Nieuw: de illegale kauwgom-krabber.

Waarde lezers,

Dat was een hardnekkig virus wat ik onder de leden had. Momenteel hoest ik nog als een aangespoelde zeehond met blaasgruis, dus houdt u enige afstand….

Maar goed, schrijver/blogger Joost Niemöller schrijft in zijn stuk dat Nederland de beste optie is voor Asieligen. Dat wisten wij natuurlijk al, maar Niemöller heeft een aantal Europese landen op een rijtje gezet met de meeste en minste afwijzingen wat betreft asielaanvragen. Leest u zijn stuk even door.

Tja, en wat gebeurt er dan met zo’n illegale ‘vluchteling’ waarvan de asielaanvraag is afgewezen?
Ik zal het u uitleggen en dan begrijpt u de titel van dit stukkie wat beter.

Een groep jonge illegalen schrapt sinds anderhalve maand in de Rotterdamse wijk Katendrecht kauwgom van de straat. Wie dat doet, wordt door Justitie met rust gelaten.

In dit land is kennelijk niets te dol om illegale ‘vluchtelingen’ binnen onze grenzen te houden. De jonge illegalen zonder verblaifsvergoening moeten eigenlijk terugkeren naar het Zand van herkomst. En nu komt ie: Dit is echter geen optie voor de meeste van hen. Nee, dat snapt een blind paard nog wel. Men bevindt zich immers in het land van Melk en Honing, het land dat bekend staat om haar Tolerantie en Verdraagzaamheid. Een heuse Verzorgingsstaat, alleen niet voor de mensen die het ècht nodig hebben. Denk daarbij aan demente bejaarden die 24 uur in hun eigen uitwerpselen moeten liggen, ik blijf dat herhalen.

Enfin, het ‘kauwgom-krab-project‘, wat overigens alleen in een land als Nederland kan bestaan, duurt nog 1½ jaar. Het motto luidt; ‘laat ze liever dit werk doen, dan dat ze afglijden in de criminaliteit.’ Wij zeggen: illegaal? Daar is het gat van de deur.

Dus dan weet u ervan, landgenoten. Mocht u een illegale, gehurkte qat-kauwende, kauwgom-krabber tegen het lijf lopen, blijf dan rechts rijden en haal niet in. Ook direct oogcontact wordt afgeraden.

We vragen ons af of Justitie ons ook met rust laat als we een verkeersboete niet of te laat betaald hebben. Zou mooi zijn. Ik ga gerust wat kauwgom krabben in de Koopgoot, of zo. En ik neem mijn eigen plamuurmes mee, daar hoeft geen soepsidie op.
Maar die vraag zal snel met ‘N E E’ beantwoord worden. Dergelijke malle ideeën gelden uiteraard alleen voor Zieligen uit den vreemde. Hier heb je een krabber, zoek kauwgom en Justitie doet je nix… Zelfs in de Efteling lacht men hierom.

Maar dachten de knuffelaars van dit project nu echt dat een illegale ‘vluchteling zijn rug kapot werkt’ middels het verwijderen van kauwgom die Racistisch Nederland argeloos op de grond heeft gegooid? Welnee, men is een beetje begodverdomd, zeg. En die enkeling die wel zo gek gekregen is, start op korte termijn een rechtszaak. Het moet maar eens afgelopen zijn met die Slavernij en als je mazzel hebt, neem ik genoegen met een stoomapparaat en verder geen nieuws.

Landgenoten, bedenk goed wat u met uw laatste stukje kauwgom doet.

Advertenties

8 Reacties to “Nieuw: de illegale kauwgom-krabber.”

 1. Lebuïnus Says:

  Stel dat het kabinet Jan Peter Rutte met gedoogsteun van
  Wilders PVV nog vier jaar blijft zitten.
  Wat zal er dan van het huidige openlucht krankzinnigengesticht
  genaamd Nederland geworden zijn ?
  Vrees dat het kauwgomkrabben door illegalen standaard wordt
  beoefend – vooral door de naar “democratie” verlangende zandhappers
  uit Noord-Afrika – die via Lampedusa door het zacht gekookte ei
  minister Leers van harte worden verwelkomd.

  Like

 2. Maci Says:

  Ik weet sinds kort vanwege mijn langdurige rugpijn alles over bukken. Dankzij mijn lieve en hardhandige manuele therapeute.
  Het beste voor de rugspieren is het bukken door de knieën, met het achterwerk ( de kont dus) flink naar achteren. Waar kennen we dit eigenlijk van?. En dan moet ik ook nog een aantal keren zo diep mogelijk uitgestrekt met de rug, armen naar voren, met mijn hoofd naar de grond. Hoe kan een mens dan nog ooit last krijgen van rugpijn?
  Er bestaan dus geen betere ruggen dan moslimruggen.
  En toch maar klagen.

  Like

 3. Maci Says:

  Vergeten. Breaking news wat mij betreft.
  Mijn bovenburen zijn net verhuisd, en ik hoor dat ik een echte Azieligezoekster boven mij krijg te wonen.
  Indien interessant, zal ik een vervolgverhaal beginnen.
  Ik vroeg mijn vertrekkende buren of zij een hoofdoek draagt.
  O, wat ben ik toch fout! Maar zij wisten het niet, want hadden haar niet nog niet gezien.
  Maar met azielige zoekers(sters) die deze woning in 020 toegewezen krijgen heb ik bij voorbaat geen medelijden.
  Maar ik zal haar hartelijk welkom heten met een kopje thee en voor mezelf een wijntje

  Like

 4. lucky9 Says:

  Joost zit fout wat het onland.be betreft. De meeste bruin-zwarten die er gewoon komen aanlanden vragen helemaal geen asiel aan. Dat was nooit hun bedoeling. Ze gaan direct in de illegaliteit en krijgen toch een leefloon uitgekeerd. Vraag me niet hoe of waarom. Ik ga hier geen cursus geven in onwettige praktijken.

  Like

 5. tristan Says:

  Dat ons land al vele decennia een vergaarbak is van illegalen van diverse pluimage is oud nieuws. Maar dat deze idealisten aan het werk worden gezet is een geheel nieuw fenomeen.
  Niks geen carriëre in de criminaliteit maar eerlijke gezonde arbeid in de frisse lucht. Maar dit kauwgomproject roept toch vragen op; vrij nutteloos en eigenlijk mensonterend. Liever zien wij deze individuen aan den arbeid bij het – uiteraard handmatig – ophogen van onze dijken.

  Na 2 jaren ophogen kan men dan in aanmerking komen voor repatriëring naar de Saharawoestijn voor het vruchtbaar maken van deze zandbak.
  Kanalen graven en zodoende nuttig werk doen in het kader van de Ontwikkelingssamenwerking. Tegen 2040 kan dit grootschalige project zijn voltooid en hoeven de Afrikanen geen koers meer te zetten richting de zwakke onderbuik van Europa; Italië. Berlusconi – die slimme oude vos – is druk bezig het eiland Lampedusa te ontruimen en de vluchtelingen een voorlopige verblijfstatus te verschaffen. Vanuit die positie is het niet zo heel moeilijk om uiteindelijk Nederland te bereiken en eenmaal binnen is uitzetting praktisch onmogelijk. Daar zorgt het schrikbewind van de EU wel voor.

  Overal is het momenteel zeer onrustig en dat is een reden om ze niet terug te sturen. In Ivoorkust is er ook wat onderling gekrakeel om over Libië en andere moslimlanden maar te zwijgen. De partijen die uiteindelijk aan het kortste eind gaan trekken komen onvermijdelijk onze kant op.
  Komen de Soenniten of de Shi’ten ons kauwgom wegkrabben is dan van later zorg. Het moge duidelijk zijn dat wij onder het juk van de EU niets meer te vertellen hebben in ons eigen land. De komende volksverhuizingen vanuit Afrika en de moslimlanden moeten we ons maar laten welgevallen en we mogen het ook nog gaan financieren. Griekenland en Ierland aan het infuus en Nederland maar garant staan en de knip trekken.
  Zolang er nog wat aardgas in onze bodem zit en de havenstad Rotterdam wat geld oplevert kunnen wij blijkbaar deze charitas blijven bekostigen.

  En ons kabinet maar knikken en dansen naar de pijpen van de EU en een zekere Koppejan die op de achtergrond aan de touwtjes trekt.
  Oom Geert wordt achter zijn vodden gezeten door Justitie en mag blijven gedogen om Job Cohen de weg te versperren naar het Torentje.

  We moeten fors bezuinigen maar gaan wel naar Afghanistan om daar buurtvaders op te leiden en democratie te brengen. Een dure grap en wat kost het brengen van die democratie naar Libië onze belastingbetalers?
  Volgens onbevestigde geruchten komen daar de religieuze baardmannen aan het bewind als de tiran is verdreven en dan hebben we dus op het verkeerde paard gewed.

  Kortom, het zijn zorgelijke tijden voor de Wilderiaan. Ons spaargeld is zometeen niets meer waard. Enkele honderdduizenden cultuurverrijkers weigeren nog steeds hun zorgpremie te betalen en zijn voor de Overheid onvindbaar, maar strijken wel hun uitkering op. Is het einde der tijden nabij?
  Kauwgomkrabbers, straatcoaches met een criminele agenda, de macht van de Linkse kerk en hakkelende bewindslieden.

  Onze lijdensbeker is nog niet vol; want zelfs op Texel is een hoofddoek gesignaleerd…

  Like

 6. alidas Says:

  Waarom vluchten ze toch altijd naar Westerse landen,en niet naar Arabische,
  dat is nog eigen volk,wij niet.Of weten ze al bij voorbaat dat die ze niet pruimen kunnen,en dat ze dan werken moetenen geen geld krijgen .Wat hebben we toch voor een regering,hebben ze na al die jaren nog niets geleerd.

  Like

 7. Boilingpoints Says:

  At Alidas,

  Omdat de arabische wereld hen niets te bieden heeft.
  Islam staat voor onderwerping, armoede, analfabetisme en uitzichtloosheid.

  Daarom komt men zo graag hierheen…

  Like

 8. leefbarbaar Says:

  Beterschap BP. Je hebt weinig gemist hoor. In alle achterlijke zandlanden vechten ze elkaar het kot uit, in eigen land kwam men er achter dat projecten voor Finnen niet werken en men zodoende alweer wat miljoenen verdampte. Dat wisten wij al, maar in Den Haag gaan ze daar nog jaren voor nodig hebben. Het policor multikultivirus is oneindig hardnekkiger. Helaas.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: