Vroom: ‘Geen colleges meer tijdens vrijdaggebed.’

Het tegengaan van de Islamisering staat niet op de politieke agenda.

Waarde lezers,

Misschien had u al van de beste man gehoord: Henk Vroom. Hij noemt zichzelf ‘godsdienstfilosoof’, dus dan moeten we oppassen. Wat deze man allemaal uitkraamt, gaat uw voorstelling te boven. Zo stelt hij dat ‘werkgevers beter rekening moeten houden met de religieuze plichten van islamitische werknemers.’
‘Het bedrijfsleven moet meer rekening houden met islamitische feesten en bidtijden van moslims’, meent Vroom. En nu komt ie:

‘Geen colleges of tentamens meer tijdens het vrijdagmiddaggebed of het Offerfeest. Meer gebedsruimtes in ziekenhuizen, kazernes, gevangenissen en provinciehuizen. Werkgevers moeten met werknemers overleggen hoe hun werk het best is te combineren met hun religieuze plichten.’

Jaaah, goed idee! Laten we het openbare leven helemaal stil leggen als zo’n Baardman zijn rituelen moet uitvoeren. En uiteraard geen colleges of tentamens meer tijdens het vrijdaggebed, want moslims worden al genoeg beledigd. Dat studeert maar een eind weg en de moslim moet maar zien of hij in alle rust kan bidden tot één of ander verzonnen figuur. Het is werkelijk te zot voor woorden dat men in Nederland nog losbandig en op grote schaal Kerstmis viert en dat de moslimse feestdagen volledig naar de achtergrond worden gedrukt. Het moet anders, het moet eerlijker.

‘Ook moet er meer kennis over de islam worden verspreid’, vindt Vroom. Ik kan deze Vroom de filmklassieker FITNA van die Geert Wilders warm aanbevelen. U weet wel, dat verzamelde werk waarin u kan zien waartoe de islam allemaal in staat is. Het is eigenlijk geen film, maar een reeks Youtube fragmenten die nietsverhullende feiten laten zien. En dat valt in Nederland slecht. Daarom moest Wilders ook vervolgd worden.

Maar dit perfecte studiemateriaal zal Vroom wel linx laten liggen. Het berust op waarheid en daar hebben dit soort collaborateurs een broertje dood aan.
Dergelijke islamlikkers willen liever de dialoog aangaan en menen dat de regering meer moet samenwerken met haatbunkers waar imams oproepen tot het uitroeien van Joden en Ongelovigen, waar imams oproepen tot de vernietiging van de Beschaafde Wereld, enzovoorts. Ja, zo moet ‘t, op naar het Kalifaat. Beter gisteren dan vandaag.

Figuren zoals Vroom zouden met een tuigje aan de muur bevestigd moeten worden. Dat gebeurt wel met meer mensen in Nederland, dus waarom niet. Het schijnt normaal te zijn.

Bent u nog geestelijk FIT NA het lezen van dit artikel?
Dan heb ik nog een andere mindblower voor u: ‘Westerse koranscholen zijn terroristenfabrieken.’

Advertenties

4 Reacties to “Vroom: ‘Geen colleges meer tijdens vrijdaggebed.’”

 1. wout eenhoorn Says:

  Nee, ben niet geestelijk fit meer na deze onzin.
  Ze moeten eigenlijk zo maar een tijdje doorgaan dan worden we misschien wakker. Wat ben ik blij dat ik niet in god geloof.Je zou bijna aan de duivel gaan geloven.

  Like

 2. tristan Says:

  Dit merkwaardige individu is prof.dr.emeritus-hoogleraar op het gebied van de Godsdienst-Wijsbegeerte en bovendien Directeur van het Centrum voor Islamitische Theologie. En loopt desondanks nog steeds op vrije voeten!

  Men zou een dergelijk gevaarlijk sujet in het belang van de algehele volksgezondheid in strenge quarantaine moeten plaatsen. Geen periodiek proefverlof en alleen uitlaten in een dwangbuis of onrustband.

  Zijn voorstellen komen in het kort hier op neer; een versnelde islamisering van ons land met inbegrip van het invoeren van de sharia-wetgeving. Of dit creatuur deze richtlijnen rechtstreeks uit Mekka heeft verkregen of vanuit het Tora-Bora gebergte in Afghanistan is ons niet bekend. Maar een Grootmoefti zou het niet beter kunnen verwoorden.

  Dergelijke collaborateurs met de politieke islam zijn in feite staatsgevaarlijke elementen die volledig in dienst staan van de gevreesde Moslim Broederschap. Ze worden gebruikt als nuttige idioten om hier op termijn een Islamitisch Kalifaat te stichten in het kader van een dialoog.

  Wij moeten ons maar aanpassen aan de meest vreemde en exotische praktijken van de muzelmannen met inbegrip van eerwraak, veelwijverij, grootschalig misbruik van sociale voorzieningen en ongelimiteerde immigratie vanuit de moslimlanden.

  Deze vrome dhimmi wekt op zijn minst de indruk een marionet te zijn van de religieuze baardmannen die voorstander zijn van het opheffen van de scheiding tussen Kerk en Staat.
  Voorts zou hij beschuldigd kunnen worden van een poging om ons land onder een vreemde heerschappj te brengen.
  Bovendien van een poging om de grondwettige regeringsvorm te veranderen.

  Volgens Prof. Dr. Ing. W.A. Jongerius, een befaamd antropoloog én criminiloog is op deze feiten in 1946 een zekere Anton Mussert veroordeeld wegens landverraad.
  Zo ver willen wij niet gaan. Immers er zijn verzachtende omstandigheden zoals pseudo-dementie, hersenverweking door langdurige meditatie en niet te vergeten het huidige politieke en maatschappelijke klimaat dat wordt gedomineerd door een zekere Geert Wilders.
  Niet ieder individu is blijkbaar bevattelijk voor de nieuwe tijdgeest die zeer terecht verzet aantekent tegen de massa-immigratie, islamisering, verloedering en verpaupering.

  Opneming in een gesloten kliniek onder strenge curatele lijkt ons (voorlopig) een passende maatregel.

  Like

 3. Lebuïnus Says:

  Niets kan meer verbazen als het om promoten van de islam
  gaat en toch ben je iedere keer weer verbijsterd.
  Eens te meer, religie maakt meer kapot, vooral de geestelijke
  vermogens van de aanhangers.
  Die vrome totaalidioot van de Commedia Dell´Arte is helaas
  niet de enige geesteszieke binnen zijn partij.
  Het geloven in niet bestaande goden en andere poespas is en
  blijft een psychische stoornis.
  Om een democratisch land – continent – te blijven, rest alleen
  nog eliminatie van deze randfiguren.
  En het doel heiligt de middelen !

  Like

 4. Victor Van Vosselaer Says:

  Lap ! verdorie…het is bij Jullie haast éven erg als in Frankrijk.
  Daar had, (in Nice) een vaderlandse groepering besloten om een openbaar volksfeest te houden met “spijs” (varkensvlees {;0D) & “drank” (wijn); en dit… gedurende het “gezamelijk vrijdaggebed” van de karpetknielertjes.
  De plaatselijke bisschop heeft in een brief, (uitgehangen in de kathedraal), fel geprotesteerd omdat hij van oordeel is…DAT CHRISTENEN DE GEBRUIKEN VAN M**** MOETEN RESPECTEREN OM DE SAMENLEVING MET HEN TE BEVORDEREN !!!
  Die groep “Identitiaires” (oorspronkelijke Fransen, àl-dan-niet-gelovigen), hebben een advokaat onder de arm genomen en een gepeperde brief aan die bisschop teruggericht.
  Het loont de moeite om dit te lezen, echter…fransonkundigen zullen er géén “bal aan hebben” (spijtig genoeg)
  http://blog.seniorennet.be/Roeland

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: