Weggepest homostel eist vervolging.

Lectori Salutem!

We nemen u nog even mee naar Utrecht. Het weggepeste homostel aldaar, laat het er niet bij zitten en eist vervolging van de daders. Het OM is dat namelijk helemaal niet van plan! Het betreft hier een zwerm licht getinten en het ligt in Nederland nogal gevoelig deze voorspoedbrengers te vervolgen.
De advocaat van het homostel, een zekere Moszkowicz, ( jawel, familie ván! ) zegt dat er acht aangiften zijn gedaan wegens vernieling of bedreiging en is het heel duidelijk om welke groep jongens het gaat.

Er zijn wel wat verdachten aangehouden, maar die zaken zijn in een rap tempo geseponeerd…
Nu moet er dus een advocaat aan te pas komen om het tuig vervolgd te krijgen. De wereld op z’n kop. Het OM kiest namelijk de kant van het tuig en laat de slachtoffers in de kou staan.

Utrecht is inmiddels verworden tot een stad waar je je hond nog niet straffeloos wilt laten kakken. De stad Utrecht is een grote schande voor Nederland. Maar wat wil je, er staat een lid van de zelfbenoemde Linxe Elite aan het roer. Adelheid Wolfsen. U weet wel, die ‘burgemeester’ die een asociale Roma-familie huisvest in een peperdure villa, maar het lot van ondergedoken en verjaagde homoseksuelen aan z’n laars lapt. Het interesseert ‘m geen reet, als meneer er maar warmpjes bijzit. Verder valt hem niets te verwijten, want er bestaat toch een hulplijn voor bedreigde homoseksuelen? Nou dan.

En de marokkanen? (spelling klopt, hoofdletter onwaardig) Die bereiden hun volgende razzia voor. Op zoek naar hun volgende prooi. Het is niet uit te sluiten dat deze schoften zélf homofiel zijn. Want zeg nu eens eerlijk; men kijkt in elke winkelruit, mocht die nog heel zijn, of de haartjes nog goed zitten, gezellig samen kleertjes kopen en men zoent elkaar… Trek uw conclusies!

De dag dat de Nederlandse homo’s zich mobiliseren en knokploegen gaan vormen, trekken wij de champagne open.
Utrecht, schaamt u diep!

Advertenties

6 Reacties to “Weggepest homostel eist vervolging.”

 1. leefbarbaar Says:

  Utrecht is kansloos. Ze stemmen er massaal GsL en PvdA en staan dan te janken over hun eigen gekozen bestuur. Ze geloven er nog massaal in de multikul en alle ambternaren voeren de multikul uit. Vandaar. Bovendien wonen er veel moslims en als die een meerderheid hebben gaat alles de afgrond in. Ik ken mensen die er wonen en ze allemaal fel tegen de PVV. Heel de dag zeiken ze over Geert en wat die allemaal niet fout doet en wat voor haar hij heeft. Dat homo’s, vrouwen, autochtone kinderen en bejaarden het leven zuur wordt gemaakt, daar hebben ze geen antwoord op. Dat schijnt niet zo te zijn. Ze blijven blind totdat ze zelf bloedend op straat worden gevonden, mishandeld en beroofd.
  Heb hier overigens hetzelfde meegemaakt. Deed verleden aangifte van mishandeling van mijn zoon door groep pigmentaal gehandicapten en kreeg naar een jaar een brief van een allochtoon, dat deze nog niet besloten heeft om te vervolging over te gaan. Krankzinnig.
  Hoe komen we ooit van al die NeoNSB-ers af die ons land verzieken en weg geven aan een vijandige mogendheid?

  Like

 2. boilingpoints Says:

  At Leefbarbaar,

  Hoe wij van deze neo-NSB’ers afkomen? Ik zie nog maar één optie. Een massale burger opstand. Genoeg is genoeg. Ons wegzetten als tweedehands burgers en ons daarnaast stelselmatig kwalificeren als zijnde racisten heeft te lang geduurd.
  Autochtonen van 2 (!) tot 88 worden met grote regelmaat beroofd, mishandeld en bedreigd door marokkanen en de Linxen staan aan hun kant.
  Als dank voor hun ‘goede diensten’ krijgen deze schoften gratis bokslessen, zodat ze zich bij volgende confrontaties met Autochtonen beter kunnen verweren…

  Like

 3. Lebuïnus Says:

  Meneer Wolfsen voorheen ” werkzaam” als rechter en nu
  als ongekozen burgemeester.
  In het recente verleden heeft deze PvdAer al laten zien dat
  de democratische spelregels niet voor benoemde regenten
  van PvdA huize gelden.
  De tijd van praten of thee leuteren is mijns inziens voorbij,
  het werkt niet, alles wordt naar voren geschoven om tijd
  te winnen.
  Hard en meedogenloos ingrijpen is nodig om duidelijk te
  maken tot hier en niet verder.
  Helaas moet de burger dat zelf gaan doen omdat de overheid
  verzaakt, met een beetje fantasie en creativiteit is veel mogelijk.
  Om de strategie hier uit de doeken te doen is wettelijk niet
  toegestaan, helaas.
  Pak dat riftuig aan, geef ze een KOEK van eigen deeg en je
  zal zien dat die laffe rifapen met de staart tussen de benen
  afdruipen.

  Like

 4. tristan Says:

  Opgezocht in de Dikke Van Dale; marokkaan = proleet, zéér onbeschaafde allochtoon.

  Misdaden gepleegd door deze onaangepaste individuen worden niet in behandeling genomen door het OM; uit vrees dat er een stigmatiserend effect zou kunnen ontstaan m.b.t. deze kwetsbare minderheid.
  In alle steden waar de autochtone bevolking zucht onder een Links schrikbewind circuleren er ellenlange lijsten waarop precies vermeld staan welke marokkanen zich schuldig hebben gemaakt aan terreur en harde intimidatie. Met naam en toenaam (mohammed), adres, religie (Islam) uitkering (Wajong) en school (VMBO) zijn deze rakkers bekend bij de bromsnorren.
  Maar actie ondernemen is er niet bij; het risico op het uitbreken van grootschalige rellen is te groot bevonden en in het kader van de dialoog niet passend.

  We zijn verkocht en verraden door de Linkse Elite die een sinister verbond hebben gesloten met de Moslim Broederschap. De PVV – een Verzetsbeweging – staat als enige in het Parlement pal voor de rechten van de Oude Nederlanders en wordt daarom gedemoniseerd door de Linkse kerk.

  Op 2 maart gaan we via de stembus protest aantekenen tegen de cultuurverrijking door Antillianen, marokkanen, Bulgaren, Roemenen, Albanezen, Somaliërs, Kirgiezen, Bosniërs, Mongolen en andere kennismigranten. Die cultuurinjecties kosten een paar centen en dus moeten de Oude Nederlanders meer belasting gaan betalen voor het water uit de kraan en binnenkort ook op de lucht die zij inademen. Een luchtmeter om de hals om precies te berekenen hoeveel lucht de autochtoon verbruikt in een Vogelaarwijk en aanpalende gebieden.

  De allochtonen vallen uiteraard buiten deze regeling; die vormen zoals gezegd; “een gediscrimineerde en kwetsbare minderheid.”

  Like

  • johan v Says:

   hoi
   ik denk dat het ook tijd word om het een en ander te organiseren tot dat de tijd rijp is om het uit te voeren . ik zelf woon nu in natal-brazilie maar hou deze en andere web site,s goed in de gaten ik heb mijn vrouw al gezegt . dat het er naar uit ziet dat er toch een keer een opstand komt en uit zal monden in een burger oorlog . alleen er staat geen datum bij .
   goed mocht het zo zijn dan zal ik de eerste hollander zijn die terug keert .
   en wat van die getiente rif apen over de klink jagen .nu is het nog niet toe gestaan jammer genoeg . maar ik denk dat er nederlanders moeten zijn die iets moeten organiseren . ik ben uitvoerend niet iemand die organiseert die taak is voor een ander.ik kan niet wachten op dat zo iemand opstaat en die taak op zich neemt. al zal dit nu nog op legitieme
   wettelijke manier moeten . anders zal de linkse goedheiligmannen het niet nalaten u te vervolgen .en u in de zak te stoppen.
   iedereen die er oren naar heeft.gewoon een mail plaatsen op deze web site . ik denk dat als er iets moet gebeuren deze web site een grote bijdrage kan leveren .

   geert wilders
   mijn grote favoriet ,maar begin me toch aftevragen of hij kan doen wat hij wil .kwa zijn stand punten.
   want de pvv heeft al heel wat terug moeten nemen.en stand punten laten vallen.

   Like

 5. multidifficulti Says:

  Utrecht is ook de woonplaats van de in de Filippijnen voor moord etc gezochte leider van het New People Army(NPA) Sison. Hoewel Sison is verzocht het land te verlaten gaat hij niet daar zijn Groenslinkse vrienden zoals Andree van Es alles in het werk gesteld hebben om Sison maar in dit land te houden alwaar hij gewoonweg doorgaat met het terroriseren van de Filippijnen zie http://www.spectrezine.org/global/CPP.htm

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: