Dõnner steelt plakje ham van politie.

Waarde lezers,

Het is misschien een wat verwarrende titel; ‘Dõnner steelt plakje ham van politie.’ Welnu, Piet Hein Dõnner, minister van BiZa Halalisering stelt dat politie Gelderland best halallunchpakketjes mag blijven verstrekken. Witte blauwpetten hoeven niet meer te rekenen op een heerlijk plakje ovengebakken ham tussen de boterhammen. Onder het motto: ‘ham is haram’ krijgen politieagenten slechts voedsel voorgeschoteld dat strookt met de islamitische voorschriften.

Volgens Donner gaat het om een organisatorische maatregel, naar aanleiding van het aantal mensen dat om wat voor reden dan ook geen varkensvlees eet.

Hou toch op, farizeeër, we weten allemaal dat het hier om moslims gaat, die weer wat te zeiken hebben over ons eten. Nu is het beleg weer niet goed. Een logisch antwoord hierop zou zijn; breng dan zèlf je lunchpakket mee.
Nee, in Nederland werkt dat anders, dan moeten de witte blauwpetten zich maar aanpassen aan hun geïmporteerde collega’s.

In de Nederlandsche gevangenissen zijn ook al geen speklapjes meer te krijgen. Maar dat is natuurlijk logisch, de gevangenissen worden immers overbevolkt door figuren uit islamitische landen.

Nog even en we moeten in het geniep een ontmoeting regelen met die Beenham-dealer van drie hoog achter. En daarna ongezien thuis zien te komen, zonder dat je gesnapt wordt door een blowende buurtvader van islamitische makelij, want dan ben mooi de lul. Hij zal u vermanend toespreken en mededelen dat dit ècht niet kan in Islamitisch Nederland.

Al moeten we ons doodvechten. Niemand weerhoudt ons ervan dat wij speklappen eten.

Advertenties

Tags: , , ,

16 Reacties to “Dõnner steelt plakje ham van politie.”

 1. Lebuïnus Says:

  Dat gereformeerde stuk vreten van een Donner direct
  met een enkeltje naar Iran sturen.
  Het liefst met het woord c h r i s t e n op zijn voorhoofd
  getatoëerd.
  Kijken, of die psalmenreciterende totaalgek dan nog gecharmeerd
  is van zijn moslimvriendjes.
  Hoe het in vredesnaam mogelijk is dat Rutte en Wilders
  accoord zijn gegaan om deze in driedeliggrijs verpakte dhimmy
  een ministerpost te gunnen, blijft een raadsel.
  Op 2 maart die gristenfossielen weg stemmen.

  Overigens is die Beenham-dealer, drie hoog achter wel
  heel leuk gevonden, heer BP.

  Like

 2. tristan Says:

  In dit Femkeland hoeft men zich nergens meer over te verbazen.
  De moslims worden voortdurend gepamperd, vertroeteld, verwend en nog is het niet naar de zin van de muzelmannen.

  De argeloze bromsnor die meent recht te hebben op een Hollands broodje met ham of spek zal de buikriem moeten aanhalen. Schapen en geitenvlees zal hij moeten nuttigen tijdens zijn dienst.
  Niks geen erwtensoep meer met varkenspoten maar ‘exotische gerechten’ uit verre woestijngebieden.

  Donner – schaduw op zijn pad! – neemt alvast een voorschot op het invoeren van de sharia middels deze concessie aan de religieuze baardmannen. De volgende stap is het opzetten van een religieuze politie in de Vogelaarwijken om te controleren op gepaste kleding, besnijdenisdocument, halalvoedsel en andere sprookjes uit de 1000 en 1 nacht.
  Intussen wordt het een ware nachtmerrie als er niet op tijd wordt ingegrepen. Bij ongewijzigd immigratiebeleid zitten er over een tijdje een aantal Ayatollahs in de Eerste Kamer op fluwelen bidmatjes fatwa’s te prevelen en daar hebben wij inhoudelijke bezwaren tegen.

  Om dit onheilsscenario te voorkomen geven wij u ernstig in overweging om op 2 maart a.s. een stem uit te brengen op de Verzetsbeweging PVV.
  Laten de gevestigde Linkse politieke partijen maar collaboreren met de politieke Islam. Landverraad is van alle tijden, laten we ons geen illusies maken over de agenda van de PvdA en GroenLinks. In de hoop het vege lijf te kunnen redden als de baardmannen hier de dienst gaan uitmaken hebben ze een sinister verbond gesloten met de Religie van de Vrede.

  WEG MET DE KOBUS KUCH-MENTALITEIT!

  STEM PVV!

  Like

  • yeager Says:

   Hoewel ik mijn bedenkingen heb tegen de m.i. veel te gematigde opstelling van de PVV als “verzetsbeweging” in oorlogstijd, zit er weinig anders op dan het advies van Tristan op 2 maart te volgen.
   Hopelijk worden we bij een substantiële verkiezingswinst van de PVV verlost van figuren als Donner en zal de verkiezingsuitslag het CDA nopen een toontje lager te zingen.

   Like

   • Maci Says:

    Substantiële verkiezings winst voor de PVV op twee maart, betekent niet volgens mij dat Döner (kebab halal) dan verdwenen is. Het zal voorlopig tobben blijven zolang het kabinet op deze manier voortsukkelt. Geert moet veel slikken om een soort vinger in de pap te hebben. Alle doelstelingen van de PVV m.b.t. de islam zie ik boterzacht worden omdat zij het niet tot breekpunt wiilen maken. Wat is dan wel het breekpunt? Vragen , vragen.
    Of is dit hogere politiek die ik niet begrijp.

    Like

    • yeager Says:

     @Maci
     In een eender soort radeloosheid die ik bij u bespeur over het PVV beleid tot nu toe, heb ik besloten om toch aan de oproep van Tristan gehoor te geven.
     Het kan een voorlopige dam opwerpen tegen al te grote multiculti excessen.
     Niet de PVV, maar het verslechteren van de financieel-economisch situatie in Europa zal m.i. deze impasse doorbreken. In dit verband hecht ik aan de prognose van Gerald Celente dat de moslims in Europa in geleende tijd leven en zijn advies aan hen om Europa tijdig te verlaten zolang dat nog zonder kleerscheuren kan.

     Like

     • Maci Says:

      @Yaeger, ik ben niet radeloos over het PVV beleid hoor, en zal ook zeker op de PVV stemmen. Zij vedienen het tot het punt dat zij het m.i. niet meer verdienen.
      Ik ben alleen soms “rasdeloos” als andere partijen en met name CDA en VVD vast blijven houden aan hun z.g. politieke correctheid.
      Uitzending naar Afghanistan, hoofdoeken op een Katholieke school. Er zit geen greintje speling in.

      Like

    • tristan Says:

     Maci,

     Het breekpunt is gekomen als het kabinet Rutte dezelfde lankmoedige houding blijft aannemen ten aanzien van de EU-wetgeving die ons verplicht per jaar 150.000 profiteurs toe te laten.
     Die geen enkele nuttige bijdrage leveren aan onze samenleving en alleen zorgen voor nog meer criminaliteit en bovendien aanspraak zullen maken op onze sociale voorzieningen.

     Er moet nog steeds 18 miljard worden bezuinigd en dat spoort niet met deze volksverhuizingen die ons land vele miljarden gaat kosten.

     GENOEG IS GENOEG en dat zal moeten blijken in een wezenlijk andere opstelling t.a.v. deze massa-immigratie.

     Zo niet, dan maakt de PVV zich medeverantwoordelijk voor de dan ontstane chaos, verloedering en verpaupering.

     Like

   • tristan Says:

    yeager,

    Er is buiten de PVV geen alternatief om de islamisering effectief een halt toe te roepen.

    De VVD buigt nog steeds als een knipmes voor de EU wet- en regelgeving die ons land gebiedt om per jaar 150.000 immigranten toe te laten.
    Van die immigranten zijn er 52.000 afkomstig uit niet-westerse landen, dus moslims uit Somalië, Turkije, Marokko, Iran, Afghanistan en Irak etc.
    Om daar een einde aan te maken is het nodig de macht van Links in de Eerste Kamer in te perken. En dat kan gebeuren bij een forse winst voor de PVV en de VVD bij de komende Statenverkiezingen.

    Het moge duidelijk zijn dat alleen het eenzijdig opzeggen van een aantal verdragen van de EU die deze immigratie (lees; volksverhuizingen of bezettingspolitiek) mogelijk maken de oplossing kan bieden.
    Daar is politieke moed voor nodig en een sterke PVV kan de basis zijn voor een dergelijke mentaliteitsverandering. Tot op dit moment heeft de PVV inderdaad weinig of niets kunnen bereiken wat betreft de speerpunten in haar verkiezingsprogramma. Dit komt omdat de Linkervleugel van het CDA in de Eerste Kamer alle noodzakelijke maatregelen blokkeert. Deze individuen moeten op democratische wijze worden verwijderd, dus via de stembus.

    Wat in 35 jaren is verprutst op het gebied van gezinshereniging, misbruik van Sociale voorzieningen, asielindustrie enz. kan niet binnen korte tijd ongedaan worden gemaakt.
    De macht van Linkse ambtenaren en bestuurders is nog bijzonder groot; deze figuren zullen tal van corrigerende maatregelen en wetgeving gewoon gaan saboteren.
    De strijd tegen de Linkse kerk en de islamisering zal nog vele jaren gaan duren. Hopelijk zal ook in andere EU-landen de schellen van de ogen gaan vallen m.b.t. de multiculturele samenleving. Verder zou de EU wel eens onder grote druk komen te staan als er nog een paar landen aan het infuus moeten vanwege financieel wanbeleid, corruptie en eindeloos potverteren.

    Landen als Griekenland, Roemenië en Bulgarije hadden natuurlijk nooit toegelaten moeten worden als EU-lid, om over Albanië maar te zwijgen. Het is te gek voor woorden dat momenteel onze steden en dorpen onveilig worden gemaakt door voormalige oostblokkers die rovend en stelend hun weg zoeken terwijl er 400.000 werklozen vermeld staan in de kaartenbakken.
    Het kabinet Rutte wordt gegijzeld door de Linkervleugel van het CDA en zeker niet door gedoogpartner PVV zoals Job Cohen bij herhaling beweert.

    Op 2 maart kan hier een einde aan komen en dan zijn we weer een klein stapje verder in de strijd tegen de religieuze baardmannen.
    In Egypte komen ze misschien aan de macht met alle noodlottige gevolgen vandien voor de licht ontvlambare regio.
    Hier zullen we die creaturen bijtijds een halt toeroepen.

    Anders wacht ons een burgeroorlog om onze Vrijheid, Cultuur en Identiteit te verdedigen.

    Like

    • yeager Says:

     @Tristan
     Op 2 maart ben ik uw man. Het is het enige wat we voorlopig kunnen doen om de islamisering tegen te werken.
     Bovendien zou het bijzonder laf zijn om Geert, nu hij door het rapaille rechterlijk wordt vervolgd, in de steek te laten.
     Het feit dat de aanhang van de PVV,
     ondanks haar demonisering door het linkse gebroed, steeds groter wordt, heeft het laffe CDA en VVD al het nodige angstzweet bezorgd en die parijen al schoorvoetend doen bijdraaien.
     Wat Donner c.s. betreft: sommigen kunnen het niet laten van een rots af te springen (Deadwood).

     Like

  • Maci Says:

   Döner vond toch ook dat als er een meerderheid was die de sharia zou willen in Nederland dat die dan ingevoerd zou moeten worden.
   Wat een droogkloot.
   Volgens mij houdt hij zelf wel van een flinke haram borrel.

   Like

 3. johan v Says:

  wanneer houd het een keer op met die islamisering . zijn ze nu helemaal gek geworden . ik heb ooit in een verleden in een hout fabriek gewerkt div keren liepen de moslims de kantine uit als ik aan tafel kwam zitten van wege mijn broodje ham .
  wat een debielen zijn dat toch.al is het het laatste wat ik doe ik blijf me eieren met spek eten me broodje ham . en me smack .er is geen achterlijke moslim die mij dat gaat ontzeggen . ik vraag me eigenlijk wel af wanneer wij hollanders er echt een keer genoeg van krijgen en die rif apen en andere islam kulturen eens terug schoppen naar waar ze vandaan komen.
  ik mag worden vervolgt om mijn uitspraken het intereseert me niet maar word hier ooit de sharia ingevoerd dan denk ik dat het tijd word om een grote groep mensen te organiseren en ze dan maar zelf te verwijderen .
  sorry hoor maar wat een kk volk is dat net zolang blijven zuigen tot heel europa is geislamiseert. nou ik dacht het niet .

  Like

 4. Lebuïnus Says:

  De door tristan en Yeager gesuggereerde financiele
  verslechtering als motor voor de bewustwording van de burger.
  Zou kunnen werken, indien het tot taferelen van de dertiger jaren
  vorige eeuw – Colijn´s de viskoppen zijn ook te eten – zou lijden.
  In Spanje, nu 5 (vijf) miljoen werklozen zo´n 21 % van de
  beroepsbevolking.
  Vanaf februari 2011 zijn de uitkeringen voor langdurig werklozen
  afgeschaft, dus nada, niets , noppes.
  Voor de rest zijn de nutsvoorzieningen tussen de 8% en 11%
  verhoogd zo ook de gas en benzineprijzen, BTW met 3% omhoog.
  Daarbij is de huizenmarkt volledig ingestort, dat wil zeggen er zijn
  geen kopers. ( dit jaar daling van 40 % t/m 60 % verwacht en
  voor 2012 idem ! )
  Dit jaar komen zo´n 300.000 huizen onder embargo van de banken
  te staan en zijn de hypotheekhouders alles kwijt, rest een berg schuld.
  Zijn er massa betogingen of wat dan ook ?, Neen, alleen klagen in de bar wat gemopper op de blogs, meer niet.
  Het enige is dat de peilingen aangeven dat de socialisten fors verliezen.
  Het moet dus voor individuele burgers wel heel bar worden voor
  de hel los breekt.

  Like

 5. Maci Says:

  @Tristan, je hebt zoals gewoonlijk weer helemaal gelijk. Had ik het maar kunnen schrijven.
  Wat kunnen we doen tegen de megalomane wensen van de EU waardoor wij niets meer te zeggen hebben?
  Elk mens met gezond verstand ziet toch aankomen dat al die nieuwe aankomende EUlanden niets dan ellende gaan brengen.?
  Wij mogen van Brussel een beetje lokaal kibbelen over hoofddoeken en dan aan het kortste eind trekken.
  En Döner mag roepen dat politiepersoneel geen plakje ham meer op het haram bammetje mag hebben.
  Enz. enz. enz. Bah!

  Like

 6. Ouwe Knoest Says:

  Gute Morgen liebe Freunde, Hola Chico del Sur.
  Das einzige was ich jetzt schreiben kann ist:

  DÖNER WETTER nocheinmal. Alles is scheisse.
  Am 2ten März: PéFauFau und weiter hoffen, hoffen und und.. und…

  Stempas van de vloermat gehaald.

  OK ist (auch) wütend 🙂

  Like

 7. alidas Says:

  Zou je hem niet met zijn kop in een pan halal soep houden,tot hij er in gestikt is.

  Like

 8. alidas Says:

  Maci als de PVV niet groter wordt schiet je er niets mee op.
  Je voelt toch dat CDA enVVD niets durven,het zijn allemaal schoten voor de boeg voor twee Maart.Moet je eens opletten als geert niet groter wordt ,draaien ze om als een blad aan een boom.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: