Straatcoaches: ‘€ 1800,- voor nix doen.’

Landgenoten,

Er is hier de afgelopen week niet veel geschreven, dus tijd voor een nieuw stukkie.
Leefbarbaar gooide de link al in de commentbox; ‘Straatcoach beduvelt de boel om soepsidie.’ Maar hoe kan dat nou, het zijn de paradepaardjes van een zekere Job – het moet eerlijker – Çohen, dus wij dachten dat het wel goed zat, maar nu bericht Telegraaf ineens dat dit project – het toppunt van multiculturalisme – aan alle kanten stinkt.
De Linxe Kerk wilde ons doen geloven dat deze straatcoaches hard nodig waren. Voor de veiligheid, leefbaarheid en werkgelegenheid. Zo sla je drie vliegen in één klap.

‘Beveiligers op straat, zogenaamde straatcoaches, blijken vooral coaches van zichzelf en dan met name hun eigen portemonnee. Door allerlei fictieve aangiften, zorgen ze dat ze kunnen blijven profiteren van de miljoenensubsidie.’

Hè, wat zijn we weer teleurgesteld, hè, dat zagen we niet aankomen, hè, wat een deceptie, het waren allemaal prima jongens die het geweldig goed deden en nu blijkt dat het slechts om de centen gaat.
Dit geloof je toch niet, 1800 euro voor helemaal niets doen!

Een ex-straatcoach: ‘We verdienden 1800 euro en je hoeft niet geschoold te zijn. Dat is lekker verdienen, want we deden vaak helemaal niks. Beetje rondhangen, broodjes döner eten, poolen…’

Wel godver… 1800 euro – zegge: achttienhonderd euro – daar moet ik vier weken keihard voor werken. In drie ploegendiensten. En dan haal ik het nog niet.
Maar ik ben dan ook niet licht getint. Ik kom ook niet uit achtergebleven woestijngebieden, ik heb het predicaat ‘zielig’ niet meegekregen en ik kan niet poolen.

De Islamist Marcouch, die overigens in 2005 de salafistische haatprediker Yusuf Al-Qaradawi met 150.000 euro subsidiegeld naar Nederland wilde halen, klaag nu steen en been op Twitter. ‘Dit moet opgehelderd worden!’

Streng religieuze straatcoaches hadden het helemáál voor elkaar: in 2008 brulde Çohen dat deze harde werkers een vrouw geen hand hoeven geven als ze dat niet willen. De eerdergenoemde Marcouch stond volledig achter die uitspraak van Çohen.
Men kon dus letterlijk de klauwen in de zak houden en men leunde nog eens, onder het rustgevende gereutel van de kassa, lekker achterover. Een beetje van de zon genieten in het park en what the heck, we gaan nog even picknicken, waarom niet.
Sommige straatcoaches liepen te blowen op straat, of verkochten pakketjes cocaïne… Of ze verkochten gestolen goederen vanuit een kofferbak. Mijns inziens een topbaan.

En dat allemaal voor 1800 euro!

 

Advertenties

8 Reacties to “Straatcoaches: ‘€ 1800,- voor nix doen.’”

 1. Lebuïnus Says:

  BP, je hebt helemaal gelijk, vreemd dat de MSM dit links
  laten liggen

  Hier in Spanje gaat het helemaal fout – volgens de socialistische
  regering niets aan de hand – en de verarming wordt op straat zichtbaar.
  In februari weer ruim 68.000 werklozen erbij.
  In de buurt waar ik woon worden de vuilcontainers door mensen
  doorzocht om iets bruikbaars te vinden.
  De een na de ander volgt voor de laatste restjes.
  Miljarden euro´s worden aan de gehele wereld uitgedeeld voor de
  zieligerds en men is blind voor de eigen bevolking.

  Like

 2. tristan Says:

  1800 EURO?
  Menige hardwerkende buurtvader, gezinsmanager, hulpimam, wijkregisseur en stadsmarinier kan daar alleen maar van dromen.
  Of bedonderen die ook de boel en strijken die ook dergelijke bedragen op om met hun tomeloze inzet de Vogelaarwijken leefbaar te maken?

  Job Cohen, de architect van deze keiharde aanpak, heeft heel wat uit te leggen. De PVV – wie anders? – zal hier ongetwijfeld een aantal kritische vragen over gaan stellen.
  Jarenlang is ons wijs gemaakt dat deze jongeren van onbesproken gedrag waren, niks geen drugs of religieuze agenda, maar okselfrisse idealisten die in hun vrije tijd op vrijwillige basis ontspoorde moslimjongeren de weg wezen naar het rechte pad.
  Nu blijkt dat het hier gaat om dealers, helers, opiumschuivers, loverboys, cocaïnesnuivers, subsidieslurpers en ander tuig.

  Op deze zeer discutabele manier koopt dus de PvdA haar stemmen in de moslimenclave Amsterdam en aanpalende gebieden.
  Dit is géén naïviteit, maar pure omkoping om de moslims aan zich te binden met gemeenschapsgeld. En dat in deze harde tijden van bezuinigingen en ombuigingen. Eens te meer wordt hier bewezen dat de autochtone top van de PvdA in feite bestaat uit collaborateurs met de hier prominent aanwezige bezettingstroepen van de Islam.

  Cohen zal zich er proberen uit te lullen op zijn alom bekende wijze; ‘het gaat hier slechts om enkele incidenten waarbij er sprake is van wat misverstanden en enige miscommunicatie. De zaak is in onderzoek en wordt eventueel doorverwezen naar het Bureau HALT. Er zal met spoed een commissie worden benoemd om het een en ander grondig uit te zoeken en het resultaat zal nog voor het zomerreces openbaar worden gemaakt. De betreffende commissie zal bestaan uit een imam, een wijkregisseur en een bruggenbouwer.’

  Dan weten wij – als Wilderianen – wel hoe laat het is; men gaat gewoon op de oude voet verder. Want het betreft hier namelijk een kwetsbare groep die het slachtoffer is van het onverdraagzame klimaat geschapen door Geert Wilders.

  Like

 3. leefbarbaar Says:

  BP, weer bedankt voor de aandacht voor deze waanzin.
  Zo zit het: de PvdA start ieder half jaar een project voor hangjongeren. Velen werden er rijk van en van enig resultaat was geen sprake en dat hoefde ook niet, want iedereen zit bij de PvdA. Omdat hier jaarlijks heel veel geld in verdwijnt bedachten ze dat het handig is iets te doen voor de statistieken. Dat is al heel wat want doorgaans vervalsen de ambtenaren (zelfde partij) gewoon alle cijfers, maar in dit geval vallen ze terug op het oude DDR-systeem van iedere allochtoon een niet bestaande baan te geven. Ze maakten van hangjongeren straatcoaches. Zo gaan de allochtonerts van het potje “volstrekt nutteloos” naar het potje “weldadig voor de maatschappij”. Win-win, dus weer. En omdat het hier om goed betaalde banen gaat, is de verwachting dat de misdaad in de hoofdstad ook af neemt, want waarom zou je stelen als je toch in een BMW kan rijden en de hele dag kan rondhangen zonder enige inspanning? Geniaal van de PvdA. Andere mensen, vaak autochtonen vinden dit het belonen van slecht gedrag, maar een kniesoor, die daar op let. Het enige wat je moet doen om deze fraude in stand te houden is: frauderen, wat anders. Dus laat je de coaches zichzelf een bestaansrecht geven, door valse meldingen te doen. Zodoende starten ze dit jaar weer 2 projecten voor hangjongeren en blijft de 6 miljoen voor straatcoaches gewoon doorgaan. Dat krijg je dus als de PvdA, de PvdA controleert. Ze knoeien maar een eind weg, worden er zelf rijk van en kopen zo hun stemmen. Want vergeet niet dat iedere allochtoon heel goed weet wie goed voor hem is en wie slecht voor hem is.

  Like

  • Maci Says:

   Goeie reactie @Leefbarbaar, je was me voor, want ik dacht ook direct: dit soort misstanden liggen voor de hand als je zo stom bent om criminelen, veelplegers en hangjongeren van marokkaanse snit te benoemen tot z.g. orde handhavers. Zij waren juist de ordeverstoorders en de linxe bestuurders denken dat de maatschappij maakbaar is. Door wie worden zij gecoached de imam of de stadsdeelbestuurders van marokkaanse afkomst?
   Je kunt net zo goed een bankrover op zijn woord geloven als het hem geld oplevert en hem een baantje als beveiliger bij een bank aanbieden, omdat je dan denkt bij te dragen aan zijn opvoeding en rehabilitatie.
   Hoe dom is links!!!!

   Like

   • leefbarbaar Says:

    at Maci
    Dank, helaas zijn er tegenwoordig bij de ROC’s schoolopleidingen voor beveiliger, zodat bepaalde jeugd op het spek gebonden wordt.

    Like

 4. wout eenhoorn Says:

  Ik ken een paar AOW’ers die een moord zouden willen doen voor 1800 Euro. En
  de meeste jongens hebben tot hun vijfenzestigste geploeterd.Ik bedoel maar.

  Like

 5. toetssteen Says:

  @Wout Eenhoorn
  Mjah en dan prikken ze ook nog de patatbakjes op.
  Ik las het, maar dit is de gekte volkomen voorbij.

  Like

 6. leefbarbaar Says:

  Ngo een bevestiging van wat ik reeds plempte; de achterlijke Fin, bekend als handenweigeraar, blijkt in Utrecht een stichting te hebben om integratie te bevorderen. Twee ton krijgt hij voor een niet bestaande stichting, zonder kantoor, zonder website en zonder klanten. Zie Pownews van 7 mrt. Twee ton mensen, op vertoon van geloof en huidskleur.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: