Alfred E Neuman vs Emile Roemer.

Waarde lezers,

Zondag kreeg ik via Twitter een tip van lezer Harm Schouten. Die stelde dat Emile Roemer (SP) wel èrg veel weg had van Alfred E. Neuman. En verrek, hij heeft nog gelijk ook. Vooral die oren…
Voor BP houdt dat in; twee afbeeldingen opslaan, morph-software starten, hier en daar wat fucken met die zooi en zie hier het resultaat. (Afbeelding moet wel even inladen.)

Wellicht een belediging voor Neuman, maar die kan wel wat hebben. Sinds zondag weten we dat Roemer uit hetzelfde rotte hout is gesneden als Çohen. Roemer wil meer samenwerking met de PvdA. Samenwerken met een partij die op 2 maart a.s. de doodsteek krijgt…

Roemer wil ook samenwerken met Groenlinx. Om het ‘meest vreselijke rechtse kabinet sinds de Tweede Wereldoorlog naar huis te sturen.’

Wat is dit voor een malle harlekijn?!

Tags: , , , , , ,

6 Reacties to “Alfred E Neuman vs Emile Roemer.”

 1. G.Deckzeijl Says:

  Dat zgn linkse blok tegen het huidige kabinet komt er niet. Vorig jaar hebben we tijdens de kabinetsformatie kunnen constateren dat bv. een paarsplus niet van de grond kwam. De reden hoeft ook niet meer uitgelegd te worden. En als ik vandaag in bijna alle kranten J.Cohen als poppenkastacteur onder ogen krijg, zegt dat meer dan genoeg. Komt nog bij dat heel links Nederland vergeven is van de moslimvriendjes en daar wil ik niks mee te maken hebben. Want ik maak nog altijd zelf uit met wie ik omga. Twee redenen om dat te onderstrepen:
  http://tinyurl.com/5wq55f8
  http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=422

  Like

 2. leefbarbaar Says:

  BP,
  LOL. Stel je eens een tekening voor van Cohen gemaakt door Don Martin. Mr. Fonebone Cohen. Dat zou ik graag op het schijthuis hangen.
  Er valt nog wat te lachen: dat de SP samen met de totaal verrotte en corrupte moslimclub PvdA in zee wil, zegt heel veel over de SP. Samen naar het einde, mij best.

  Like

 3. Henk Says:

  Precies! En ondanks dat Neuman de MAD cover sierde en Roemer niet klopt het dat wij, Uber rechtsen, deze gevaarlijke communisten SOFORT moeten oplossen. Dat zullen we allemaal fijn vinden!

  Like

 4. tristan Says:

  Wij moeten dit schertsfiguur Roemer niet al te serieus nemen. Een omhooggeschoten dorpspoliticus die tot zijn eigen verbazing nu fractievoorzitter is van de SP.

  In zekere zin een verademing na zijn voorganger Agnes Kant. Een dame waar je als man een paar straten voor zou omlopen, altijd op het oorlogspad tegen de Oude Nederlander die weigert het hoofd op het hakblok te leggen.

  Maar deze Roemer gaat nu echt te ver met zijn kwalificatie van het kabinet Rutte; “het meest vreselijke Rechtse kabinet sinds de Tweede Wereldoorlog.”
  Of die kabinetten onder Joop den Uyl en Wim Kok zo goed voor ons land waren. De grenzen gingen wagenwijd open voor letterlijk alle mogelijke culturen die onze aardkloot bevolken, m.u.v. de Eskimo’s en de Pygmeeën wegens onze klimatologische omstandigheden en enige huisvestingsproblematiek. Deze Linkse hobby’s hebben miljarden gekost en het resultaat is 40 Vogelaarwijken, een bijna lege subsidiebuidel en een heel leger van opstandige moslims.

  Onder Rutte wordt er in ieder geval een voorzichtig begin gemaakt met het restaureren van de Rechtsstaat en de Verzorgingsstaat. En dat restaureren kan nog enige decennia gaan duren omdat er op tal van cruciale posten Linkse individuen zijn benoemd die met geen stok weg te krijgen zijn.
  In het Onderwijs, de Rechterlijke macht, de advocatuur en bij de Hoogleraren struikelt men letterlijk over de Linkse sujetten die van ons land één grote uitkeringsfabriek willen maken op kosten van de Oude Nederlander. Die straks tot zijn zeventigste nachtdiensten kan gaan draaien om dit multiculturele circus in stand te houden.

  Over Job Cohen kunnen we kort zijn, die blijft in voor- en tegenspoed de onbetwiste leider van de eerste Nederlandse moslimpartij; de PvdA.
  Zijn opvolger – als de tijd rijp is – moet een zekere Ahmed Marcouch worden. Mits men in Marokko geen andere mening is toegedaan, want daar hoopt men aan diverse touwtjes te trekken als onze moslimpopulatie het gewenste niveau heeft bereikt.

  Intussen is men bij de PVV druk aan het selecteren bij de kandidaten voor de komende Statenverkiezingen. Kneep men in het verleden nog wel eens een oogje (of zelfs 2 ogen) dicht, nu moet men van zéér goede huize komen om echt een plaats te verwerven op de kieslijst.
  Men moet een bewijs van goed gedrag overleggen van het lokale gezag, de dominee, de priester, de huisarts, de levenspartner, de eventuele ex-partners, de docent, de buurman en de buurvrouw, de barkeeper, de huisbaas en van alle kinderen in de woonwijk.
  Oom Geert heeft er dag- en nachtwerk aan, maar het is voor de goede zaak en op 2 maart gaan we oogsten.

  Toch moeten we niet gek staan te kijken als de Linkse media er toch nog in zou slagen onregelmatigheden te vinden na de verkiezingen. Er is altijd wel een individu te vinden die bereid is om onder ede te verklaren dat een bepaalde gekozen PVVer in zijn jeugd een stickie heeft gerookt of zich lovend heeft uitgelaten over een zekere Hans Janmaat.

  Men vindt altijd wel een Linkse stok om de recht(s)vaardige mee te slaan.

  Like

  • yeager Says:

   “restaureren van de verzorgingsstaat”??
   Solidariteit afgeperst door de overheid middels belastingheffing? En dat dan bovendien nog voor een groep die we kunnen missen als kiespijn?
   Gelukkig zal de overheid het binnenkort niet langer in de hand hebben om mijn geld te roven voor solidariteit nu de financieel-economische ontwikkelingen hier spelbepalend zijn en die zien er, goddank, zeer beroerd uit.

   Like

   • tristan Says:

    Het restaureren van de Verzorgingsstaat uiteraard volgens de PVV-normen.

    Dus iedere z.g. kennismigrant gedwongen aan het werk in de bos- en wegenbouw (bij gebrek in ons land aan zout, koper en tinmijnen).

    Stopzetting van alle sociale uitkeringen naar het buitenland, waaronder kindertoeslag en onterecht verkregen AOW en WAO.

    Wajonguitkeringen alleen verstrekken aan personen die het echt nodig hebben en niet aan b.v. ‘kansenjongeren’ die vanwege een fors strafblad niet meer aan de bak kunnen komen.

    Kindertoeslag boven de twee kinderen afschaffen om o.a. de Islamisering te vertragen en de Vogelaarwijken op de langere termijn weer leefbaar te maken.

    Andere suggesties zijn uiteraard zeer welkom en worden via discrete kanalen doorgespeeld aan de PVV 2e Kamer Fractie.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: