Belgisch halalbier… *zucht*

Landgenoten,

Lezer Maurice stuurde via het contact form  – die vindt u boven de header – een artikel over Belgisch halalbier… Daar gaan we weer! Binnen enkele weken wordt dit bier voor moslims in Noorderburië geïntroduceerd. Het goedje heet ‘Sultane’. Niet te verwarren met ‘Sultana’, want dat zijn die harde stukjes triplex die koekjes moeten voorstellen, bestrooid met chemicaliën, zodat u denkt dat ze lekker zijn. Die dus niet.

‘Sultane’ dus. Heerlijk helder halalbier. Op een dag drink je geen bier meer, maar ‘Sultane’. En meer van dat soort onzin.
Maar het mag natuurlijk helemaal geen bier heten en zeker niet in een bierland als België. Het is regelrechte aanfluiting, het is een belediging voor de bierdrinkende Vlaming. In dat Achterlijke Arabierenbier zit niet eens alcohol, want dat mogen moslims dan ineens niet. Het is een soort veredelde cassis onder een kroonkurk, meer niet.

Je zou dit halalbier eens moeten presenteren bij leden van het Saoedisch koningshuis. Die lachen meteen hun besneden grappie uit de jurk, dat kan ik u verzekeren. Die nemen het namelijk niet zo nauw met het naleven van de streng islamitische wetten, welke in Saoedi Arabië gelden: veel drank, hele bergen cocaïne en hoeren everywhere.

In Europa gaat het er anders aan toe. Daar wordt de eerste halal-kriek gepresenteerd… De cassis is met veel poeha gecertificeerd door een Algerijnse imam, dus dan weet u dat het goed zit…

Advertenties

Tags: , , , ,

3 Reacties to “Belgisch halalbier… *zucht*”

 1. alidas Says:

  Dacht je dat ze alleen in Saoedi Arabie zuipen ze doen het hier ook al.

  Like

 2. leefbarbaar Says:

  Het is wachten op het halal-misdrijf.

  Like

 3. Harm Schouten Says:

  Wel Youp “Buckler lul” van ’t Hek kom maar op met moppen over Sultana pis.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: