De meest schaamteloze graaier: Fatima Elatik

Landgenoten, Vlamingen,

Toch wel de meest bizarre foto van deze week. Dus dit is wat men bedoelt met ‘moet een plat hoofd hebben, zodat ik er mijn pilsie op kan zetten.’
Meneer is nog aangehouden ook. Hij wilde gebruik maken van de diensten van een temeier, maar dat bleek een undercoveragente te zijn. Oei! Dan krab je jezelf wel even op het bolletje, voor zover dat lukt. Meneer is al meerdere malen opgepakt, onder meer voor dronkenschap, drugsbezit en diefstal. Als ik zo’n hoofd had, ging ik ook drugs gebruiken en niet te weinig ook. Hele ladingen spacecake en dan voor de spiegel gaan staan. Je lacht je rot met zo’n hoofd.

Het lachen vergaat u bij het volgende bericht en daarbij vraag ik u met klem uw bloeddruk in de gaten te houden. De salon-socialist Elatik – haar anus wijze naar de belastingbetaler – is weer in het nieuws. Dit sujet is inmiddels ‘in Oost‘ weer op de troon gekropen. Ze is opnieuw benoemd tot stadsdeelvoorzitter.

De opnieuw benoemde stadsdeelvoorzitter van Amsterdam-Oost, PvdA’er Fatima Elatik, heeft vorige zomer een dienstauto voor zichzelf gehuurd. Daarmee is ze de enige bestuurder in het stadsdeel met een eigen auto op kosten van de belastingbetaler.

Maar dat is nog niet alles. Deze schaamteloze troela liet zich per taxi naar Nijmegen vervoeren, voor een lezing. Heen en terug. Kosten: € 450,-
Wat zorgt deze Marokkaanse goed voor zichzelf! Maar goed, van deze dievegge en bedriegster kunnen we niet zeggen dat ze de knoran niet naleeft. Daar staat immers geschreven: Besteel en bedrieg de ongelovigen!
En dat is precies wat ze doet. Ook lastige vragen gaat ze uit de weg. Ze antwoordt domweg niet.

We horen – hoe verrassend – geen kritische geluiden uit de Lincxe Hoeck. Geen Çohen die zijn afschuw uitspreekt, helemaal niemand. Logisch ook, want men is uit hetzelfde verrotte hout gesneden.
Wat zou er gebeurd zijn als een PVV’er zoveel miljoenen had laten verdampen. Dan zou hij met tien man met zijn hoofd op het hakblok gelegd worden en ook een openbare steniging was dan niet uitgesloten.

Maar nu, nu het een Marokkaanse, graaiende PvdA’er betreft?
Niets! Geen spoeddebat, geen afschuw, helemaal NIETS!

Advertenties

9 Reacties to “De meest schaamteloze graaier: Fatima Elatik”

 1. Tweets that mention De meest schaamteloze graaier: Fatima Elatik « -- Topsy.com Says:

  […] This post was mentioned on Twitter by Boilingpoints.nl and Nafta 78, Antonia . Antonia said: RT @Boilingpoints: De meest schaamteloze graaier: Fatima Elatik: http://wp.me/p1EjY-WX […]

  Like

 2. Lebuïnus Says:

  In het geval van Elastiek vind ik dat uitsluitend de benaming
  Marokkaanse de enig juiste is.
  Dit geldt uiteraard voor iedere Marokkaan, Turk of welke nationaliteit
  dan ook.
  Gisteren werd door de staatsomroep weer het tenenkrommende
  “met de Marokkaanse achtergrond” gebezigd.
  Deze flauwekul om onder die idiote (linkse) gelijkheidsgedachte,
  dubbelpaspoorters Nederlander te noemen is slechts bedoeld om
  de meestal islamitische “wereldburger” met hun slechte imago te
  verdoezelen.
  Dus heer BP houden zo, het beestje bij de naam noemen !

  Like

  • boilingpoints Says:

   At Lebuïnus,

   Elatik ziet eruit als een Marokkaan, dus noemen we haar ook Marokkaan.

   Met de Marokkaanse ACHTERgrond, ja hartstikke mooi, maar waarom moeten deze mensen alsmaar op de VOORgrond treden?

   Like

 3. tristan Says:

  Een zeer curieuze foto!

  Daarom ben ik met deze afbeelding te rade gegaan bij Prof. Dr. Ing. W.A. Jongerius, een befaamd antropoloog die geniet van zijn oude dag in de bosrijke omgeving van Lunteren.

  Bij nauwgezette bestudering van het object kwam de Prof. tot de volgende – opzienbarende – conclusie;

  “Wij hebben hier te maken met een z.g. Antropoïde, het resultaat van eeuwenlange inteelt in bergachtige gebieden in met name het noorden van Afrika. Door structurele inteelt daalt het volume van de herseninhoud op dramatische wijze met als gevolg het inzakken van het schedeldak.”

  Op onze vraag of er ook in het westen van Europa dergelijke creaturen rondlopen gaf Jongerius de volgende verrassende analyse; bij bestudering van dossiers van Justitie en Jeugdzorg kwam hij individuen tegen die in het voorstadium verkeren van dit primitieve menstype.

  “Deze individuen vallen op door crimineel gedrag, opereren altijd in groepsverband, lijden aan schizofrenie, rugklachten en voelen zich vaak slachtoffer. Men kan ze herkennen aan het volgende signalement; licht getint, kaalgeschoren achterhoofd en capuchon. Bij het uitblijven van corrigerende maatregelen kan binnen enkele decennia de overgrote meerderheid van deze groep volledig voldoen aan het profiel van de Antropoïde.”

  Op mijn vraag wat de beste remedie is, overhandigde Jongerius mij een boekje; dit bleek het partijprogramma te zijn van de PVV.

  NOOIT MEER LINKS!

  Like

 4. G.Deckzeijl Says:

  Sorry, mijn beste Trisitan, maar prof.Jongerius zit er een beetje naast.
  Het is gewoon een vent die te lang met open dak heeft rondgereden.
  En wat die maangodaanbiddende hoofddoek Elatik betreft: het wordt tijd om terug te spugen, niet omdat, zoals BP zegt, ze zo goed voor zichzelf zorgt.
  De belastingbetaler wordt gewoon GEDWONGEN voor die ellendige ingepakte trut met haar haakneus en paardebek te zorgen! En als haar verlopen soort lacht moet je ook heel goed oppassen…
  http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=11391

  Like

 5. G.Deckzeijl Says:

  Spelde je naam verkeerd, Tristan. Sorry.

  Like

 6. leefbarbaar Says:

  Als moslims in de meerderheid zijn in de raad, dan houdt alles op, dan komt de haatdoosch Elatik gewoon weer terug, gaat het graaien en knoeien gewoon door. Met dank aan het PvdA.

  Like

 7. alidas Says:

  Waar blijft Femke nu met haar grote bek ,nu hoor je haar niet dito Cohen en PEchthold.Als het er een van de PVV geweest was ,hadden ze al een debat aangevraagt en hadden ze om de beurt staan gillen dat het een schande was,en uit de partij gejaagt moest worden. Nu hoor je ze niet dat stelletje laffaards.

  Like

 8. rjms Says:

  Dat is omdat die andere Politici Amerikanen zijn met een Nederlandse Agtergrond.
  ze hebben daar gestudeerd en gewerkt en zo, zich laten feeeteren door de Octopussy
  en een groene kaart gekregen.
  Het is toch uitverkoop nou dan, privatiseer en dereguleer die hap

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: