Promotiemateriaal voor de PVV.

Waarde lezers,

Iedereen heeft onderstaand filmpje waarschijnlijk al gezien. Veertien kut-Marokkaantjes (term pedagogisch verantwoord) belagen een Witmeisje en stelen haar fiets. Dus die grap dat je nooit mag lachen als een Marokkaan van zijn fiets valt, omdat het jouw fiets wel eens zou kunnen zijn, is eigenlijk helemaal geen grap. Neen, het is de realiteit.
Als dit mijn dochter zou overkomen, zou ik dit tuig nazitten tot in hun graf.

Maar we hebben nog meer promotiemateriaal voor de Verzetsbeweging van Geert Wilders.
Maandag werd in Den Haag een Witmeisje neergeslagen en beroofd. De twee daders hadden beiden een ‘Noord-Afrikaans’ uiterlijk.

Ze liep op straat toen de twee mannen haar een steegje introkken en met een mes bedreigden. De vrouw kreeg een klap op haar hoofd en raakte kort buiten bewustzijn.

Was ze maar zo slim geweest een hoofddoek op te zetten. Dat is momenteel de enige manier om jezelf te beschermen tegen het Marokkaanse tuig.

In het Linx-Islamitische bolwerk Amsterdam-West zijn de Oude Nederlanders/Wilderianen genoodzaakt hun kind’ren naar een zwarte school te sturen. De Linxdraaiende allochtonen-dwepers aldaar, hanteren sinds 1 januari een postcodebeleid. Inwoners dienen hun kind’ren naar de dichtstbijzijnde school te sturen. In veel gevallen komen de kind’ren dan op een zwarte school terecht.

In Nederland heeft iedereen recht op vrije schoolkeuze. Daarover horen we regelmatig geluiden als het gaat om een bevolkingsgroep die hier ongevraagd en zonder verdere economische noodzaak is binnen komen wandelen. Deze bevolkingsgroep schreeuwt moord en brand als men niet op een school terecht kan met een ‘religieuze achtergrond’ en ook koranlessen heeft men hoog in het vaandel. Behoud van cultuur en religie noemt men dat.

Witouders daarentegen, moeten maar afwachten en lijdzaam toezien hoe het Linx-Islamitische bolwerk Amsterdam-West ronduit schijt heeft aan het recht op vrije schoolkeuze. Witouders zijn verplicht mee te varen op de Multiculturele Boot met een zeer kwalijke lading.

Nooit meer Linx, landgenoten. Daarom op 2 maart → PVV.

Advertenties

5 Reacties to “Promotiemateriaal voor de PVV.”

 1. Maci Says:

  Het postcodebeleid voor scholen in Amsterdam bestaat al jaren.
  Hoe lang precies weet ik niet, maar als je googlet zie je dat het in 2005 ook al bestond (minstens).
  Men was wel vrij om de omliggende postcodes mee te tellen bij de keuze. Ik meen dat men drie voorkeuren op mocht geven.
  Het postcodebeleid betreft alleen openbare scholen, het speciaal onderwijs kent geen postcodebeleid.

  De genoemde oekaze voor een strenger postcodebeleid komt natuurlijk weer van links, maar het betreft hier wel één stadsdeel n.l. Stadsdeel West. Zij menen dat zij zich boven de wet kunnen stellen, maar als de ouders zich zouden organiseren kunnen zij een rechtzaak beginnen.

  Like

 2. leefbarbaar Says:

  BP, ik heb helemaal geen medelijden met 020. Ze zijn er ongeneeslijk links. Ze hebben dit over zichzelf afgeroepen. De echte grap is natuurlijk dat het linxe tuig dat bekend staat als de PvdA nu precies doet waar links Nederland altijd over loopt te huilen dat de PVV dat straks gaat doen: aantasten van grondrechten. Heerlijk. Zak maar in de str*nt Amsterdam.
  En zal dit wanbeleid nu echt helpen om zwarte scholen te voorkomen? Tuurlijk niet. Ouders gaan verhuizen naar delen van het land waar je wel mag bepalen naar welke school je kotert gaat. Zoals links al heel lang doet trouwens: links lullen, maar rechts wonen. Want zwarte scholen zijn een ramp. Niet alleen erbarmelijk wat niveau betreft, maar het jatten, mishandelen, pesten, treiteren van het haatgebroed is een vaststaand feit en dat doe je je eigen kind niet aan.
  FF Offtopic: mooi staaltje propaganda TV vandaag: Op 1 vandaag (AVRO) een item over hoe ongekwalificeerde uitzendkrachten medisch werk moeten verrichten bij thuiszorginstellingen. Meteen krijgt dit kabinet ervan de schuld (bezuinigingen) wat absurd is. Dan mag de manager van de thuiszorginstelling komen verklaren dat dit nooit gebeurd en een diepgaand gestart zal worden. Zo’n kreng verdient doorgaans twee keer Balkenende en liegt er op los (altijd CDA of PvdA). Want uit mijn ervaring weet ik dat dagelijkse 1000-den uitzendkrachten werk moeten doen, waar ze niet voor opgeleid zijn. Sterker veel vrijwilligers moeten ook dit soort werk doen. Want het graaien moet doorgaan. Het komt zelfs vaak voor dat je baan wordt opgeheven en dat je daarna twee banen kunt invullen als uitzendkracht. De oude mensen de dupe, maar de smeerlappen liggen er geen seconde wakker van.
  Stem PVV of emigreer.

  Like

 3. alidas Says:

  Ik zou mijn kind nooit op een zwarte school doen,en zou wel een willen weten wie mij dat zou beletten..Dan zouden ze eens moeten kijken wat ik zou doen.

  Like

 4. wout eenhoorn Says:

  Ja, ik weet wat we eraan kunnen doen. U toch ook als U gaat stemmen.

  Like

 5. alidas Says:

  Wout eenhoorn , ik stem al jaren PVV,,zo ook met 2 Maart,daar brengt niemand mij van af.Al maken ze hem nog zo zwart

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: