Auch schön: Frau Antje.

Kijk, landgenoten, hier houden we van. Een Brabantse schone die onze Hollandsche kaas in Duitsland gaat promoten.
Sinds vorige week hebben we weer een nieuw gekozen ‘Frau Antje‘. Het is de 26-jarige Mendy Smits uit Boxmeer. Hier nog een goeie foto van haar. Daar kunnen we gerust mee voor de dag komen, dacht ik zo. Lekker Arisch ook, doet het altijd leuk in Duitsland. Dat is nog eens wat anders dan een doekle of boerka. En ondertussen helpt Frau Antje 200 miljoen kilo kaas te verkopen.

De Duitsers zijn dol op onze producten. Kaas, bloembollen, groente en fruit, fietsen, you name it en de Hollandsche economie vaart er wel bij. Het is een miljarden-business en half Nederland maar schelden op die Duitsers. Die Tweede Wereldoorlog en dat gezeik over opa’s fiets. En dan nog dat oeverloze gezanik over een voetbalwedstrijd uit ’74. Worden we ook doodziek van. Rot lekker op met je voetbal, kijk liever vooruit en dan met name naar Frau Antje die onze overheerlijke kaas gaat promoten.

En maar schelden op die Duitsers. Ze graven kuilen aan zee, ze hebben geen humor en ze verstonden Rudi Carrell niet. Lekker boeiend. Vergeet niet dat de Duitsers ieder jaar pakken geld uitgeven aan onze mooie Hollandsche kust. Vergeet niet dat Duitsers een beter politieapparaat hebben dan wij. Vergeet niet dat Duitsers mooiere auto’s rijden. En natuurlijk de Oktoberfesten!

Weten die achterlijke kneuterboeren in de provincie veel. Die blijven maar spugen en blazen naar die arme Duitsers. Nog maar eens die fiets van opa uit de sloot halen. En we moeten die kutwedstrijd uit ’74 nog eens terugkijken.

Kijk liever wat Duitsland ons oplevert. Duitsland is onze belangrijkste handelspartner. Alleen al vorig jaar importeerde Duitsland voor 17.2 miljard euro. En dan hebben we het alleen nog maar over (agr)arische producten… 😉

Advertenties

9 Reacties to “Auch schön: Frau Antje.”

 1. wout eenhoorn Says:

  oed artikel maar de zin ,,kijk wat Duitsland ons oplevert” misstaat hierin.
  Het draait weer eens om de centjes. Jammer

  Like

 2. alidas Says:

  En de Nederlanders maar protesteren dat Johan Heesters hier komt zingen .Terwijl Bernhard door en door geheuld heeft met de Duitsers in de oorlog..Hoe blind kun je zijn

  Like

 3. leefbarbaar Says:

  BP,
  zou het een idee om Frau Fatima naar Duitsland te sturen en een miljoen moslims te exporteren naar onze oosterburen? Wij er van af en zij er rijk mee.
  Het proberen waard en met de juiste marketing erg aantrekkelijk voor de belastingbetaler.

  Like

 4. Bert Gitaar Says:

  Frau fatima zou inderdaad nog kunnen ook aangezien dat het stremsel tegenwoordig van ritueel geslachtte dieren schijnt af te komen. Zogenaamde halal kaas heb je dan. Ontbreekt eigenlijk in ’t stukje.
  Dus voor mij geen kaas zolang ik niet weet of ’t om ouderwets stremsel gaat of halal stremsel. In ieder geval friesland kaas schijnt halal te zijn.
  Blijf toch gewoon met je poten van me vreten. Is dat nou zoveel gevraagd. Maar goed dan maar geen kaas meer tot ik er achter ben waar deze vandaan komt.

  Like

 5. Bert Gitaar Says:

  Hierbij een toelichting in een link naar radar i.v.m. vorige reactie.

  http://www.trosradar.nl/nieuws_detail/bericht/oer-nederlandse-kaas-bereid-volgens-sharia//416bc5b5576decbbed1062348afff438/?tx_comments_pi1%5Bpage%5D=26

  Wat nou Hollandse kaas. Bestaat dat eigenlijk nog wel?

  Like

 6. Maci Says:

  @Bert Gitaar. Waarom gebeurt het maken van halal-voedsel in Nederland?

  “Alih-Salah daarover: “Moslims in de hele wereld willen halal-voedsel. In Europa alleen al wonen 30 miljoen moslims. Nederland is een grote exporteur van halal-voedsel. Halal is namelijk big business. Veel bedrijven doen hieraan mee omdat er simpelweg geld mee te verdienen is. Doen ze het niet, dan gaan ze failliet.”

  Uit de tekst van jouw link. Ik heb het al eens eerder verkondigd, halal wordt de niet moslim door de strot geduwd vanwege de winst.
  Het stremsel benodigd voor het maken van kaas komt van de lebmaag van kalveren. Kijk maar op Wiki.
  Het is tegenwoordig verplicht om allerlei produktinformatie te verschaffen, waarom wordt dat niet gedaan over halal slachten?
  Lijkt me een klusje voor de PVV of de PvdD.
  Zelfs onze eigenste kaas wordt ons afgenomen.
  Nu hou ik wel van geitenkaas, maar hoe zou het daarmee zitten?

  Like

 7. Bert Gitaar Says:

  “Alih-Salah daarover: “Moslims in de hele wereld willen halal-voedsel. In Europa alleen al wonen 30 miljoen moslims. Nederland is een grote exporteur van halal-voedsel. Halal is namelijk big business. Veel bedrijven doen hieraan mee omdat er simpelweg geld mee te verdienen is. Doen ze het niet, dan gaan ze failliet.”

  Volgens mij wonen er veel meer europeanen die kaas eten. Maar moeten nu dit ook eten. Iets klopt er niet in dit verhaal.
  Vanwege een minderheid laten we rest maar hetzelfde eten.

  Like

 8. Victor Van Vosselaer Says:

  @ Beste Bert Gitaar,
  Ik ben Je voor eeuwig danbaar…: In de reactie van 26/01 om 14:04, geeft Jij als referentiepunt (brugje) de site van trosradar op.
  Ik beken ootmoedig {:-D, dat ik van de gelegenheid gebruik gemaakt heb om dat “door te spelen” aan de Hoofdredacteur van “Angeltjes”)->de derde op de “Blogroll van BP. (^_-)
  Vandaag staat er op de nr 1 van het seniorennet, nl Angeltjes, al een klein artikel + (natuurlijk ook dat fameuse brugje) PLUS een clipje van Youtube, getiteld: Halal in de Nederlandse schappen.
  Ware het niet, dat Jij de lezers op dat artikel bij trosradar gewezen had, dan… hadden we nooit geweten dat wij, WESTERLINGEN schandelijk bedrogen werden, ZèLFS door degenen die we feitelijk beschouwden als “EIGEN VOLK” !
  Die “verraderbedrijven” kunnen nù niet meer afkomen met de smoes: “Wir haben es nicht gewüsst”… ZE DEDEN, en DOEN het HEDEN NOG…Schande !!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: