Wollah! Allochtonen douchen vaker en langer.

Landgenoten,

Waardenburg en de Jong riepen dit in de vorige eeuw al over allochtonen; ‘ze stelen je shampoo en ze douchen de boiler leeg.’

De heren hadden kennelijk een vooruitziende blik, want uit onderzoek van TNS Nipo blijkt nu dat allochtonen vaker en langer douchen dan Autochtonen.
Is Nederland geschift geworden? Wat heeft Nederland toch met allochtonen in combinatie met douchecabine’s? Eerst hadden we daar die abjecte cartoonist op Joop die het nodig vond allochtonen de ‘douche’ in te tekenen en nu zijn er weer wat onderzoekertjes aan de gang gegaan om de douche-rituelen van allochtonen in kaart te brengen.
Zo ga je toch niet met buitenlanders om, zo laat je een hele groep mensen nat gaan.

Allochtonen douchen gemiddeld 1,1 keer per dag, autochtonen slechts 0,73 keer. Bovendien douchen de nieuwe Nederlanders een minuut langer.

Mij is niets gevraagd. Ik heb overigens wat problemen met die cijfers achter de komma. Ik heb vandaag 0,73 keer gedoucht… Heb ik dan slechts driekwart van mijn lichaam gewassen?

Nogmaals, allochtonen douchen langer en vaker dan wij. Daar is in een willekeurige tram helaas niets van te merken. Jezus, wat een lucht zeg. Op sommige momenten kan je de lucht gewoon snijden. O wacht, dat is die knoflook natuurlijk. Douchen helpt dan niet. Dat spuit maar uit die poriën, dat walmt maar ongegeneerd in de rondte, tja, dan kan je douchen zo vaak als je wilt, je blijft stinken.

En logisch natuurlijk, dat allochtonen vaker en langer douchen. Ze hebben immers alle tijd, hoeven nergens heen en het water wordt betaald door Autochtonen. Die hebben minder tijd om te douchen, want er moet geld verdiend worden. Voor o.a. allochtonen die vaker en langer willen douchen dan Autochtonen. En zo is de cirkel weer rond.

Het is toch niet te hopen dat TNS Nipo het Linx Elitaire Gutmensch Maarten van Rossum als voorbeeld heeft genomen. Dit zurige Linxhoofd doucht slechts één keer in de acht dagen. Ja, dan doucht iedere allochtoon vaker en langer. Da’s nogal wiedes.

Wat een non-nieuws. Kom liever met onderzoeksresultaten waaruit blijkt dat allochtonen vaker en langer werken dan Autochtonen.
Dan kunnen wij ook eens de hand in eigen boezem steken. Niet dat allochtonen dat nu wèl doen, want dat hou je toch..

3 Reacties to “Wollah! Allochtonen douchen vaker en langer.”

 1. johan v Says:

  zo is het maar net.hand in eigen boezem steken .
  komt dat woord wel voor in de korant

  Like

 2. fee Says:

  Waar hebben die Allah-zonen dat geleerd? In hun oorspronkelijke woestijnlanden was er toch geen water op overschot? Is onderdeel van hun sabotage tegen het Westen. Jaja, ze denken ons zonder water te kunnen zetten. Oftewel zijn ze zo verrukt door het rijkelijk stromende water dat ze er zouden willen in blijven slapen, de arme sukkels. Stinken doen ze toch, wie bij de geiten slaapt …..

  Like

 3. jeweetzelf Says:

  wollah ik haat die ********.

  -edit BP: wegwezen, stuk vuilnis. Hier schelden we niet met een ernstige ziekte.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: