Turkije wil via EU-lidmaatschap Europa islamiseren.


Waarde lezers,

Ik heb het bijgevoegde plaatje opgeslagen als erdofem. Het zou een pakkende naam kunnen zijn voor een nieuw merk vaginale zeep, maar de werkelijkheid is veel gekker. Linx op de foto ziet u een Islamist in maatpak en de ‘dame’ rechts op de foto is een aanhanger van de Rode Ster. De ster staat voor Communisme en Socialisme, met de nodige slachtoffers door de jaren heen.
Maar goed, Erdogan. Via WikiLeaks weten nu dat Turkije Europa wil islamiseren via het fel begeerde lidmaatschap-EU. Een aantal zaken zit Turkije niet lekker. Bijvoorbeeld de verloren Slag om Wenen in 1683. Jazeker, de islam heeft al eens eerder aan de poorten van Europa gestaan, maar dankzij een gecombineerd Pools-Duits-Oostenrijks leger, o.l.v. de Poolse koning Jan Sobieski, gaven de Turken zich na 13 uur al over en trokken zich terug uit Wenen.
Zonder Jan Sobieski hadden wij waarschijnlijk Turks gesproken.

Twaalf september 1683. Een datum die in de oren van Erdogan nog steeds nagalmt en ‘meneer’ zint op wraak. En de MSM laat deze belangrijke onthulling linx liggen…

19 gedachten over “Turkije wil via EU-lidmaatschap Europa islamiseren.

 1. Bert Gitaar

  Het blijft een apart volk, die moslims. Wij westerlingen zijn dit soort gebeurtenissen min of meer vergeten. Wij weten het wel maar achten dit niet meer als noemenswaardig. Het is gebeurd. Klaar en over.
  Maar als je vanaf kleins af aan dit maar blijft horen en herhaalt blijft worden door je “opvoeders” dan ga je dit als volstrekte waarheid aannemen.
  Dat is namelijk het probleem met kinderen. Je kunt ze alles wijs maken, als je het maar vaak genoeg herhaalt.
  Dit is ook weer zoiets.
  Als jou ouders plus je familie jou hadden wijs gemaakt van kleins af aan dat (verzin maar iets ergens over) dan had je dat ook als complete waarheid geaccepteerd. Zonder ergens over na te denken. Nee niet iedereen uiteraard. Maar bij enige twijfel over de “waarheid” levert dit geheid problemen op in dergelijke landen. Dus meelopen en niet nadenken.
  Dat is ook zo’n probleem.
  Helaas zie ik het ze nog voor elkaar krijgen ook. Met alle medewerking hier.
  Maar niet als het aan mij ligt.

  Like

 2. leefbarbaar

  Bij de PvdA is dit al jaren bekend en ondanks dat werken ze er actief aan mee. Duizenden Turken (zijn nooit Nederlanders) hebben een baan via de PvdA. Raadsleden, bestuurders en wethouders. Al deze banen bekleden ze als Turk (nooit als Nederlander).
  Waarom betalen we eigenlijk aan een leger, als onze eigen overheid de grenzen open zet en de bezetter in de watten legt? Tijd voor verandering.
  Bij de weg: wel eens een Turkse bruiloft meegemaakt?? Hiermee geven ze een signaal af dat al onze wetten en regels, niet voor hen gelden.
  Met dankverder aan wibileaks.

  Like

  1. Bert Gitaar

   Deze banen gingen waarschijnlijk in het begin puur om lijfsbehoud.
   Wie de meeste stemmen heeft, heeft de meeste macht. Tot zover werkt het nog steeds hier in NL.
   Zo van, ik jou goeie baan geven-jou familie stemmen op mij OK.
   Enige kennis is/was nooit vereist. Puur om de stemmen.
   Dit loopt wel los, moeten ze toch in het begin gedacht hebben, zo een vaart zal het wel niet lopen.
   Maar ja, hoe nu verder.

   En als ik uit Japan zou komen en zou willen trouwen met een Japanse hier in NL dan zou ik waarschijnlijk ook een Japanse bruiloft willen. Daar zie ik dan weer geen kwaad in. Je kan ook blijven zoeken zo.
   Ieder ze feestje.

   Like

   1. leefbarbaar

    at Bert Gitaar
    Klassiek geval van wegkijken?
    Overlast bestaat niet, tenzij ik er zelf last van heb.
    Plattelander.
    Een Turkse bruiloft is heel veel overlast en regels die voor ons gelden worden voor hun opgeheven. Maar het zijn Turkse bruiloften, geen Nederlandse. Dat zegt toch genoeg?

    Like

    1. Bert Gitaar

     Er bestaan meerdere vormen van overlast. Maar aan een bruiloft, daar kan ik me niet aan storen, alhoewel het soms als hinderlijk ervaren kan worden. Zeker als het een week duurt en we in NL zijn gewend om dit in 1 á 2 dagen af te ronden.
     We hebben ook nog een chinees oud en nieuw. Dan doet toch ook niet iedereen moeilijk. Maar ik kan er naast zitten. Ok er zijn minder chinezen dan turken in NL.
     En voor alsnog, overlast kan ook de muziek van de buren zijn.
     We hebben het toch duidelijk hier op deze site over een ander soort overlast.

     Like

 3. Lebuïnus

  Ten eerste, erdofem, leuk bedacht, heeft ook betrekking
  op La Falsema, zo nederig bevodkopt een treetje lager
  dan de door allah gezonden Erdogan.
  Je dient de muzelmannen of niet, niet waar.
  De islamisering is door het parlement – 124 voor en 26 tegen – door
  de motie van GL Falsema geen strobreed in de weg gelegd.
  Stel dat er een gelijke motie wordt ingedient met Rooms Katholieke kerk als onderwerp, zou deze dan geruisloos worden aangenomen?
  Met stellige zekerheid : NEEN.

  Wat de MSM betreft : de Irakees met een Zweeds paspoort, die zijn
  gastheren wilde trakteren op wat vuurwerk afgelopen zaterdag.
  Wordt door de NOS betiteld als vermoedelijke dader!!!
  Het lijk met de vijf nog niet ontplofte projectielen en een zak met
  spijkers er nog aan vastzittend is dus “vermoedelijke dader” !
  De begrippen islam, moslims worden stelselmatig vermeden.
  Gelukkig is er nu een ontuchtzaak in 020 van naar men zegt van
  grote omvang en kan de “Zweedse affaire naar de achtergrond.

  Like

 4. Maci

  Merkwaardig dat mevrouw Kaakklem nu opeens eens de gezonde geestelijke ontwikkeling van haar eigen kinderen belangrijker acht dan het gezonde voortbestaan van onze westerse cultuur.
  Ze gaat nog vreselijk op haar neus kijken.
  Geloof mij, nog maar één enkele school meer binnen 10 jaar in 020 die niet grotendeels zwart is en waar de paar blanke kindertjes die er nog zijn het onderspit delven.
  Vrouwtje kaakklem is dan al lang verdwenen naar een andere, blankere woonomgeving.
  Nieuwe baan, je begrijpt toch? Kon niet anders, toch?
  Ik denk dat haar liefde voor de islam dan net zo’n dood gaat sterven als de liefde van Paul Rosenmöller met Pol Pot.

  Misschien kan zij ook nog TV programma’s gaan presenteren.
  Ze heeft er genoeg dramatisch talent voor.

  Sorry BP, je had het eigenlijk over Jan Sobieski. Maar als ik die Kaakklem zie raak ik ernstig ontregeld.

  Like

 5. isaak

  Turkije in de Europese Unie!

  INGEZONDEN:
  Burgerjournalist Isaak
  Nu zijn de EU subsidies aan Turkije weer verhoogd alsof  ’Griekse toestanden’ nog niet genoeg zijn. Turken liggen in een deuk, ze zitten nog niet eens in de EU en krijgen het nu al bij bakken binnen.
  Een land dat Europa wil islamiseren (daar hebben de leiders van Turkije nooit een geheim van gemaakt. Het land dat symbool staat voor alles wat er mis is in de Arabische landen. Dat een land welke de meeste Europeanen haten, toch nu al miljarden heeft gekregen om zich voor te bereiden tot toetreding is echt de druppel die de emmer doet overlopen.
  Er vloeit vanuit de zwaar gesubsidieerde Turkse enclaves in ons land al zeer veel kapitaal naar Turkije. Sturen we al niet veel geld in vorm van kinderbijslag uitkeringen voor kinderen die niet bestaan of van familie zijn en wat te denken van uitkering nooit gewerkt toch pensioen. Maar kennelijk is het nooit genoeg. Turkije leeft van subsidies en dat is de enige reden waarom het land bij de EU wil. Turkije slokt nog meer miljarden van Europese unie.
  Ten eerste, het onderhouden van miljoenen Turken die ook op hun 40ste met pensioen gaan is onhaalbaar; Turken zijn te lui om te werken en te veeleisend, als ze binnen zijn, mogen de bouwbedrijven alleen gevangenissen en moskeen bouwen tot de laatste vierkante meter van Nederland ook beton wordt, zodra Turken de Europeanen in hun greep hebben, treedt de stagnatie meteen in. Stop geen belasting centen in deze bodemloze put. Stel je voor, Turkije met 80 miljoen inwoners als een parasitaire land, nog groter dan Duitsland en Frankrijk, hoe zal dat gaan met de stemverhoudingen?
  Ten tweede leidt een Turks lidmaatschap van de EU tot nog meer ongecontroleerde massa-immigratie naar West-Europa en zou Turkije binnen niet al te lange tijd het grootste aantal inwoners van de Europese Unie hebben. Met nog miljoenen Moslims uit omringende landen die via corrupte Turkije als Turk naar west Europa doorgesluisd zullen worden, wordt  EU compleet onbestuurbaar. Dat zou betekenen dat Turkije ook de meeste Europarlementariërs mag aanleveren.
  Gelet op de verschrikkelijke realiteit dat steeds meer EG-wetgeving de lidstaten, waaronder Nederland wordt opgelegd, zou dat betekenen dat de Turken meer invloed krijgen op Nederlandse wetgeving dan de Nederlanders zelf, omdat ze ook van binnenuit al een goed georganiseerde vijfde colonne kunnen mobiliseren. Turken hebben altijd 2 nationaliteiten om EU politicus/ambtenaren te manipuleren om van tijd te winnen. Op die manier hebben ze er voor gezorgd dat jongeren voor militaire dienst in Turkije moeten gaan. Er ontstaat op deze manier een soort speciaal opgeleide/geïndoctrineerde anti-Nederlandse massa binnen Nederland. Als moslimleider Erdogan op zijn fluitje blaast staan er straks miljoenen Turken in de houding om Nederland te elimineren. Ze hebben tot nu toe circa 12 miljoen turken verplaatst naar EU landen.
  In Nederland willen ze aanvankelijk een aaneengesloten gebied creëren rondom Haarlem, Beverwijk, Amsterdam en Zaanstad. Verder bijna alle Nederlandse gemeenten hebben Turkse koloniën die heel snel groeien, Turks sprekende wijken breiden zich verder uit tot de omringende dorpen: moskee minaretten, hallal winkeltjes, islam scholen expanderen als paddenstoelen. Er wordt overal gebouwd, natuurgebieden worden verwoest om meer broedplaatsen klaar te zetten voor de volgende ronde.
  Brutale woningbouw verenigingen die alleen geld willen zien, brengen nu hele natuurbalans in gevaar! Groen wordt omgezet in beton, beschaving wordt omgezet in een soort middel-eeuwse barbarij, leefgebied van andere dieren wordt steeds kleiner omdat moslim-bevolking met zijn huidige voortplanting geen grenzen kent. In Rotterdam en Amsterdam zijn er enkele moslim families die nu zelfs hele straat kunnen bevolken, het is een kettingreactie die niet meer bestreden kan worden binnen Nederland. Een Marokkaanse vrouw die elke jaar 1 Mohammed baart wilt voor haar 10 zoontjes 10 huizen klaar hebben, een Somalische Moslima wilt 12 huizen hebben voor haar 12  kinderen, anders komt er een gesubsidieerde anti- discriminatiebureau met dure ambtenaren, advocaten en rechters samen dit te regelen voor de heilige.
  Moslimleider Erdogan roept ook de Turkse vrouwen die in Nederland  wonen op voor nog meer geboortes, “..we hebben nu overal [bedoelt hij ook in Europa] een jongere bevolking, dit is de beste wapen” zegt hij, “net als in die tijd van de Byzantijnen, wij hebben toen ook op deze manier gewonnen..”. Voor hem, zijn deze Moslim vrouwen niets anders dan de ratten van een ultieme rattenfokkerij!
  Ten derde, is de lidmaatschap van Turkije hoofdzakelijk door de Amerikanen opgedrongen. VS zetten EU landen onder druk om Turkije binnen te slepen. Obama administratie manipuleert  allerlei top ambtenaren van EU landen. Amerikaanse beleidmakkers brengen nu ook hele Europa in gevaar. Huidige beleidmakkers van VS zijn corrupt; zie hun werk in Afghanistan en Irak. Geen enkele problemen is opgelost, het is alleen erger geworden…
  In Irak hebben ze fundamentalistische molla’s, zie Muktada al Sadr. In Afghanistan zitten ze na 10 jaar weer met hun lieve Taliban. In Saudie Arabie staan ze achter een dictatuur van de eerste orde. Iran is nog steeds een neofeodalistische dictatuur. Potentiële gevaar vanuit Pakistan en Turkije is alleen meer geworden. Dit beleid is totaal inconsistent. In Libië bombardeert Navo éné dictatuur terwijl de baas van de Navo achter een andere dictator staat die nog erger is! Saudi Arabie is de kern van hele dictatoriale Islamitische stelsel.
  Al die islamitische landen zijn verbonden met deze dictatuur. Amerikanen kunnen beter een nieuwe beleid ontwikkelen dat ze wel de vertrouwen van onderdrukte volkeren  krijgen. Juiste beleid van Irak zou kunnen zijn dat Sunniten, Siiten en Koerden eigen gebied krijgen. Geschiedenis bewijst dat deze 3 volkeren, zonder dictatuur nooit één gemeenschappelijke land kunnen vormen, het kan alleen met de geweld…Obama wilt terugtrekken maar zonder de oplossing: hele kwaad, namelijk weer hetzelfde “grote Irak” behouden en terugtrekken is een grote fout! Koerden hebben eigen taal en cultuur die totaal anders is dan de Arabische taal en cultuur.
  Waarom geen onafhankelijke Koerdistan? Terwijl een vrije Koerdistan met die andere delen die bezet zijn door Turkije, Iran en Syrië, een belangrijke garantie is voor de westerse volkeren. Tegengestelde culturen met geweld aan elkaar plakken en grote Irak, grote Turkije, grote Libië, grote Afghanistan enz. enz..creeren  roept elke keer nog meer problemen. 20 miljoen  Koerden in Turkije worden nog steeds onderdrukt, Navo lid Turkije opereert met half miljoen soldaten tegen de Koerden, met  Navo wapens en gelijktijdig wilt lid worden bij EU. Behouden van zo’n grote Turkije met oneindig lang oorlog is een grote  waanzin.
  Afghanistan bestaat uit hoofdzakelijk 4 grote volkeren die allemaal eigen taal en cultuur hebben. Wie heeft gezegd dat  volkeren als Pashtu’s en  Farsi’s voor altijd één grote Afghanistan moeten vormen. Obama´s  administratie maakt hier ook een fout; 10 jaar vechten en nu zonder oplossing terugtrekken.! Zoveel tegengestelde culturen met geweld aan elkaar plakken en dit als “land  Afghanistan” noemen lost het probleem niet. Volkeren die hier leven hebben recht op de zelfbeschikking, ze moeten gewoon vrije land worden, dus opdeling is de enige oplossing. Huidige Karzai kliek leeft van VN hulp en heroïne handel.
  Dat NAVO nu ook voor de heroïne handelaars werkt is een schande. Het kon ook niet anders, zonder geweld is hun boel meteen uit elkaar, je moet altijd een dictatuur hebben en die zijn meestal crimineel. Welke dictatuur dan ook hebben ze een versie van islamitische ideologie nodig. Obama administratie omtrent Turkse probleem is weer nep: boekhoudkundig is gerommeld met de Turkse economie. 10 jaar geleden bankroet en nu opeens een super economie! Miljoenen mensen willen weg uit een land die opeens super economie krijgt? Waarom is de massale migratie van de Turken naar EU landen nog niet gestopt? Net als toen Griekenland, moesten ze ook met de cijfers van Turkije spelen. EU leiders samen met de mislukkelingen van VS willen hoe dan ook Turkije binnensmokkelen.
  Via verdoezeling van de feiten willen ze bevolking laten overtuigen dat Turkije inderdaad rijp wordt voor de lidmaatschappij! Realiteit is dat Turkije nog niet hervormd is, sterker nog, zijn er schijn activiteiten van allerlei machten met tijdelijk gepompte olie miljarden onder andere van Iranse en Saudische machthebbers die grote belangen hebben als Turkije binnendringt. Veel moslimlanden willen EU via Turkije als hun afvalputje gebruiken.
  Turkije heeft nog steeds 3 grote legers: Turkije heeft  4. grootste leger na China, VS en Rusland. Officiële leger telt meer dan 1 miljoen mensen en willen ze deze niet hervormen, islamisering van deze leger door de AKP  is geen hervorming! Naast 85 000 dorpwachters (paramilitaire moordenaars) en 400 000 soldaten die in noord-Koerdistan gestationeerd zijn, hebben ze ook een religieuze leger van circa 98 000 moslim fundamentalisten die grotendeels zich met de West Europa bezighoudt. Noord Cyprus is nog steeds bezet.
  Turkije is alleen maar sterker geworden, omdat ze steeds meer subsidies van EU slikken, en hun uitstoot continue naar EU landen verplaatsen om nog meer geldstroom richting Turkije te realiseren. Er wordt hier meer geld uigegeven om snel groeiende criminele jeugd te onderhouden. Turkse criminelen worden verplaatst naar EU landen en Turkije investeert minder in de gevangenissen, terwijl Nederland steeds meer investeert in hun “producten”: meer personeel voor de gevangenissen, zoveel ambtenaren die moslim jongeren moeten begeleiden, al die projecten kosten kapitaal en Turkije met een slimme zet besteedt dit allemaal aan domme Nederland uit.
  Terwijl ze kunnen genieten van ons vrijheid in Nederland en ons subsidiegeld voor hun activiteiten en moskeeën, de Koerden hebben nog geen rechten daar, een deel van Cyprus is nog steeds bezet en Armeense genocide is nog niet herkend. De onderdrukking van de Koerden en de restanten van Christenen gaat gewoon door. Subsidie geven aan zo’n land is waanzin!
  HALAL ETEN
  De Dierenpartij wilde geen barbaarse slachting van de dieren, maar in de grote politieke partijen geïnfiltreerde Turken en Marokkanen kwamen meteen in actie, Moslims willen alle dieren op een gewelddadige manier doden en noemen ze hun barbarse actie een belangrijke “godsdienstige plicht”.
  Rituele slacht stamt uit een tijd en ruimte die ver van ons verwijderd ligt. De regels zijn opgesteld voor een woestijnvolk zonder de technische hulpmiddelen van nu. Ze gaan in Nederland hun halal eten afdwingen.  Zelfs eten onder de controle, Moslims moeten het voedsel dat ze tot zich nemen, onderwerpen aan enkele richtlijnen uit de Koran. Ritueel slachten in Europa wordt elke keer op de Moslimlanden TV ‘s gepresenteerd, maar waarom? Met een zeer misdadige manier van doden is, nl. dood door verstikking.
  Het dier zuigt met z’n laatste ademhalingreflexen de longen vol met z’n eigen bloed en stikt/sterft daardoor. Sterk georganiseerde Turken en Marokkanen zouden nieuwe instroom te bevorderen om hun bruiden uit een islamitische landen, maar ook de voedsel probleem van de miljoenen die in de  wachtrijen staan te garanderen, anders stopt hele vervolg migratie van de Moslims. Dit is de enige zorg van Turkije en andere Arabische landen.
  Voor Turkije is uitstroom van de uitstoot naar Europa een staatspolitiek geworden en als miljoenen Moslims horen dat in Nederland halal slachting van geiten en schappen niet meer makkelijk is, verliezen ze nodige motivatie. Zogenaamde PVDA en CDA leden, infiltranten die onder Moslim dictators opereren weer in actie: ‘…disproportioneel middel is om het algehele dierenwelzijn te verbeteren’,.. Hun politieke “beschaafde waarden en normen” moeten hoognodig door gevoerd worden,en met de pvda, cda  komt hier geen bal van terecht. De PVDA en CDA kunnen niet meer het standpunt innemen wat ze eigenlijk willen innemen maar de koers wordt bepaald door hun achterban die gestuurd is door de Moslimlanden.
  Als deze moslims straks in de grote steden meerderheid krijgen, verbieden ze aantal huisdieren, honden gaan ze zeker bestrijden. Meisjes worden besneden als ze 10 zijn en jongens als ze 7 zijn… zonder enige verdoving, en door opa, oom of vader..kind bij volledig bewustzijn… Niet alleen geiten en koeien bloedig doden met hele familie en een heilige baardmans bij, maar ook uw honden gaan ze doden. Dat op brute wijze slachten, halal slacht zo belangrijk is voor de leden van PVDA en CDA is een misdaad.
  Grote partijen zijn definitief overgenomen door allah bidders met scherp geslepen h(al)aalslagersmessen. Het Trojaanse parasitaire virus dat die partijen onderdak hebben geboden heeft haar gastheer onherkenbaar misvormt. In Nederland gelden Nederlandse normen en waarden. Iedereen die hier niet mee kan leven kan altijd nog teruggaan naar het land van herkomst of van hun voorouders en daar fijn zijn geloof belijden. De PvdA gaat zoals gewoonlijk door zijn knieën als ze die nog hebben en zwicht voor de islamitische infiltraties, onder leiding van de moslim dictators…
  De wet zegt dat verdoofd slachten verplicht is. Een ieder die onverdoofd slacht wordt gestraft. PVDA is bang voor zijn aanhang wat grotendeels bestaat uit moslims,..Ritueel slachten is puur dierenmishandeling en dit moet niet kunnen in zo ‘n beschaafd landje als Nederland,..en al die onzin van als het niet onverdoofd geslacht is dan zitten er bacteriën in het vlees en het is malser en het smaakt beter zijn spookverhaaltjes, ook de Godsdienst heeft er niets mee te maken..Dus acuut stoppen met onverdoofd slachten en de normen en de waarden aanhouden volgens de richtlijnen van het Europees slachtbeleid!
  MOSKEEËN BOUWEN
  Turkse vergadering op 19-06-2011  in Krommenie: ”lokale gelovigen” waren er  niet meer dan 60 á 80 mensen, Niet alleen uit andere Nederlandse steden maar ook uit Duitsland, Turkije en uit allerlei Arabische landen veel “gasten” aanwezig; onder andere Diyanet, het gevaarlijke staatsorgaan dat is belast met de zorg voor het Turks-slamitische nationalisme.
  De Diyanet is een omvangrijk staatsorgaan, een religieuze leger, groter dan de Nederlandse leger en politie bij elkaar.
  Verder waren er de leiders van Milli Gorus, Fetullah, Turkse federatie Nederland aanwezig. Duitse Milli Gorus werkt in dit geval samen met de diyanet, AKP heeft al deze grote islamitische sektes die binnen Europa samen circa 4 miljoen Turken controleren, bij elkaar gebracht gebracht. Diyanet, onder leiding van Turkse geheime dienst, is inmiddels werkzaam in landen waar grote aantallen Turken als “immigrant” aanwezig zijn, zoals in Nederland. Deze grote leger zou in Nederland Turkse etniciteit kunnen versterken en assimilatie tegen te gaan…!
  In Nederland zijn zodoende inmiddels vele duizenden militanten van deze organisatie werkzaam: het totale aantal personeelsleden betreft ca. 98.000. De activiteiten zijn in principe gericht op de hele bevolking, want de islam wordt gezien als een belangrijk element van de gemeenschappelijke Turkse identiteit. Turkse politieke verlengingen binnen Europa, Militaire opbouw, ideologische agressiviteit, en de vorming van een nieuwe blok is werkelijk een nieuwe bedreiging. Haar meer genuanceerde toepassing van het afschuwelijke islamisme, is eigenlijk de toekomstige bedreiging voor de Europa. Ze zijn de uitvinders van een meer duurzame en verraderlijke vorm van het islamisme.
  Turken willen ook in Krommenie een grote moskee bouwen: PVDA en CDA, GL en SP leiders hebben altijd gezegd dat de verbreiding en een mogelijke overmacht van de Turken en Marokkanen met de grote steden beperkt blijft. Het is dus niet zo, uiteindelijk lopen de dorpen ook in gevaar. Manoeuvrering en verbreiding gaat gewoon door. Voor in Krommenie wonende max. 80 Sunnitische Turken een moskee bouwen die eigenlijk voor 3000 man bedoelt is, ontmaskerd heel veel!
  Zo’n grote moskee bouwen is essentieel voor Turkije, Turkije onder leiding van AKP heeft grote belangen in het vervolg migratie van de Turken naar de west Europese landen. Turken willen straks vanuit al deze moskeen Allah akbar zingen, om Noord holland te laten zuiveren van de niet-islamieten.
  Elke moskee die hier gebouwd wordt, wordt in Turkije als symbool van overwinning gepresenteerd. Turkse autoriteiten weten nu eerder dan de Nederlanders als er in Nederland weer een nieuwe moskee gebouwd kan worden, alles wordt  bijgehouden. Omdat voor Turkije uitstroom van de uitstoot naar Europa een belangrijke staatspolitiek is, zal hele proces onder druk van Turkije zich voortzetten om  miljoenen Moslims te mobiliseren. Analfabeten zien dat in Nederland overal  grote moskeen met minaretten verschijnen en dit is enige taal wat ze begrijpen.
  Turken stimulatie naar Nederland en activiteiten rondom  hoofddoek, moskee minaretten en hallal vlees is essentieel voor Turkije. Mobilisatie van de onderontwikkelden kan met dit soort primitieve symbolen beter op gang gebracht worden. De Turken hier prijzen hun land. Helaas als je ze vraagt waarom ze dan hier zijn, zwijgen dus. Toch niet zo’n fijn land dus. Er is wat uitkering betreft weinig te halen, om nog maar niet te spreken over de vrijheid van meningsuiting.
  Hier willen mensen geen stenigen,  geen meisjes besnijden, geen heilige oorlogen, West Europeanen willen geen oog om oog tand om tand, ze willen geen polygamie, ook  geen mensenoffers en  willen ze geen onverdoofd slachten van dieren. Dat alles heeft niets te maken met haat. Als Turkije beter is, waarom propageren jullie niet dat de Turken uit Nederland weer naar huis gaan?  De Nederlandse ambtenaren moeten wel door de Nederlandse belastingbetalers voor de volle worden betaald, maar als het er op aan komt moeten ze dansen naar de pijpen van de buitenlandse mogendheden, zoals Turkije. De infiltratie woekert als een kanker steeds verder Nederland in. En zij die er nu nog aan kunnen verdienen bouwen van de ontvangen zilverlingen een woning in het buitenland: zie het CDA en PVDA.
  ————————-
  van: Bommel van H. H.vBommel@tweedekamer.nl

  datum23 juni 2011 23:25
  onderwerpdiscussie over Syrie, Egypte etc

  Beste mensen,

  Maandag 27 juli organiseren we om 20.00 uur in Diemen een discussieavond over de Arabische regio met o.a. de Koerdische Syriër Kawa Rashed. Bijgaand de flyer voor die avond. Ik zal er ook zijn en zie jullie daar ook graag. Ook al kun je zelf niet komen, zet deze flyer even uit in eigen kring en ook op je facebookpagina.

  Met een groet,

  Harry van Bommel
  tel 06-22788043
  Informatie uit de Tweede Kamer gecombineerd met achtergronddossiers en het laatste politieke nieuws.
  Informatie ter oriëntatie op een bezoek, uitleg over hoe wetten tot stand komen en een rondgang door de geschiedenis van de Staten-Generaal.
  Kijk nu op http://www.tweedekamer.nl

  Disclaimer

  Indien u de link niet kunt openen, neemt u dan contact op met telefoonnummer 070-3182211. Meer informatie vindt u op de website http://www.tweedekamer.nl

  If you are unable to access the link, please dial +31 70 3182211.
  Additional information is available on the website http://www.tweedekamer.nl and http://www.houseofrepresentatives.nl

  Like

  1. horatius

   Isaak;

   Een zeer goed stuk!
   De volle waarheid over de Islamisering van Europa.
   Informatief en een waarschuwing voor onze politici en bestuurders.
   Maar helaas parels voor de zwijnen.

   Met Harry van Bommel (SP!) heb ik helemaal niets.
   Landverrader en collaborateur 1e klas!

   Like

 6. Pingback: DE EU ONTMASKERD? | eunmask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s