‘Kaderbesluit Racisme en Vreemdelingenhaat.’

Waarde lezers, lees eerst even dit:

Kritiek op een religie of op een aanhanger van een religie kan met ingang van maandag jl. volgens het kaderbesluit gelijkgesteld worden met racisme.

Jawel, het is zover: U zit momenteel een racistisch blog te lezen. Cadeautje van de Europese Unie:
Kaderbesluit racisme en vreemdelingenhaat is reeds in werking getreden!

Daar valt toch niet meer tegenop te bloggen, landgenoten… Voortaan moeten we, op z’n Hollandsch gezegd, onze grote muil houden over bijvoorbeeld de islam…

Vindt u het heel gek dat we niet meer zo diep op de zaken ingaan? Het is slecht voor uw en mijn bloeddruk.

In Juni dit jaar nam de Raad van Europa – onder voorzitterschap van Turkije – Resolutie 1743 aan; Islam, Islamisme en Islamophobia in Europa. Hierin wordt opgeroepen om in samenwerking met de Organisatie van de islamitische Conferentie (OIC) kritiek op de islam in Europa te bestrijden. Ook dringt het erop aan de niet-moslim bevolking van Europa te onderwerpen aan levenslang voortdurende educatie over de islam.

Need I say more?

Met dank aan HVV.

Advertenties

24 Reacties to “‘Kaderbesluit Racisme en Vreemdelingenhaat.’”

 1. leefbarbaar Says:

  BP, voor Finnen ging men Finnen gebruiken. Voor islam kunnen we “haatgeloof” gebruiken. Of ‘zandreligie” of……….

  Like

 2. boilingpoints Says:

  At LB,

  Goed idee! We gaan synoniemen gebruiken.
  Europa dwingt ons creatief te zijn. Is daar ook een subsidiebuidel voor?

  Like

 3. Tweets that mention ‘Kaderbesluit Racisme en Vreemdelingenhaat.’ « -- Topsy.com Says:

  […] This post was mentioned on Twitter by Jochem and Boze Burger, jvthoff. jvthoff said: 'Kaderbesluit Racisme en Vreemdelingenhaat.': http://t.co/pPSKinJ […]

  Like

 4. Lebuïnus Says:

  Besluit van de Raad van Europa – resolutie 1743 – onder voor-
  zitterschap van Turkije ?
  Heb ik iets gemist ?
  Zijn de continenten op drift geslagen, bevinden we ons nu in
  Azië of is Turkije van plaats gewisseld ?
  Waarschijnlijk volgend jaar onder voorzitterschap van
  prachtland Somalië !

  Like

 5. boilingpoints Says:

  At Lebuïnus,

  Jaja, het gaat geruisloos! Er is een hoop gaande in Europa!

  Like

 6. yeager Says:

  De resolutie is meen ik een aanbeveling aan de lidstaten en kent geen sancties, maar het is duidelijk wat ons te wachten staat als de Eu met de Euro niet tijdig ontploft. De vooruitzichten zijn wat dat betreft veelbelovend. Nog een paar bailouts, waarmee Jan Kees voor ons winst gaat maken, en de zaak is over en sluiten. Commentaar gisteren van een beursmedewerker: “Most of them (beurshandelaars) are convinced that they will have the Euro dead as a doornail within months”. En als de beurs het niet voor elkaar krijgt dan is er nog Jerry Adams, die na een landslide verkiezingsoverwinning in januari 2011 de EU-dictatuur zal laten stikken.

  Like

 7. Boilingpoints Says:

  At Yeager,

  Geen sancties? Read it and weep:

  De lidstaten dienen ervoor te zorgen dat de in artikel 1 vermelde misdrijven bestraft worden met:

  doeltreffende, evenredige en afschrikkende sancties;
  gevangenisstraffen met een maximum van ten minste één tot drie jaar.

  Meer hier

  Like

 8. yeager Says:

  BP.
  Die resolutie van de Raad van Europa is dan een welkome ondersteuning van het regeringsbeleid van Rutte en zijn trawanten om de islamisering van Nederland geen strobreed in de weg te leggen.
  “Very dangerous people” (Nigel Farage)

  Like

 9. G.Deckzeijl Says:

  Waar zit iedereen met z’n gedachten? Ik wees al eerder elders op deze site op het pseudo-religieuze GEZEIK van Erdogan en de politiek correcte Raad van Europa. Kijk maar bij de kerstboom.
  http://tinyurl.com/39sxo5u
  Typerend: bij de PVV heerst een oorverdovende stilte…

  Like

 10. Harm Schouten Says:

  Als wij, Nederlanders, ons nationale zelf bewustzijn willen bewaren moeten we uit de EU stappen.
  Anders zijn we straks een onderdrukte minderheid in het kalifaat ‘Groot Turkije’.
  Het is een grof schandaal dat onze regering dit alles laat gebeuren zonder keihard tegen deze mensonterende resolutie in te gaan.
  Nederland ontwaak.

  Like

 11. toetssteen Says:

  Toch blijf ik me bij dit alles afvragen wat een rechter hier nu mee gaat doen. Immers, een geloof is en blijft geen ras en heeft geen bal van doen met al dan niet bestaande vreemdelingenhaat (persoonlijk ben ik van mening dat de Nederlander helemaal niets heeft tegen buitenlanders, anders zouden ze niet zoveel reizen. Ze hebben wel een afkeer van tuig dat het woord regels niet kan spellen, maar dat lijkt me vrij normaal).
  Geloof dus, daar kun je normaliter afstand van doen en of nemen, het zit niet in je dna zullen we maar zeggen. Dat in tegenstelling tot huidkleur, oogkleur, vormgeving en m/v.
  Kortom, hoe gaat een rechter deze kul, want dat is het, beoordelen?

  Like

 12. G.Deckzeijl Says:

  @Toetssteen: je zit helemaal GOED..!!!
  Lees alle info van: http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=12362
  (aldaar wordt je doorgelinkt naar religieuze scherpslijpers)

  Like

 13. harriechristus Says:

  Weg met Allah……er is maar één God en dat is harriechristus en de microwezentjes…..

  ATOMEN BESTAAN UIT RUIMTESCHEPEN

  Atomen bestaan uit ruimteschepen waarin triljoenen super-intelligente microwezens wonen en in de verre toekomst gaan wij ook zelf het heelal volbouwen met ruimteschepen.

  ONEINDIGE REEKS VAN STEEDS HOGERE CULTUREN

  Atomen bestaan uit ruimteschepen, waarin microwezens wonen, die ook weer uit (hoger ontwikkelde) atomen bestaan, die uit (nog veel hoger ontwikkelde) ruimteschepen bestaan, enz enz enz … als een oneindige reeks van steeds hogere culturen.

  HEELAL UIT LEVENDE WEZENS.

  Het hele heelal is dus eigenlijk uit levende wezens opgebouwd.
  Het heelal is niet alleen maar een dood mechaniek wat de wetenschap ons wijs wil maken, maar het heelal is in wezen een levend heelal uit levende wezens opgebouwd en ook door levende wezens opgebouwd.

  GOD

  Het heelal is eigenlijk GOD zelf als de eenheid van een oneindig aantal microwezens.
  Lees de nieuwe bijbel over gods eeuwig en oneindig rijk in de microkosmos.

  http://home.kpn.nl/wegge168/Frame-nederlands.html

  http://www.vrijeforums.com/

  hartelijke groeten van harriechristus

  Like

 14. Maci Says:

  @Kritiek op een religie of op een aanhanger van een religie kan met ingang van maandag jl. volgens het kaderbesluit gelijkgesteld worden met racisme.

  Kijk, dat is dus het nieuwe probleem. Europa draait de duimschroeven steeds verder aan. Kritiek op islam is dus racisme.
  Is het islamitische geloof een ras? Nee, dus dat wisten we al.
  Wat zitten daar voor rechters in het Europese hof.
  We (de politiek )hoeft zich hier niets van aan te trekken, dat is wel zo makkelijk. Hoeven ze geen stelling te nemen tegen
  de Europese regelgeving.
  Wat een stelletje slapjanussen.

  Like

 15. G.Deckzeijl Says:

  Geert Wilders en z’n PVV-leden heb ik nog niet over resolutie 1743 gehoord.
  Zelf vind ik GW nog ietsje te SOFT, dat kan stukken beter! Waarom ik dat vind kunnen jullie nu in geuren en kleuren zien. Eerst de versie met Engelse ondertiteling, daarna de langere YT-versie:
  http://tinyurl.com/29tos6h
  http://tinyurl.com/372w7lr
  (als we E.S. hier hadden inplaats van leuteraar Donner(hij probeert nu het boerkaverbod te omzeilen)en slapjanus Leers, hoe zou dan de 2e Kamer er uitzien?)

  Like

 16. tristan Says:

  Nu dacht ik in mijn naïviteit dat Turkije in Azië gelegen lag, maar blijkbaar heb ik niet goed opgelet op school.
  (Toch scoorde ik altijd een vette 8 of 9 voor Aardrijkskunde).

  Turkije als Voorzitter van de Raad van Europa die alvast een voorschot neemt op de Islamisering van Europa d.m.v. resolutie 1743. Dat we dit nog mee mogen maken als Wilderiaan!

  Kritiek op de Katholieke kerk i.v.m. bepaalde mistoestanden is hier heel gewoon, dus waarom geen kritiek mogen leveren op de Islam vanwege religieus geinspireerd terrorisme, eerwraak, onderdrukking van de vrouw enz. enz.?
  Als deze resolutie in praktijk wordt gebracht door onze Rechterlijke macht hoe zit het dan met de Vrijheid van Meningsuiting en ons Recht op Zelfbeschikking?

  Het wordt hoog tijd dat de EU uiteenvalt in 2 blokken; de economisch sterke landen (de vroegere EEG en de Scandinavische landen) en de rest die uitsluitend parasiteren en doorlopend aan het infuus liggen.
  Hopelijk zet de huidige financiële crisis flink door en komt het een en ander in een stroomversnelling. Zodat Turkije een keuze kan maken; aansluiting bij de Balkanstaten of zijn heil zoeken bij de baardmannen in Iran.
  Aan het Woestijnnazisme hebben wij hier geen behoefte, evenmin aan volksverhuizingen van miljoenen Turken die hier z.g. onze economie op poten komen zetten en onze ouden van dagen komen “verzorgen”.

  De PVV neemt momenteel een radiostilte in acht om intern orde op zaken te kunnen stellen. Er moeten wat portefeuilles worden gewisseld en na het Kerstreces mogen wij een standpunt verwachten i.v.m. deze kwestie. Hoe eerder de EU uiteenvalt hoe beter. Minister De Jager kan na Griekenland en Ierland niet opnieuw financiële steun gaan verlenen aan Spanje en Portugal etc. om de EU in stand te houden. Eens is de koek op, evenals de subsidiebuidel. Opheffen die EU, daarna inventariseren; de zwakken vallen af en de sterken gaan gezamenlijk verder. De muzelmannen gaan terug naar de landen van herkomst. De multi-etnische samenleving is mislukt en de Verzorgingsstaat is bankroet.

  Er wordt een Ministerie van Repatriëring opgericht om de massale terugkeer van niet-westerse allochtonen ordelijk en vooral humaan te laten verlopen. Met name Turkije, Marokko, Irak en Somalië kunnen wel wat geschoolde arbeidskrachten gebruiken en in het kader van de Ontwikkelingssamenwerking kan dit bekostigd worden. Ruimhartig kan dit geregeld worden in nauwe samenwerking met Justitie, Bureau Halt, Reclassering, Drugsbestrijding, Terreurbestrijding en het opschonen van de Vogelaarwijken.

  Het moge duidelijk zijn dat voor dit grootschalige project een sterke PVV nodig is, daarom dit vrijblijvende advies;

  STEM OP 2 MAART PVV!
  (Voor een Veilig en Halalvrij Nederland).

  Like

 17. Boilingpoints Says:

  Landgenoten,

  Wees niet bevreesd, maar BP houdt even een winterstop. Ben helemaal klaar met deze maatschappij en ik voel momenteel niet de behoefte hier wat te schrijven…
  Sinterklaas staat weer ter discussie, de politie kan moordenaars niet oppakken vanwege geldgebrek enz, enz.
  Alleen geharde personen zijn hiertegen bestand! Ik trek dit persoonlijk even niet meer, dus ik doe ’t even rustig aan.

  Excuses voor het ongemak!

  Like

  • leefbarbaar Says:

   BP,
   hele fijne dagen gewenst en doe vooral schoen zetten, je weet maar nooit. En maak je niet druk over Finnen, Finnen zijn namelijk de aardigste mensen, die er zijn: ze komen met 20 man om je heen staan en vragen of je een probleem hebt?! Geweldig toch.
   Met een knipoog van de grootste barbaar van 010.

   Like

 18. alida Says:

  En wat zegt onze geweldige regering ,hier van,cda en vvd ,hoe de PVV denkt weten we wel .de enigste manier om de Pvv nog groter te krijgen ,is met maart meer stemmen voor de Pvv.Het is toch van de gekke dat we ons mond moeten houden voor een geloof ,welk geloof het dan ook is.

  Like

 19. Lebuïnus Says:

  BP,
  Doe het rustig aan, althans voorlopig, de irritatie gaat wel weer
  komen, de ergenis en woede over de krankzinnigheid van dit
  tijdsgewricht.
  Op een gegeven moment kan je het niet laten en moet je kond
  doen van je ergernissen.
  Prettige blanke Sinterklaas en Zwarte Pieten toegewenst en een
  traditioneel kerstfeest – Balthasar – een van de drie koningen, hij
  mag als Afrikaan ( Saba, Ethiopië ) blijven wie hij is !

  Feliz año nuevo.

  Like

 20. lisa Says:

  Ik ga liever dood,dan de koran lezen.Ze kunnen me niet dwingen,nog niet.Leve Geert en de PVV

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: