Wilders: ‘Afscheid Çohen op twee maart.’ ☺

Landgenoten/Vlamingen,

Ons aller Geert in de bocht!

In een toespraak bij de presentatie van de PVV-kandidatenlijst voor de verkiezingen in Friesland, voorspelde Wilders vanmiddag dat Cohen in maart zal opstappen.

Wilders:

Deze week namen wij in Den Haag afscheid van GroenLinks-leider Femke Halsema. Een sympathieke collega die we zullen missen. Net zoals Job Cohen een sympathieke collega is… die we zullen missen als hij op 2 maart opnieuw de verkiezingen verliest en afscheid neemt.

Zo, Job, steek die maar in je broekzak. Wilders heeft de aanval geopend en hij doet dat op ludieke wijze. Volgens Elsevier zijn de uitspraken van Wilders ineens onfatsoenlijk. Het is namelijk onfatsoenlijk om problemen binnen een partij nog eens extra aan te blazen.
Gelukkig hebben de aanhangers van de Linkse Kerk dat nooit gedaan. Ook niet toen er wat probleempjes waren omtrent een aantal PVV’ers.

‘Met gelijke munt terugbetalen’, noemen we dat. Alhoewel, gelijk? Wilders is voor alles en nog wat uitgemaakt: racist, fascist, Hitler, Satan, islam-racist, enzovoorts, enzovoorts. Zelfs een oud-politieman als Joop van Riessen zei openlijk dat je Wilders moet mollen en zijn aanhang moet het land uit!

De zelfbenoemde Zure Elite is heer en meester in het zwartmaken van haar tegenstanders en doet dat op schofterige, laaghartige wijze. Niets is hen te dol en men trekt alles uit de kast om Wilders in een kwaad daglicht te stellen. En het erge is; deze infame figuren krijgen wekelijks een podium aangeboden bij programma’s als P&W, NieuwZuur en DWDD.

Hoe ging dat spreekwoord ook alweer… Hoogmoed komt voor de val? En dat zal zeker gelden voor Job Çohen.
Haal alvast je koran uit je bureaula. Het Islamitisch Handboek Soldaat. Je weet toch. En vergeet je telefoonklapper niet. Met daarin de telefoonnummers van je Talibanvriendjes. En doe het licht uit, voorgoed!

Advertenties

Tags: , , ,

7 Reacties to “Wilders: ‘Afscheid Çohen op twee maart.’ ☺”

 1. leefbarbaar Says:

  Ik zou het prima vinden als moslimkoning Cohen aanblijft. Ik heb alleen een probleem met zijn partij: die hoort niet meer in Nederland thuis, maar vult hier wel zijn zakken en verspreid het haatgeloof. Stel je voor dat Jobje een bekwaam en integer leider was geweest, wat een schade een grote en slagvaardige PvdA nog meer had kunnen aanrichten in ons land. Cohen is toch op zijn best als kapitein op een zinkend schip. En zolang het schip de PvdA nog vaart moeten ze hem maar houden als grote roerganger.
  Respect voor Geert!

  Like

  • Wulf Says:

   Helemaal mee eens! Cohen is het beste wat Wilders kon overkomen want een daadkrachtige en charismatische tegenstander is vele malen gevaarlijker dan een besluiteloze, theeleutende baardapenknuffelaar als Cohen. Laat hem die verzameling soepjurken, tulbanden en geitenwollen sokken maar lekker blijven leiden, des te makkelijker walsen we over hen heen bij de volgende verkiezingen.

   Like

 2. Lebuïnus Says:

  Ellsevier geldt als een rechts opinieblad, maar Eric Vrijsen –
  schrijver van het stukje – is een volbloed aanhanger van
  mannetje 66.
  Hoe je de opmerkingen van Geert Wilders onfatsoenlijk kan
  noemen is een gotspe.
  Zeker gezien de dagelijkse strontladingen laster die door het
  zichzelf noemende establishment over Geert worden gestort.
  Nu Cohen het slachtoffer van de (terechte) kritiek uithangt,
  kan dat electoraal in zijn voordeel uitpakken.
  Nooit te vroeg juichen, wachten tot de beer geschoten is.
  Tenslotte mag ik niet stemmen en met mij velen, die vanuit
  het buitenland PVV zullen stemmen.
  Nederlanders woonachtig in het buitenland mogen alleen voor
  de tweede kamer, referenda en de EU-verkiezingen stemmen.
  Overigens voor de EU-verkiezing, zowel NL als ES gestemd en
  dat is “strafbaar”.

  Like

 3. Ouwe Knoest Says:

  Chico del sur,
  Jaren heeft OK in het buitenland kunnen verblijven (kon ook OutSpan sinaasappelen uit ZA elders genieten). Je had wel je Nederlands paspoort, maar toen had je geen stemrecht. Was blijkbaar te ingewikkeld en niet realiseerbaar of door angst ingegeven, omdat externen meestal niet rood stemden.

  Like

 4. jager Says:

  Afscheid nemen van Cohen lijkt me een zegen voor de PVDA. Laat hem maar weer burgemeester worden ergens in een dorpje ofzo.

  Like

 5. G.Deckzeijl Says:

  Waarom de islam een veroveringsreligie is, zijn aanhangers zich vrijwel zeker dagelijks een slag in de rondte neuqen en Twan Huys zijn eigen deuntje meeblaast: http://tinyurl.com/5wq55f8 http://tinyurl.com/6xf7fncy

  Like

 6. G.Deckzeijl Says:

  Tweede link niet correct:
  http://tinyurl.com/6xf7ncy

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: