Han-Chinees fileert Oei!goer.

Waarde lezers,

Tristan zette dit volk al eens eerder in de spotlights; de Oeigoeren! Het is een Turks volk uit de Chinese autonome regio Xinjiang. Ook in Nederland wonen Oeigoeren. Men schat zo’n 700 exemplaren, waarvan een groot deel in asielzoekerscentra. Een rondje googlen en we weten direct dat het niet botert tussen Oeigoeren en Han-Chinezen. Die moeten elkaar niet. Althans, de Han-Chinezen moeten de Oeigoeren niet.

Tijdens hevige rellen in 2009 vonden honderden Oeigoeren de dood. De Oeigoeren zijn dan ook doodsbang voor de Han-Chinezen. Daarom heten ze waarschijnlijk ook Oeigoeren. ‘Oei!’, een Han-Chinees, snel uit de voeten maken. Het laatste wat je dus moet doen, is een Oei!goer en een Han-Chinees bij elkaar zetten en zeker nu we weten dat de Han-Chinezen hebben ontdekt dat de Oei!goeren naar kip smaken.

Maar wat doet het Centraal Orgaan Opvang Asielzoekers? Die zette meneer Water en Vuur in één kamer. De sierwortelsnijdende Han-Chinees stak de Oei!goer pardoes neer…
Het COA:

Van spanningen tussen de bevolkingsgroepen is het COA niks bekend.

Hoeveel domheid kan een mens verdagen? Is het COA bekend met Google? De Vereniging van Oeigoeren in Nederland – ja, die bestaat ècht! – roept dan ook op:

‘Blijf uit de buurt van Chinezen!’

Advertenties

Tags: , ,

4 Reacties to “Han-Chinees fileert Oei!goer.”

 1. Bert Gitaar Says:

  Van spanningen tussen de bevolkingsgroepen is het COA niks bekend.

  Natuurlijk weten zij hier niks vanaf. Iedereen is toch even lief op deze wereld. Mensen waar het ingebakken kwaad in zit bestaan eenvoudigweg niet. Iedereen een 2de, 3de, 4de, 5de, 6de enz kans. Daarom mag ook iedereen hier heen komen. Het kan alleen maar een verrijking zijn voor ons. Althans dat zeggen hun links werkende hersentjes.

  Zullen er eigenlijk ook al eskimo’s hier zijn met een asielige status in NL.
  Vast wel.

  Like

 2. G.Deckzeijl Says:

  Toen de Oeigoeren in het nieuws kwamen kreeg ik een telefoontje van een volkenkundige die zei, dat dat volk zijn eigen siervogels kweekt, namelijk het zgn OeiOei-vogeltje. Dat vogeltje heeft grote ballen. Bij het neerkomen(bv, na een rondje vliegen, dat vanwege het gewicht van die ballen op niet al te grote hoogte geschiedt) roept het heel hard: Oei, Oei, Oei.
  De ballen hangen nl. lager dan het “landingsgestel” van dat volgeltje lang is, vandaar…

  Like

 3. tristan Says:

  In onze uitgebreide collectie etnische minderheden ontbreken uiteraard zeker deze Oeigoeren niet.

  Er kan geen incident waar ook ter wereld plaatsvinden of er wordt dezelfde dag al een demonstratie georganiseerd door de hier aanwezige kennismigranten uit het betreffende land. Gewapend met spandoeken, vlaggen en zelfs peniskokers protesteren deze figuren tegen al het onrecht wat hun landgenoten overkomt die de pech hadden de boot te missen of niet genoeg geld hadden voor de mensensmokkelaars.

  De asielindustrie verzamelt deze geluksbeproevers in onze asielcentra ongeacht hun onderlinge twisten, religie en sexuele geaardheid.
  Kozakken bij Wit-Russen, Papoea’s bij Laplanders, Soennieten bij Shi’iten en Turken bij Koerden etc. Er vinden dan wel eens wat schermutselingen plaats waarbij de dienstdoende geitenwollensokken met de handen in het haar staan. Eer dat de lokale veldwachter is gemobiliseerd is het kwaad al geschiedt en heeft de PvdA een potentiële stemmer minder in haar gelederen.

  Het COA weet natuurlijk van niets en wast de handen in onschuld. Het betreft hier immers ex-kindsoldaten, aspirant-terroristen, drugsdealers, aankomende prostituees en andere wrakhout van de derde wereld.
  Sommigen van die idealisten zitten al jarenlang in deze opvangcentra, kinderen worden geboren, diploma’s behaald, onderlinge vete’s worden beslecht en wat moorden gepleegd tijdens het proletarisch shoppen in de omgeving.

  Maar veel wijzer worden ze niet bij het COA; ze gaan onverdroten door met het tesamen plaatsen van Hong Kong-Chinezen bij Peking-Chinezen en Verlichte moslims (voor zover aanwezig…) bij leden van de Moslim Broederschap.
  Mocht de klimaatsverandering doorzetten dan zal men er niet voor terugdeinzen de onschuldige Pygmee op één kamer te situeren met een bronstige Eskimo.

  “Allemaal stemvee” is het Linkse parool.

  En de Oude Nederlander?
  Die mag de knip trekken en al die Linkse hobby’s financieren en als dank mag hij wat een zekere Peter Breedveld – schaduw op zijn pad! – betreft worden doodgeschoten.
  Ik ben zojuist op bezoek geweest op Frontaal Naakt om verhaal te halen en een nadere toelichting. Mij werdt te verstaan gegeven dat het hier ging om een grap om de Wilderiaan wat op te vrolijken.
  Dit misverstand is dus ook weer uit de wereld. Dus als er de komende tijd bij u wordt aangebeld en er staat een individu voor de deur met bivakmuts en een AK47 hoeft u niets te vrezen.
  Gewoon niet opendoen en vervolgens GroenLinks bellen of die Peter Breed in ’t Veld.

  Het begint met het smijten van een taart en het eindigt met het executeren van de Wilderiaan.

  STEM PVV!

  Like

 4. Victor Van Vosselaer Says:

  Van “bar-hoeren” en “straat-hoeren” heb ik al meermaals gehoord, maar… “Oei-hoeren”, zijn dat soms meiden die SM als specialiteit hebben ? {;0D

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: