Korpschef: ‘Alle Nederlanders moeten DNA afstaan.’

Waarde lezers,

‘De Rotterdamse korpschef Frank Paauw wil dat alle Nederlanders dna afstaan, zodat de politie meer misdrijven kan oplossen.’

In de eerste plaats wil ik dat helemaal niet en in de tweede plaats moet ik helemaal niets.
Ik heb niets op mijn kerfstok en dat zal naar alle waarschijnlijkheid ook zo blijven, tenzij iemand het in zijn domme kop haalt mijn familie iets aan te doen.

Het afstaan van DNA zou moeten gelden voor álle Nederlanders. Dus ook niet-Westerse allochtonen, Oost-Europeanen, Oeigoeren en ander geboefte moeten hieraan deelnemen, neem ik aan? Vooral die eerstgenoemde groep mensen gaat hierover bakkeleien, met ondersteuning van de Linxe Gutmensch. Die bevolkingsgroep, die het toch al zwaar te verduren heeft in dit Onverdraagzame Land, gaat ongetwijfeld direct strooien met krachttermen als ‘racisme, in opspraak brengen en op de man spelen.’ En uiteindelijk krijgt Geert Wilders de schuld.

Ik weet niet of deze korpschef bekend is met het programma ‘Opsporing Verzocht’, want 95% van de misdrijven die in dat programma aan bod komen zijn gepleegd door allochtonen. De overige 5% is nog niet in beeld bij de politie. Het zijn harde cijfers, maar we kunnen het gewoon niet leuker maken.

Alle Nederlanders die een nieuw paspoort/ID-kaart aanvragen, moeten een vingerafdruk afgeven en nu dit weer. Nog even en je wordt als een potentiële crimineel huiswaarts gestuurd. We hebben alles van je, vriend, pasfoto, vingerafdruk en DNA, ik zou maar op je tellen passen.

Zolang Nederland geregeerd wordt door ‘Europa’, blijven de criminelen binnenstromen. Tegenwoordig vooral uit Roemenië, Bulgarije en aanpalende gebieden. Ze komen ons spoorwegennet ontregelen, voor zover er nog wat te ontregelen valt, d.m.v. het ontvreemden van koperdraad, met allerlei ongelukken tot gevolg.

Ik wil gerust wat DNA afstaan, achteraf gezien. Ik zal een welgemikte fluim in het gelaat van bovengenoemde korpschef spuwen met de mededeling dat ik maar één keer doneer, dus wees er zuinig op.
En daar blijft het bij.

Advertenties

7 Reacties to “Korpschef: ‘Alle Nederlanders moeten DNA afstaan.’”

 1. leefbarbaar Says:

  De zoveelste kneus in uniform loopt te iets te roepen. Zonder natuurlijk aan het werk te gaan. Want meer dan 95% van alle misdrijven blijven onbestraft. Toevallig worden de meesten misdrijven gepleegd door allochtonen, illegalen en andere PvdA-stemmers. En toevallig hoeven deze mensen geen DNA af te staan, al was het maar vanwege protesten van de linxe kerk en debiele wetgeving van de EU. Nu weet ik uit goede bron dat het DNA van een auto (de kentekenplaat) niet gebruikt kan worden om benzinedieven uit het Oostblok te bestraffen, zodat het kentekenregister uitsluitend tegen ons gebruikt wordt en niet tegen geïmporteerde criminelen. Waarom zou dit anders zijn bij een DNA-databank? Zolang werkend Nederland alleen en uitsluitend vervolgd wordt en de rest van de wereld niet, spuug ik ook op dit plan.
  FF offtopic: de ranzige propagandamannetjes van de VARA willen een keurmerk voor politiek neutrale kwaliteitsprogramma’s. Ze hebben een probleem met de uitzendingen van WNL, die zouden verkeerd gekleurd zijn. Dat is toch wel het toppunt.

  Like

 2. Boilingpoints Says:

  At Leefbarbaar,

  Niets is off-topic! 😉

  Het ‘keurmerk’ is inderdaad het toppunt!
  Martijn van Dam denkt dan vooral aan WNL… Hahaha!
  Wat een enorme nitwit. Laat ie eens een hand in eigen boezem steken.
  PO = PvdA.

  Like

  • leefbarbaar Says:

   at BP,
   hoe verzinnen ze het? Het schijnt dat verleden week Scnabbel en Babbel, ook bekend als P&W, Joost Eerdmans aanvielen, dat WNL te politiek gekleurd zou. En dat zij zelf goede neutrale programma’s maken van hoge kwaliteit. En dat geloven ze dan nog zelf ook. Niet alleen is de PvdA een moslimpartij geworden, maar nu denken ze ook nog dat ze god zijn. GeenStijl fileert deze nieuwe rooie waanzin ook haarfijn. Een keurmerk voor VARA-programma’s is er trouwens al: halal.

   Like

   • Boilingpoints Says:

    At Leefbarbaar,

    LOL! Keurmerk voor VARA-programma’s: het halal-keurmerk.
    Klopt nog ook, want zet maar eens een moslim(a) bij P&W aan tafel…

    Alcohol is dan Verboden!

    Like

   • Boilingpoints Says:

    At Leefbarbaar,

    Bedankt voor de tip, ik zag er een fotofuck in. 🙂

    Like

   • Maci Says:

    @Leefbarbaar, niet de namen door elkaar halen hè?
    Het is Pauwel en Wauwel en Knabbel en Babbel.

    Verder ben ik in dit verband ook tegen aanstaande andere opgelegde verplichtigen door de Staat om b.v. organen af te staan. Ook orgaandonatie wilde Staat eigenlijk verplicht stellen, net als vingerafdrukken en nu weer DNA.
    Vroeger riepen feministen nog alleen ‘Baas in Eigen Buik’, maar nu moeten we allen gaan roepen ‘Baas in Eigen Lijf’.

    Like

    • leefbarbaar Says:

     At Maci,
     niet om het een of ander: ik werkte jaren geleden in de bouw in 010 en daar hadden velen een donorcodicil met de mededeling erop “niet voor gastarbeiders”. Baas in eigen buik dus. Dat lijkt gruwelijk erg natuurlijk, maar als je een paar jaar in de renovatie werkt leer je de medemens heel goed kennen en al vrij snel kom je tot de conclusie dat je alleen een wrat of een SOA wilt afstaan aan deze mensen. Vandaar.

     Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: