NPO: Meer allochtonen op TV.

Waarde lezers, eet dit:

Publieke omroepen moeten van de koepelorganisatie, de Nederlandse Publieke Omroep (NPO), 11 procent allochtone deskundigen laten opdraven in hun tv-programma’s.

In onze omringende landen is allang openlijk uitgesproken dat de Multiculturele Samenleving totaal mislukt is. En wat maant de NPO? Meer allochtonen op tv. Die M.S. moet en zal slagen. Ooit gaan die kaaskoppen deze arme mensen aardig vinden. In wat voor tijd leven die Zuurlinxen van de NPO. Maar trouwens, we mochten toch geen allochtoontjes tellen, we mochten hen toch niet aanduiden als zijnde allochtoon, hoe weten we dan dat we exact elf procent allochtonen in beeld hebben?

Ik vind het prima hoor. Ik heb toch een zwart-wit-tv. Ik zal wellicht het contrast van mijn toestel wat bij moeten stellen, omdat het anders misschien wat te donker wordt, maar ik heb het er graag voor over. Laat die ‘deskundige’ allochtonen maar op mijn toestel schitteren, leve de NPO.

Nee, natuurlijk niet. Ik ga een beetje in mijn vrije tijd verplicht naar allochtonen kijken, die ik nota bene via belastinggelden zelf heb moeten betalen. Dacht het niet.
De link met een programma als ‘Opsporing Verzocht’ is natuurlijk snel gelegd. Ook in dat programma spelen allochtone ‘deskundigen’ een hoofdrol. Deskundig in roofovervallen, verkrachtingen, inbraken en andere harde criminaliteit.

Tofik Dibi (Groenlinks) hierover: Deze norm doet me heel erg denken aan de jaren 90. Toen moesten allochtonen nog zielig worden gevonden en extra hulp krijgen. Hallo, Dibi, (Die overigens ooit demonstreerde tegen Wilders, tezamen met de Internationale Socialisten. Zijn we niet vergeten.) als deze allochtonen niet meer zielig gevonden hoeven worden, waarom moeten ze dan zo nodig op tv?

Alleen het woord al; ‘allochtoon’. Middels deze typering zet je een hele bevolkingsgroep in de hoek. Ik had de NPO toch *kuch* hoger ingeschat.

Advertenties

Tags: ,

7 Reacties to “NPO: Meer allochtonen op TV.”

 1. lucky9 Says:

  Met één “opsporing verzocht” per trimester kan het quotum voor een gans jaar moeiteloos gerealiseerd worden.

  Like

 2. leefbarbaar Says:

  inkoppertje: ik hoop dat de dag komt dat er bij “opsporing verzocht” maar 11% allochtonen in de uitzending zitten. In plaats van de 99% van nu. Dat zou betekenen dat criminele allochtonen naar het land der zandbakse voorvaderen worden gestuurd en de criminaliteit spectaculair zal dalen. Dit maakt mij misschien een onverbeterlijke optimist, maar zo denkt een meerderheid van ons er over en in een democratie moet dat toch eens uitgevoerd worden.

  Like

 3. Lebuïnus Says:

  Kunnen ze het niet gewoon houden zo rond 5
  december, met al die Zwarte Pieten zit men ver
  boven die 11%.

  Like

 4. tristan Says:

  Nog meer allochtonen op TV?

  Wat de motivatie is van dit krankzinnige Linkse voorstel is mij niet geheel duidelijk. De positieve discriminatie heeft niet gewerkt, gezien de statistieken op het gebied van werkloosheid en arbeidsongeschiktheid.
  Een beetje slimme marokkaanse straatterrorist zit in de Wajongregeling vanwege schizofrenie en andere psychische stoornissen.
  Volgens Prof. Dr. Ing. W.A. Jongerius, een befaamd antropoloog, heeft dit te maken met eeuwenlange inteelt binnen de moslimgemeenschap.

  Hij is een fervent voorstander om hier op TV aandacht aan te besteden aan de hand van documentaires opgenomen in het Rifgebergte en een aantal penitentiaire inrichtingen. De prof. heeft o.a. via schedelmetingen aangetoond dat er een zeker verband bestaat tussen criminaliteit, religieus geinspireerd terrorisme en het veelvuldig trouwen van neven en nichten.

  Hij heeft geheel op eigen kosten een 12-delige documentaire geproduceerd met als voorlopige werktitel; “Criminaliteit onder Moslims en Antillianen in Nederland”. Iedere aflevering duurt maar liefst 5 uur en is volgend jaar ook op DVD verkrijgbaar. Maar de prof. wil deze zeer educatie serie eerst op de TV vertonen in het kader van de 11 procent regeling van het NPO.
  Veelvuldig komen er allochtone jongeren in voor die (vaak met behulp van een tolk) vertellen over hun ervaringen in het criminele circuit.

  DEEL 1 gaat voornamelijk over loverboys en drugskoeriers.

  DEEL 2 gunt ons een kijkje in de moskee waar men zich onledig houdt met het prepareren van schoenen, vesten en gordels om de islam op effectieve wijze te verspreiden.

  DEEL 3 heeft als onderwerp de gezinshereniging tussen een 58-jarige Nederlandse marokkaan en zijn 13-jarige bruid uit Marokko die hier wordt gedwongen samen te leven met zijn 3 andere echtgenotes.

  DEEL 4 gunt ons een kijkje in het leven van een aantal Antilliaanse meiden die al op zeer jonge leeftijd moeder zijn van 3 of 4 kinderen terwijl de diverse vaders een taakstraf uitzitten of met de noorderzon zijn vertrokken.

  DEEL 5 neemt ons mee naar Noord-Afrika waar Jongerius in het verleden zijn baanbrekend onderzoek heeft verricht naar de oorsprong van de mens.
  Na gedegen expertise en talloze schedelmetingen is er volgens Jongerius maar één conclusie mogeljk; de inwoners van het Rifgebergte zijn rechtstreekse afstammelingen van de ‘Homo-Erectus’, een voorloper van de huidige mens. Deze vroege primaten trokken plunderend en zwaaiend met knotsen door het land en zijn uiteindelijk neergestreken in Marokko.
  (en tenslotte in Nederland in het kader van een multi-cultureel experiment.

  De DELEN 6 t/m 12 bestaan uit niet uitgezonden fragmenten van de populaire TV-serie “Opsporing Verzocht”. Ongecensureerde beelden van zeer primitief geweld t.a.v. de autochtone inwoners van Nederland.

  STEM PVV!

  Like

 5. johan v Says:

  hoe achterlijk kan het zijn gesteld met het eens zo mooie nederland , wat ik nog ken uit mijn jeugd. heel veel nederlanders willen dit terug . zonder elke keer tegen zo.n achterlijke criminele of achterlijke ideologische andere kultuur te moeten aan kijken.
  in bijna alle landen van de wereld als je daar als buitenlander, cq allochtoon iets flikt dan word je het land uit gezet , waarom zou dat hier niet kunnen .en dan doel ik niet op achterlijke ideologische landen . nee gewoon moderne westerse landen.of met een westerse inslag zoals amerika. australie,canada.het kan toch niet zo zijn dat we blijven dweilen met de kraan open .ten koste van de werkende of netjes levende burger.
  wanneer worden alle nederlanders eens wakker.en doen we er eens wat aan.
  hun geven ons dagelijks zoveel ellende wanneer geven we hun eens hetzelfde terug.

  Like

 6. Lebuïnus Says:

  off topic

  Misschien al door iedereen gelezen, maar wil het
  toch vermelden :
  Op Amsterdam Post.
  Het onderwerp : Elisabeth Sabadisch-Wolff.
  Op zich interessant – zonder twijfel – maar lees
  vooral de reacties, dan begrijpt men wat ik bedoel.

  Like

 7. alidas Says:

  Ja,doe maar en sodemieter al die Nederlanders er dan maar af,moet je kijken hoe gauw er oorlog komt op de TV .Dan moeten we de hele dag 888 er op zetten .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: