Femke Halsema bruut beroofd.

Ja, dit is ‘m dus, landgenoten. Momenteel Neerlands bekendste telefoon. Hier had ze ‘m nog. Dingetje is ontvreemd tijdens een brute straatroof, donderdagavond.

Tristan maakte er al melding van in het BP-Café: Femke Halsema is slachtoffer geworden van een brute beroving. Handtas pleitte. Zomaar foetsie, weet je. Het Femke omschreef de dader als zijnde een ‘scootercrimineel’. We mogen natuurlijk niet zeggen dat het waarschijnlijk om een kapsalon bezorgende, biculturele kansenjongere gaat, dus dat doen we dan ook niet.

De Multiculturele Heilstaat vraagt zo haar offers en zeker in de wijk waar Het Femke woont. Amsterdam-Oost. Dan weet u inmiddels hoe laat het is. Maar laten we wel wezen; het is acht uur ’s avonds en een witvrouw zet haar handtas in haar fietsmand… Dat is de welbekende kat op het spek binden. De bewuste ‘scootercrimineel’ had een makkelijk avondje.
Had het Femke maar een hoofddoek gedragen, dan was deze ellende haar bespaard gebleven.

Het Femke heeft meteen aangifte gedaan. Nog diezelfde avond werd de tasjesrover gepakt door de politie.
Wat was de politie er snel bij zeg! Als de gemiddelde burger van zo’n vergrijp aangifte doet, doet de ‘politie’ meestal alle moeite om van aangifte af te zien. Zo’n gevalletje kost de ‘politie’ namelijk wel acht uur administratief werk en dat gaat ten koste van het socializen schuin streepje koffiedrinken.
Er werd zelfs een speurhond ingezet teneinde Femke’s portemonnee terug te vinden en met succes. Ik wist niet dat speurhonden ook getraind worden in het opsporen van wachtgeld. Dat moet die dief ook gedacht hebben; wacht, geld en meneer verdween in de duisternis met de handtas van Femke. Die tas is overigens vervaardigd door zielige derde wereld kindjes met scheurbuik, maar dat zal zo’n ‘scootercrimineel’ zijn testikels oxideren.

De afgevaardigden van de Multiculturele Heilstaat moeten Het Femke wel hebben zeg. Niets blijft haar bespaard. In 2010 werd ze nog door bedoekte moslima’s vies aangekeken op het (zwarte) schoolplein van haar kind’ren, nadat ze had geroepen dat moslima’s die hoofddoek nu eens af moesten slingeren en nu dit weer.
Vinden wij het dan gek dat Het Femke deze dief voor ‘klootzak’ uitmaakt? Neen, het was de bekende druppel.

Naar verluidt zijn er inmiddels tien hulpverleners naar de tasjesrover onderweg. Meneer is totaal van slag door deze brute scheldpartij. Hij was slechts op zoek naar zijn identiteit en had geen kwade bedoelingen. Wij wensen hem dan ook alle sterkte toe in deze moeilijke tijd.

Jammer dat Het Femke mij geblocked heeft op Twitter, anders had ik mijn persoonlijke steunbetuiging kunnen overbrengen. *Kuch*

Femke’s kind’ren hebben gelukkig niets meegekregen van de brute straatroof.
Die zitten momenteel, of er niets aan de hand is, naar de Disney-klassieker Pokahontas ‘Pakenhandtas’ te kijken.

Tags: , ,

11 Reacties to “Femke Halsema bruut beroofd.”

 1. tristan Says:

  Marokkaans gezin vlucht weg uit wijk Utrecht.
  (bron; AD).
  Er is dus nog hoop voor de Oude Nederlander.

  Op dit moment is nog niet bekend of het Femke vanavond zal aanschuiven bij Pauw & Witteman. Ze schijnt toch behoorlijk van slag te zijn door dit incident. Haar wereldbeeld is volkomen uiteengespat en moet nu noodgedwongen worden bijgesteld. Een voorkeurstem op Geert Wilders zou een helende uitwerking kunnen hebben.

  Dr. Tristan geeft hier gratis en belangeloos advies;
  STEM PVV!

  Like

 2. Maci Says:

  @Boilingpoints, LOL, pak een handtas. Leve de (zwarte) humor!

  Like

 3. Lebuïnus Says:

  Ons Fem heeft nu aan den lijve ondervonden dat het
  scootertuig haar als Übergutmensch niet ontziet.
  Geruststellende bijkomstigheid is dat Falsema haar “eer ” heeft
  behouden, ondanks dat ze niet bevodkopt was.
  Het door de belastingbetaler riante wachtgeld is wat moeilijker
  te roven, is n.l. snoeihard wettelijk vastgelegd.
  Het door de GL-diva perfect opgenomen signalement, houdt ze
  voorlopig nog voor haarzelf.
  Nu maar wachten tot het bontkraagje op Geen Stijl wordt getoond.

  Like

 4. leefbarbaar Says:

  BP,
  ik dacht al dat je dit nieuwtje niet kon laten lopen. Ja, Femke moet de handtas tussen haar tanden nemen, met haar getrainde kaken krijgt geen Fin hem los. En ja, de politie is overal te beroerd voor, maar voor een linxe klaploper laten ze hun koffie koud worden en gaan zelfs aan het werk!. Ongehoord.
  Ja Femke, dat komt er van. Ga maar vast een cursus achteruitrijden volgen en verzin maar vast een goed verhaal voor je eigen kinderen. Want hoe je ooit aan je kinderen uitleggen dat mama zo goed heeft meegeholpen om al die criminelen hier te krijgen en te houden. Kinderen worden in de steden 5 keer meer bestolen dan volwassenen, dus verzin maar wat.

  Like

 5. alidas Says:

  Ze wilde toch de islamisering er door drukken ,nou dat heb je er van niets geen medelijden mee.Van mij mag het haar iedere week gebeuren .Beter haar dan een oudere.

  Like

 6. toetssteen Says:

  Om acht uur ’s avonds, om die tijd is het momenteel errug donker hoor. En dan hermandad die meteen opveert!
  Ze komen verdomme nog niet in actie als een stel schatten van medelanders je voordeur mollen en dat vastligt op de camera!
  Speurhondje d’r bij. Maar natuurlijk, Snuf weet verdraaid nog toe niet waar ie naar zoekt, maar het staat erg goed. Ach en soit, de burger heeft deze kul echt niet door hoor!!!

  Daaaag mevrouw Halsema.

  Like

 7. expat Says:

  Eigenaardig … ongeveer hetzelfde voorval in het onland belgië.
  Ook de franstalige socialisten (die de deur voor alle vreemdelingen openzetten) krijgen ermee te maken.
  De reacties onderaan het artikel spreken boekdelen.
  http://www.hln.be/hln/nl/957/Belgie/article/detail/1224680/2011/02/18/Guy-Spitaels-aangevallen-aan-woonst-in-Elsene.dhtml

  Like

 8. Tweets that mention Femke Halsema bruut beroofd. « -- Topsy.com Says:

  […] This post was mentioned on Twitter by Boilingpoints.nl, az65. az65 said: Femke Halsema bruut beroofd.: http://t.co/w4BCe2F […]

  Like

 9. lucky9 Says:

  Geniaal:
  “Naar verluidt zijn er inmiddels tien hulpverleners naar de tasjesrover onderweg. Meneer is totaal van slag door deze brute scheldpartij. ”

  De realiteit tart immers meestal de stoutste verbeelding.

  Like

 10. fee Says:

  “HET” Femke: prachtig toch ?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: