http://twitter.com/#!/Iris_QB/statuses/54864665993428992

Zomaar een tweet van een Gutmensch. Ik ken haar verder niet en wil dat ook graag zo houden.
Haar tweet gaat natuurlijk over de bekende ‘Nederlandse’ moslima Imane Mahssan. Om kort te gaan: deze moslima volgt lessen op een katholieke school en eiste via de rechter dat zij haar hoofddoek op mocht houden. De rechter vond van niet en mevrouw gaat nu zelfs in hoger beroep. Dit alles is natuurlijk een pure provocatie en wellicht is zij nog opgehitst ook, door haar ouders en haar achttien broertjes.

Moslima’s willen ons altijd wijsmaken dat zij de hoofddoek geheel vrijwillig dragen. Ik zou zeggen; doe dan wat water bij de wijn en zet ‘m af als je op een katholieke school zit. Hoofdcommissaris Bernard Welten – DE islamlikker bij uitstek – trok ook zijn schoenen uit toen hij een moskeet inkroop om flyers uit te delen i.v.m. het werven van politiemensen. Dit heerschap spande toch ook geen rechtszaak aan?

Nee, deze moslima was uit op provocatie en verwarring zaaien en meer niet, want in de comments op Artikel 7 kunnen we lezen dat deze moslima helemaal niet in Volendam woont, maar in Edam. En in Edam staat een middelbare, openbare school waar moslima’s alle ruimte krijgen een verband om het hoofd te wikkelen. Al zijn het er tien!
Waarom dan helemaal in Volendam op een katholieke school stampij maken?

We zijn benieuwd wat Sheikh Fawaz hier van vindt:

Het is overigens niet toegestaan voor moslims om hun kinderen in te schrijven op scholen die een ander geloof leren dan de Islam. Dit om te voorkomen dat onze kinderen overspoeld raken met twijfels en foute gedachten.

Oh wacht even, hebben we hier te maken met een afvallige moslima, haha!
Goed dat hier de Sharia nog niet ingevoerd is. Het zou mevrouw duur komen te staan.

We wachten het hoger beroep af. Grote kans dat deze provocateur alsnog haar zin krijgt.
Ze gaat overigens al maanden met blote haren naar school…