Linx zet nu ook al weerloze kind’ren in…

Nogmaals, waarde lezers, Linx heeft geen eigen verhaal. Om dan toch nog enigszins in beeld te blijven, wordt de Hetze tegen Wilders en zijn PVV maar weer eens van stal gehaald. Doet het altijd lekker en het is makkelijk scoren, niet wetende dat het negen van de tien keer een averechts effect oplevert.

Met de cartoon van Wilders als vergasser van het Tuig – de cartoonist tekende daar zelf allochtonen bij – nog vers achter de kiezen, komt Tegenstemwijzer met een wel héél ziek filmpje. Men gebruikt kleine kind’ren om de uitspraken van Wilders te citeren. Kleine kind’ren worden gebruikt voor de Hetze tegen de PVV… Bij Linx is kennelijk álles geoorloofd.

Dit doet me een beetje denken aan die documentaire over de Ku Klux Klan, waarin kleine kind’ren doodleuk voor de camera roepen dat ‘negers vies zijn’.
Dit doet me een beetje denken aan die moslim-kind’ren uit het Midden-Oosten die doodleuk voor de camera roepen dat ‘alle Joden dood moeten’.

Werkelijk triest dat de Linxe Gutmenschen nu ook al weerloze kind’ren gebruiken voor hun eigen, diepe haat tegen Wilders. En de ‘ouders’ van deze kind’ren zijn geen knip voor de neus waard.

Nog even en ze moeten van Linx hun bomschoentjes in gaan lopen.

Advertenties

Tags: , , ,

9 Reacties to “Linx zet nu ook al weerloze kind’ren in…”

 1. leefbarbaar Says:

  Ja rood Nederland schaamt zich nergens voor. Het lijken wel Palestijnen. Nu gebruiken ze kleuters om hun haat tegen de PVV gestalte te geven. Verleden week hadden ze in Friesland leerlingen tot actievoeren aangezet tegen een leraar die op de kieslijst van de PVV staat. Terwijl er duizenden leraren zijn die pvda-adepten zijn, waar tegen nooit enig protest is geweest. Terwijl deze actief meewerken aan de polikor multikul en het vernietigen van ons onderwijs, maar dat is reeds bekend. Natuurlijk zit zo’n smerige pvda-druipsnor achter deze actie, maar de oude media zoeken dat nooit uit.
  Straks baby’s tegen de PVV? Ze doen maar die rooien, ik ben niet de enige die er misselijk van wordt. PvdA wordt steeds meer een vies woord en dat hebben ze geheel aan zichzelf te danken. Misschien willen ze een coalitie gaan vormen met het CDA, die zijn ook gek op kindermisbruik. Dat zou kunnen.

  Like

 2. Lebuïnus Says:

  Vergeet niet dat Herr Göbbels ook lid was van de linkse
  Nazi kerk.( Nazi´s waren/zijn socialisten )
  Deze minister van propaganda zou zijn vingers aflikken met
  het VARA/PvdA/Joop.nl team.
  Nu was Herr Göbbels niet bepaald onbekwaam in het propaganda
  voeren, geholpen door Naziregisseur Veit Harlan met zijn beruchte
  film Jud Süss.

  Like

 3. alidas Says:

  Hoe kun je,je, kinderen daarvoor laten gebruiken.Ze weten niet eens waar het over gaat en dan zitten ze nog te knikken als ouders ook.

  Like

 4. Maci Says:

  Even off topic, maar lees op Elsevier wat Bolkestein te zeggen heeft over PVVers.
  Daar zakt ook je pantalon van af:
  “PVVers zijn werklozen met drugskinderen”.
  Schandelijk. Wil Bolkestein het kabinet laten vallen? Heeft hij ook last van ouderdomsverschijselen? Komt nu de aap uit de mouw?
  En waarom kan er nu plotseling bij Elsevier niet gereageerd worden op dit bericht? Wil Elsevier zijn vingers hieraan niet branden? Ze weten dat de moderators dan over moeten werken.
  Het wordt met de dag gekker.

  Like

  • leefbarbaar Says:

   De Bolk was goed in wat roepen, maar heeft nooit enige effect gehad op het Nederlands bestuur, heeft nooit iets bereikt op die gebieden, waar hij dingen over roept. Dat is dus onvoorstelbaar veel geld, waar wij nooit iets voor hebben terug gezien. Zijn huidige uitspraken doen vermoeden dat hij helemaal niet meer gezond is. Kan zo bij P&W aanschuiven.

   Like

 5. boilingpoints Says:

  At Maci & Leefbarbaar,

  Vind de uitlatingen van De Bolk ook wat vreemd. Zomaar uit het niets roept hij maar wat. Korsakov of een andere stoornis?

  Maar goed, weer bedankt, Fritsie, voor deze PVV-reclame.
  Het Volk begint namelijk te ontwaken uit haar Linxe roes.

  Like

 6. jager Says:

  Het wordt steeds meer links tegen rechts en zeker met dit soort spotjes….

  Like

 7. Lebuïnus Says:

  @Maci
  Heb het ook gelezen van Bolkestein.
  Wat is dat toch dat zo iemand als Bolkestein nu van die
  onzin uitkraamt.
  Misschien een behoefte om te overtroeven en de Übergutmensch
  uittehangen ?
  Laten we het er maar ophouden dat hij zich identificeert met
  mensen die problemen hebben met hun drugskinderen !
  Het ouder worden gaat gepaard met ongemakken en aftakeling
  en bij Bolkestein met algemene verdwazing en een grote dosis onfatsoen.

  Valt me ook op dat op sommige min of meer controversiëele
  artikelen niet gereageerd mag worden.
  En op dit artikel zou een stortvloed van reacties zijn gekomen.

  Like

 8. tristan Says:

  Niets is de Linkse kerk te dol om de PVV te demoniseren…

  Men deinst er zelfs niet voor terug om onschuldige kinderen in te huren om Oom Geert zwart te maken. Maar of het zal helpen wagen wij te betwijfelen want onze veelgeplaagde bevolking weet ondertussen wel hoe de zaak werkelijk in elkaar steekt. Het Linkse addergebroed heeft haar beste tijd gehad want de realiteit van de multiculturele heilstaat dringt dagelijks door in onze media.

  Hele stadswijken (o.a. Rotterdam-Zuid) zijn verworden tot no-go-areas waar het slecht toeven is voor de autochtonen.
  Tuig van voornamelijk allochtone signatuur maken deze wijken onleefbaar en de bromsnorren laten zich daar niet meer zien. De PvdA is hiervoor in grote mate verantwoordelijk maar geeft de schuld aan de PVV; deze partij zou namelijk zorgen voor een klimaat van onverdraagzaamheid, intolerantie en tweedeling in de samenleving. Al 35 jaar gaat onze bevolking gebukt onder het schrikbewind van de Linkse Intellectuele Elite. Die heeft in haar oneindige wijsheid besloten dat onze grenzen maar open moeten staan voor alle gelukszoekers van waar ook ter wereld. In welke stad men ook loopt, overal ziet men hetzelfde beeld; groepjes marokkaanse jongeren, gehoofddoekte vrouwen, Polen, Roemenen en Bulgaren. Als er aangebeld wordt dan is het risico niet gering – zeker voor bejaarden en invaliden – dat men wordt geconfronteerd met roof, excessief geweld, moord en doodslag.

  Op vrijdagmiddag ziet men een eindeloze colonne Nieuwe Nederlanders optrekken richting moskee om verdere inspiratie op te doen i.v.m. de gestaag vorderende islamisering van Nederland.
  En de enige partij die de moed heeft om te protesteren tegen al die radicalisering, criminaliteit, verloedering en verpaupering wordt al jaren gedemoniseerd en in de extreem-rechtse hoek geparkeerd. Wij hebben diep respect voor al die personen die zich beschikbaar stellen om voor de PVV op een kieslijst te gaan staan. Op die lijst is geen plaats voor kwezels, padvinders en geitenwollensokken.
  De strijd tegen o.a. de radicale moslims en z.g. anti-fascisten vraagt om een bepaalde mentaliteit en kan dus niet worden gevoerd door politiek-correcte individuen.

  Inderdaad is er een tweedeling gaande in ons land; voor- en tegenstanders van de islamisering van Nederland.
  De VERZETSBEWEGING PVV is niet meer weg te denken uit onze samenleving. Bolkestein is slechts een voetnoot in onze geschiedenis maar Geert Wilders komt de eer toe ons volk te leiden in haar verzet tegen de alsmaar toenemende invloed van de Moslim Broederschap in Europa.

  STEM PVV VOOR VERZET TEGEN DE RELIGIEUZE BAARDMANNEN!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: