‘Vluchtelingen’ op Lampedusa. Een video.

Waarde landgenoten,

Hier alvast een video hoe het er aan toe gaat op Lampedusa.
Ik zal er morgen nog een verhaal bij schrijven. Het Tunesisch Tuig bekijkt u hieronder:

Advertenties

10 Reacties to “‘Vluchtelingen’ op Lampedusa. Een video.”

 1. Lebuïnus Says:

  Dat zooitje ongeregeld bij mannetje 66 plaatsen dat is
  wat ik wens, daarna verzuipen.
  Vrees dat ik me niet politiek correct uitdruk, maar het is zij of
  wij naar de filistijnen.

  Like

 2. Siem Says:

  Waarom zien we dit niet op de Nederlandse televisie~?

  Like

 3. Anton Says:

  Als ik het goed begrijp waren ze kwaad omdat anderen met een veerboot weggebracht waren. Naar elders in Europa (helaas) en zij nog niet. Op 0:59 is een update in beeld te zien: “Refugees” later set a church on fire. Dat Refugees is terecht tussen aanhalingstekens gezet. Wat een ondankbare honden. Opgevangen worden en als dank de boel kort en klein slaan en in brand steken. En maar roepen Allah Snackbar; was verdomme in je eigen teringland gebleven. Wat een soft gedoe trouwens, i.p.v. een “culturele mediator” erbij halen, meteen de mitrailleur er over heen wat mij betreft. Politiek niet correct? Mijn zolen! Als ik lees of hoor dat er 67 “vluchtelingen” zijn verdronken na het zinken van hun bootje, denk ik: mooi zo, dat zijn dan 67 uitvreters die ons bespaard blijven.

  Like

  • Maci Says:

   @Anton, ze hoeven van mij niet te verdrinken, maar vóór dat zij voet in de EU kunnen zetten door EU grenspolitie teruggestuurd worden. Gammele bootjes, jammer dan, dan ga je maar zwemmen. Goedkoper dan min. 1000 E p.p.
   Als ik naar de situatie op het eiland Lampedusa kijk, zie ik dat het weer om tuig gaat, dat denkt dat zij RECHT hebben op verblijf in Europa.
   Al ben je nog zo ongeletterd en onopgeleid in deze contreïen de tam tam gaat daar sneller dan hier op het internet.
   Ze weten dat agressie loont. En de politiek in Europa blijft maar zalven .Bang voor hun baantjes.
   Maar hun baantjes gaan snel verdwijnen ondanks hun policor gedachtengoed als de moslim UNICOR de boel overneemt. De politiek en de autoriteiten (politie) moeten eens wakker worden.

   Like

 4. tristan Says:

  Dit zijn militante en criminele jongeren die maar één doel hebben; parasiteren op de Westerse Verzorgingsstaat. Frankrijk en Italië gaan nu streng patrouilleren om deze stoottroepen van de radicale Islam bijtijds te onderscheppen. Nederland mag onder geen enkele voorwaarde aan deze patrouilles meedoen. Het gevaar is namelijk zeer groot dat H.M.S. “Haarlem” (naar goed Nederlands gebruik) deze idealisten aan boord zal nemen en daarna op volle kracht koers zet richting Den Helder.

  Waarna deze individuen in de grijpgrage handen vallen van het Linkse Advocatencollectief. Asielprocedures van pakweg 10 of meer jaren zijn hier heel gewoon en dan is men in feite onuitzetbaar. Dus op hoog bevel van de NAVO mogen wij slechts mijnen vegen (die er overigens niet zijn).

  De vindingrijkheid van de mensensmokkelaars is echter niet gering.
  Niet goedschiks dan maar kwaadschiks, er zullen dus andere wegen moeten worden ingeslagen. Men kan zich dan slim vermommen als piraat, visser, zwarte piet, homosexueel, ex-kindsoldaat of lid van een verboden vakbond en via b.v. Gibraltar proberen Spanje binnen te komen.
  Maakt allemaal niks uit; uiteindelijk komen ze toch in onze Vogelaarwijken terecht. De Linkse kerk – GroenLinks & PvdA – vinden deze immigranten al bij voorbaat zéér zielig en dus rijp voor een volledige verblijfstatus.

  Dan scoort men de volgende niet geringe voordelen;
  Een Bijstandsuitkering voor het leven.
  Een voorkeursbehandeling bij het toewijzen van een woning.
  Een fiks bedrag voor de aanschaf van meubilair.
  Huurtoeslag.
  Zorgtoeslag (ook al betaald men geen premie).
  Het recht op gezinshereniging.
  Eenmaal per jaar recht op vacantie in het voormalige thuisland.
  Subsidie voor een taalcursus, oriëntatiecursus, zwemcursus, fietscursus en eventueel een rapcursus.

  Om de vrije tijd op gepaste wijze door te brengen krijgt men de beschikking over een schotelantenne en een kamerbreed TV-scherm.
  Dit om de gebeurtenissen in het land van herkomst op de voet te kunnen volgen. Komt men uit een land waar veelwijverij is toegestaan dan mag men maximaal 5 (vijf) vrouwen laten overkomen.

  Er moeten nu eenmaal grenzen worden gesteld; we zijn wel goed maar niet helemaal knettergek.

  Like

 5. Anton Says:

  @Maci Van mij hoeven ze ook niet te verdrinken, maar het geeft aan hoe spuugzat ik het ben. Was het maar zo dat er een EU grenspolitie is die dat onrendabele tuig krachtdadig terugstuurt. Maar die is er niet, met dank aan de EU kliek. Die voor mijn part ook mag verzuipen.

  Like

 6. Charlotte Says:

  Europa is veel te soft. Je moet allochtonen niet op een manier aanpakken waarop je de gemiddelde europeaan of nederlander aanpakt.

  Woon zelf in de Verenigde Arabische Emiraten en hier geldt een zero-tollerance beleid. Als je hier ook maar de minste rottigheid uitvreet, tijdschrift jatten, iets vernielen, vechten, vrouw lastig vallen of aanranden, word je zonder process na je gevangenis straf het land uitgezet. Zelfs als je al het paspoort van de VAE hebt gekregen, wordt die gewoon weer ingetrokken.
  Het resultaat:
  Weinig tot geen criminilateit.
  Mensen uit Marokko, Libie, Tunesie, Algarije etc komen zowieso al niet naar de VAE omdat ze hier geen rottigheid kunnen uitvreten. Alhoewel de vrouwen uit deze landen hier flink vertegenwoordigd zijn als prostitutee.
  Lijkt me goeie oplossing voor Europa en NL. Oh heb ik erbij gezegd dat men wordt gedeporteerd op eigen kosten? Kun je niet betalen blijf je gewoon in de gevangenis totdat iemand betaald.
  De oplossing is niet het probleem.

  Like

 7. Romeo Says:

  Ze zijn amper hun wrakke bootjes uit of ze zetten de zaak al op stelten. Het waterkanon erop en terug naar de woestijn met die niksnutten. Begrijp zowiezo al niet waarom ze, net nu die “Arabische lente” aanbreekt, nog menen te moeten vluchten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: