Nog meer promotiemateriaal voor de PVV.

http://twitter.com/Boilingpoints/status/35610927940239360

Oké, landgenoten, ik zat er een dag naast  met mijn voorspelling, maar vrijdag verscheen het dan toch op Joop.nl
De vergelijking tussen de tuigdorpen van Geert Wilders en de concentratiekampen, in de vorm van een cartoon. De haat tegen Wilders zit bij Zuurlinks zit zó diep, dat hen niets te dol is. Kijkt u even mee:

We zien wat allochtonen in een concentratiekamp met de letter ‘T’ op de kleding genaaid. Wilders leidt hen naar de ‘douche’…
Dit is heel ziek en verachtelijk van Joop, het schimmige haatblogje van de VARA.
Maar volgens de commenters op Joop is het slechts een cartoon. Wilders publiceerde toch ook cartoons van de Pedofeet op zijn site? Dat kan wel zo zijn, maar dat waren geen Holocaust-gerelateerde cartoons. Slechts een Pedofeet met een bomtulband op zijn hoofd. En de maker daarvan werd direct door moslims met de dood bedreigd. De maker van bovenstaande cartoon leeft overigens in alle vrijheid. Dat is het verschil.

Je zal maar familie hebben verloren in een concentratiekamp en je komt per toeval op Joop terecht. Dan word je meteen weer geconfronteerd met de Holocaust. Echte linkse humor noemen ze dat bij de VARA.
Maar goed, de cartoon is wel een treffende afspiegeling van de samenleving. Allochtonentuig achter prikkeldraad, onder toeziend oog van een Witman.
Wij bedanken Joop voor dit nieuwe PVV-promotiemateriaal.

Maar er is meer. Dat volgevreten varken dat zich Paul de Leeuw noemt, doet ook graag mee aan de Hetze tegen Wilders. Kijkt u maar weer even mee:

Het betreft hier een video still van afgelopen donderdag. Hitler en Wilders tezamen op de achtergrond. Als decor. Ook weer heel ziek. Ook weer VARA. Weet u weer waar uw belastinggeld naartoe gaat. En die de Leeuw is nog dom ook. ‘Meneer’ is homofiel, een Bruine Ruiter en ook hij leeft in alle vrijheid. Hij zou eens in Iran of Saoedi Arabië moeten roepen dat hij homofiel is. Als zijn moslimvriendjes zijn uitgelachen, bestellen ze een hijskraan voor ‘m. Maar ondertussen wèl flink afgeven op Wilders die strijdt tegen de Barbaarse Islam. Hoeveel domheid kan een mensch verdragen?

Wat heeft Zuurlinks toch met de Holocaust? Wat heeft Zuurlinks toch met Hitler? Waarschijnlijk omdat Hitler dezelfde vrienden had als Zuurlinks anno 2011: de Moslims.

Nogmaals; Geert’s idee inzake de Tuigdorpen is al jaren oud. Al in 2005 wilde ‘een ruime kamermeerderheid’ aso-gezinnen in containers proppen. Zelfs de PVDA stond achter dit plan. We hebben toen geen cartoon gezien.

In 2008 kwam de SP-wethouder Hans van Hooft met hetzelfde idee. Ook toen hebben we geen cartoon gezien.
(Met dank aan Twitteraar @OlifaNT voor de links)

STEM PVV!

15 gedachten over “Nog meer promotiemateriaal voor de PVV.

  1. Pingback: Tweets that mention Nog meer promotiemateriaal voor de PVV. « -- Topsy.com

  2. Aan de manier waarop u over Paul de Leeuw schrijft valt af te leiden dat u een hekel heeft aan homo’s. En aan mensen die dik zijn.
    Hoezo is het erger een “kamp” waarin mensen worden “geconcentreerd” (volgens PVVer Helder) met een concentratiekamp te vergelijken, dan de koran met mein Kampf? Wat weer een selectieve verontwaardiging. Grote mond over vrijheid van meningsuiting, maar niet tegen een cartoon kunnen.
    De PVV is net zo bekrompen als de extremistische islam.
    Deze week werd nog gepleit voor invoering van de arpartheid in het openbaar vervoer, nu voor kampen. Logisch dat cartoonisten dergelijke idioterie op de korrel nemen.

    Like

    • At Jan,

      Ik heb geenszins hekel aan homo’s. Sinds de intolerante islam hier in Holland steeds meer voet aan de grond krijgt, neem ik het zelfs op voor deze, regelmatig door marokkanen bedreigde en mishandelde, groep mensen.

      Volgens Paul de Leeuw zijn het allemaal lieve jongens, dus voor hem hoef ik het niet op te nemen.

      Like

  3. @Jan
    Woont u soms op de maan of elders in het melkwegstelsel ?
    Prettig dat U desalniettemin een internet verbinding hebt.
    Blijft een feit dat U iedere realiteit t.o.v. de islamisering niet
    kan of wilt inzien.
    Inderdaad, bij gebrek aan karakter en zelfbeheersing is de Leeuw
    zo.n dik vet onbeschoft varken.
    Het blijft bevreemden dat sommige homoseksuelen en joden zich
    de dhimmyrol aanmeten, om de moslims te behagen.
    En uitgerekend deze twee groepen mensen staan bovenaan
    de menulijst van de religie van “vrede”.
    De gematigde en extremistische moslims beroepen zich op dat
    haatboek de koran.
    Misschien kunt u zich met inhoud van de koran vereenzelvigen ?
    Zo ja, wordt dan moslim, of is Jan een nick voor Ahmed ?

    Like

  4. VARA is zeldzaam dom bezig. Iedereen weet dat ook deze omroep van de PvdA is. En dat de PvdA van en voor de moslims is. Maar moslims kijken nooit naar de VARA, die hebben hun eigen zandzenders. Dus confronteert de PvdA (VARA) het Nederlands publiek met hun Wildershaat. Waaronder dus vele, en nu nog meer PVV-stemmers. Zelfs als de PvdA hier 1 stem mee zou winnen, wat ik sterk betwijfel, dan laat de VARA toch heel duidelijk zien dat de omroepen deel uit maken van de rooie propagandamachine en geen euro subsidie waard zijn. Gelukkig is het internet van ons.

    Like

  5. “Nogmaals; Geert’s idee inzake de Tuigdorpen is al jaren oud. Al in 2005 wilde ‘een ruime kamermeerderheid’ aso-gezinnen in containers proppen. Zelfs de PVDA stond achter dit plan. We hebben toen geen cartoon gezien.

    In 2008 kwam de SP-wethouder Hans van Hooft met hetzelfde idee. Ook toen hebben we geen cartoon gezien.”

    Wilders moet zijn critici met deze argumenten om de oren slaan.

    Zosals ik ook al eerder zei, tuigdorpen of buurten zijn van alle tijden.
    Vroeger (in oude tijden) had men de ban paal aan de buitengrens van steden. Iemand die in de ban was gedaan mocht daar niet voorbij. Ook bedoeld voor tuig en aso’s.

    Het was ook Paul de Leeuw die in een uitzending vrolijk zong van: ‘en Wilders die moet dood’.
    Een cartoon is bedoeld om mensen op situaties of actualiteit op een humoristische/satirische manier te laten glimlachen (of grimlachen).
    Deze z.g. cartoon is een product van haat en een totaal gebrek aan humor. Is de maker soms een moslim? Moslims kennen ook geen humor, tenminste niet die waar wij om kunnen lachen.
    Laat Geert maar eens aanklachten doen en rechtzaken beginnen.
    Ik vind dit echt schandalig.

    Like

  6. De terecht door Maci aangehaalden kampen ter opvoeding
    van asocialen,soms hele gezinnen, van voor de WOII.
    De bekendste was Veenhuizen.
    Heb eens gelezen – weet niet waar en wanneer – dat de
    voorouders van mannetje 66 daar zijn heropgevoed.
    Vandaar de naam PECHtold !
    Naar nu blijkt heeft het dus niets uitgehaald, het kereltje
    blijft asociaal gedrag tonen.

    Like

  7. Vrienden,
    het rooie tuig bewijst Geert natuurlijk wel een dienst met betrekking tot de rechtszaak tegen hem. Want hem veroordelen voor haatzaaien en de poep van Joop.nl door de vingers zien is niet te verkopen. Persoonlijk ben ik de linxe rotstreken meer dan zat. Als er iets met Geert gebeurt, ga ik ze dat in Den Haag heel duidelijk uitleggen.

    Like

  8. Paul de Leeuw ,denkt als ik maar slijm met de moslims,kom ik er wel onderuit.Maar hij vergeet ,dat hij als homo het eertst aan een hoge boom hangt,want de islam houdt niet van homo’sZe doen lief en aardig tegen hem,maar hij is een van de eerste die aan de beurt is

    Like

    • @Alidas, Paul de Leeuw is gewoon een grote vette dombo. Dat was hij altijd, en dat zal hij altijd blijven.
      Het pupliek dat om hem lacht , neem ik niet serieus.

      In mijn jeugd had je een spreuk: dom geboren en nooit wat bijgeleerd.
      En hij heeft zich nog nooit één minuut verdiept in de islam.
      En daardoor is hij gedoemd dom te blijven, want nooit iets bijgeleerd.

      Like

  9. Wilders: “tuigdorpen zonder sociale voorzieningen”, “Als het om minderjarigen gaat, moet ook hun familie mee. Zet al het schorriemorrie bij elkaar’’.
    Wilders: “Alle moslims in Europa die zich schuldig maken aan criminaliteit […] moeten hun land worden uitgezet. Daarbij zou het kunnen gaan om „miljoenen, tientallen miljoenen mensen”.”
    http://vorige.nrc.nl/binnenland/article2271899.ece/Wilders_miljoenen_moslims_weg
    Sluiten van moskeeën, sluiten van islamscholen.
    Heffen van belasting op het dragen van hoofddoekjes.
    Het verwijderen van moslima’s met hoofddoekjes uit bussen.

    Tja wie moet er *niet* denken aan de jaren 30 van de vorige eeuw :$

    Like

  10. @Jan de Boer,
    U vergelijkt citroenen met kamelen.

    In de jaren 30 vorige eeuw was er geen ongenode immigratie
    uit welk deel van de wereld dan ook.
    Zeker was er geen verzorgings, onderhoudsplicht en het faciliteren
    van de meekomen religie/doctrine door het ontvangende land.

    Like

  11. Wie uitdeelt, zoals Geert Wilders, moet ook kunnen incasseren.

    Maar er zijn natuurlijk zekere grenzen die in acht moeten worden genomen. Ook binnen binnen de satire – of die nu Links of Rechts georiënteerd is – is de holocaust één van de onderwerpen die daar niet in kan passen. De zorgvuldig geplande moord op 6 miljoen joden is uniek vanwege het fabrieksmatige karakter en was gebaseerd op puur racisme en fascisme.

    Deze cartoon is een bewuste poging om Geert Wilders en zijn aanhang te demoniseren en zodoende bepaalde personen een vrijbrief te verschaffen om over te gaan op moord, doodslag en andere intimiderende praktijken.

    BP heeft heel goed ingeschat wat het gevolg zal zijn van het overigens al vele malen eerder gelanceerde voorstel om onaangepaste individuen apart te zetten van de normale samenleving. Een ander voorspelbaar gevolg is dat deze zeer goedkope hetze de PVV een aantal extra stemmen zal gaan opleveren op 2 maart. Ons volk trapt niet meer in dit soort Linkse trucs die de aandacht moeten afleiden van 35 jaar Links wanbeleid op het gebied van immigratie en asielzoekersindustrie.

    Geert Wilders is uitsluitend voorstander van het repatriëren van moslims die structureel de wet overtreden en radicalen die geweld niet schuwen om hier een Islamitisch Kalifaat te kunnen vestigen. Hoeveel dit er in de praktijk zullen zijn is een zaak van de moslims zelf. Als men zich houdt aan onze wetten is er geen enkele reden om deze mensen uit te zetten. Integratie wordt helaas verboden vanuit de moskee en dit maakt o.a. een inpassing op de arbeidsmarkt bijzonder problematisch.

    Tuindorpen zonder sociale voorzieningen zijn in de praktijk niet mogelijk. Op dit punt heeft Wilders een probleem. Want de doelgroep bestaat voor een groot gedeelte uit beroepswerkelozen, drugsverslaafden en geestelijk gehandicapten die altijd een beroep zullen doen op de Staatskas. Ook deze creaturen genieten Huurtoeslag, Zorgtoeslag en Kindertoeslag. Het stopzetten van deze uitkeringen zou in strijd zijn met de Mensenrechten om over de EU regel- en wetgeving maar te zwijgen. Hoe dan ook, deze asociale elementen zullen altijd veel geld kosten die het werkende deel van onze samenleving maar moet ophoesten.

    Wat betreft de moslimpopulatie het volgende; zij zijn hier gekomen zonder enige economische noodzaak en parasiteren op onze sociale voorzieningen. En plegen bovendien ook fraude met Bijstandsuitkeringen, velen hebben een illegale status. De landen van herkomst weigeren deze personen weer op te nemen omdat het hier gaat om criminelen, radicalen en z.g. statenlozen die hun paspoorten om tactische redenen hebben verdonkeremaand.

    Zij manifesteren zich door het provocerend dragen van religieuze kleding en het bouwen van mega moskeeën. Voorts hebben zij een bijzonder slecht imago opgebouwd door het stuitende gedrag van marokkaanse straatterroristen. De Islamscholen scoren bijzonder slecht op alle fronten en vragen dus zelf om sluiting.

    De joden in de jaren 30 deden letterlijk alles om maar niet op te vallen en traden zelfs in het huwelijk met niet-joden. De moslims gedragen zich als leden van een 5e colonne die bezig is om een staat in de Staat te verwezenlijken door hun dominante religie, gezinshereniging en immigratie.

    Zij vormen een wezenlijk gevaar voor de stabiliteit van Europa. De Tunesiërs die nu richting Italië vluchten zullen weldra gevolgd worden door teleurgestelde Egyptenaren die er achter gaan komen dat geen enkel bewind – van welke signatuur dan ook – in staat is om 80 miljoen zielen aan een goedbetaalde baan te helpen.
    Deze bezettingspolitiek, gestuurd door de Moslim Broederschap, zal op termijn gaan zorgen voor een totale chaos en zelfs het risico van een burgeroorlog.
    Op de achtergrond grijnzen de muzelmannen…

    STEM PVV!

    Like

  12.  

    PVDA, CDA, Groenlinks, CU en D66 zeggen dat ze voor de hoofddoek en moskeebouw zijn.

    Ze zeggen elke keer dat ze verdragen hebben aangenomen en onderschreven hebben van moslimlanden met hun dictators.
    Deze moslim-dictators hebben allerlei contacten die kunnen zorgen voor een langer verblijf in Nederland. De miljoenen burgers echter komen nu in opstand tegen deze dictators en eisen hun rechten op. PVDA, CDA, Groenlinks en D66 hebben het elke keer over de rechtsstaat, maar tegelijkertijd steunen ze in Nederland een nieuwe implementatie van al die dictatoriale regimes:Haram – Salam bij Utrechtse gemeente, Hallal eten bij overheid instellingen, Hoofddoek implementatie met de steun van corrupte ambtenaren, korancursussen, Overal moskeen neerzetten, Islamlessen steeds uigebreide hersensspoeling bij het onderwijs, Aparte zwemplaatsen en Regels voor vrouwen met een andere achtergrond, Subsidies aan hoofddoek organisaties, Iraanse Nederlandse vrouw doodgemarteld in Iran en PVDA, CDA, Groenlinks, D66 en CU zeggen weer niks, voor hun walgelijke hoofddoek hebben ze wel een breekpunt!

    Islamitische symbolen als breekpunten!.

    PVDA, CDA, Groenlinks, CU en D66 willen niet stoppen met de implementatie van een vijandige ideologie. Ze zijn vastgebonden aan de “immigratie” politiek van de Moslimlanden, aan een verval proces die 1400 jaar geleden in het midden oosten was plaatsgevonden en die wordt nu hier weer van binnenuit hervat.

    Waarom niet een verbod op de hoofddoek/burka en dat wel als breekpunt aanmerken. Een boerka is op de werkvloer van een Westers land een grote belemmering. Anders dan veel andere culturen gebruiken de Europeanen (Nederlanders) mimiek als onderdeel van de communicatie, kortom non verbale communicatie heeft zeer een grote plek bij ons. Door het dragen van een boerka verslechterd de communicatie aanzienlijk, dit heeft dus invloed op het functioneren in onze samenleving en op onze werkvloer.

    Deze partijen ontkennen dat Islam de ideologische bron is van al die dictatoriale regiems: van Marokko tot Indonesië. Het autoritaire en repressieve karakter van de moslim regimes, zijn wortels, kunnen we terugvinden in de beginselen van Islam. Allah, Mohammed en 1 gezagsdrager; één dictator dus. Volgens de koran berust de soevereiniteit bij Allah en zijn Profeet Mohammed. De rechtsorde is op goddelijke bevel gegrondvest (Roger Scruton, Het Westen en de islam, Houtekiet, 2000). Concreet erkent de islam de staat niet als een onafhankelijke instelling waaraan men zijn loyaliteit betuigt (op cit pp 81). Dit is de kern van Islam. Allah, Mohammed en 1 dictator, een constante grondbeginsel, geldt ook voor de stammen die in opstand komen b.v. in Libië : De Islam, in de kern, geeft een mandaat tot ongelijkheid onder de Islamitische wet, gebruikmakend van een dubbele standaard die speciaal ontworpen is om een “niet-moslim” te onderdrukken. Het dwingt tot het naleven van de regime en zijn inherente discriminatie met draconische straffen, met inbegrip uitvoering van de doodstraf op de tegenstanders. Alle volgelingen van Mohammed hadden constant machtsstrijden om dictator te worden. Ze vermorden alle tegenstanders om gezagshebber te worden! Nu uiteindelijk zijn er revoluties begonnen tegen deze politieke stelsel.

    PVDA, CDA, Groenlinks, CU en D66 willen niet zien en horen hoe miljoenen mensen onderdrukt worden in hun “geliefde” Islamitische wereld. Je kunt aan de opstanden in Libië, Tunesië, Egypte, Iran, Jordanië, Algerije, Marokko en Jemen zien dat de mensen daar niet houden van dictatuur. Moslim wethouders en burgemeesters die banden hebben met hun dictators openen nog steeds grote moskeen in Nederland.
    Kijk naar hun herkomst landen waar de islamitische dictatuur heerst. Je ziet dat ze geen respect hebben voor alles wat niet-islamitisch is. De islam van deze dictaturen is in opmars en zorgt overal ter wereld voor ellende, genocide, terreur en vervolging. In 1973 waren er ongeveer een half miljard moslims in de wereld, vandaag is dat aantal ongeveer 1.8 miljard. In afwachting van een machtsovername in West-Europa bouwen zij met de steun van de Europese regeringen hun structuren uit. Door de islamitische cultuur-wetgeving gestimuleerde bevolkingsgroei, die nog steeds exponentieel is, betekent dit, dat in alle moslim-landen en straks hier in Nederland de gevreesde overbevolking zeer snel plaats vindt. Neem nu Egypte, de overbevolking daar, is een groot probleem. Het bewoonbare gedeelte van Egypte is zo groot als Nederland, maar er wonen wel negentig miljoen mensen, vijfmaal zo veel als in Nederland. De hoofdstad Cairo beslaat een oppervlakte van Amsterdam en haar voorsteden maar het herbergt meer mensen dan in heel Nederland. Pakistan is weer hetzelfde. In Marokko, zijn er binnen 23 jaar meer dan 28 miljoen moslims bij gekomen. Turkije stijgt naar 80 miljoen. Iran telt meer dan 85 miljoen moslims. Pakistan meer dan 110 miljoen: dat is ook een groot probleem.
    Snel groeiende bevolkingen en dictators die nog meer moslims willen. Turken hebben circa 12 miljoen moslims geëxporteerd, 99% naar Europa en leider Erdogan die nog meer bevolkingsgroei wil,beschouwt deze volks verplaatsing als een buitengewoon belangrijke job voor Turkije.

    Zoals bekend groeien moslims razendsnel in Nederland; 9 keer meer dan de Nederlanders. Verscheidene haat predikende imams roepen op voor non stop groei tot de meerderheid bereikt is en jonge moslims polariseren nu al via hun omgangsvormen en de gelaatsbedekking. Moslim dictators willen via hun vijfde colonne in Nederland gaan domineren door te terroriseren. Het zijn juist deze dictators die massa moslims onder de controle houden. In Marokko en Turkije wordt alles streng gecontroleerd en zware onderdrukking wordt ook buiten de grenzen toegepast. Turken en Marokkanen controleren grote massa moslims in Nederland:
    Als voorbeeld,
    Landelijk beraad Marokkanen
    Contactgroep Islam (CGI)
    Federatie van Marokkaanse gemeenschap Nederland
    Milli Görüs Nederland
    Nederlands Islamitische Federatie (NIF)
    Raad van Marokkaanse Moskeeën Nederland (RMMN)
    Stichting Islamitisch Centrum Nederland (SICN)
    Turkse Islamitische Culturele Federatie (TICF)
    Unie van Marokkaanse Moskeeorganisaties (UMMAO)
    Federatie van Islamitische Organisaties Nederland (FION),
    Islamitische Stichting Nederland (ISN) enz. enz..

    Deze organisaties hebben tienduizenden leden en zijn ze bezig met het onderricht in moskee en school om de leden van de nieuwe generaties “bewust” te maken. Wanneer bijvoorbeeld vertegenwoordigers van islamitische federaties openlijk zullen eisen om de migratie van nog honderden miljoenen Moslims niet te beperken, dan helpt de strategie van verzwijgen en negeren niet meer, dan is voor de aanhangers van de 24 moslim dictators de dag van de waarheid aangebroken. En deze dag is waarschijnlijk niet meer al te ver weg.

    Dit moet de basis worden van hun toekomstige Islamitische dictatuur in Nederland. In de islamitische wereld word precies bijgehouden hoe ze de “racisten” via hun eigen wapens kunnen vervolgen. Kijk maar hoeveel moskeeën en moslimscholen er in Nederland worden gebouwd. Dat is om hun eigen volk te laten zien dat Nederland veroverd kan worden.

    PVDA, CDA, Groenlinks en D66 en hun burgemeesters, wethouders gaan gewoon door met hun wanbeleid; Ahmed Aboutaleb en wethouder Hamit Karakus, hebben regelmatig overleg met de dicterende macht uit hun herkomstlanden. Ze bouwen islam structuren en de orders van dictators worden nog steeds doorgevoerd, zo zorgen ze ervoor dat de structuren van verovering doorgaan. Je ziet overal werkloze moslims rondlopen die hier al 35 jaar van ons uitkeringssysteem leven, aan hun geloof doen ze weinig maar er moet wel een moskee voor ze gebouwd worden. De financiering daarvoor wordt bewerkstelligt via zware uitbuiting van overbevolkte moslimlanden. Dus met het bloed van die mensen daar, kunnen hier in Nederland moskeeën neergezet worden i.o.v. die dictators. Het gevolg van dit systeem is een complete verval van de samenleving. Hardwerkende mensen die het land ontvluchten. Politieke partijen die de macht in de steden hebben kunnen kopen met subsidies en uitkeringen. De onzekerheid over de vrijheid in de toekomst kweekt wantrouwen. De Koran, het rode boek van al die dictators, geeft uitdrukkelijk opdracht tot de bekering en onderwerping van andersdenkenden. Ze geven je hun moordcultuur als stank voor dank.

    Het is nu tijd om te stoppen met dit waanzinnige beleid:

    Laten we nu eens van de geschiedenis leren, dat scheelt later veel bloedvergieten. Dat een gematigde islamiet niet bestaat (zie Egypte en Libie:, ene dictator is vervagen door de andere: Hosni Mobarek is vervangen door de Militaire Junta die weer, “in naam van Allah” begint, stam leiders van Libië die “in naam van Allah”, Khadaffi willen bestrijden zullen straks in een andere dictatoriale situatie terechtkomen. De basis blijft intact: bron van hele ellende, islamitische ideologie wordt helemaal niet hervormd) bewijst de wens om op juist in de niet -islamitische landen een symbool van de vestiging -en veroveringsdrang van de islam neer te zetten,al noemen ze het een cultureel centrum, stichting etc.. Nederland moet steeds meer gevangenissen en moskeen bouwen (bev.87% v.d. gevangen zijn allochtonen). Wilt u even betalen hardwerkende bewoners? Tegen verdere groei van het aantal gezichtsbepalende moskeeën, TV schotels en tegen een verdere toename van het aantal moslims en wat is uw antwoord?
    Tijdens deze verkiezing campagne bleek er uit dat menig politicus, veel wethouders en burgemeesters de islamitische moskee beschouwen als een soort 2. machtscentrum binnen hun gemeenten. Tweedeling is dus een praktische realiteit, stad utrecht, stad Amsterdam, stad Rotterdam is verdeeld: er zijn nu 2 grote macht centrums. Een partij bijenkomst in de gemeentehuis trok max. 13 moslims, maar in de moskee minimaal 400 moslims bijbetrokken. Moslims willen dat de Nederlandse politieke partijen naar hun moskeen komen, niet andersom. Een zuivere bewijs van de politieke Islam die door deze partijen als “gematigd” gepromoveerd wordt… Hierbij willen ze duidelijk maken dat ze traditionele democratische gemeentelijke instellingen niet meer erkennen als traditie. Oude politieke structuur en de nieuwe: islamitische mega moskeeën worden de nieuwe machtscentrum van de grote steden! Je ziet hoe PVDA, CDA, Groenlinks, CU en D66 politicus van de ene moskee naar de andere sprongen. Ze legitimeren dus hun nieuwe tegengestelde machtcentrums. De misvattingen zijn taai. In Nederland is de geest van de beschaving om zeep geholpen door een gevestigde orde die zich kennelijk bij de onvermijdelijke islamisering van het land heeft neergelegd en die voortdurend de waarheid op haar kop zet door de daders als slachtoffers te betitelen en zelfverdediging als opruiing. Oude garde vergeet dat de islam de grondslag van het hele beschaving per definitie verwerpt. Ze hebben maar niet door dat ze van harte meewerken aan hun eigen ondergang. Hoe naïef is de gedachte dat het in de ogen van de moslims een knieval, integratie kan bevorderen.

    Moslim dictators en hun druk op de Nederlandse politiek kan nu afgebroken worden. Het moet nu maar eens afgelopen zijn met de bouw van moskeen en islamscholen, anders geeft het alleen nog meer geweld en meer onderdrukking. Kijk maar eens naar de vergiftigde verhoudingen in sommige wijken van grote steden, waar met name islamitische jongeren de autochtone burgers terroriseren en buurten onleefbaar maken. Nederland gaat naar de kloten door het CDA en PVDA! De Nederlander wil geen moskee, geen hoofddoek/burka, kijk naar alle landen waar de Islam de scepter zwaait. Hier is het chaos troef. Wij willen niet terug in de tijd.
     

    Like

Plaats een reactie