Subsidie en Elatik: a deadly combination.

Waarde lezers,

De campagneposter van de overgesubsidieerde ‘jongerenorganisatie’ Asri. Stemt Rood, of ga terug naar 1939! Terug naar het Nazisme!

Met jouw stem zorg je ervoor dat we in de toekomst en sowieso regionaal nooit meer zo’n asociale, demotiverende en barbaarse regering krijgen.

Wollah! Deze ‘stichting’ kreeg drie maanden geleden nog € 19.400 subsidie van… Jawohl, het Mokumse stadsdeel Oost. En wie zwaait daar met veel poeha de scepter? Juist, het Elatik-vrouwtje, die overigens een keertje op haar achterhoofd is gevallen, waardoor ze nog steeds een verband om haar hoofd moet dragen, maar dat terzijde.

Het is toch iedere keer verbazend om te zien hoe deze Marokkaanse Kenau geld laat verdampen, maar volgens haar gaat zijn de campagnekosten niet van de subsidie betaald. En verder moet je bij mijn collega zijn, twittert ze.

Volgende week wordt Elatik aan de tand gevoeld door de Mokumse VVD. Dat zal een zware dobber worden, want heeft u het gebit van Elatik weleens bekeken? Jézus, het lijkt wel een stukgemuteerde bijtschildpad die met gemak een compleet wortelveld aan gort helpt en dat op brute wijze.

Let maar op, landgenoten. Elatik komt er gewoon mee weg, zoals met alle geldverdampingen in het verleden.
Çohen noemt deze allahschreeuwert het toppunt van integratie, wat dat dan ook moge betekenen en binnen afzienbare tijd krijgt deze troela weer een podium aangeboden bij Pauw en die andere schnabbelaar.

Niets aan de hand en op de valreep noem ik nog even de handenweigeraar die twee ton (!) subsidie ontvangt…

Advertenties

8 Reacties to “Subsidie en Elatik: a deadly combination.”

 1. johan v Says:

  Daar maak je niet al teveel woorden aan vuil.
  Wat een tie… volk is dat zeg.
  En wij maar betalen het is godverdomme diefstal.

  Like

 2. alidas Says:

  De regering laat dit toch toe ,steekt er ook geen stokje voor,
  bezuimigingen ,ja dat dat moeten de Nederlanse burgers ,maar de moslims niet .Verbeeld je,dan beledig je ze toch .

  Like

 3. Lebuïnus Says:

  BP, had een met gal beladen stukje geplempt, maar op het
  nippertje niet verzonden.
  Daar de inhoud niet geheel conform de beschaafde code was.
  Het is ook moeilijk je in te houden bij zo´n slagtandenmonster.

  Prettige avond verder.

  Like

 4. Boilingpoints Says:

  At Lebuïnus,

  Ach, u had gewoon los kunnen gaan.
  Ik heb u nog nooit betrapt op comments die niet door de beugel konden, dus schroom niet! 🙂

  Like

 5. leefbarbaar Says:

  Niet vergeten dat dezelfde VVD met de PvdA een coalitie vormt in 020. Achter Rutte gaat een VVD schuil, die overal het land verziekt door met de PvdA samen te werken. Met alle gevolgen van dien. Uiteindelijk knoeien en graaien ze net zo hard als de PvdA. Dat ze nu iets roepen over de subsidie van deze 20 duizend propaganda-euro’s is belachelijk: de miljoenen die hun partner PvdA uitdeelt aan allochtonen voor hun eigen tijdschriften en omroepen, verdampen allemaal met toestemming en medewerking van de VVD. Rutte mag dan een aardige vent zijn en duizend keer beter voor ons land dan Cohen de Foutmoefti van A’dam, zijn VVD is net zo rot als de PvdA.

  Like

 6. Harm Schouten Says:

  Nourdin Belhadi, handenweigeraar en oplichter.
  Volgens een onderzoek van PowNews vangt hij 200K voor een stichting die bestuurd wordt door hem en zijn drie broers.
  De enigste activiteit van deze club is dat ze ons belastinggeld in hun knip steken zonder er verder iets voor te doen.
  Laat justitie hem eens op de korrel nemen in plaats van een heksenjacht op Geert Wilders te houden.
  PS, natuurlijk is 200K peanuts in vergelijking met de 30 miljoen die Elatik heeft laten verdwijnen.

  Like

 7. tristan Says:

  Deze zwaar gehoofddoekte toverkol mag dan op haar achterhoofd zijn gevallen maar ze weet keer op keer de dans te ontspringen.
  Haar naam is verdacht vaak verbonden aan oplichting, fraude, omkoping, chantage, afpersing, stemmingmakerij en het demoniseren van onschuldige PVVers. Maar in de moslimenclave Amsterdam heeft deze ‘verlichte’ moslima vrij spel.
  Die domme kaaskoppen van de VVD trappen steeds weer in haar infantiele excuses en zodoende kan deze exotische bezienswaardigheid al vele jaren haar gang gaan.

  Van de frisse Rechtse wind die door ons land zou gaan waaien na het aantreden van het kabinet Rutte merken wij als Wilderianen helemaal niets. Integendeel, alles wordt geregeld door de EU, vanaf de instroom van asielzoekers tot de komst van voormalige oostblokkers. En dit valt allemaal onder cultuurverrijking en de diversiteit van de samenleving. En Rutte maar buigen als een knipmes voor dit ware schrikbewind vanuit Brussel.

  Er moet 18 miljard worden bezuinigd maar het schaamteloos graaien in subsidiebuidel gaat gewoon door. Straks komen er vanuit Italië en Griekenland nog meer geluksbeproevers met een dubbele agenda onze kant op. Allemaal moslims die in opdracht van de Moslimbroederschap de rol gaan vervullen van bezettingstroepen die zodoende gaan zorgen voor de verdere Islamisering van Europa. De bezettingskosten zullen de pan uitrijzen en bij eventueel ruimtegebrek zal er vanuit Brussel het volgende dringende verzoek komen; iedere autochtoon met een woning met meer dan 3 kamers wordt verzocht minimaal 1 (een) moslim te huisvesten. We gaan dus niet terug naar 1939 maar naar 1940! Met dank aan de PvdA.

  Wij vinden dat verre van plezant, vandaar dat men dan in de Lage Landen de volgende wanhopige kreet kan horen;

  HEER, VERLOS ONS VAN DE MUZELMANNEN!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: