Çohen: ‘Bij Hoevelaken linx af.’

Waarde lezers,

Çohen was maandagmorgen te gast bij het sherry-nellen programma Koffiemax. Een gezapig programma voor de verveelde sherry drinkende huisvrouw op leeftijd. Çohen past dus prima in dat straatje.
Ook te gast was o.a. Arie Ribbens. Het Carnaval komt eraan en dat kan blijkbaar niet zonder Arie Ribbens.

En waar iedereen bevreesd voor was, geschiedde: hij zette het totaal uitgekauwde Polonaise Hollandaise in. (Bij Hoevelaken links af.) Het meest vermoeiende is dat  er dan negen van de tien keer een polonaise gestart wordt. Nog erger is dat Çohen dan met een totaal zorgeloos gezicht mee gaat doen. Dat hoeven we niet te zien, dat is slechts weggelegd voor masochisten.
Ik dacht, daar moet ik even een video still van maken.

Çohen meldde ook nog even achteloos dat hij maar liefst vier man verplegend personeel heeft voor zijn vrouw die aan MS lijdt en dit personeel wordt betaald met PGB (Persoons Gebonden Budget)
Als je aan een ziekte lijdt is verplegend personeel zeer welkom, maar dat geldt dan ook voor iedereen, Çohen, want het moet eerlijker!

Op internet zijn namelijk legio voorbeelden te vinden van mensen in dezelfde situatie als mevrouw Çohen die géén PGB toegewezen krijgen… Een reden hiervoor kan zijn; ‘sorry, maar u heeft een partner, die partner mag uw verzorging op zich nemen, naast zijn of haar betaalde baan.’

Daar heeft Çohen allemaal geen last van. Wat zorgen socialisten toch goed voor zichzelf, zeg. En als u dacht dat socialisme dan ook maar een fractie met ‘sociaal’ te maken heeft, heeft u het mis.

Het moet eerlijker, Çohen, het moet eerlijker!

15 Reacties to “Çohen: ‘Bij Hoevelaken linx af.’”

 1. Lebuïnus Says:

  Wat me bijzonder ergerde is “nieuwe nederlanders niet langer
  geholpen onze taal te leren”.
  Voor alle duidelijkheid een taal leren doe je zelf, tv kijken, krant.
  tijdschrift enz. kijken en lezen.
  Het is toch onvoorstelbaar om 30 jaar in een land te parasiteren
  en de taal niet te spreken.
  Maar nee, het is de schuld van de autochtoon, we moeten het ze
  aanleren !
  Ook ergerlijk is ” niet beoordelen op hun afkomst of geloof “.
  Als er nu iets is om te beoordelen is het wel de aanhangers van
  welk bijgeloof dan ook en in het bijzonder de doctrine van de islam.
  Het zijn nu juist de muzelmannen die een ieder die niet van de “vrede”
  is daarom uitsluiten.
  Alles moet eerlijker – helemaal mee eens – spreek je de taal niet of
  voel je je in het westen niet thuis, prima, ga dan eerlijker in je
  eigen land je hand ophouden.

  Like

  • Maci Says:

   Mijn Hongaarse vriend die in 1981 naar Nederland kwam heeft in een paar jaar uitstekend de Nederlandse taal geleerd. Inderdaad door Nederlands lezen al is het maar uit de Playboy en vooral te willen weten. Hij kan nog altijd behoorlijk beledigd zijn als hij een woord niet kent, dat zelfs de doorsnee autochtone NLer ook niet kent.
   Nog wel met een licht Hongaars accent, maar toch anders dan het soms onverstaanbare mocrodialect van onze moslim cultuurverrijkers die hier geboren zijn.

   Like

   • Boilingpoints Says:

    At Maci,

    Ik heb het al zo vaak geroepen, het is een mentaliteitskwestie.
    Uw vriend had de NL taal binnen een paar jaar onder de knie, zegt u.
    Omdat hij dat zelf WILDE.

    En daar zit ‘m de kneep.

    Like

  • Boilingpoints Says:

   At Lebuïnus,

   Wat nou, ‘nieuwe nederlanders niet langer geholpen onze taal te leren’!

   Moeten we ze nog leren praten ook? Voordat je naar een ander land verhuist, is het handig om de taal al voor een groot gedeelte machtig te zijn. De rest leer je door om te gaan met de lokale bevolking.

   Is het nou zó moeilijk?!!

   Like

 2. alidas Says:

  Vier man verplegend personeel,durft hij nog te zeggen uitde budget pot betaald.Hoe durft hij met zo een inkomen, er zijn mensen die nog geen een verpleger[ster]kan krijgen hij krijgt er vier en dat durft hij nog te zeggen ook.Kijk dat zijn nu van die rooie streken.

  Like

 3. Jelle 1783 Says:

  Bekijk het van de positieve kant: hij gaat niet bij de haatbaarden en de kopkleedjes op de thee!

  Like

 4. Oedjepoed Says:

  Job à propos:

  Like

 5. leefbarbaar Says:

  Vanavond een feestje in huize Leefbarbaar. Laat de uitslag maar komen, de champagne staat koud. En we zijn hier al blij, want onder scholieren is de PVV nog steeds de grootste partij. Er is dus terecht hoop voor de toekomst. En zijn scholieren nu zo vatbaar voor de argumenten van de PVV? Of zijn zij het die dagelijks te maken hebben met het wangedrag van de allochtonert? In ieder geval weet de jeugd, waar het heen moet met dit land, ook al zijn de leraren foutlinx en alle oude media tegen de PVV.
  Vanavond proosten we ook op de jeugd.

  Like

 6. Drs. Johan Arendt Happolati Says:

  Het huidige kabinet behaalt net niet de meerderheid.
  Niks aan de hand in Nederland en Europa.
  Het is hier al zo dikwijls gezegd (ironisch): blijft u vooral links stemmen, dan gaan we met z’n allen vrolijk ten onder, maar dan zullen we ook met een zuiver geweten voor Allah, onze Heiland en Verlosser, verschijnen.
  Ook onze kinderen zullen er ons trouwens dankbaar voor zijn.

  Like

 7. leefbarbaar Says:

  Toevallig. Kijk even naar dit artikel: http://www.echo.nl/ro-fe/buurt/foto/1138932/
  De PvdA koopt al haar stemmen met ons belastinggeld. Met medeweten en medewerking van de ambtenaren en de andere oude politieke partijen.
  Er zijn honderden stichtingen voor moslims in 010. Die allemaal geld krijgen voor stemmen. Of zij krijgen een baan als beleidsmedewerker, of jeugdwerker. Miljoenen verdampen hierin. En gelijk de N.S.B. kraait de PvdA victorie, vanwege het binnenhalen van een buitenlandse macht en het veroveren van het bestuur.
  Voorlopig wil niemand dit zien en niet geloven, maar we geven ons land weg en maken het onleefbaar voor onze kinderen. Ik ben benieuwd hoe we over 100 jaar over de oude politiek denken en schrijven. Als onze kinderen dan nog mogen schrijven en denken natuurlijk.
  PS. Gisteren hebben ze weer een bende Roemeense criminelen vrijgelaten omdat ze geen strafblad hadden en het overvallen van bejaarden geen reden is om tot vervolging over te gaan. Ook zo iets, wat niemand begrijpt en waar we later misschien iets aan kunnen doen. En weer drie stemmen erbij voor de PvdA.
  Is er nu echt een aanslag nodig in Nederland, voordat men pas massaal PVV gaat stemmen? Dat is toch niet nodig?

  Like

 8. Maci Says:

  @BP. Zit ik in de spam box?

  Like

 9. Fee Says:

  Hallo geliefde Nederlanders (de echte);

  De uitslag valt me toch wat tegen. Blijven Nederlanders dan toch voor de PVDA stemmen? En op die vieze Cohen? Hoe rampzalig. Wanneer gaan de oogjes ver open? Als de mensen nu nog niet weten (of willen weten) dat de islam een groot gevaar is dat onze samenleving én de Vrede bedreigd, dan lijkt me dat alles verloren is. Het is geen vijf voor twaalf, het is tijd om het laffe hoofd op de kapblok van baardmans te leggen!

  Like

 10. Oedjepoed Says:

  Hopelijk met uw welnemen BP plaats ik bij dezen onderstaande link.
  Tis zowel een column als een comment IMHO.
  Comment No 38 trias politica maart 3rd, 2011 22:02 op AP http://www.amsterdampost.nl/14980/#comments

  Like

 11. leefbarbaar Says:

  Toevallig bevestigt dit bericht precies wat ik hierboven hebben gespuugd: http://www.telegraaf.nl/binnenland/9195572/__Straatcoach_beduvelt_boel_om_subsidie__.html?sn=binnenland,buitenland
  Iedere allochtoon kan een baan krijgen op vertoon van afkomst, zo lang hij maar PvdA stemt. Zijn baas graait er op los, 150 euri per uur voor een werkcoordinator is heel gewoon, het personeel hangt maar wat rond en vervult een niet bestaande baan. Wij betalen dat.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: