Volgens de EU komen deze mensen ons voorspoed brengen.

    Maar laten we het kraaktuigh niet vergeten. Sinds het bestaan van de anti-kraakwet, is de achterban van Het Femke weer helemaal terug van weggeweest. Het Gerechtshof in Den Haag helpt hen waar nodig en men heeft zelfs bepaald dat het teruggeven van een pand aan de rechtmatige eigenaar niet zomaar kan en mag.
    Want de arme krakers hebben niet eens de kans gehad om de ontruimingen aan een rechter voor te leggen.
    Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens, Tristan! Krakers genieten nu speciale bescherming.
    Die speciale bescherming geldt overigens niet voor de rechtmatige eigenaren.
    Die moeten maar zien en verplicht meebetalen aan de EU.

    Like

 9. alidas Says:

  Lebuinus,zo is het maar net,uitzetten die hap.maar wat wil je een Rutte en Verhagen, die voor de islamisering stemmen.Dan vragen ze er toch om
  Ze worden gewoon uitgelachen,ze zeggen zie je wel nog even en we zijn de baas.

  Like

 10. tristan Says:

  At boilingpoints,

  Klopt als een zwerende vinger;
  Sinds de Anti-kraakwet is aangenomen roeren de bivakmutsen en hanenkammen zich weer als vanouds.

  KRAKERS LATEN GROTE PUINZOOI ACHTER
  De krakers in Amsterdam hebben een gigantische puinhoop achtergelaten in de panden die ze gekraakt hebben.
  (Bron; De Telegraaf).

  En dit kan allemaal onder het mom van Mensenrechten en Vrij Verkeer van Personen binnen de EU. Want wat blijkt nu; 80 procent van die krakers zijn oostblokkers die ook een graantje willen meepikken uit de subsidieruif.

  Ik heb contact gezocht met het partijkantoor van de PvdA – Amsterdam met het volgende resultaat;
  Volgens de PvdA betreft het hier studenten uit het voormalige Oostblok die hier stage komen lopen in de Verpleging, Thuiszorg en Mantelzorg.
  Op mijn vraag of het een en ander dan verband kan houden met het stijgende aantal roofovervallen op hoogbejaarde personen en invaliden op straat en in woningen bleef men het antwoord schuldig. Kort daarop werd de verbinding verbroken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: