Egypte. En de waterstraal kwam van linx.

Nee, waarde lezers, deze foto is niet genomen op de van Brienenoordbrug te Rotterdam. Had wel gekund natuurlijk, want ook in onze Multiculturele Heilstaat lopen we zo af en toe een Islamitisch openluchtgebed tegen het vege lijf.
Nee, deze foto is genomen tijdens de protesten in Egypte. De Baardmannen wilden vreedzaam protesteren tegen het regime van Mubarak en deden dat op geheel eigen wijze.

Anders dan  hier in  Nederland, worden dergelijke gelovigen in Egypte zonder pardon met een waterkanon van de weg afgespoten.
Ik moet eerlijk zeggen; deze gelovigen zijn wel volhardend. Men blijft gewoon geknield naar het asfalt staren. Daarom een beetje respect voor deze mensen, landgenoten. Dus geen flauwe grappen over ‘achterwerken schoonspuiten’, ‘we zullen dit varkentje wel even wassen!’, of andere kleinerende taal.

En trouwens, de waterstraal komt van de verkeerde zijde. Men richtte de snoeiharde waterstraal op de tere rug der Baardman en niet op z’n achterste. Die laatste optie had waarschijnlijk wèl geinige effecten opgeleverd. Komt daar even onder een druk van achttien bar 100 liter water je endeldarm binnengeknald. Dan ga je dus ècht wel even overeind staan. Althans, dat kan ik me zo voorstellen. Ik heb het niet zelf getest, mocht u dat denken.

Mochten deze Egyptische dwarsliggers ooit asiel aanvragen in Nederland, laat hen dan meteen toe. Als je rug zo’n krachtige waterstraal kan verdragen, kan je in principe ieder zwaar werk aan. In de bosbouw bijvoorbeeld. Of men kan ingezet worden bij het handmatig ophogen van onze dijken. Melden bij uitvoerder Tristan.

Maar waarschijnlijk zullen deze mensen bij het zien van een uitzendbureau meteen met een van pijn vertrokken gezicht naar de onderrug grijpen. Waterschade, opgelopen tijdens de protesten in Egypte.

Die smoes kenden we nog niet.

Advertenties

Tags: , , , ,

2 Reacties to “Egypte. En de waterstraal kwam van linx.”

 1. G.Deckzeijl Says:

  Er is grote kans op dat Egypte binnen afzienbare tijd een 2e Iran wordt!
  http://www.lvb.net/item/8908
  Brekend Nieuws: Lars Hedegaard vrijgesproken!
  http://tinyurl.com/673ryo4
  Zie ook: hetvrijevolk.com/?pagina=10191

  Like

 2. mercator Says:

  Besprenkeling met -al dan niet verdunde-varkensurine zou nog beter zijn.
  Haha, als weldra heel de Egyptiese “economie” plat ligt is er helemaal geen water meer en kunnen de vrome broeders en zusters zich terug wassen met een handvol woestijnzand zoals in de tijd van de Profeet vzmh !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: