Boilingpoints’ leestafel.

Waarde lezers,

Allereerst; LOL! Ik kreeg gister van Leefbarbaar een mail met bijlage. Het betreft de ‘motie Afrikaanderpark’. De VVD van de deelgemeente Feyenoord komt met het plan om naast een moskeet een hondenuitlaatplaats in te richten..
Dat is nog eens komische lach-humor, zeg.
Leefbarbaar vroeg zich af of de VVD nu zo vreselijk dom is, of juist dapper. Wellicht heeft de VVD er gewoon schijt aan, dat kan ook. Leest u de motie hier en dan vooral het geel gearceerde gedeelte.
Ik heb overigens al wat hondenbezitters bereid gevonden die graag hun hond daar willen uitlaten, mocht het zover komen. Geheel belangeloos. Deze dierenvrienden moeten van ver komen, maar dat deert hen niet. Als de mogelijkheid bestaat om hun hond naast een heilig huisje te laten kakken, zullen ze het niet nalaten.
Want al was het alleen maar in het kader van de symboliek, landgenoten! Kijk, zo denken wij over de multiculturele samenleving. Kijk, dit is ons protest, omdat de  – gaap – Islamitische Gemeenschap steevast weigert de steeds verder oprukkende Marokkanen-Terreur scherp te veroordelen. Daarom deze drol. Uit solidariteit met de Autochtone slachtoffers die dagelijks te maken krijgen met mishandelingen, intimidaties, berovingen en pesterijen.

Ook deze week was het weer raak:

Rondhangende meisjes hebben een 82-jarige Rotterdamse dame in een scootmobiel mishandeld omdat ze het niet konden hebben dat ze van een lift bij een metrostation gebruik maakte.

De weerloze vrouw werd uitgemaakt voor HOLLANDSE VARKENSHOER en kreeg daarbij een volle slag in het gezicht. Maar we mogen van de zelfbenoemde Linxe Elite niet vermelden dat het hier alwéér om MAROKKAANSE daders gaat. Wij doen dat gewoon wel en noemen man en paard.
Volgens de ‘ouders’ van dit laffe straattuigh ligt de oorzaak veelal bij de politie, want die lokt uit met hun provocerende aanwezigheid en uiteraard bij die vieze kaaskoppen met hun racistische denkbeelden. Ook een zekere Geert Wilders wordt genoemd.
Maar het ligt nooit aan hen. Zelfkritiek komt immers niet voor bij dit volk.
Hoe zou het een Hollander vergaan als hij een moslima uitmaakt voor ‘varkenshoer’? Dan is het arrestantenbusje opeens heel dichtbij.

Verder nog een bericht uit – zucht – Gouda. De ‘burgemeester’ aldaar, steekt de geplaagde Autochtonen nog even een hart onder de riem: de problemen in Oosterwei duren nog jaren.
Zo. Die mensen zijn ook weer gerustgesteld.
Nogmaals, het gaat hier om besneden etters vanaf acht jaren… De oplossing is natuurlijk simpel en we herhalen het nog maar ‘ns een keer: de Wilderiaanse methode toepassen. Het leger mobiliseren en op elke hoek van de straat een zwaar bewapende militair neerzetten. Men heeft ons immers de oorlog verklaard, dus dat vraagt om een duidelijk antwoord. Ook potige burgers mogen zich aansluiten. Ondertussen worden op Schiphol de nodige vliegtuigen gereed gemaakt voor vertrek.

Bestemming: Marrakesh, Rabat, Tanger of Casablanca.
Zo ingewikkeld is het allemaal niet.

STEUN GEERT!

13 Reacties to “Boilingpoints’ leestafel.”

 1. G.Deckzeijl Says:

  Een verschrikkelijke woede voelde ik vanmorgen in me opkomen toen ik de voorpagina van de Telegraaf zag: een paar Marokkaanse, allahschreeuwende, ONAANGEPASTE gleufdieren maakten een Nederlandse vrouw uit voor Hollandse varkenshoer.Nu woon ik gelukkig in een ander deel van dit land, maar als ik van dat voorval getuige was geweest, waren een paar Marokkaanse ROTSMOELEN nu verbouwd geweest.En dan wil dat nieuwe WATJE Opstelten op Veiligheid voor dit soort uitschot een gebiedsverbod van 2 jaar bij wet regelen.Maar dat gaat niet werken. Ik heb het hier al vaker getikt: denaturaliseren en vandaag nog met de verwekkers over de grens trappen, storm of geen storm.
  Tussen haakjes: Wim Cornelis heeft het debat van gisteren overleefd. We moeten niet cynisch worden, zei hij. Welnu, dat ben ik al verscheidene jaren en niet alleen van zijn irritant-linkse GEZEIK. Wat een land: ik begin dagelijks braakneigingen te krijgen, en dat allemaal door de aanhangers
  van een pedofiel uit het verleden die waarschijnlijk nooit heeft geleefd, een verzonnen gebruiksaanwijzing met leefregels kreeg ingefluisterd en niet met z’n gore tengels van kleine meisjes af kon blijven.
  http://tinyurl.com/2whlun (pdf)

  Like

 2. yeager Says:

  @G.Deckzeijl
  Ik deel uw verontwaardiging en hoop van harte gedurende het restantje van mijn leven nog mee te mogen maken hoe dat islam-tuig Nederland wordt uitgemept.
  Bij mij gaat de vlag uit wanneer het mocht gebeuren dat de eerste overvalwagen de straat inrijdt om dat spul te deporteren voorzover het al niet tijdig een veilig heenkomen heeft gezocht.
  Voor mij geen enkele schaamte, terughouding en clementie meer in deze staat van oorlog.
  Zoals Zande gisteren terecht bij Art.7 opmerkte zijn wij nog te beschaafd om het tegen die barbaren te kunnen opnemen. Hopelijk komt daarin spoedig verandering en zijn wij ons op onze beurt de barbaar.
  Zonder het maken van vuile handjes herwinnen wij ons land niet noch onze vrijheid.

  Like

 3. tristan Says:

  Zolang er nog geen varkensfokkerij wordt gebouwd naast een moskee hebben de muzelmannen geen reden tot klagen.

  Reden tot klagen is er wél voor onze invaliden, ouden van dagen en andere kwetsbare groeperingen in onze (op bevel van de Overheid) tolerante samenleving. Hoe ver kan men gaan tot de uiterste grens van die tolerantie is bereikt en de kreet; genoeg is genoeg! weerklinkt in onze steden en dorpen? Waar de Oude Nederlanders slachtoffers zijn van excessief geweld gepleegd door Marokkaans uitschot. Producten van eeuwenlange inteelt en dus volkomen ongeschikt voor een nuttige deelname aan onze vrije westerse samenleving.

  Het zal u ongetwijfeld niet ontgaan ziijn dat er de laatste weken een Linkse hetze gaande is tegen PVV-Kamerleden, waaronder recentelijk Dhr. Eric Lucassen.

  Allereerst is het uiterst opvallend dat men nu pas met deze ‘feiten’ boven water komt, terwijl het hier zaken zou betreffen die zich al geruime tijd geleden hebben afgespeeld.
  Voorts hebben wij de indruk dat het een en ander nogal opgeblazen is; assertief gedrag t.a.v. asociale buren is pure noodzaak om zich te kunnen handhaven in een uit de hand gelopen multiculturele samenleving waar men vaak geen beroep kan doen op de politie.

  Dit neemt natuurlijk niet weg dat PVV-Kamerleden die ten tijde van de sollicitatieprocedure hebben verzwegen dat zij beschikken over een strafblad ter verantwoording moeten kunnen worden geroepen en dus hun Kamerzetel moeten opgeven.
  Ik hoop dat er op dit punt (zo nodig) sluitende afspraken zijn gemaakt; dus geregeld via een schriftelijke verklaring.

  Oom Geert is slim genoeg om dergelijke zaken goed te regelen, want het risico op infiltratie door ingehuurde figuren is niet gering.

  Like

  • Maci Says:

   tristan november 11, 2010 om 15:54

   “Zolang er nog geen varkensfokkerij wordt gebouwd naast een moskee hebben de muzelmannen geen reden tot klagen”

   De muzelmannen hebben al eeder geklaagd en zich agressief gedragen over het uitlaten van honden in hun moskee territorium. Zij moeten gewoon hun grote mond houden. Zijn er ooit regels bedacht door andere gelovigenimport waar men zich in NL aan moest houden? Denk het niet. Misschien daaarom zou ik zeggen: JUIST een varkensfokkerij naast een moskee. Wat denken ze wel. En ik zou zeggen: slaan, slaan en nog eens slaan. Geen discussie, want dat kent de islam niet. Net zolang tot zij het begrijpen.

   Like

 4. leefbarbaar Says:

  BP, vanavond zullen we weten hoe de haatbaarden omgaan met het plan van de VVD om een moskeet te verrijken met een hondentoilet. Ik hoop hier morgen meer over te kunnen plempen.
  Wat ook van belang is dat een lokale partij probeert om Sinterklaas weer terug te krijgen in Feijenoord. Dit sint moest verdwijnen vanwege de haatjeugd, maar krijgen we hem nu weer terug? Morgen meer. En thanx.

