‘Voor de blanken.’

Is echt geen photoshop, waarde lezers. Deze straatnaam bestaat echt. Het straatnaambordje hangt in het Drentse Ruinen. (‘Dus niet voor de bruinen!’, brulde Tassie, gister… )
Enfin, mocht de pleuris hier ècht uitbreken, dan is dit uw schuilplaats, maar kom op tijd, want vol = vol!

Ander nieuws: De regering-Obama zei maandag voor de eerste keer dat het een rol ondersteunt voor groepen zoals De Moslimbroederschap, in een hervormde Egyptische regering.

De Nederlandsche Spoorwegen willen de inmiddels gekraakte OV-chipkaart niet vervroegd vervangen. Die hele OV-chipkaart heeft zo’n miljard euro gekost en is vandaag de dag door iedereen met een computer kinderlijk eenvoudig te kraken. Koop een kaartlezer van drie tientjes, download gratis de benodigde software (staat o.a. op the Pirate Bay.) en opwaarderen die kaart!

Maar vergis u niet, u bent natuurlijk wèl strafbaar. U pleegt immers fraude, dus dit alles geschiedt geheel op eigen risico.

Tot slot Peter Breedveld. Ruktor van PowNews kwam even verhaal halen en kijk even wat een bang, laf mannetje die Peter Breedveld eigenlijk is:

Wat een ingegroeide balhaar, zeg. Wat een totale LØL!

Filmpje gesignaleerd op Lux et Libertas.

Advertenties

Tags: , , , , ,

12 Reacties to “‘Voor de blanken.’”

 1. Lebuïnus Says:

  Mooi naambordje, moet eigenlijk een gouden lijst om.
  Ideetje voor aan de grenzen, maar die zijn helaas opgeheven.
  Maar wat betekent ” voor de blanken ” in het Ruins ?
  Ben er zelf – in Ruinen dus – op vakantie geweest en na een
  week begon ik het zelfs te verstaan.
  Aardige mensen aldaar maar je hebt ondertiteling nodig.

  Filmpje met Miep Breedveld gezien, zelden zo´n laffe hond gezien.
  Bedacht iets met loden pijpen ( staal mag ook ) en Miep in zijn
  blote nakkie voor je uit hollend !

  Like

 2. tristan Says:

  Kijk, zo kweek je natuurlijk een splitsing in onze tolerante samenleving.

  Overal bordjes; voor de bruinen, de zwartjes, de licht getinte en – vooruit – voor de blanken. Die laatst genoemde categorie wordt, bij ongewijzigd beleid, in de toekomst een bezienswaardigheid.
  Als die ‘democratisering’ in de moslimlanden gaat uitmonden in een baardmannenbewind komen er op termijn miljoenen moslims onze kant op.
  Uiteraard via de Turks-Griekse grens want die Turken hebben nog een appeltje met ons te schillen. Niet welkom als EU-lid, dus gaarne bereid om zometeen honderdduizenden Egyptenaren de weg te wijzen naar de vleespotten en subsidieruiven van West-Europa.

  Want die Moslim Broederschap schijnt mee te willen liften op het terechte ongenoegen van 80 miljoen Egyptenaren. Maar op het juiste moment schuiven ze aan tijdens de onderhandelingen om – als het even kan – een Islamitische Staat op te richten.

  80 miljoen, dat is geen kattepis! Het resultaat van ongelitimeerd copuleren ter verbreiding van de Islam. En die komen straks onze Vogelaarwijken opfleuren en de PvdA-gelederen versterken, want Cohen kan wel een opstekertje gebruiken na 2 maart a.s.

  Peter Breed in ’t Veld kan in de toekomst alleen nog vermomd in een boerka over straat. Want anderhalf miljoen Wilderianen willen nadere uitleg over zijn ‘grappen’ ten koste van Geert Wilders en zijn achterban.

  VOOR DE WILDERIANEN
  Borden met deze tekst kunnen bij onze grenzen worden geplaatst als u op de PVV gaat stemmen. Vervolgens afschaffing van de Kindertoeslag boven de 2 kinderen om de dreigende Islamisering op zijn minst te vertragen.
  Anders komen landen als Tunesië en Egypte bij de EU en dan zijn de rapen goed gaar. De Wilderianen worden dan opgesloten in reservaten op de Waddeneilanden.

  HOEDT U VOOR DE RELIGIEUZE BAARDMANNEN!
  STEM PVV!!

  Like

 3. Maci Says:

  Zou de Commisie Gelijke Behandeling dit wel weten?

  Like

 4. Drs. Johan Arendt Happolati Says:

  Heer Kookpunt,
  Hoeveel huisnrummers zijn er daar te verdelen in die straat?
  De Drs.
  *zoekt z’n schamele bezittingen bij elkaar*

  Like

 5. yeager Says:

  “Voor de Blanken” = postcode 7963 RP (een en al bedrijvigheid, blanke bedrijvigheid uiteraard)

  Like

 6. G.Deckzeijl Says:

  Zo’n weergaloos straatnaambord kom je niet tegen in Amsterdam/Slotervaart, noch in de Haagse Schilderswijk…
  Hoe zou het daar in Drente gesteld zijn met de VvM..???
  http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=12770
  LH werd eerder vrijgesproken. Eerder gepubliceerd interview op
  pagina=10191

  Like

 7. leefbarbaar Says:

  Rond Rotterdam moeten ook ergens bordjes staan met “alleen voor zwarten”. Ik heb er nog nooit een gevonden, maar als je om je heen kijkt, moet dat wel zo zijn. Misschien staan er bordjes met “graties geld”, dat zou ook kunnen.
  Breedveld: wat een afgang. Altijd een grote bek op het web en iedereen veroordelen in de baas zijn tijd en weglopen als je iets gevraagd wordt. Miezerig mannetje zielig hoor.

  Like

 8. denisebabel Says:

  Grappig bord, ben benieuwd naar de “geschiedenis” ervan. Verder niet te veel aandacht aan schenken. Het is grappig en niet meer dan dat. @Leefbarbaar: Dat je Rotterdam associeert met “zwarten’ tot daar aan toe. Maar jammer dat je “zwarten” nu weer associeert met “gratis geld”. Ik zie het verband namelijk niet en zeker niet in de context van dit verhaal.

  Like

 9. j Says:

  geschiedenis lesje van iemand die geboren is in ruinen: de weilanden stonden daar vaak blank…(volgelopen met water uit de sloten) vandaar de borden: voor de blanken en verderop een bord: achter de blanken…

  Like

 10. Horatius Says:

  VOOR DE BLANKEN?

  Laat Sylvana Simons dit maar niet lezen, want dan zijn rapen (of de bakbananen) goed gaar.

  Want deze op publiciteit beluste politicus zou hier onmiddellijk een rechtszaak over aanspannen i.v.m. discriminatie, racisme, stemmingmakerij enz. enz.

  Tenslotte zijn er volgend jaar nieuwe verkiezingen op komst en een partij als DENK, waarvan deze dame een prominent lid is, kan daar goed garen bij spinnen.

  Boze tongen (Wilderianen?) beweren dat deze partij onder sterke invloed staat van een zekere Erdogan, een Turkse dictator die van ons land op termijn een Turkse provincie wil maken.

  Sylvana wil zich bij een forse winst voor haar partij beschikbaar stellen als minister van Discriminatiezaken of eventueel een post als minister van Islamiseringszaken.

  Met als doel het verbieden van de PVV en het invoeren van een verplicht vrijdagmiddaggebed en het toestaan van het dragen van een boerka in de openbare ruimte. Of zij dan zelf het voorbeeld gaat geven door zich te laten besnijden door een ervaren imam of het dragen van dit alles verhullende kledingstuk is nog onderwerp van een – voorlopig geheime – interne discussie binnen de top van DENK.

  In ieder geval hebben zij al enig succes geboekt door het volledig uitbannen van Zwarte Piet bij de sinterklaasviering en het volgende punt is het verstrekken van een subsidie voor Turkse treitervloggers als zijnde een nuttige culturele bijdrage van de moslims aan onze multiculturele samenleving.

  Voorts zal DENK zich inzetten voor een versnelde toetreding van Turkije tot de EU om zodoende de weg vrij te maken voor een volledige Islamisering van met name West-Europa. De voorhoede zal bestaan uit de ongewenste Koerden en de talloze ontslagen ambtenaren die zich kunnen beroepen op de Mensenrechten en de Vluchtelingenverdragen.
  Bij deze plannen en voornemens krijgen zij de steun van de PvdA, Groen-Links en andere collaborerende partijen met de politieke, dus radicale Islam.

  Geert Wilders zal zich hier uiteraard hevig tegen verzetten en heeft hiervoor onze steun hard nodig.
  In het belang van een vrije en open seculiere samenleving doen wij hier een dringend beroep op uw gezonde verstand:

  Baant u volgend jaar maart een weg door de ongetwijfeld aanwezige treitervloggers en stem op de PVV.

  IN HET LANDSBELANG!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: