Groeten uit Volendam.

http://twitter.com/#!/Iris_QB/statuses/54864665993428992

Zomaar een tweet van een Gutmensch. Ik ken haar verder niet en wil dat ook graag zo houden.
Haar tweet gaat natuurlijk over de bekende ‘Nederlandse’ moslima Imane Mahssan. Om kort te gaan: deze moslima volgt lessen op een katholieke school en eiste via de rechter dat zij haar hoofddoek op mocht houden. De rechter vond van niet en mevrouw gaat nu zelfs in hoger beroep. Dit alles is natuurlijk een pure provocatie en wellicht is zij nog opgehitst ook, door haar ouders en haar achttien broertjes.

Moslima’s willen ons altijd wijsmaken dat zij de hoofddoek geheel vrijwillig dragen. Ik zou zeggen; doe dan wat water bij de wijn en zet ‘m af als je op een katholieke school zit. Hoofdcommissaris Bernard Welten – DE islamlikker bij uitstek – trok ook zijn schoenen uit toen hij een moskeet inkroop om flyers uit te delen i.v.m. het werven van politiemensen. Dit heerschap spande toch ook geen rechtszaak aan?

Nee, deze moslima was uit op provocatie en verwarring zaaien en meer niet, want in de comments op Artikel 7 kunnen we lezen dat deze moslima helemaal niet in Volendam woont, maar in Edam. En in Edam staat een middelbare, openbare school waar moslima’s alle ruimte krijgen een verband om het hoofd te wikkelen. Al zijn het er tien!
Waarom dan helemaal in Volendam op een katholieke school stampij maken?

We zijn benieuwd wat Sheikh Fawaz hier van vindt:

Het is overigens niet toegestaan voor moslims om hun kinderen in te schrijven op scholen die een ander geloof leren dan de Islam. Dit om te voorkomen dat onze kinderen overspoeld raken met twijfels en foute gedachten.

Oh wacht even, hebben we hier te maken met een afvallige moslima, haha!
Goed dat hier de Sharia nog niet ingevoerd is. Het zou mevrouw duur komen te staan.

We wachten het hoger beroep af. Grote kans dat deze provocateur alsnog haar zin krijgt.
Ze gaat overigens al maanden met blote haren naar school…

9 gedachten over “Groeten uit Volendam.

  1. BP.
    Die 18 broertjes kunnen nog nader worden bekeken.
    Je hebt half- en je hebt stiefbroertjes.
    Die 18 broertjes zijn onderling ook mog mekaars stiefbroertjes.
    En omdat meisjes niet meetellen daro worden de 14 half- en stiefzusjes dan ook niet meegenomen in de telling.

    Vroegâh hajje Pghovôhs van Provoceren. Die heten en kleuren nu anders.

    Like

  2. Begrijp überhaupt niet wat die 15 jarige bedoekte juffrouw
    op een katholieke school voor herrie komt trappen.
    Leren hoeft ze niet, haar toekomst is die van fokzeug.

    Like

  3. Het doel van de actie van moslimaatje is om de dominantie van de islam te demonstreren. Zo kunnen de katholieken alvast wennen aan de status van dhimmi, als de moslims hier de macht hebben overgenomen. Dat kon wel eens eerder zo ver zijn dan wij denken, want een groot aantal nuttige idioten als Iris QB leven in de waan dat de islam werkelijk de religie van de vrede is.
    😦

    Like

  4. Het kleine etter gaat in hoger beroep. Lijkt me duidelijk dat de moskee er achter zit en dat deze weer bezig is met de verovering van Nederland. Met dank aan de PvdA. Iemand enig vertrouwen in de uitspraak van de rechtbank? Ik niet. Bij de Azijnbode zijn ze blij; nu kunnen ze weer 50 stukjes schrijven over kopvodden en laten zien hoe policor ze zijn.

    Like

  5. De bedoeling van moslim(s) op Christelijke scholen, of voor wat daar nog van over is, moge duidelijk zijn. Het laatste restant van de Christelijke Indentiteit vernietigen. Als dat lukt kan men de theologische islamitische dictatuur er met steeds kleine beetjes voor in de plaats invoeren. Daarna is het prijsschieten voor ze. Christenen slaan toch niet terug (andere wang) en de rest ? nou ja laten we daar maar verder niet over hebben.

    Vr. Gr. Pineut

    Like

    • Géén Familie!

      Roosendaal:
      Hier rust Jan de Knoest
      Zijn geweer was verroest.

      En zijn buurman:
      P.Pineut heeft in het zand gebeten
      Hij was het herladen vergeten.

      Het Aloysius College (AC) is een Katholieke middelbare school in Den Haag, Nederland.Wordt nu aangegeven als Allochtonen College.
      Waren? problemen met leerlingen van het (elitaire?) HML (Hgs Montses.Lyc) bij de haltes aan de Koone-nginne ghâght.
      Allènigh vamme bekende stadgenâuht Harry hep ik niks ghehoâd dâôvagh.

      Like

Plaats een reactie