  Like

 5. Victor Van Vosselaer Says:

  @ Beste Tristan,
  Als U denkt dat men eigenlijk een varkenskot naast die mosselkeet zou moet plaatsen, dan heeft U toch mis hoor, TENZIJ…er een àndere soort baardige gasten uit het Rif bij jullie wonen dan bij ons.
  De àllereerste mosselkeet in Westvlaanderen, werd gebouwd in Desselgem, deelgemeente van Waregem. (dicht bij Kortrijk->om beter te situeren).
  Op het éérste zicht: niks aan de hand, WARE HET NIET dat Desselgem HET dorp bij uitstek is waar de meeste varkensfokkers van héél het onland b wonen… eigenaardig nietwaar ?

  Like

 6. alida Says:

  Mensen in een scootmobiel zorg dat je een wapen ,wat het ook is bij je hebt,al prik je er maar een een gat in zijn lijf ,heb je toch je gram gehaald

  Like

 7. G.Deckzeijl Says:

  @Yeager: Dank voor je spontane bijval. Ben nu 62 en hoop het nog een aantal jaren uit te zingen, nog afgezien van de “fijne” mededelingen van Henk Kamp, ons nieuwe (vvd)licht op sociale zaken. Want hij liet heel subtiel in het journaal van vanavond weten dat -naast de pensioenen- de AOW ook niet meer waardevast is. Ik vraag me met velen af wanneer ze bv. al die allochtonen gaan aanpakken die het -nagenoeg in alle gevallen- weigeren om de zorgpremie te betalen, ze zeggen dat hun woestijngeloof dat verbiedt…
  Tot slot nog de nieuwe leestip van Bat Ye’or en die staat op:
  http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=12434
  Lees de tekst goed: als we nu niks doen kunnen we straks onze lol op, en dat geldt zeker voor degenen die na ons komen!

  Like

 8. yeager Says:

  @G.Deckzeijl.
  Dat de AOW in het gedrang komt zal mede zijn oorzaak vinden in de toekenning in 2008 van een volledige AOW aan onze cultuurverrijkers,
  lui die een blauwe maandag of in het geheel geen premie betaalden, reparatie van het AOW-gat heette dat eufemistisch.
  En pensioen is volgens Kamp een risicovol product, maar dan wel een product waar je als ambtenaar 40-jaar verplicht was je centjes in te steken.
  Het is ondertussen wel duidelijk dat het met deze gedoogde regering ook lood om oud ijzer is.
  Maar niet getreurd, de ellende kan niet groot genoeg geworden om een oplossing te forceren.

  Like

 9. Wulf Says:

  @yeager: ook ik hoop de dag nog mee te maken dat we ons land (en de rest van beschaafd Europa) weer zullen terugveroveren, al hoop ik niet dat we ons dan alleen tot Moslims gaan beperken aangezien er hier nog genoeg andere exoten de straten onveilig maken.

  Like

 10. yeager Says:

  @Wulf
  De “andere exoten” zijn geen gevaar voor onze zelfstandigheid en manier van leven, zij staan ons niet naar het leven en zijn derhalve niet onze vijand waarmee we in een permanente staat van oorlog verkeren.

  Like

  • Wulf Says:

   @Yeager: De multiculturele samenleving is per definitie een gevaar voor onze zelfstandigheid en manier van leven, Moslims vormen daarbinnen slechts een nog extremere uitwas. Zolang ons volk geen eigen leefgebied exclusief voor zichzelf heeft, zijn we ten dode opgeschreven. Het is niets persoonlijks tegen wie dan ook en ik beschouw Moslims en andere allochtonen zeker niet als “de vijand”; het is puur hun massale aanwezigheid in ons land waar ik een probleem mee heb. Elk land zou slechts moeten toebehoren aan één volk met één culturele identiteit. Wat is anders het nut van grenzen als we toch alles door elkaar gaan smijten en alle volkeren en culturen op aarde vernietigen door er een globale multiculti-eenheidsworst van te maken waarin er niets meer uniek of bijzonder is? Dat laatste is namelijk wat men nu probeert en in mijn ogen is dat geen positieve zaak. Dat heeft niets te maken met haat, maar met liefde voor datgene waaruit ik voortkom en waarvan ik mijzelf als een onlosmakelijk deel beschouw.

   Like

 11. leefbarbaar Says:

  Besten,
  het haatbaardencollectief ( de PvdA) was best boos over de hondenuitlaatplaats naast hun centrum voor Haat en Achterlijkheid (moskee). Echter, ze zijn zo arrogant en onbeschoft bij ieder onderwerp dat het moeilijk is verschil te zien.
  Helaas houden ze het embargo op Sinterklaas aan. Dus is er op Rotterdam Zuid geen verdere intocht van de Sint, gewoon omdat de moslim dit niet wil.
  Tot zo ver de integratie in 010.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: