Zestig procent van de Joden verlaat Amsterdam.

Landgenoten/Vlamingen,

In dit land zijn we al zó laag gezakt dat het Amsterdamse stadsdeel de Baarsjes anno 2010 een Schuil Synagoge heeft, zodat Joden enigszins beschermd zijn tegen het Marokkanentuig.

Vrijdag lazen we dat er alwéér een Joods gezin emigreert, omdat het in Amsterdam gewoonweg te gevaarlijk is. Scheldpartijen, bedreigingen en andere vormen van antisemitisme zijn aan de orde van de dag. De Jodenhaters zijn veelal van Marokkaanse origine.

Het is niet dat je de deur niet uit kan, maar je moet je stelselmatig verbergen. Altijd op mijn hoede. Zo ben ik opgegroeid.

Aldus de zoon van rabbijn Raphael Evers. Volgens hem kan hij in bepaalde wijken niet over straat zonder een baseballcap over zijn keppel te dragen. Het gaat dan bijvoorbeeld over Zuid-Oost. Daarnaast weet hij te melden dat maar liefst zestig procent van de orthodoxe Joden Amsterdam verlaat…
De Marokkanen hebben blijkbaar besloten dat hun stad weer Judenrein moet worden en daarbij worden alle middelen ingezet. Net zoals zeventig jaar geleden is er weinig tot geen animo om deze mensen te beschermen tegen het antisemitisme dat alsmaar toeneemt.

‘Burgemeester’ van der Laan zou het antisemitisme keihard aanpakken, zo beloofde hij… Voorlichting op scholen, dat zou helpen. Hou toch op, slappe angsthaas, de Jodenhaat in Amsterdam is de meest pure vorm van Racisme en is volgens onze Grondwet nog steeds strafbaar. Daders vastzetten en hen een varkentje op de jas naaien!
En daarna moet dit tuig ze snel mogelijk het land uitgezet worden. Met familie en al.

Het land zou op z’n kop staan als een afgezant van de multicultuur – bijvoorbeeld een Marokkaanse moslima – vanwege bedreigingen zou moeten verkassen naar veiligere oorden. Slechts één druppeltje speeksel, afkomstig uit de mond van een Nederlander, zou al voldoende zijn om dit land kompleet in rep en roer te brengen. Dat dit soort racisme in Nederland bestáát! Enkel en alleen omdat ze bewust moslima is. Omdat ze een hoofddoek draagt. Vreselijk, anno 2010!
Maar nu? Nu het een bewuste Jood betreft? Je hoort niets, je ziet niets en onze Huichelaars zwijgen als het graf. Alleen Frits Bolkestein gooide een steen in het water.

NOOIT MEER LINKS.

16 Reacties to “Zestig procent van de Joden verlaat Amsterdam.”

 1. Petra Says:

  Geen wonder dat de Jodenhaat er nog is,die is NOOIT weg geweest.
  Het komt de Nederlandse bevolking goed van pas dat de marokkanen de Joden weg pesten.En ze hebben het natuurlijk niet geweten.Wie zwijgt stemt toe.Wie weg kijkt zal de gevolgen ondervinden.
  Nederland wordt toch wakker voordat je helemaal weg zakt.

  Like

  • leefbarbaar Says:

   Leg eens uit, hoe kom je er bij de wij ons schuldig maken aan Jodenhaat?

   Like

   • Petra Says:

    Wij maken ons schuldig aan Joden haat als we wegkijken en zwijgen.
    Daarmee laten we het toe.
    Het is toch schandalig dat in Amsterdam een Joodse school zwaar bewaakt moet worden,en bijna niemand doet zijn mond open.
    En zo kan ik wel door gaan. Doe nou maar niet als je neus bloed!
    Natuurlijk,we weten van niks.Wir haben es nichts gewusst.

    Like

 2. Bert Gitaar Says:

  Zover is het inmiddels dus al gekomen. Velen hebben dit aan zien komen maar hadden nog een klein beetje hoop dat het uiteindelijk toch niet zoveer zou komen. Hoe is het toch mogelijk dat zij die menen boven ons staan door middel van hun functie nog een goede nachtrust kunnen hebben. Wie is de volgende.
  Ze hebben er gewoon met de handen in hun zak (letterlijk en figuurlijk) naar staan te kijken. Zolang de wetgeving niet veranderd zal er niets veranderen.

  Like

 3. leefbarbaar Says:

  BP,
  was van de zomer in het Antwerpse en verbaasde me er over dat je overal Joodse mensen zag lopen. Aan de ene kant zien ze er uit als zotten, aan de andere kant zijn ze Joods en kun je dat zien en moeten ze dat zelf weten. Toen viel het me pas op dat je dat hier niet meer ziet.
  Ik wil hier nog aan toevoegen dat de autochtoon even hard vervolgd wordt door de haatmensch. Blonde kinderen worden vervolgd vanwege hun haarkleur en afkomst. En de berovingen met buitensporig veel geweld van autochtonen getuigen hier ook van. Vandaag de Joden, maar vandaag ook wij. Terecht maken we ons zorgen om het Joodse volk, maar ondertussen we we evenzeer vervolgd.

  Like

  • Maci Says:

   De Joodse gemeenschap in Amsterdam (Mokum) bestaat nu uit plm 14000 Joden. De meesten wonen in Buitenveldert, een nette en saaie wijk waar nog enigszins sprake is van een Joodse gemeenschap. Daar kom je dus ook orthodoxse Joden tegen, maar niet vaak in andere wijken.

   Like

 4. G.Deckzeijl Says:

  Deze week las ik op ad.nl dat het probleem antisemitisme door voornamelijk Marokkaanse klootzakken niet is op te lossen. De ad-redactie zit ernaast. Gewoon denaturaliseren en uitzetten naar het land van herkomst.
  En dat gedrag van Marokkanen heeft alles te maken met de inhoud van de koran. Het in elkaar rammen van politieagenten en steeds vaker ook burgers heeft alles te maken met de inhoud van soera 3:151. Onze vrijheid van godsdienst wordt iedere dag door dat uitschot misbruikt. Iemand van het volgende caliber zou hier MP moeten zijn: http://tinyurl.com/2uqo66d
  Alles over soera 3:151 op hetvrijevolk.com/?pagina=8288

  Like

 5. Wiesje de Lange Says:

  Maar wat had men dan gedacht? Dat de Joden weer onder zouden duiken? In wezen is een pet opzetten om je Joodse Keppel te verbergen een vorm van onderduiken.
  Toen bleek dat de politie mensen niet meer beschermde tegen geweld, diefstal, inbraak, roof en erger, toen was het al duidelijk dat de eerste slachtoffers van de lafheid de Joden zouden zijn. Een piepkleine minderheid immers. Het zou niet bij de Joden blijven maar zij waren DE EERSTELINGEN.
  Trekken ze weg? Ook daarin zijn zij de eerstelingen. Wanneer de overheid haar plicht blijft verzaken de oppassende burgers te beschermen tegen tuig dan zullen de goede burgers op den duur allen op de vlucht slaan. Wat dan achterblijft…ik moet er niet aan denken.

  Like

 6. jager Says:

  Getver er lijkt wel weer oorlog op komst….

  Like

  • Petra Says:

   Oorlog op komst? Man die is er al lang.Wanneer gaan de ogen open?
   Zijn we ze blind of willen we de waarheid niet zien?
   Voor de tweede oorlog en tijdens de tweede oorlog werd de NSB gebruikt nu de marokkanen.

   Like

 7. Groene Leeuw Says:

  Ik kan mij goed voorstellen dat mijn broeders en zusters deze ooit zo mooie stad verlaten.De VS onder Obama is ook geen optie.Blijft over Israel, en de Westoever om daar nederzettingen te bouwen en daar ook te gaan wonen.

  Like

 8. G.Deckzeijl Says:

  Hier is nog een oplossing:kwam ik op gnoe.nu tegen.
  http://tinyurl.com/36zyg4b

  Like

 9. G.Deckzeijl Says:

  Waarom het jammer is voor islamliefhebbers dat talloze moslims achterlijk zijn.
  http://tinyurl.com/25s74dx
  Want dat verklaart ook de vrouwenhaat en het toenemende antisemitisme.

  Like

 10. tristan Says:

  Aan de ene kant begrijp ik Frits Bolkestein wel; hij wil blijkbaar een nationale discussie op gang brengen over de uiterst precaire situatie van de Joden in ons land.
  Maar aan de andere kant wil hij niets weten van de effectieve maatregelen die Geert Wilders al jarenlang voorstelt. En dat is het denaturaliseren van dit straattuig en daarna een enkele reis richting het Rifgebergte – Marokko.

  In zekere zin zijn wij met zijn allen verantwoordelijk dat het zo ver is gekomen. Het Nederlandse volk is nu eenmaal niet assertief ingesteld t.a.v. het verdedigen van onze cultuur en identiteit tegen agressieve Nieuwe Nederlanders. Jaarlijks worden wij gehersenspoeld door de Kersttoespraak van Beatrix die het altijd heeft over Tolerantie en Verdraagzaamheid. De Linkse kerk doet er nog een schepje bovenop door alles wat met inhoudelijke kritiek te maken heeft op de multiculturele samenleving af te doen als extreemrechts gedachtegoed en racisme.

  Ik zie het somber in voor de Joden in ons land; tijdens het begin van de vorige bezetting hadden ze nog de moed om zelf knokploegen te formeren om zich te verdedigen tegen NSBers en de WA. Als ze dit nu ook zouden doen om de Marokkaanse straatterroristen een lesje te leren, geef ik u te raden voor welke groepering de Amsterdamse politie partij zou kiezen.

  Het meest curieuze is de houding van figuren zoals Ed van Thijn en Job Cohen in deze kwestie; altijd wegkijken en bagatelliseren.
  “Enkele rotjochies die het verpesten voor de rest” en dit soort uitspraken. Of hebben wij hier te maken met de bewuste (of onbewuste) mentaliteit van; de Nederlanders hebben ons in de steek gelaten tijdens de 2e wereldoorlog en nu zijn die ongelovige kaaskoppen aan de beurt.
  Het is moeilijk in te schatten wat deze personen echt drijft met ‘de boel bij elkaar houden’ en zodoende op deze wijze de Marokkaanse straatterroristen een blanco volmacht te verschaffen.

  De Wilderianen weigeren echter bij voorbaat het hoofd op het hakblok te leggen en stemmen – niet politiek-correct – op de PVV op 2 maart 2011.

  De strijd tegen de politieke Islam zal zeker enige decennia gaan duren. Niet alleen met de Moslim Broederschap, maar ook met de Linkse kerk én de EU zal men de confrontatie moeten aangaan.
  Ieder volk – zelfs het Nederlandse volk! – heeft een zekere limiet wat betreft het incasseringsvermogen.

  NOOIT MEER LINKS!
  STEM PVV!

  Like

 11. lekkermannetje Says:

  “Daders vastzetten en hen een varkentje op de jas naaien!
  En daarna moet dit tuig ze snel mogelijk het land uitgezet worden. Met familie en al.”

  O.. je bedoeld zoals zon jodenster, en dan hele gezinnen exporteren? lekker mannetje ben jij? hele familie dan ook maar in werkkampen zodat ze toch nog iets aan de maatschappij toe te voegen?

  Like

  • horatius Says:

   lekkermannetje,

   Goederen kan men exporteren, maar personen kan men repatriëren naar het voormalige thuisland als zij een structureel probleem vormen voor de Openbare Orde en Veiligheid.

   “Een gezonde geest in een gezond lichaam.” Dus arbeid is vaak een prima oplossing om leegloperij en criminaliteit te bestrijden.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: