Afghanistan. Een zieke, perverse cultuur.

Waarde lezers,

Het kabinet neemt begin januari een besluit over een nieuwe missie in Afghanistan. Een zogenaamde politietrainingsmissie. Mark Rutte:

Als je de wereld veilig wilt hebben, moet je ook als Nederland je verantwoordelijkheid nemen in dit soort hele moeilijke gebieden.

Allereerst, neem eerst eens een kijkje in eigen land. We kampen met ruim 1500 jeugdbendes, in Brabant woeden complete drugs-oorlogen, er wordt geschoten, er wordt zelfs met handgranaten gegooid en een burgemeester moet onderduiken, omdat hij zijn leven niet zeker is. Echt een provincie om trots op te zijn.
Daarnaast neemt het Antisemitisme in alle hevigheid toe. Ook mensen met een ‘afwijkende’ seksuele geaardheid moeten hun biezen pakken. Verder wordt er in Nederland zowat iedere week wel een agent(e) in elkaar gehoekt.
En als kers op de taart krijgen de Autochtonen dagelijks te maken met harde criminaliteit, intimidaties en treiterijen.
Dus ik zeg: als je Nederland veilig wilt hebben, moet je als premier je verantwoordelijkheid nemen in dit soort hele moeilijke gebieden.

Dat is één reden waarom wij niets in Afghanistan te zoeken hebben. De tweede reden is dat Afghanistan een cultuur kent, die lichtjaren verwijderd is van wat voor beschaving dan ook. Eerst even een Afghaans spreekwoord: Vrouwen zijn voor de kinderen, jongens voor de lol. Jongetjes worden geroofd van een familie, worden aangekleed als een meisje, moeten een dansje doen en daarna worden ze op beestachtige wijze verkracht door hun eigenaar… Het is een eeuwenoude traditie. Het is vermaak. Je kan jongetjes kopen, huren of ruilen… Het zijn veelal krijgsheren en rijke zakenlieden die zich te buiten gaan aan deze zeer ernstige vorm van pedofilie. Ook binnen het Afghaanse leger en bij de Afghaanse politie is dit ‘vermaak’ razend populair. En Mark Rutte is bereid deze perverse viezeriken politietraining te geven? Denk na en lees eerst twee schokkende verhalen op Amsterdam Post en op Reformatorisch Dagblad.

Kijk, daar horen we de talrijke liefdadigheidsinstellingen nooit over. Nee, we moeten waterputten slaan in Eritrea, we moeten van de klimaatzwakzinnigen plassen onder de douche, want anders mislukt de graanoogst in donker Afrika.
En dan zo’n Marco – War Child – Borsato die  eventjes met tien camera’s in zijn nek een complete oorlog uit een kind staat te halen. Een kind uit een oorlog halen is niet zo moeilijk, maar hoe haal je een oorlog uit een kind? Allemaal enorm belangrijk, maar de wereld ‘vergeet’ de rechteloze  jongetjes in Afghanistan. (Lees: het is een islamitische cultuur. Mogen we niet aankomen, hoe pervers het ook is.)

Een kind uit een moslima halen is niet zo moeilijk, maar hoe haal je een moslim uit een kind?

Mark Rutte, naar dit in en in verdorven land moet je niet willen.

Advertenties

Tags: , , ,

16 Reacties to “Afghanistan. Een zieke, perverse cultuur.”

 1. G.Deckzeijl Says:

  Hopelijk komt die zgn “trainingsmissie” er niet, tikkeltje teveel bermbommen daro.En dan loopt er ook nog een legertje vrouwenhaters met RPG’s en AK’s rond die er niet voor terugdeinzen om je kop eraf te snijden als ze je te pakken krijgen. Het huidige kabinet moet HIER de problemen gaan oplossen, niet in die eeuwige middeleeuwse zandbak. Trouwens, iemand nog Fokking Hell gezien, afgelopen zondagavond tussen 23:50 en 00:40 uur? Volgens mij is die film aanmerkelijk ingekort…
  http://tinyurl.com/3xqjk9e

  Like

 2. Tweets that mention Afghanistan. Een zieke, perverse cultuur. « -- Topsy.com Says:

  […] This post was mentioned on Twitter by Boilingpoints.nl, Antonia . Antonia said: RT @Boilingpoints: Nu op BP: Afghanistan. Een zieke, perverse cultuur.: http://wp.me/p1EjY-Yp […]

  Like

 3. Lebuïnus Says:

  Heer BP, roerend met U eens, volgens Amerikaanse diplomaten
  moeten die wantoestanden niet openbaar worden en wel om
  de ” goede naam ” van Afghanistan niet te schaden.
  Gezegd moet worden dat die diplo´s wel gevoel voor humor
  hebben en dat aangevuld met de gebruikelijke Amerikaanse
  hypocrisie.
  Een land waar men en masse overstuur raakt als op de tv
  een tepel wordt ontbloot, maar dit terzijde.
  Homoseksuele handelingen zijn in de religie van vrede eerder
  regel en worden niet gezien als zijnde homoseksualiteit !
  Dit vloeit voort uit de krankzinnige scheiding van de seksen.
  Maar Mo wist wat goed was en zijn volgelingen gehersenspoeld
  vanaf de eerste barensweeën, weten niet beter.
  Nu worden wij geacht dit allemaal zonder enig argument te
  slikken en onbespreekbaar te laten.
  Toch wil ik alle religies en in het bijzonder de islam als buiten-
  gewoon schadelijk en volstrekt achterlijk benoemen.
  Geef die sprookjesboekenlezers c.q. uitleggers en verklaarders
  geen podium via de media alstublieft – dames en heren wereld-
  verbeteraars – en heus de Westerse beschaving is superieur.

  Like

 4. Bert Gitaar Says:

  Ik las ergens anders op een site van iemand die dit van een afghaan had gehoord over zijn gedachte over homefilie. (Helaas kan ik het niet meer terug vinden.)

  “Als je een leuke jongen ziet en je wordt opgewonden maar niet verliefd, dan is het ook geen homofilie.” Of iets van die strekking.

  En zo kan je ook je eigen wangedrag recht blijven lullen want ze doen het immers allemaal.
  Net zoiets als: Vrouwen zijn voor de kinderen, jongens voor de lol.

  Like

 5. tristan Says:

  Wat de Engelsen en de Russen niet voor elkaar konden krijgen zal Nederland zeker niet gaan lukken.
  Het slaan van waterputten en het uitdelen van gevulde koeken is niet bijzonder effectief gebleken.

  Orde scheppen in dit land van krijgsheren, opiumtelers, bandieten, rovers én de Taliban is bij voorbaat onmogelijk. In feite is het opleiden van politieagenten het klaarstomen van nieuwe Talibanstrijders. Als die z.g. opleiding eenmaal is voltooid neemt men de benen – met wapen – en gaat men op groot verlof bij de meestbiedende krijgsheer.
  De scholen die men opbouwt worden vernietigd door de Taliban en de regering is uiterst corrupt; tel uit je winst!
  Wij willen in dit soort primitieve gebieden democratie invoeren naar westers model, compleet met vrije verkiezingen en een rechtsstaat.
  Een kansloze missie, zonde van het geld en de levens van onze soldaten.

  Terrorisme kunnen we beter bestrijden in de Vogelaarwijken en in de provincies waar de kaalgeschoren achterhoofden de dienst uitmaken onder het goedkeurende oog van Linkse burgemeesters en bromsnorren.
  Volgens deze onverbeterlijke geitenwollensokken zijn deze jongeren op zoek naar hun identiteit en zijn ze voorts slachtoffer van het extreemrechtse gedachtegoed van Geert Wilders en zijn achterban.

  Afghanistan moeten we volledig isoleren, alle betrekkingen verbreken en de grens met Pakistan met alle mogelijke middelen hermetisch afsluiten.
  De Taliban kan men het beste bestrijden door af en toe hun kampementen te bestoken vanuit de lucht en het droppen van posters – in full-color – van Anja Meulenbelt en Femke Halsema in tweedelig badpak.

  Wie niet horen wil zal moeten voelen; zachte heelmeesters maken stinkende wonden.

  Like

 6. Maci Says:

  De wantoestanden die hier beschreven worden waren allang bekend..
  Lees maar het boek van Khaled Hosseini, een vluchteling uit Afghanistan die naar de U.S. uitweek.
  De Vliegeraar. Ook verfilmd.
  Wikileaks ontekte wat deze ranzigheid betreft geen nieuwe informatie

  Like

 7. Lebuïnus Says:

  @Maci,
  Heb het boek van Khaled Hosseini niet gelezen, ben wel
  bekend met de meer dan hypocriete seksuele moraal van
  de muzelmannen.
  Maar omdat wikileaks nu in het middelpunt van de belangstelling
  staat is het mogelijk om de on(niet willen)wetende en wegkijkende
  gutmensch de ogen te openen.
  Een kennis van mij heeft eens de liefde van zijn leven ontmoet,
  een Afghaan van 27 jaar.
  Hij, die kennis met wel 10 rose brillen op, moest met geld op de proppen komen, om het een en ander in Afghanistan te regelen.
  Dat regelen bleek het overkomen van vrouw met drie kinderen te zijn.
  Als dank werd zijn weldoener uitgescholden voor vieze flikker.

  Like

 8. leefbarbaar Says:

  BP,
  gelet op het feit dat voor 95 % van alle inbraken, nimmer een dader wordt bestraft, dat vrijwel alle aangiften in de prullenbak verdwijnen, vindt ik het wel een goede teringstreek om onze politie naar Zandbakkië te sturen. Maar niet op mijn kosten natuurlijk, laat de wapenindustrie ze maar betalen of Shell. Ik zeg: doen!

  Like

 9. G.Deckzeijl Says:

  IK zet ’t hier maar even neer, omdat het café nauwelijks bezoek krijgt…
  Vanavond in Uitgesproken EO een reportage over het feit dat we zonder het te weten dagelijks halalvoedsel naar binnen werken, zoals kaas.
  CU en PvdA hebben aan de bel getrokken: ze willen dat de consument weet waar hij aan toe is. In de reportage was ook het halal slachten van een koe te zien. Mijn maag keerde zich om en dan ook nog de kreet allahu akhbar erbij. http://tinyurl.com/37s2kgm
  (wanneer de volledige reportage op die site verschijnt weet ik niet)

  Like

 10. G.Deckzeijl Says:

  Foutje, sorry. Die g moest een 9 zijn.
  http://tinyurl.com/37s2k9m

  Like

 11. G.Deckzeijl Says:

  Zie mijn vorige bijdrage: Henk Jan Ormel van het cda(christenen dienen allah)was ook in de uitzending: hij maakt er geen probleem van dat bv.kaas halal-gecertificeerd is zonder dat we dat weten. Maar onze Henk is niet erg bij de pinken. Ik wel. http://tinyurl.com/2umoet2

  Like

 12. anoniem Says:

  Ik weet niet waar jullie het over hebben maar dit heeft helemaal niks met islam te maken. Jullie weten niks over jullie eigen geloof (als jullie tenminste geloven) laat staan over de islam. Wat die mensen doen in Afghanistan kan niet maar je moet het niet associeren met de islam. Ik vind ook dat de UN machten zo snel mogelijk uit Afghanistan moeten! Vrede op de Aarde, vrede in Afghanistan.

  Like

 13. boilingpoints Says:

  At anoniem,

  In het artikel staat nergens het woord ‘islam’. Daar kom je nu zelf mee.

  Like

 14. Lebuïnus Says:

  @anoniem,

  Het uitroepen van ” allahu akbar ” voorafgaand aan
  een zelfmoordaanslag van een dicipel van de doctrine
  van vrede, heeft uiteraard ook niets met de islam van doen,
  is het niet ?

  Like

 15. Lebuïnus Says:

  dicipel = discipel

  Like

 16. G.Deckzeijl Says:

  Naast politiek met al z’n duistere kanten is religie de GROOTSTE PEST van deze wereld gebleken, iedere dag opnieuw.Ik ben in staat om iedereen die mij aan m’n kop zeikt over religie of mij dat probeert op te dringen, zodanig door mekaar te rammelen dat hij zou wensen niet geboren te zijn.
  @anoniem: het kan niet anders of jij bent er ook zo één die zichzelf iedere dag opnieuw wijsmaakt dat er iets is, terwijl je WEET dat het er NIET is.
  http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=12557
  Verder ben en blijf ik atheïst. Heb je daar probleempjes mee?
  Als dat zo is, duvel dan gauw op naar die zandbak van je.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: