Çohen: ‘Moslims zijn de nieuwe Joden.’

Landgenoten, Vlamingen,

Het sujet Çohen heeft WO II maar weer eens afgestoft. Zijn stelling luidde woensdag: ‘de situatie van moslims in Nederland nu, is vergelijkbaar met de situatie van joden in de beginjaren van de de Tweede Wereldoorlog.’
Want moslims worden buitengesloten en zijn doodsbang. En zeker nu Wilders aan de macht is ‘en dat hij gewoon zegt dat hij liever heeft dat zij het land worden uitgezet.’ Dit is een grove leugen! Wilders heeft nooit gezegd dat alle moslims het land uit moeten. Deze kletskoek komt regelrecht uit het zieke brein van deze snoodaard. Maar goed, Wilders zal er niet mee zitten en heeft al gezegd dat Çohen ‘volledig de weg kwijt is.’

Maar het meest smerige aan deze stelling is natuurlijk dat Çohen zijn eigen volk vergelijkt met een stel onbuigzamen. Om zichzelf in te likken. Op dit moment kunnen we geen grotere Huichelaar aanwijzen. De moslims zijn momenteel de meest beschermde bevolkingsgroep in Nederland. Die privileges hadden de Nederlandse Joden ‘in de beginjaren van de Tweede Wereldoorlog’ niet.
Hieronder een comment van Raaf op Artikel 7:

Duidelijk genoeg, dacht ik? Zijn er al moslims uit hun huizen gehaald? Zijn er al moslims op de trein naar het oosten gezet? Zijn er al Vogelaarwijken afgezet met prikkeldraad?
Verder rept Çohen met geen woord over het feit dat Joden hun huizen moeten verlaten, omdat men weggetreiterd wordt door zijn moslimse vriendjes… Het is een Verrader van het ergste soort!

Ga je diep schamen!

Advertenties

14 gedachtes over “Çohen: ‘Moslims zijn de nieuwe Joden.’

 1. Meneer Cohen moet leren dat hij in Den Haag goede oppositie moet voeren en geen hetze. Dat is mijn mening! Hij is geen burrie meer maar landsbestuurder.
  (Iets van die strekking schrijf ik vandaag op mijn blog)

  Like

 2. Cohen is zo´n misselijkmakend abject figuur dat je
  eigenlijk in je stoutste fantasieën niet kunt bedenken.
  Alleen de naam Job Cohen doet je kotsen en de PvdAjongeren
  lanceerden de slogan : yes we Cohen !
  Je vraagt je af wat er in het drinkwater heeft gezeten om een
  roedel van gehersenspoelde PvdAjongeren zo te laten denken.
  De onzin die deze jood uitkraamt valt niet te bevatten en
  zijn gecultiveerde Stockholmsyndroom als politiek instrument
  misbruikt tot meerdere glorie van de islamieten.
  Waar blijft het gezonde verstand van de kiezer om deze malloot
  weg te stemmen op 2 maart 2011.

  Like

 3. Dit is gewoon het voortzetten van de hetze tegen de PVV. Net als kereltje Peggolt die uitgezocht wil zien hoeveel het kost om het buitenbos uit te leggen wat de rol van G.W. in de Ned.politiek is.
  Cohen verpest het voortdurend voor zichzelf en de PVDA. Hij lijkt potdorie wel een moslim: liegen om je doel te bereiken. Is er dan niemand van zijn eigen club die hem tot de orde roept vanwege deze gestoorde uitspraak?
  Tot nu toe zijn de mosims in Ned. degenen die angst en onrust veroorzaken.

  Like

  • Ja, Spechtold wilt weten wat het allemaal wel niet kost, om in het buitenland te moeten uitleggen wat de rol van Wilders is.
   Dat is niet zo moeilijk. Het kost slechts zes woorden:

   BUITENLAND, BEMOEI JE ER NIET MEE!

   Like

 4. @BP,
  En niet te vergeten die overjarige misdienaar Fransje
  Timmermans, deze roomskatholieke trol kraaide met
  Spechtold mee.
  De hobby van fransje is het bijwonen van zalig/heiligverklaringen
  in de hoofdstad (Vaticaan) van s´werelds grootste pedo-imperium.

  Like

 5. Cohen is volledig de weg kwijt. Ik heb overigens een bruin vermoeden dat men dit sujet zelfs in zijn eigen partij nu zat is.

  Mochten de resultaten voor de PvdA op 2 maart tegenvallen (en dat zit er dik in) dan heeft Job weinig keuze meer. Aftaaien met die vette nek! En misschien is er dan wel een plekje vrij als commissaris van de koningin in een of andere provincie.
  Cohen pleegt niet alleen verraad t.a.v. het Nederlandse volk maar vooral ook aan de joden in ons land. Ik dacht altijd dat deze man alleen maar grenzeloos naïef was, maar zijn gebrek aan enige realiteitszin begint nu werkelijk stuitende vormen aan te nemen.

  Zoals BP zeer terecht opmerkt; dit merkwaardige individu moet zich diep schamen!

  Like

 6. Iedere dag weer blijkt het tuig van de PvdA nog verder te kunnen zinken. Nu dit weer. Het is een absurde schande het lot van de Joden in Nederland tijdens de vorige bezetting te willen vergelijken met de haatmensch van nu: de moslim. De haatmensch wordt niet eens vervolgd, alleen maar verwend en voorgetrokken.
  Dit is pure haatzaaierij. In ruil voor moslimstemmen, probeert deze neo-NSB-er Cohen onze regering te bestempelen als nazi’s. Volkomen van de pot gerukt.
  En dan te bedenken dat Geert vervolgd wordt voor haatzaaierij.
  Maar goed: onthoudt allemaal wat de PvdA is en doet, want dit kan niet goed blijven gaan.
  Gelukkig hebben ze in Moerkapelle weer 1 stem minder. Een kansenjongere is niet meer, geheel terecht door ene allah op non-aktief gezet. Nu nog zijn ouders uitzetten, want je kind niet opvoeden en leren overvallen plegen getuigt niet van integratie, maar van vasthouden aan allochtone normen en waarden.
  Waarmee de Fin maar weer bewijst dan Cohen uit zijn nekt l*lt: je kunt Finnen en Joden niet vergelijken. Het ene volk bestaat uit hardwerkende mensen, het andere bepaald niet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s