Over Fraude-allochtonen en ‘tuigdorpen’.

Waarde lezers,

Het zal nooit wat worden met dit kabinet-Rutte. Veel te aardig, veel te lief, het lijkt wel een vanille-kabinet.

Het ministerie van Sociale Zaken gaat meer onderzoek doen naar allochtonen die in Nederland een bijstandsuitkering ontvangen, maar in land van herkomst huizen of grond bezitten.

Deze fraudepraktijken zijn natuurlijk al jaren aan de gang. Mo & Fatima komen met een zeer hoge, zelf aangemeten zieligheidsfactor aan de poort, grijpen direct naar de pijnlijke onderrug en het grote innen kan beginnen en dat ten koste van de kapotte ruggen van Werkend Nederland.

Sommige Fraude-Allochtonen hebben op deze wijze zo’n kwart miljoen euro aan bijstandsuitkering binnengeharkt, maar het kabinet-Rutte komt nu met keiharde maatregelen… Men krijgt sowieso drie maanden geen autkiering… En na die drie maanden weer wel, begrijp ik? En verder hoeft er dus helemaal niets terugbetaald te worden?

Het is wel opvallend dat alleen de VVD en de PVV een spoeddebat willen over deze miljoenenfraude. De Zuurlinxe partijen zijn nu muisstil. Die vinden het klaarblijkelijk prima dat bijstand-allochtonen hier op grote schaal fraude plegen en riant leven van ons zuurverdiende geld.
Waar blijf je, Tofik Dibi (Groenlinx), met je scherpe veroordeling? Deze droeftoeter stelt bij het minste of geringste kamervragen. Bijvoorbeeld als Oom Geert weer eens hard uithaalt naar de Multiculturele Heilstaat:

De PVV-voorman stelde maandag in de rechtbank dat multiculturalistische elites een totale oorlog uitvechten tegen hun bevolkingen. Met als inzet de voortzetting van de massa-immigratie en de islamisering, uiteindelijk resulterend in een islamitisch Europa.

Tja, dan schop je zo’n Tofik Dibi keihard tegen de behaarde schenen, maar als het om frauderende allochtonen gaat, zwijgen Dibi en de overige Zuurlinxen als het graf.

O ja. De Tuigdorpen van Oom Geert.

Asociale veelplegers moeten worden geïsoleerd in speciale tuigdorpen met wooncontainers, ver buiten de bewoonde wereld.

Nu is dit idee niet geheel nieuw. Het begrip ‘woonschool‘ stamt uit de vorige eeuw en is vergelijkbaar met de ‘tuigdorpen’ van Oom Geert.

Het wachten is op Zuurlinx die deze ‘tuigdorpen’ gaat vergelijken met Auschwitz. Het doet nu nog een beetje vreemd aan, maar wacht maar af. Ik voorspel deze week nog. Zuurlinx weet Geert’s plannen namelijk altijd te koppelen aan WOII. Daar zijn ze heer en meester in.

Je moet toch íets roepen als je zelf geen eigen verhaal hebt.

Advertenties

Tags: , , , , ,

10 Reacties to “Over Fraude-allochtonen en ‘tuigdorpen’.”

 1. Ouwe Knoest Says:

  En dan te denken, dat ik (en wij) weer IKB 2010 moeten invullen en op tijd insturen. Nu zeggen wij allemaal, dat wij niets tegen het heffen van belastingen zijn, maar dat wij toch zo onze (BOLD) vraagtekens zetten bij menige besteding deer afdrachten.
  Tis droevig . . . . .

  Like

 2. Lebuïnus Says:

  Inderdaad is Rutte 1 een allochtonen knuffelkabinet, het
  niet beperken van de binnenstromende parasieten.
  Vanaf 01- 2011 tot heden zijn zo´n 16.000 stuks cultuuropvreters
  binnen gekomen.
  Drie maanden de uitkering opschorten bij gebleken fraude is
  natuurlijk een lachertje.
  Moet zijn uitzetten en verbeurd verklaren van goederen en financieën.
  Dat zal uiteraard lekker opruimen, want een zéér groot aantal zielige
  “medelanders” zien fraude als volstrekt legitiem t.o.v. die ongelovige Nederlandse varkens.

  Uw opmerking, betreft de behaarde schenen van Tofik Dibi,
  moet ik tegenspreken.
  Uit zeer betrouwbare bronnen vernomen dat Tofik zich geheel
  halal scheert.

  Like

 3. Bert Gitaar Says:

  Elk jaar komen deze berichten weer ergens boven water. We weten het allemaal dat het gebeurt. Ook elke keer weer opnieuw roepen om maatregelen en ingrepen. Iemand ooit wel eens gehoord dat er iemand echte gevolgen heeft ervaren van dat geroep toeter. Niemand toch.
  Dus gewoon weer een kreet los laten zonder gevolgen. Ik geloof er niet meer in dat dit ooit aan gepakt wordt. Dit wordt al 30 jaar geroepen. Net zoals dat apart opsluiten van aso’s.
  Het gaat om niets anders dan dat wij denken dat zj er mee bezig zijn en mee aan de gang gaan. Voor wie dit nog gelooft. Ik niet meer.

  Like

 4. Bert Gitaar Says:

  En voor 3 maanden geen uitkering meer, met behoud van alle hotel ketens en landerijen in een thuisland. Ach dat is toch goed te doen. Daar val je als groot grond bezitter geen buil aan.
  En wij maar schande roepen. Ze komen niet meer bij van het lachen om zoveel onnozelheid van deze ingrepen van onze daadkrachtige regering.

  Like

 5. Maci Says:

  Wat betreft “woonschool”, dit bestond al begin 19e eeuw in Drenthe, n.l. Veenhuizen.
  Bedelaars, landlopers en zij die in
  die tijd als asociale gezinnen beschouwd werden moesten naar een opvoedings “dorp” c.q. afgesloten gemeenschap in Drenthe en eventueel naar een gevangenis aldaar.
  Ook in Amsterdam waren er begin 20e eeuw een paar buurten “afgeschermd” door poorten waar z.g. asocialen werden gehuisvest. Men ging daar alleen onderdoor als men daar woonde.
  Dus niets nieuws onder de zon met het idee van de PVV.

  Like

 6. tristan Says:

  Zo lang de Sociale Diensten nog worden bemand door Linkse individuen zullen deze praktijken ongestoord blijven plaatsvinden.

  Dat wij al vele jaren continue in de maling worden genomen is in de eerste plaats onze eigen schuld; de gelegenheid schept de dief. Dit type misbruik is alom bekend bij de allochtonen, autochtonen, in de binnenlanden van donker-Afrika en uiteraard de moslimlanden. En we kunnen er geen reet aan doen; want de zielige Nieuwe Nederlanders zijn onkwetsbaar via de Mensenrechten en de Antidiscriminatie-wetgeving.
  Alleen de PVV is voorstander van onvrijwillige remigratie van gehele families die het echt te bont maken.

  “Maar dat is toch het deporteren van vele tienduizenden nazaten van onze geliefde gastarbeiders, waarvan de marokkanen ook nog eens ons land hebben bevrijd van die boze Duitsers” zal menige Linkse Gutmensch tegenwerpen.

  Het zij zo; de maat is vol, de subsidieruif is leeg en er moet stevig worden bezuinigd op al die multi-culturele waanzin. Als men op grote schaal heeft gefraudeerd dan moet ALLES tot de laatste cent worden terugbetaald. Zo niet, dan volgt er ontneming van het Nederlanderschap en krijgt men een one way ticket richting het voormalige thuisland in de handen gefrommeld. Géén overlevingspakket ditmaal en ook geen gesigneerde foto van Oom Geert, want GENOEG IS GENOEG!

  Nu die ‘Tuigdorpen’ om al dat gajes in op te bergen;
  Op zich een aardig voorstel maar eigenlijk te soft voor de echte Wilderiaan.
  Het Wetenschappelijk Bureau van de PVV is een voorstander van kampementen die bestaan uit in vrolijke kleuren geschilderde barakken waar het speciaal voor de muzelmannen goed toeven is. Om 6 uur opstaan en om 6u.15 fris en monter aan de slag bij het handmatig ophogen van de dijken.

  Om 12 uur een kwartier pauze en dan weer ijverig aan den arbeid tot 18.00 uur. In de avonduren sport & spel tot 20.00 uur. Daarna een stil gebed o.l.v. een verlichte imam of geitenwollensok. 20.15 uur; licht uit en handen boven de dekens. Want een gezonde geest in een gezond lichaam!
  Uiteraard alles in gestreept tenue en voor de opstandige en luie elementen is er een ijzeren bal met ketting. Na 5 jaren van gezonde en louterende arbeid is er een kans op rehabilitatie en een terugkeer naar een speciale Vogelaarwijk, die overigens met prikkeldraad is afgezet.

  Nieuwe Nederlanders komen na die 5 jaren in aanmerking voor een ruimhartig remigratieproject gesitueerd in het Rifgebergte en aanpalende gebieden.
  Aangezien Geert Wilders geen onmens is (zoals hardnekkig wordt beweerd door de Linkse kerk) krijgt iedere 100e remigrant een geit of een schaap mee. Bovendien een voedselpakket ter waarde van 10 (tien) Euro.

  Voor het op termijn invoeren van deze maatregelen is wel een forse winst nodig voor de PVV op 2 maart a.s.

  STEM PVV!
  VOOR EEN TUIGVRIJ NEDERLAND.

  Like

 7. leefbarbaar Says:

  Toevallig zijn twee bijstandsfraudeurs vandaag veroordeeld. Voor 28 jaar fraude krijgen ze een taakstraf van 240 uur. Het gaat waarschijnlijk om Turken, vandaar de niet bestaande straf.
  Inderdaad, als Rutte I iets wil doen voor de kost, moeten ze beginnen met het saneren van justitie.

  Like

 8. alidas Says:

  Mensen uit Hilversum ,Laren, Huizen,en omgeving wisten dat er zo een dorp was achter annashoeve in hiversum daar woonden de aso’s nu kwam er maar niet in de buurt.

  Like

 9. yeager Says:

  Vanmorgen weer eens een ritje met de trein naar het Zuiden gemaakt. Als je Den-Haag CS uitrijdt, zie je de waanzin van de Nederlandse regering: in aanbouw zijnde ministeries met steeds hoger en nog hogere torens. Het kabinet heeft geen cent te makken en niets meer in de melk te brokkelen sinds JPB, de Geweldige,
  Nederlands souvereiniteit buiten het volk om aan Brussel cadeau heeft gedaan.
  En maar bouwen, jongens, voor nog meer ambtenaren, zodat de een zich achter de ander kan verschuilen.
  Met over een tijdje weer een schandaaltje over de een of andere Joustra die gouden pispotten heeft laten installeren.

  Like

 10. alidas Says:

  iIk wist al dat het niks zou worden,toen CDA en VVD voor islamisering stemden was het al foute boel .Daarom moet de PVV groter worden .Anders komen we nooit van dat slappe gedoe af.CDA en VVD, zeggen maar we zullen proberen maar of het kan?dat weten we niet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: