Somaliërs wilden Apache uit de lucht schieten.

Landgenoten,

De onlangs gearresteerde Somaliërs wilden een aanslag plegen op luchtmachtbasis Gilze-Rijen, zo blijkt nu. Men wilde middels een heuse raketwerper een Apache-heli naar beneden halen. Zoals u weet zijn er al een aantal Somaliërs vrijgelaten en de overige qat-kauwers zullen ook spoedig vrijkomen. Het bewijs dat de AIVD heeft tegen deze volgelingen van allah, is niet bruikbaar in een rechtszaak… Holland op z’n smalst. Bij gebrek aan bewijs gaat u vrijuit en heeft men wèl bewijs tegen u, ook.

Ja, en dan is verder de kous af. Nee, dat dacht u misschien, maar nu gaat het voor de heren qat kauwers pas leuk worden. Er moeten raadslieden opgetrommeld worden, want er moet een klacht ingediend worden tegen de AIVD. Een logisch gevolg is uiteraard een schadevergoeding. Men is vanwege zweetvoeten in een kerker gesmeten en op water en brood gezet. Dat schreeuwt om een vette claim. Zo gaat dat hier.

Er moest alleen nog een raketwerper geregeld worden en dan kon het vuurwerk beginnen. Maar zo ver is het niet gekomen, dus verder niets aan het handje. We kunnen weer rustig gaan slapen.
Het komt er in feite dus op neer dat justitie pas kan vervolgen als het te laat is. Eerder niet. Lekker vooruitzicht.

Maar we hebben ook goed nieuws. Job Çohen. Ja, daar is ie weer! De cliniclown van de Lage Landen. De beste man treft het niet, zeg:

Organisaties nemen afstand van Linxe Çohen-betoging

Haha! Dat krijg je als je iets organiseert op Brakke Grond. Wat sneu nu voor deze Job Çohen.
Ouderenbond ANBO laat weten dat zij niets met het protest te maken willen hebben. Vakbond FNV heeft nog geen besluit genomen… Çohen is een leugenaar, want hij meldde eerder dat deze twee organisaties zeker zouden komen.

Daar sta je dan, met je peen en uien-muil. Zoals het er nu uitziet, wordt het inderdaad een one-man-show. Er komt niemand, dus de conclusie is nu al dat Çohen geen volle zalen trekt.

LOL!-update: Vlaams Belang: Geen Çohen-betoging in De Brakke Grond.

Advertenties

13 Reacties to “Somaliërs wilden Apache uit de lucht schieten.”

 1. G.Deckzeijl Says:

  Beste BP: dat bepaalde zaken stuklopen heeft ermee te maken dat medewerkers van de AIVD niet in persoon gehoord kunnen worden tijdens rechtszaken. Zelfs de manier waarop inlichtingen zijn verkregen wordt niet openbaar.Vandaag las ik in de Telegraaf(en of het waar is weet ik niet)dat dergelijke invallen bedoeld zijn als waarschuwing. In de trant van: denk erom, we houden jullie in de smiezen, haal geen stunts uit. Die taktiek heeft ertoe geleid dat Samir Azouz toch veroordeeld kon worden! Er is m.i. maar één remedie voor al dat moslimtuig: http://tinyurl.com/34rtg9j
  (zou iedere niet-moslim vandaag nog mee moeten beginnen)

  Like

 2. Lebuïnus Says:

  Beter lijkt me, vanuit apache-heli´s Somaliërs naar hun
  wakkie takkie-land te schieten.
  Ook kan gedacht worden Job C. mee af te schieten om aldaar
  de boel bijelkaar te houden.
  Cohen heeft nu wel voldoende laten zien dat hij tot niets in
  staat is, hij is een verrader gelijk zijn grootvader.

  Like

 3. yeager Says:

  Wat een fantastische dienst is die AIVD toch. Steeds maar weer nieuwe aanslagen ontdekken waarvan de beramers steeds binnen enkele dagen bij gebrek aan bewijs op straat staan.
  Ze hebben bij die dienst een heel grote duim met een wekker die twee keer per jaar afgaat voor een nieuw rondje paniek.

  Like

 4. tristan Says:

  Het was natuurlijk niet zo moeilijk om te voorspellen dat die 12 Somalische apostelen binnen afzienbare tijd weer op vrije voeten zouden worden gesteld.
  Uiteraard met een fikse schadevergoeding in het vooruitzicht vanwege de aantasting van goede naam en reputatie.

  In onze rijke collectie etnische minderheden tellen wij zo’n slordige 30.000 Somaliërs, dus maak als Oude Nederlander de borst maar alvast nat.
  Volgens een zeer betrouwbare bron; Vluchtelingenwerk Nederland, is 90 procent getraumatiseerd en de overige 10 procent ex-kindsoldaat.

  De EU heeft haar lidstaten opgedragen deze vluchtelingen liefderijk op te vangen en te verzorgen van de wieg tot het graf.
  En als dank willen ze hier de sharia invoeren (inclusief besnijdenissen en stenigingen) en onze helicopters uit de lucht schieten.

  Hoe gaan we dit probleem oplossen?

  Volgens Beatrix en Job Cohen door deze edele wilden hun cultuur en religie openlijk te laten beleven en dit ruimhartig te subsidiëren.
  Inpassing in het arbeidsproces is volledig uit den boze. Want deze generatie asielzoekers ondervinden nog dagelijks de gevolgen van de talloze burgeroorlogen in het voormalige thuisland. Deze incidenten zoals in Rotterdam mogen geen aanleiding zijn om de Somaliërs te stigmatiseren. Integendeel; gezinshereniging is hier een probaat middel om veel leed onder deze kwetsbare minderheid effectief op te lossen.

  Wij als Wilderianen zijn uiteraard vierkant tegen dergelijke Linkse oplossingen.
  Op 2 maart a.s. gaan wij weer op de PVV stemmen. In de Eerste Kamer bevinden zich nog een aantal collaborateurs van Linkse signatuur die op democratische wijze verwijderd dienen te worden.
  Vervolgens hebben wij maling aan al die verschrikkelijke EU Wet- en Regelgevingen die ons verplichten asielzoekers op te nemen uit Somalië, Iran, Irak en Afghanistan.

  Figuren die zich bezig houden met het verspreiden van de Islam via het opblazen van ongelovigen dienen op discrete wijze uit onze samenleving verwijderd te worden. Speciale dwangbuizen en bijtmaskers zullen worden gebruikt om het een en ander milieuvriendelijk te laten verlopen. Vertegenwoordigers van Linkse Advocatencollectieven zullen op gepaste afstand worden gehouden door stevig gebouwde bromsnorren en bloedhonden.
  Door het instellen van een luchtbrug tussen vliegbasis Gilze-Rijen en de woestijngebieden van Somalië kunnen er per vlucht met een vrachtvliegtuig toch zeker een slordige 500 (vijfhonderd) voormalige asielzoekers retour worden gezonden.

  Aangezien de PVV niet uit onmensen bestaat wordt er per individu 1 (één) voedselpakket verstrekt met de volgende inhoud;

  1 blik erwtensoep met varkensvlees.
  1 heel roggebrood.
  2 blikjes corned beef.
  1 pakje kauwgom.
  1 tandenstoker.
  1 zak gesorteerde stenen.
  2 vuurstenen.
  1 zakspiegeltje.
  2 kralenkettingen (plastic).
  + de groeten van Oom Geert.

  STEM PVV!

  Like

 5. Maci Says:

  @tristan, je bent te goed voor deze wereld. Met de eerste twee producten kan ik leven.
  Corned beef dient echter vervangen te worden door “pork”.De iets oudere lezers wel bekend van het eerste prehistorische macaronigerecht in N L.
  De rest van het voedselpakket is verwennerij en men dient daar maar mee te overleven. Erger dan in het vaderland kan het toch niet zijn?

  Like

  • tristan Says:

   @Maci, het is eigenlijk meer bedoeld als een overlevingspakket om eenvoudige ruilhandel te bedrijven met de lokale bevolking.

   In vroegere tijden spaarden wij ijverig zilverpapier en doppen van melkflessen om die vervolgens op school in te leveren. Dit op verzoek van de missionarissen die regelmatig onze school kwamen bezoeken. Wat er precies met die rommel gebeurde weet ik eigenlijk niet, maar het kwam ten goede aan de zwartjes in donker-Afrika.

   Die missionarissen vertoonden ook films op onze school over hun goede werken. Toen er op een gegeven moment ook zwarte kinderen met blonde haren in beeld kwamen werd er door een slim klasgenootje de vraag gesteld hoe dit kon gebeuren. Volgens de missionaris waren dit albino’s die eigenlijk niet geaccepteerd werden door de overige stamleden. Maar die kinderen gingen het best gekleed en waren stuk voor stuk twee keer zo dik als de andere kinderen.
   Verdere vragen over dit fenomeen werden overduidelijk niet op prijs gesteld.
   Na al die jaren is mij nog steeds niet helemaal duidelijk waarom de goede man zo nors reageerde.

   Misschien kan jij als oud-docente een tipje van de sluier oplichten?

   Like

   • Maci Says:

    Tristan, ik heb geen idee, maar misschien werden de albino kinderen uit medelijden wat beter verzorgd en zelfs “geknuffeld”. Zelf zat ik als kind op een openbare school en daar werden geen melkflesdoppen ingezameld.
    Als lesgevende had ik uitsluitend allochtoonjes om me heen en daar zaten geen albino’s tussen, maar de onderlinge discriminatie was groot.

    Like

 6. G.Deckzeijl Says:

  Kom op iedereen: ga eens een potje relativeren…
  http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=12639
  Zie ook pagina=12636
  (hou er maar rekening mee dat iedere politieagent een potentiële
  LANDVERRADER kan zijn!)
  Zie ook de berichtgeving over die linkse muts Dijksma(districtchef/politie Drente) die weer iets moet twitteren, deze keer over mensen die doo koolmonoxidevergiftiging het leven lieten.

  Like

 7. leefbarbaar Says:

  Somaliërs. Wat moet je er mee? Ze dragen niets bij aan deze maatschappij. Ze zijn theologisch gehandicapt en even werkschuw als Finnen. Nog erger: ze stemmen PvdA. Ik zou zeggen rot het hele spul het land uit, wat niet werkt, kinderen besnijdt of knipt, vrouwen mishandelt, plantjes vreet en hou alleen de goede over. (maar geef hem geen stemrecht).

  Like

 8. alidas Says:

  Uit goedheid,laten we ze hier in dit land toe ,hebben ze eenmaal vaste voet op deze grond proberen ze je uit te roeien .

  Like

 9. yeager Says:

  Als Wilderiaan heb minder compassie dan tristan met voornoemde “vluchtelingen” en zou ze zonder proviand over de grens zetten. Ze zijn hier op eigen houtje gekomen en kennen de weg terug.
  En ze zeker geen blikken geven om daar raketwerpers van te kunnen maken.
  Survivalpakketjes kunnen nog van pas komen nu ze bij art.7 n.a.v. een verhaal van Maen een stadsguerrilla in elkaar aan het knutselen zijn.

  Like

 10. Bert Gitaar Says:

  Je zou toch telkens kunnen gaan denken dat het een opzetje is i.v.m. de claim voor een mooie schade vergoeding.
  Eerst een goede advocaat zoeken, daarna wat wazige emails loslaten op internet en dan maar wachten op de aivd.
  Succes gegarandeerd voor een mooi geld bedrag. Want ergens vast voor zitten is nog niet zo makkelijk hier in NL.
  Dan moet je toch op ze minst met waxine lichtjes gaan gooien ofzoiets of heel hard BOE roepen op de dam.
  Deze mensen zijn een stuk uitgekookter dan menig Hollander zich kan voorstellen. Zeker wat betreft de wetten die hier in NL voor gemaakt zijn.

  Like

  • Ouwe Knoest Says:

   Jawel Johnny Guitar van de Guitar Boogie :o)

   En wie betaalt dat allemaal. De kansloze autochtonen, die om het minste geringste beboet worden.
   Agenten krijgen daarvoor een boetezegeltje in hun boekje.
   Bij een bezwaarschrift van de beboete spelen economische aspecten een rol en is geen enkele sprake op begrip/coulantie. Dus dokken dan maar.

   OK spreekt uit eigen ervaring, die hij deelt met een aantal bekenden in de kennissensfeer.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: