Verhagen: Multiculturele Samenleving mislukt.

Is geen flauwe fotofuck van ondergetekende, waarde lezers. Dit bord staat in omgeving Antwerpen.

Maar goed, vandaag Maxime Verhagen in het nieuws. Die schopt Linxe Idealen omver door te stellen dat de Multiculturele Samenleving mislukt is.
De term alleen al; Multiculturele Samenleving. Een ware contradictio in terminis. Olie en water zijn immers zeer slecht te mengen. De ene cultuur drukt de andere naar de achtergrond. En laat die ene cultuur nou net niet de onze zijn. Wij zijn die andere.

Dit hele Linxe Ideaal heeft ons miljarden gekost. En wat kregen we er voor terug? Een Bloedsprookje dat door de Baardmannen aan ons opgedrongen wordt. Mosketen, gescheiden zwemuurtjes, harde criminaliteit, Marokkanen met een chronisch stijve rechterarm, verplicht halalvreten bij diverse politiekorpsen, halalkaas van Campina, de meiden van halal, Mohamed Rabbae, Jodenhaat, schuil-synagogen, Fatima Elatik, die miljoenen heeft laten verdampen, verkiezingspamfletten in de meest vreemde talen, buurtvaders, busmoeders, hoer-roepende sis-Marokkanen, eerwraak, besneden meisjes uit Somalië en aanpalende gebieden, gesubsidieerde iftars, het onverdoofd slachten van weerloze dieren, export van kienderbaislag en andere toeslagen. Enzovoorts, enzovoorts.

En wie hier kritiek op heeft, wordt door collaborerende individuen voor de rechter gesleept.
(Denk hierbij aan die blonde man uit Venlo, bijvoorbeeld.)

STEM PVV!

Advertenties

Tags: , , , ,

4 Reacties to “Verhagen: Multiculturele Samenleving mislukt.”

 1. Tweets that mention Verhagen: Multiculturele Samenleving mislukt. « -- Topsy.com Says:

  […] This post was mentioned on Twitter by Boilingpoints.nl, Nafta 78. Nafta 78 said: RT @Boilingpoints: #Verhagen: #Multiculturele_Samenleving mislukt.: http://wp.me/p1EjY-13x […]

  Like

 2. leefbarbaar Says:

  Neemt natuurlijk niet weg dat het CDA volledig verantwoordelijk is voor de multikul. En Verhagen zelf dus ook. En al die boeren die altijd CDA stemmen. Gewoon allemaal nooit meer CDA stemmen. Of PvdA, GsL, D66, CU, want die zijn net zo erg.

  Like

 3. tristan Says:

  Daar heeft men dan 35 lange jaren voor nodig gehad om tot deze conclusie te komen.

  Een zekere Hans Janmaat – hij ruste in vrede – trok deze conclusie al in 1982 en werd vervolgens verguisd en tenslotte veroordeeld voor zijn wanhopige kreet; NEDERLAND IS VOL!
  Daarna werdt iedere persoon die wat kritische kanttekeningen maakte over de intocht van vele moslims en andere geluksbeproevers weggezet als zijnde racist, fascist en op zijn minst extreem-rechts. Met het toverwoord ‘discriminatie’ werd iedere discussie over dit onderwerp door de Linkse kerk in de kiem gesmoord.
  Maxime Verhagen is nu in navolging van Frau Merkel en andere verlichte EU-leiders tot de stelling gekomen dat de multikul volledig mislukt is.

  “Moeten we nu weg?” zal menige allochtoon nu verschrikt uitroepen.

  Welnee! De ijverige Nieuwe Nederlander zonder strafblad en respect tonend voor onze normen en waarden kan gewoon blijven.
  Maar de radicale moslim die al sissend bezig is om zijn bomschoenen in te lopen zal worden gerepatrieerd naar het voormalige thuisland.

  Om dit proces te bespoedigen adviseren wij u om op de volgende politieke partij te gaan stemmen;

  PVV – VOOR EEN BOMVRIJ NEDERLAND!

  Like

 4. alidas Says:

  Verhagen en Rutte hebben toch voor de islamisering gestemd, moet hij niet achteraf zeggen dat het mislukt is.Dat wist hij toen ook al.
  Kletspraatjes achteraf.Maar het is gauw 2Maart

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: