Amsterdam steeds ‘witter’.

Nog een kort, nagekomen bericht, landgenoten. Volgens Maarten van Poelgeest (Groenlinx-Amsterdam) wordt Mokum steeds witter. En dan bedoelt hij waarschijnlijk niet dat de taxichauffeurs aldaar wat slordig omspringen met de verboden poeders die ze verkopen, nee, volgens van Poelgeest krijgen Autochtone vrouwen meer kinderen dan allochtone vrouwen… Gelooft ie het zelf?!

Strax moeten wij allen nog een sneeuwbril op het gelaat zetten, om onze getergde ogen te beschermen tegen al die bleekgezichten in Amsterdam, als we deze van Poepgeest moeten geloven.

Het is toch een merkwaardig verhaal, want aan de andere kant wil Groenlinks Al Jazeera op de Amsterdamse kabel…

‘Veel Amsterdammers gebruiken deze Arabische zender als belangrijkste nieuwsbron. We willen een divers nieuwsaanbod in Amsterdam. Al Jazeera hoort daar natuurlijk bij.’

Ja, leuk, i.p.v. Sterren likken aan soft-ijs, kijken we gezellig naar Zóóó onthoofd of iets dergelijks. Maar Amsterdam wordt toch steeds witter, volgens jullie? Waarom dan zo nodig Al Jazeera op de kabel? Groenlinks blijft ons verwarren.

Als je zo graag buitenlanders wilt zien op de buis, dan herhalen we Opsporing Verzocht nog wel een aantal keer.

Bedankt voor het kijken.

Advertenties

Tags: , , ,

10 Reacties to “Amsterdam steeds ‘witter’.”

 1. yeager Says:

  Niet alleen Amsterdam, maar heel Nederland wordt dagelijks witter van bleekgezichten die wit wegtrekken bij de Kafkaëske, landverraderlijke gestie van onze overheid.

  Like

 2. Lebuïnus Says:

  Van Poelgeest, geest heeft hij niet alleen een obsessie voor
  alles wat destructief en Nederlands is.

  Like

 3. Lebuïnus Says:

  Voor Nederlands moet N I E T .

  Like

 4. G.Deckzeijl Says:

  Al Jazeera is enkel door de Arabische wereld in het leven geroepen om op een bepaalde manier het nieuws te verdraaien, ze hebben bv. een speciale taktiek om het Palestijnse probleem te belichten.
  Maar de redactie van die zender en een paar aanwezige jurkendragers werden in 2006 finaal in de zeik gezet door deze dappere vrouw!
  Destebeter.
  http://tinyurl.com/4tydwyo

  Like

 5. leefbarbaar Says:

  Erbarmelijke onzin van GroensLinks. Nu de PvdA veel stemmen gaat verliezen, roepen ze maar wat en hopen de domme kiezer te overtuigen van hun goddelijke linxe gelijk. Iedere leugen kan, alle onzin mag.
  Verstandige mensen weten natuurlijk al lang dat Amsterdam witter wordt omdat alleen supsidieslurpers en goede doelen directeuren het nog kunnen betalen om er te wonen. En dat alle schotels van de gevels moeten. Niet dat de publieke omroepen beter zijn dan de Arabische, maar ze liegen tenminste in het Nederlands.

  Like

 6. tristan Says:

  Natuurlijk wordt Amsterdam steeds “witter” gezien het volgende bericht;

  PVV WIL WERKLOZE POLEN NEDERLAND UITZETTEN
  PVV-Kamerlid Louis Bonte richt zijn pijlen op werkloze Oost-Europeanen; Polen, Roemenen en Bulgaren zonder werk moeten Nederland worden uitgezet.
  “Ze zijn vaak dronken en maken zich schuldig aan kleine criminaliteit. Mensen in de wijken storen zich daar aan, dat hoor ik ook van de politie” zegt de PVVer tegen Nu.nl.
  (Bron; Elsevier).

  Die nieuwe witmensen in Mokum zijn dus blijkbaar deze gastarbeiders uit het voormalige oostblok. Ze houden van volksdansen, drinken soms spiritus, rollen wat zakken en spelen verdacht slecht op de fluit en de trekzak. De PvdA zien deze personen als welkom stemvee en een verrijking van onze cultuur. Als het een beetje meezit komen er ook nog vele Egyptenaren, Tunesiërs, Jemenieten en andere slachtoffers van de huidige onrust in de Arabische wereld onze kant op. Weliswaar ‘licht getint’ maar een kniesoor die daar een punt van zal maken.

  Uiteindelijk stranden deze Nieuwe Europeanen op hun barre tocht door de Balkan in ons – al overvolle – kikkerland.
  Wee de autochtoon die een voorzichtig protest wil aantekenen tegen deze massale volksverhuizingen. Hij vindt niet alleen de Linkse kerk op zijn pad maar ook de EU met haar Verdragen op het gebied van de Mensenrechten en andere slimme complotten om op de langere termijn Europa om te vormen tot één groot Islamitisch Kalifaat.

  De Moslim Broederschap is volgens de PvdA een vereniging die zich uitsluitend bezig houdt met liefdadige werken.
  Ze maken Amsterdam steeds ‘witter’ met hun witte soepjurken en in de toekomst zal een Grootmoefti de dienst gaan uitmaken in deze moslimenclave.

  Dan maar liever de Polen hier handhaven. Overwegend stijf katholiek en altijd bereid om het vuile werk op te knappen. In de frontlinie in de strijd tegen de religieuze baardmannen kunnen zij ons nog goed van pas komen.

  De rest kan terug naar de Balkan om aldaar met de hier opgedane werkervaring het eigen land op te bouwen.

  Like

  • yeager Says:

   “De PvdA zien deze personen (Polen) als welkom stemvee”.
   De PvdA, in de persoon van de Haagse wethouder Marnix Norder, zet zich nu juist in om deze voor de PvdA als stemvee nutteloze Polen de deur te wijzen.
   In 2007 werd er op instigatie van Norder door de drie grote steden over de Polen al “crisisberaad” gehouden, terwijl diezelfde Haagse PvdA voor de islamitische asielzoekers “zich altijd sterk heeft gemaakt”.
   Norder is een eng ventje, en evenzo die PVV minkukel Louis Bontes.
   Wie de “mensen in de wijken” zijn die zich aan Polen storen, laat zich gemakkelijk raden. En sinds wanneer gaat de PVV voor informatie te biecht bij een corrupte politie?
   Liever 10 laveloze Polen dan 1 vredelievende baardaap.

   Like

 7. G.Deckzijl Says:

  Vandaag in het nieuws: politie pakt 38-jarige Pool op die ervan wordt verdacht een woning te zijn binnen gereden waarbij een 78-jarige man om het leven kwam en zijn vrouw zwaargewond raakte. Kijk, dat soort idioten hadden gisteren al over de grens gezet moeten zijn en tot persona non grata verklaard MOETEN WORDEN.
  O ja, voor degenen die wat te zeiken hebben(jullie weten wie ik bedoel): het was enkel vrijheid van meningsuiting en dat is nog steeds een RECHT!
  http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=12773

  Like

 8. Floris van den Berg Says:

  Door: FlorisvandenBerg, 19 apr 2011 01:48
  Het verhaal Amsterdam wordt witter is een volstrekt onzinverhaal. De suggestie is dat de verhouding allochtonen -Nederlanders verandert, of dat de verhouding niet-westerlingen – westerlingen verandert. Die verandering zou komen doordat Nederlandse vrouwen ieder meer kinderen zouden krijgen dan ze in het verleden deden, terwijl niet-westerse vrouwen minder kinderen zouden krijgen dan in het verleden. Feit is 1) dat alle vrouwen in Amsterdam minder kinderen krijgen dan vrouwen buiten Amsterdam. Feit is 2)Dat er net zo veel Nederlandse kinderen worden geboren in Amsterdam als niet Nederlandse. Veel Nederlandse ouders verlatende stad met hun kinderen. Die blijven dus niet in Amsterdam Feit is 3) dat er veel meer Nederlanders overlijden in Amsterdam dan westerlingen of dan mensen met wortels in de 3e wereld. Het geboorteoverschot van de Nederlandse bevolking is zeer klein. Tot voor kort was het negatief. De niet-westerse bevolking van Amsterdam groeit absoluut en relatief veel sneller dan de Nederlandse bevolking. De laatste 20 jaar is het percentage Nederlanders gedaald van meer dan 60% van de bevolking van Amsterdam tot 50%. Het percentage Nederlandse schoolkinderen is gedaald tot 33%.?Met wit en zwart heeft dit alles niets te maken. De gemeente Amsterdam suggereert racisme. De Volkskrant neemt dat over. Turken, Marokkanen en andere Arabieren, Iraniërs en Afghanen zijn allemaal blank, kaukasisch, net als de Nederlanders Indonesiërs, die gelden als westers, en Japanners, zijn bruin of geel. De reden dat de gemeente roept dat de bevolking van Amsterdam witter wordt is propaganda. Dat men het roept is een vorm van liegen. Het zou de journaisten sieren als ze de achtergronden van het liegen door wethouders zou onderzoeken, en als ze over het liegen zou publiceren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: