‘Marokkanen houden Marokkanen aan.’ Tuurlijk.

Waarde lezers,

Maandag werden wij verblijd met het bericht dat een groep van zo’n twintig Marokkanen mee heeft gewerkt aan de arrestatie van drie Marokkaanse inbrekers. Dit een en ander vond plaats in de gemeente Nieuwkoop. Dankzij het heldhaftige optreden van de groep Marokkanen kon de ‘politie’ de Marokkaanse inbrekers oppakken.
Ja, mooi verhaal. Je zou het haast geloven. Maar we zijn natuurlijk niet met een schoteltje melk uit een boom gelokt. Dit is natuurlijk weer zo’n feel good story van het Linxe Blok.
Waarschijnlijk liggen de feiten iets anders. Het is namelijk goed mogelijk dat de drie inbrekers per ongeluk het territorium van de zogenaamde heldhaftige Marokkanen binnendrongen en dat moet je natuurlijk nooit doen. Daar komt gelazer van.
Nu willen de aanhangers van het Linxe Blok ons wijsmaken dat de ene groep Marokkanen een andere groep Marokkanen heeft aangehouden… Gelooft u het zelf? Haha! En dan ook dat zinnetje; de Marokkanen schakelden de politie in… Hilarisch gewoon. Een Marokkaan die de politie belt? Wat een giller. Hij kijkt wel link uit. Dan is hij er zelf ook gloeiend bij.

Nee, men haalt wat werkwoorden door elkaar. ‘Aangehouden’ moet zijn: ‘verjaagd’. Het is immers ons biotoop en als je denkt hier even ons gras voor de voeten weg te kunnen maaien, heb je het mooi mis. Opzouten, dit is ons werkterrein.
Als hier al ingebroken wordt, doen wij dat. Duidelijk?
Uiteindelijk werden de indringers in een bushokje gedreven. Drie Marokkanen in een bushokje. Vroeger noemde wij dat bij ons thuis gekscherend een schiettent. Wij lachen allemaal. Dat waren nog eens tijden. Maar zojuist werd bekend dat deze grap is afgekeurd door het MDI.

Wat ook zojuist bekend werd, zijn de schokkende cijfers betreffende het aantal overvallen in Nederland.
Het aantal overvallen in Nederland is sinds 2006 flink gestegen, terwijl de pakkans aanzienlijk is afgenomen.
In 2009 zijn er zo’n 3000 overvallen gepleegd. We hebben het even voor u uitgerekend; dat zijn 8 (acht!) overvallen per dag. Slechts 23 procent van de zaken wordt opgehelderd en bij slechts 16 procent volgt er een ‘straf’, die veelal bestaat uit twee weken verplicht huisdieren aaien, want dat kalmeert. Lieden die het helemaal bont hebben gemaakt, worden een maand lang opgezadeld met de lucht van een polonaise met ongewassen bejaarden.

Maar laten we deze dag afsluiten met goed nieuws. Het Femke, also known as mevrouw Kaakklem heeft de langverwachte woorden dan eindelijk uitgesproken: Dit is mijn laatste termijn. Houzee! Wat ze na haar politieke loopbaan gaat doen, weet ze nog niet. Ik zal eerst een paar maanden in een zwart gat moeten vallen, voordat ik daar over na kan denken.
Misschien doet ze wel een Wouter Bosje en gaat ze eindelijk eens voor haar weerloze kind’ren zorgen.
Volgens een zekere Tristan zal Het Femke zich na haar loopbaan voornamelijk gaan bezighouden met eenvoudig naai- en herstelwerk, zoals het stoppen van geitenwollensokken. Ook zal ze dat andere talent wat ze bezit weer boven water halen; het schoonmaken van spruitjes.

Advertenties

6 Reacties to “‘Marokkanen houden Marokkanen aan.’ Tuurlijk.”

 1. Tweets that mention ‘Marokkanen houden Marokkanen aan.’ Tuurlijk. « -- Topsy.com Says:

  […] This post was mentioned on Twitter by Boilingpoints.nl, Nafta 78. Nafta 78 said: RT @Boilingpoints: Nu op BP: 'Marokkanen houden Marokkanen aan.' Tuurlijk.: http://wp.me/p1EjY-WU […]

  Like

 2. G.Deckzeijl Says:

  Als niet héél hard wordt ingegrepen gaat ons land in rap tempo richting situatie Berlijnse Neuköln!
  http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=12482
  En dan nog deze voor de liefhebbers/ook te zien via de satelliet Horbird:
  Noord-Koreaanse idioten beschieten Zuid-Koreaans eiland. Meer op geenstijl en de Telegraaf.

  Like

 3. tristan Says:

  We zijn intussen weer een illusie armer…

  In een kort moment van euforie dachten wij dat de maat vol was bij de Oude Nederlanders en dat 20 frisse jonge knapen van Jan de Witt orde op zaken gingen stellen. En dan blijken het marokkanen te zijn die hun territorium verdedigen tegen concurrerende stamleden.
  Die marokkanen hebben het niet breed sinds er een aantal uit de Wajongregeling zijn geflikkerd op aanraden van oom Geert.
  Bij “Opsporing Verzocht” hebben zij te maken met een fikse concurrentie van Antillianen, Bulgaren, Roemenen en binnenkort ook van de Albanezen. Er is een oud gezegde; ‘vele varkens maken de spoeling dun’ vandaar deze actie tegen die 3 inbrekers, die overigens op zoek waren naar hun identiteit.

  Het Femke hoeft dus geen spoeddebat aan te vragen vanwege “grof geweld door Lonsdale jongeren tegen een kwetsbare etnische minderheid mogelijk gemaakt door het gedachtegoed van Geert Wilders.”
  Als het een beetje meezit zitten we nog 4 lange jaren opgescheept met het Femke, want dit is haar laatste termijn als het altijd zeer verontwaardigde boegbeeld van GroenLinks. Haar opvolger(ster) zal waarschijnlijk gerecruteerd moeten worden uit de kraakbeweging, de milieuactivisten of uit de Meiden van Halal.

  Allemaal van later zorg; want nu strijdt het Femke nog tegen het bruine gevaar. Wat zich o.a. uit in opzwepende kreten van radeloze burgemeesters die oproepen tot zinvol geweld tegen de Nieuwe Nederlanders; “Schop en Slaat ze Verrot, dat Tuig!” of woorden van gelijke strekking.
  Dit zal natuurlijk slecht vallen bij ons Koningshuis & de Moslim Broederschap. Onze goede naam staat op het spel in het buitenland en in het bijzonder bij de Koning van Marokko.

  Maar er is nog meer goed nieuws voor de Wilderiaan;
  De criminaliteit wordt in het kabinet Rutte zeer voortvarend aangepakt, een aantal jeugdgevangenissen worden gesloten bij gebrek aan cliëntele en er gaan ook weer geruchten dat er vanuit België wat criminelen worden aangevoerd om onze gevangenenbewaarders aan de slag te houden.

  In België is de nood zeer hoog; tienduizenden geluksbeproevers afkomstig uit de Balkan en aanpalende gebieden overstromen dit land op zoek naar ‘eerlijk’ werk, huisvesting, goedkoop bier, spiritus, drugs en wat zakgeld.
  Hopelijk verdwalen deze idealisten niet op hun strooptochten en komen wij ze niet binnenkort tegen in onze Vogelaarwijken, parlement of asielcentra.

  Tot slot; ziet u vanavond Hero Brinkman als tafelgast bij Pauw en Witteman, zet dan uw TV maar snel uit.
  De Democratie heeft dan toegeslagen in de PVV of de goede man is voor zichzelf begonnen.

  Like

 4. boilingpoints Says:

  At Tristan,

  ‘Gelukkig’ moet ik vanavond werken. Geen P&W!
  En buiten dat, de PVV blijft zoals ze is…

  Like

 5. alidas Says:

  Ja femke,dat komt er van,als je een ander aan de galg wil nagelen,dan komt er van jou partij ook bagger boven,en daar zal je dan ook verantwoording voor af moeten leggen,en dat zint je niet dus gauw wegwezen als die beerput open gaat.

  Like

 6. D. G. Neree Says:

  FEmke weg over 4 jaar? Dat is toch pas na de apocalyps in 2012? alstublieft heer, laat deze beker mij voorbij gaan…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: