En dit individu laat Bernard Welten ook lopen?

Waarde lezers,

We komen met de dag vreemdere afbeeldingen tegen. Voornamelijk via Twitter. En als we een boerka spotten, denken we meteen aan de grootste islam-likker van Nederland; de Amsterdamse korpschef Bernard Welten. Meneer wierf ooit in een haatbunker nieuwe mensen voor het korps en kwam onlangs weer (negatief) in het nieuws, vanwege het feit dat mócht er een boerkaverbod komen, hij de wet niet zal handhaven. Hij durfde zelfs de term ‘burgelijke ongehoorzaamheid’ in de melige mond te nemen.

De Amsterdamse ‘politie’ pakt liever blinde straatmuzikanten op. Door vier heldhaftige ‘agenten’ werd Blinde Bennie opgepakt, gefouilleerd en twee uur lang verhoord. Zo moet je het tuig van de straat immers behandelen en de ‘politie’ zegt zelf: Wij zijn er om de wet te handhaven.

Terug naar de boerka. Of dat hele verbod er nu wel of niet komt… Het zal mij m’n testikels oxideren. Men doet maar. Iedereen kampeert weleens. Neemt niet weg dat die hele soepjurk totaal overbodig is. Hier in Nederland kennen we namelijk geen zandstormen. Of heeft het een andere functie?

Anyway, ik vraag me af of Welten de getoonde boerkadraagster ook alle ruimte zal geven door de wet niet te handhaven. Rekent u daar maar niet op. Dit individu zal direct gearresteerd worden, want Welten zal zijn moslimvriendjes – die bekend staan om hun geweldige oerdriften – niet voor de kop willen stoten, want hier komen de begrippen ‘onzedelijkheid’ en ‘haram’ om de hoek kijken.

Ik weet verder niet wat de afbeelding moet voorstellen. Waarschijnlijk een soort demonstratie tegen vrouwenonderdrukking, of iets dergelijks. Alles prima, maar mogen die Nederlandse vlaggetjes voortaan achterwege gelaten worden? Enige associatie met islamitische kledij doet ons walgen.

Daarnaast moeten vrouwen gewoon hun prammen tonen! Wie wat moois heeft, mag dat laten zien. Die dingen zijn multifunctioneel. Ze kunnen melk produceren, zonder dat de eigenaresse daarvoor gras hoeft eten, een koelkast is overbodig, de verpakking is vele malen mooier dan Campina ooit kan ontwerpen en de kat kan er niet bij…

Ik zeg doen!

Tags: , , , ,

12 Reacties to “En dit individu laat Bernard Welten ook lopen?”

 1. Harm Schouten Says:

  Het is te hopen dat er om die vlaggetjes te bevestigen geen secondenlijm gebruikt is.
  Laat niet makkelijk los, aceton nodig.

  Like

 2. Bert Gitaar Says:

  Zo kom ik ze nou nooit tegen bij mij in de supermarkt.
  Maar dan wel die laskap thuis laten. Want dat ziet er niet uit zo.

  Like

 3. tristan Says:

  Kijk, dit is nu een goed voorbeeld van een geslaagde dialoog en integratie!

  Zelfs Job Cohen zou op zijn slappe knieën gaan om van deze vruchten te plukken. Of zou de goede man stappen ondernemen om de boel bij elkaar te houden?
  Deze erotische afbeelding zal wel het resultaat zijn van een aardige photoshop om de verlichte moslima’s te inspireren en van het rechte pelgrimspad af te houden.

  De harde realiteit is van een totaal andere orde; bij nadere inspectie van een moslima gehuld in een boerka zouden er wel eens andere ‘exotische verrassingen’ onthuld kunnen worden. Verrassingen die slecht zijn voor het milieu en de volksgezondheid.

  Maar dat is de prijs die wij moeten betalen voor de Eenheid van Europa o.l.v. van de religieuze baardmannen die vanuit Mekka aan heel wat touwtjes proberen te trekken. En ook via Ankara bereiken ons verontrustende geluiden; de jonge Turken in ons land dreigen te radicaliseren vanwege discriminatie op het gebied van scholing, immigratie, gezinshereniging en zelfs op de arbeidsmarkt. De subsidiebuidel dreigt leeg te raken en dat treft ook onze jonge Turken die nu hun heil moeten zoeken als drugskoerier en loverboy.

  Het gevolg hiervan kan ook zijn dat men de baard laat groeien en de capuchon en hoofddoek verwisselt voor een soepjurk of een boerka. De gastrollen bij “Opsporing Verzocht’ laat men schieten om vervolgens de Religie van de Vrede te gaan verkondigen. En dat zou wel eens kunnen leiden tot een slechte naam voor Turkije, want er vallen wel eens slachtoffers door het tomeloze enthousiasme van deze idealisten.

  Maar daar heeft Bernard Welten – schaduw op zijn pad! – allemaal geen boodschap aan. Voor hem is de boerka een uiting van cultuur en religie en dat moet gerespecteerd worden. Dit Linkse individu neemt alvast een voorschot op het invoeren van de sharia en het instellen van een religieuze politie.
  Met dezelfde ijver waarmee men tijdens de vorige bezetting de joden uit hun huizen haalden en begeleiden naar de Hollandsche Schouwburg zullen de Amsterdamse bromsnorren volledig ten dienste staan om de sharia te handhaven. Zonder kopvod kan men dan de straat niet meer op en besnijdenissen worden verplicht uitgevoerd door ervaren imams. Rechtse opiniemakers worden op transport gesteld naar reservaten of ritueel geslacht.

  Maar gelukkig staat er nog een PVV paraat om dit onheil te voorkomen.
  De muzelmannen en hun Linkse pionnen in de Eerste Kamer krijgen op 2 maart een fikse opdonder te verwerken.
  De PVVers marcheren dan de Eerste Kamer in om orde op zaken te gaan stellen. Niks geen blokkades meer van collaborateurs om corrigerende maatregelen te saboteren. Okselfrisse, gezonde kerels en vrouwen van stavast en Jan de Witt nemen dan hun plaatsen in.

  De boerka gaat het museum in van Land en Volkenkunde en de asielzoekers worden bij de grens tegengehouden en vervolgens retour gezonden. Niks geen oprotpremie meer of voedselpakketten, maar de knoet, knuppel en eventueel een bijtmasker. Het manneke Pechtold zal heftig protesteren, het einde der tijden aankondigen en het faillissement van de Rechtsstaat.
  Wij zullen dit voor kennisgeving aannemen en vervolgens over gaan tot de orde van de dag; het opheffen van de Raad van State.
  Overbodige creaturen die de Rechtsgang en de Democratie saboteren.

  Bernard Welten kan gaan solliciteren als veldwachter of koddebeier in een gehucht op Ameland of Terschelling. Daar kan hij verdwaalde pinguins de weg wijzen naar de Noordpool of Siberië.

  Like

 4. Maci Says:

  Ik zal wel weer eigenwijs (of dom) zijn maar deze tepelvlaggetjes zijn m.i. niet rood, wit ,blauw, maar rood wit groen.
  In deze horizontale volgorde van kleuren Hongaars, verticaal Italiaans.
  Van deze ludieke aktie hebben wij ook volgens mij in NL niets vernomen.
  Dit zijn m.i. geen moslima’s maar inderdaad actievoersters. Moslima’s durven dit (nog) niet.

  Like

  • Boilingpoints Says:

   At Maci,

   Wat betreft de kleuren der vlaggetjes, kunt u best gelijk hebben.
   BP himself is behoorlijk kleurenblind.

   Verder ben ik sneeuw, cijfer en nachtblind.
   Ik hoor overigens wèl goed. (is het nou ‘wél’ of toch ‘wèl’…)

   Like

 5. Drs. Johan Arendt Happolati Says:

  Grappig geformuleerd, mijnheer Kookpunt!
  “Die dingen zijn multifunctioneel. Ze kunnen melk produceren, zonder dat de eigenaresse daarvoor gras hoeft eten, een koelkast is overbodig, de verpakking is vele malen mooier dan Campina ooit kan ontwerpen en de kat kan er niet bij…”
  Een mens zou er zowaar de politieke boodschap bij vergeten.
  Een groet van bezuiden uw landsgrens.
  De Drs.

  Like

 6. Anton Says:

  Hahaha, zo is het maar net. Dikke LOL voor de laatste alinea!

  Like

 7. Victor Van Vosselaer Says:

  Natuurlijk horen die Nederlandse vlaggetjes erbij: bij de kaasboer prikken ze toch ook zoiets op hun bollen. (^_-)

  Like

 8. Victor Van Vosselaer Says:

  @ Beste BP,
  Ingevolge Uw twijfel of het “wél” dan wèl was in Uw antwoord aan die lieve Maci (14/01/2011 – om 17:34 u.), heb ik eens een onderzoekje gedaan naar “interpunctie” = het gebruik van leestekens.
  Zèlf ben ik groot liefhebber van interpunctie, vanwege het béter verstaanbaar maken van hetgeen men schrijft.
  In de “gesproken taal” gebruikt men de intonatie van de stem: één of méér woorden dat men een “tikkeltje harder” uitspreekt dan de rest van de zin.
  Hoé men er in de “schijftaal” mee omgaat, dàt hangt van de schrijver/schrijfster zèlf af… dààrom zijn eigenlijk beide ” apostrofs” (é è) bruikbaar, doch, men neemt meestal als regel om de ” é ” uit te spreken als ” ee ” en de ” è ” als een (korte, droge) ” e “.
  Zo kan men de ” è ” uitspreken als de “e” in: men, zes, rest, vest, enz…
  (maar dan een half toontje lager MAAR luider)
  De ” é ” wordt dan “ee” zoals in Café, André, (tiens, zou ik die twee woordjes aan elkààr linken ? {;0D) of ook nog ” éénmalig ” in de zin dat het een zeldzaamheid is.
  Dus… als U wilde beklemtonen dat U nog stééds goed kunt horen, dat schrijft men (hard bevestigend) “wél” ; indien U diezelfde bevestiging wil geven (op rustige toon) dan is “wèl” ook op zijn/het plaats.
  Geraakt U er “nog wijs uit”(?)… ik hoop het voor U; indien niet…veeg er dan “uw voeten aan” en neem een fris pintje uit de koelkast.
  Dat is hetgeen ik nu nog zal doen (ondanks nà middernacht) “Santé André.
  PS: let nog eens op die laatste “nà” -> die klemtoon wil dus zeggen dat middernacht reeds voorbij is en ZONDER die apostrof zouden die drie woordjes géén betekenis hebben.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: